Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vg
veterán
Kár, hogy csak ps4 meg ps5 van a világodban. Mond azt nekik, hogy vegyenek egy rasberry pi 4-est, vegyen hozzá két retró kontrollert és tegyen a gépre retropie-t és így lehet rajta akár 8000! játék, vagy 15 retró konzol géppel, kb 50 ezer forintból. Ráadásul már nem is illegális az egész. Gyerekeknek tökéletes. ha nekem gyerekkoromban lett volna ennyi, hatalmas élmeny lett volna közösen végignézni őket barátokkal... de nekem mostanára lett, minden nap játszom velük egy kicsit.
-
kola99
tag
Akkor ez azt jeleni ,Te akár a Hardveraprós 350 k.-s árat is kifizetnéd érte ,
hiszen nem érdekel az Ára ! , és az se , hogy mikor vágják hozzád ennyiért /Dátum! /Kivételesen jó helyzetben lehetsz akkor , nem úgy , mint itt sokam mások , aki örülnek a
vártnál 100 dolláral kevesebb árának is ,amit akkor tudtak meg /Milyen meglepő ! mikor Bejelentették ! / és akkor merték bevállalni a rendelést nem habokra.Remélem felfogtad. -
törölt tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Le lehet emiatt nézni, de szerintem ez így teljesen rendben van.
-
balazs025
senior tag
Igazából ha jól emlékszem (lehet nem, akkor nem szóltam) a sony is hülyén kommunikálta. Valami olyasmit mondtak, hogy időben szólnak az előrendelés dátumáról, ehhez képest eléggé kapkodósra sikerült, plusz ugye egyes helyeken már előbb el kezdték gyűjteni az előrendeléseket. De ezen problémázni már fölösleges, valamint nem csak a kvtól lehetett rendelni, szóval lett volna esély a kivárók számára is.
-
Igen, ezekre gondoltam, hogy hagyjuk abba, mert elérjük azt a szintet, hogy az ilyen full OFF is törölve lesz, nem csak az indulatkeltő hozzászólások!
Aki ide jár, hogy releváns kommenteket olvasson a témáról, az nem kíváncsi a topiklakók magánéleti egyéb dolgaira. Tiszteljük meg annyira a PS5-öt, hogy ezeket máshol beszéljük ki!
-
.LnB
titán
Ma ketten kerestek meg, hogy karácsonyra milyen konzolt vegyenek a gyereknek. És elég durva, hogy aki PS5-öt tervezett, az most vett PS4 Pro-t 169k-ért (Pro + kontroller + Fifa21). Most hagyjuk is a plusz dolgokat, de azért elég durva, hogy 15-16k a különbség csak a PS5-höz képest. Így, hogy nincs készlet 5-ből, ennek az ára kíváncsi vagyok, hogy mikor fog rendesen beesni.
A másik meg, hogy a KV-ban alig van PS4 Pro.. Pedig akartam csinálni a bizniszt Ricsárdnak. 
A másik egy One X lett. Kérte cimbim, hogy írjam le neki, laikusnak, hogy mi a különbség a One S és One X között. Írtam neki, hogy az S egy szar, az X meg erős. Szóval X lett.
Bár Kinect is kellene nekik...erahurka
Nem, nem arra gondolt huri. Az történt amit leírtam. Tudom, hogy lehet szervezni, de szó sincs ilyenről. -
rolcsy94
tag
Ps plus collection jatékok elethetőek lesz ps4re is vagy csak ps5re?
-
.LnB
titán
Megfogalmazom másképp. Apaként leszakadna a pofámról a bőr, ha a gyermekem születésnapjára annyi telne tőlem, hogy elviszem a Mekibe. Akkor már inkább csinálnék botokból neki fakatonát, vagy mittomén.
Egyébként én szoktam kajálni Mekibe. De mivel 1 órára van tőlünk legközelebb, ezért baromira nem mindennapos. A fiam, meg tök érdekes módon, nem eszi meg sem a hamburgert, sem a pizzát. Szóval nála nem áll fent az a veszély, hogy egészségtelen kaját egyen. És ezt így magától. Ha itthon csinálunk hambit, abból sem eszik.
De PS-ezni szeret, csakhogy kötődjünk a topik témájához. 
-
Moby
veterán
válasz
kola99
üzenetére
És aki már márciusban nyomta a gombot, az szerinted mi akart? Vagy mire gondolsz, mi alapján kellene előrébb legyen tied? Mer neked az árat is tudnod kellett hozzá, hogy rá merjél nyomni a gombra?
Ha így lett volna, most az verné itt a nyálát, aki már márciusban nyomta a gombot, hogy ő akkor minek nyomta...ugye érted? Vagyis nem, érteni nem fogod
Egyébként júniustól már előrendelést lehetett leadni a gépre. Nem érdeklődést, hanem előrendelést, de ez teljesen mindegy, mert az sem annyira ultimate rendelés, mint amikor már ÁRA is volt. Meg DÁTUMA IZS!
-
Felhívnám rá a figyelmet, hogy ez itt a PlayStation 5 topikja, kérném, hogy maradjunk a témánál!
Ami mostanában elég jól el szokott terelődni, de ami már végképp sehogyan sem kötődik, az menjen az OFF topikba, vagy talán még oda se.
-
Def26
félisten
Én többször is mérgezem magam mekiben (híztam is), legtöbbször a Budaörsi (Media markt) oldaliba megyek, ahol van ilyen játszóház is. Van kisgyerekem de amilyen arcok hozzák viszik oda a gyerekeket, azon többnyire meglepődőm és konstatálom a dolgot, hogy én nem engedném oda a gyerekem.

-
-
dinostaRR
tag
plot twist, a gyerkőc szeretett volna mekizni
-
kola99
tag
" Ez a KV!
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ez a termék a megjelenéskor limitált darabszámban lesz elérhető! A rendeléseket az előjegyzési sorrendben dolgozzuk fel, majd minden érdeklődővel telefonon vesszük fel a kapcsolatot. A rendelések 20.000 forintos előleg befizetése ellenében válnak élővé, mely részleteiről szintén a telefonbeszélgetés során szolgálunk további részletekkel.
A termék jelenleg ELŐRENDELÉSBEN ELFOGYOTT! A 2020.09.23. 09:00 után leadott rendeléseket várhatóan már csak 2021-es évben tudjuk kiszolgálMikor is lett volna Korrekt a Konzol Világ ?
/az Én rendelésem 2020 szeptember 16 -án 23 órakor adtam le , mikor már LETT ! Ára és Dátuma a Ps 5 megjelenésének./Törzsvásárló vagyok , de ez mellékes./természetesen nem jut/
Tehát az lett volna a Korrekt , ha a kedves vásárlóval közlik :
1 : hogy a Márciustól rábökhető" Érdekel " gombbal begyűjtött adathalászatot , átváltoztatjuk Megrendeléssé .
2 : és a Dátumot változatlanul hagyjuk ,mert akkor onnantól lehet számolni a darabszámot.
3: kb 490 db érkezik , amiből elmegy 90 belső körben , a 400db -ot küldjük postán.4 : mivel a várható mennyiséget többszörösen meghaladó előrendelés van , ezért NEM az utólag kiírt 2020.09.23.09:00 óra az érvényes rendelési határidő ! ,
hanem a Március -Június közötti felhalmozott "Érdekel " gombnyomók sorrendje,
és első körben CSAK azoknak jut 400 DB-ig.Ezzel
a hozzáállással nem kellett volna idáig 10.000+ kommenttel hitegetni , reménykedtetni , ácsingóztatni jobb sorsra érdemes mostani , és főleg Jövőbeni " Kedves Vásárlóikat " !
/de lehet csak a kommentek felturbózása volt a végső MesterTerv /
-
.LnB
titán
válasz
eisento
üzenetére
Sose mondtam ilyet. De mily' meglepő van egy munkatársam.... Úgy beszél a gyerekeiről, hogy rossz hallgatni. Szemébe is mondtam, hogy "undorító vagy".
Volt olyan, mondja, hogy születésnapja van az egyik gyereknek, ezért elviszem őket a Mekibe, az a szülinapi ajándék...
-
sasa134
addikt
Ez volt már? Forrás: The Verge
We’re updating PS4’s Remote Play feature. Now, in addition to being able to access your PS4 from a PC or a mobile device, your PS4 can access other consoles via Remote Play too, right on your TV. This includes the ability to connect to your PS5 and stream a PS5 game to your PS4 so you can play it there.
-
Pálinka
csendes tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nem bírtam megálni. Én is izgatott vagyok de azért minden nap x kommentet olvasni, hogy kinek mit írnak vissza kicsit unalmas. Mégis milyen választ vártok, hogy megnyugodjatok?
Ezt a kérdést tettem fel magamnak. -
Madwe
nagyúr
Az év várt horror játékának reviewja
elmondják kb mi is ez amúgy
8h kb végigvinni, 12-13h a platina [link]
ha már megkapjuk, én sztem adok neki egy esélyt, de vannak fenntartásaim h nekem való e
-
horkaytom
tag
Dead by daylight ps5 trailer
[link] -
RangerFox
Topikgazda
Én úgy gondoltam, hogy a megjelenés után lehetne a legpraktikusabban aktualizálni, hiszen akkor már saját print screenekkel lehetne bemutatni az acc készítés/megosztás, parental control stb. dolgokat. Meg pár dolog akkor derül ki 100%-ra. Már elkezdtem összeírni egy FAQ-t, de egy kicsit el vagyok havazva a melóval, jövő hét második felére lesz belőle valami. Addig még egyeztetek Kendek-kel is erről.
-
Tomtailor85
senior tag
Nos, hogy teljesen őszinte legyek, és közben ne bántsak meg mégsem senkit, aki máshogy gondolkozik mint én, mégis távolról nézve a dolgot, hogy ne legyen egyoldalúan mérlegelve, vagy hogy el legyen túlozva egyetlen szelete a témának egy adott perspektívából nézve, szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon a közjó érdekében, hogy elfelejtettem mit akartam mondani.......
-
Willhunting
aktív tag
"Sony said that VRR (Variable Refresh Rate) and ALLM (Auto Low Latency Mode), which are two optional HDMI 2.1 features, will be enabled on X900H (XH90) with a later update as soon as VRR and ALLM have been formally certified by an HDMI test center. The same two TVs are also part of Sony's 'Ready for PlayStation 5' market initiative."
Szóval, ha a PS5-re felkészített egy szem tévéjükbe beletuszkolják ezeket a funkciókat, akkor valószínű a konzol is támogatni fogja későbbi firmware frissítéssel. Gondolom csak szimplán tökölnek a hitelesítési eljárásokkal. Vincent is említette legutóbbi videójában, hogy várhatóan frissítéssel elérhetőek lesznek.
-
-
eisento
addikt
Gamestop ps5 xbox series x load times comparsions
-
-
NyMRooD
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Xbox esetén nem tudom, hogy más bolt kért-e előleget, de ps5 esetén minden bolt elkérte a 20k-t vagy a teljes vételárat, szóval kékoldalon nagyon úgy néz ki, hogy a Sony kérte, vagy összebeszéltek a boltok, amit meg nem nagyon szabad tudtommal.
-
Ha nem lesz akkor megyünk a médiába ikszboxért és kipróbáljuk 60 napra aztán mehet vissza, vagy nem

-
Moby
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Rettenetesen görbíted a valóságot magad körül olyanra, amiből mindenképp az jön ki, hogy lesz gép. Ezzel csak az a baj, hogy ha nem lesz, akkor olyan szinten fog hazavágni, hogy nem állsz fel belőle. Ennek semmi értelme. 10 nap van hátra. BÁRMI lehet. Az is benne van a pakliban, hogy olyan lezárás jön, hogy senki nem jut géphez.
-
Madwe
nagyúr
Ezt kiemelném belőle, mert volt akinek nem volt egyértelmű, h a ps+ collection ugyanúgy bezsákolva örökre megmarad e - meg!
Once a player redeems a game from the PlayStation Plus Collection, they can keep the games for as long as they are an active PlayStation Plus member
-
eisento
addikt
[link] "A brit kormány tanácsadói szerint ingyenes játékokat kéne biztosítani a fiataloknak a járvány ideje alatt"
magyarorszagra inkabb ingyen ps5-ot
jatekot majd veszunk
-
törölt tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Kitudja... simán lehet amúgy, hogy van valami titkos módszer amit nem tud és ezek a cégek pedig tudják,hogyan lehet a Magyarországra kapott 1000 darabos készletet megsokszorozni.. lehet még ezek a műszaki boltok kooperálva tesztelik a sokszorosítást azért semmi infó.
-
Moby
veterán
Lett Ultimate FAQ.
8K, M.2 SSD és minden hiányosságot említ. VRR-ről egy büdös szó nem esik(dedicated to LnB).
Csaxólok!
-
eisento
addikt
"A PlayStation 5-ön nem kell majd egyesével bekapcsolgatni a feliratokat a játékokban"
[link] -
Con Troll
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nagyon jól tudtam, hogy milyen topikban vagyok és, hogy ki az egyik topikgazda. Ezek szerint attól, hogy topikgazda, nem lehet kritizálni vagy megkérdőjelezni az állításait?
Továbbra is tartom az előző hozzászólásomat, ha emiatt kitilt (nem gondolom...) hát lelke rajta, nem fogok eret vágni. ¯\_(ツ)_/¯
-
horkaytom
tag
Ma meg nem irt ki PS Magyarorszag hunsub jatekot :(
-
boost
veterán
-
ambushka
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
A magyarországi játékkonzol-kiskereskedelem esetében a Konzolvilág és a Media Markt számítanak a legnagyobb játékosoknak. Utóbbinál mindössze egy napig lehetett bezsákolni a Playstation 5-öt, a néhány száz darabos (még csak elméletben létező) készlet egyetlen nap alatt elfogyott, a gépet jelenleg nem lehet elővásárolni az üzletláncnál. Ahol egyébként annak teljes árát elkérték a vevőktől, akik így már a megjelenéskor megkaphatják a konzolt.
„Nálunk nem történt előlegbekérés, csak előrendelés (tényleges elővásárlás), viszont elmondhatjuk, hogy akik nálunk most elővétben megvették a készüléket, ők meg is fogják kapni a megjelenés napján. Az újgenerációs konzolok előértékesítése cégünk saját döntése volt, a Sony és a Microsoft nem keresett meg minket ilyen jellegű kéréssel” – írta megkeresésünkre a cég.
Szóval aki a MM-nál befizette, az meg is kapja.Ennyi.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Összekavarni? Mivel? Leírta amit most tudni lehet.
-
marquuard
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Ezt a tíz napot már kibírjuk átverve, meggyalázva is, nem?
-
Moby
veterán
Az összefoglalót ki szerkeszti?
-
stickermajom
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
"Mert a Sony találta ki az előleget"
És ezt megerősítette valaha is a Sony? Csak mert: [link]
„Mindkét gyártó, a Sony és a Microsoft elvárása is az volt, hogy a kereskedők kérjenek előleget az új gépek vásárlóitól” – írta e-mailen Tar Péter projektmenedzser.
vs.
„A Microsoft Magyarország. Kft. nem kérte (és nem is kérheti) a hazai értékesítő partnereitől, hogy »előleg« térítését kérjék a vásárlóitól” – írta Tóth Gábor, a Microsoft Xboxért felelős PR-ese, majd megerősítette a cég múlt héten elmondott álláspontját: igyekeznek kielégíteni az igényeket, még a karácsonyi rohamban is. A Sony nem kívánta kommentálni a Forbes értesüléseit.
-
eisento
addikt
PS5: The Ultimate FAQ
[link] -
Madwe
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Kire hogy hatott. Én a részemről egész évben hajtottam mert sok extra igény lett meg más prioritások lettek a cégnél (ami szerencsére most hatalmasat tudott növekedni) ellenben bent van még 25 nap szabim, mert ugyan programom se lett volna nagyon amire kivegyem, de h időm se az biztos

-
NyMRooD
addikt
válasz
zenwalk
üzenetére
Mert a Sony találta ki az előleget és nyilván értelmesebb üzletek csak attól kérték be akinek tudnak biztosra majd adni megjelenéskor. Ergo ha nem kértek zsét, nem kapsz megjelenéskor, ha kértek meg kapsz, de ezt már az előrendelés előtt elmondták és a legtöbb bolt ezt kommunikálta, hogy akitől elkérik az kapni fog a megjelenés napján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik meg, hogy a KV-ban alig van PS4 Pro.. Pedig akartam csinálni a bizniszt Ricsárdnak.