Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A játék? Jó kis quickrun
-
CptAdamica
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azt hittem hirtelen, hogy a Demon's Souls 1 óra hosszú...

-
Elderath
addikt
For folks wondering, at around minute 8:30, they discuss the differences between cinematic and performance mode. As many have speculated, the difference is mostly resolution. There is some minor sacrifices to tesselation and occlusion maps but only at distance.
They even splice a side by side and jarring difference is frame rate. 99.9% of gamers won’t even notice the difference between native 4K and and the 4K upscale techniques they use to achieve 60fps performance.Ez a lényeg, videót nem nézem nem akarok már spoilert
-
mtcob
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kicsit kár, egy Myles Morales szerű elemzésnek jobban örültem volna, na de megnézzük ezt is

keldor #30496
-
keIdor
titán
Demon’s Souls gameplay jackfrags [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na ezt megnézem
-
-
soundsonic
aktív tag
Én ma rendeltem elő a platiniumnál és ha kérnek előleget nem zavar és az sem, ha csak tavasszal kapom meg.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Geeez
Ennyi ido alatt atmegyek hollow-ba meg vissza. -
VTom
veterán
válasz
Blazin
üzenetére
Ha centrifugát rendelsz, akkor hivogatnak, meg üzengetnek minden nap? Nem.
Hasraütés szerűen nem nyitnak előrendelést, csak a berendelt és visszaigazolt készlet alapján.
A legrosszabb, ami történhet, hogy a Sony eltolja a szállítást, kellemetlen helyzetbe hozva a kereskedőket.
Ez a fizettem előleget, nem fizettem előleget semmit sem jelent, nem tudjátok, hogy hogyan, milyen készletekből allokálnak a multik.. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na és hozzászoktàl?
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
wtf 1 óra
-
Madwe
nagyúr
-
törölt tag
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
1 órás anyag?
Termékeny napjuk van a DF-eseknek. -
hombre[EU]
nagyúr
Digital Foundry - Demon's Souls Teardown
wtf?! 1óra hosszú

-
Moby
veterán
Szóval akkor négszázadszor is eljutottunk oda, hogy az a rengetgsok bolt, ahol nem kértek előleget, na azok pont azok, ahonnan fogalmuk nincs a vásárlóiknak, hogy kapnak-e majd gépet vagy sem, mert kb egy normális választ nem tudnak adni.
És meglepődtünk négszázadszor ezen is. De nem baj, még van kicsivel több, mint 7 nap, még egy párszor bele fog férni ez a kör, ami mind ugyanarra akar kifutni: hogy az egyetlen ember, akitől információt kaptatok, ő nem tud semmi, mernemisúgyéskülönbenis.
Nojsz.
Szerintem görbítsétek tovább a teret, hátha... -
törölt tag
válasz
Blaze_
üzenetére
Attól függ,hogy kéred gondolkodjak reálisan vagy Gamepod PS 5 topic fejjel, ha az utóbbi akkor kb. mindenkinek kellet kapnia 100-200 db-ot, ha reálisan akkor abból az infókból amit tudunk, KV kapott kb. 550 db-ot - készlet több mint felét ennyire tudok gondolni- , Media 100 körül- erről is volt info - , Sony Központiszalon 25 db, PlatinumShop, PlayIT Store, Konzolkirály szintén meg még pár bolt...és gyanítom kv még többet kapott mint amit írtam,ezekből kiindulva nem tudom honnan kapna még Euronics 100-200 db-ot.
-
kicsako
őstag
Az újaknak egy TLDR:
- Hergeljük egymást, hogy csak az kap konzolt aki befizette a 20k előleget
- Szidjuk a zöldeket
- Ja meg offolunk, köztük én is
-
zenwalk
senior tag
Meg lehet csomó másik bolt is és azt is elhiszem, hogy aki fizetett be az meg is fogja kapni a konzolt. Én azt nem akarom elhinni ( de lehet mert én is telekom rendelő vagyok), hogy amelyik bolt nem kért semmit az egy darab konzolt se fog kapni.
Remélem nem nektek lesz igazatok
-
Impulsivex
tag
Cink amit a Sony művel. Japanba a boltok polcain is lesz PS5 . Az a baj ,hogy nem vagyunk egy játék nagyhatalom , levagyunk sz*rva nagy ívből. Ez az egesz elorendelgetosdi ugy el lett fuserálva ahogy van. A Juliusi “Érdekel” gombosokat bele se kellett volna szamolni az elso elorendelok koze.
Price reveal utani elorendeleseket kellett volna feldolgozni elsonek. Aki akar szerezni magának a jovo honapokban, az kulfoldrol szerezze be ,ha meg nem fontos annyira akkor varjuk meg a jovo nyarat hisz jo par orszag van előttünk prioritasban. -
zenwalk
senior tag
válasz
üzenetére
Egyébként arról, hogy a sony tényleg kért volna előleget ( aminek szerintem semmi értelme főleg akkor, amikor ilyen nagy a kereslet iránta) semmi hivatalos infó nincs, csak pletyka szinten kering itt a fórumban. A konzolvilag már a ps4 megjelenésekor is kért előleget ( előrendelői kártya - 10k), mig rengeteg más bolt nem, ettől függetlenül akkor is hozzá lehetett jutni előleg nélkül is.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Porcosodik mi? Legalàbb lett egy jó napod.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Erre egy tipp. Jegyezd elo az euronicsnal a rendelest es ha valaki lemondja hatha jut neked / nekunk is. En most csinaltam meg. Lehet nem fer amit csinaltam de en most 3 helyen rendeltem meg. Aki elobb kuldi atveszem a tobbit lemondom. Aztan lehet csak marciusba lesz gep na es akkor mi van semmi...
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Xboxnàl. Màr csak azért is, mert perf módban nem kellene 40-50fps különbségnek lennie.
Làtszik hogy a PS5 verzió jobban optimalizàlt. Ez az új univerzàlis SDK elég nagy gond, legalàbbis a gen elején biztos. A PS5-nek meg nagyon hasonló, hanem ugyan az, csak tovàbbfejlesztett SDK-ja van, mint a PS4-nek volt. -
törölt tag
Igazából akkor lehet az Euronics ráfog cáfolni arra,hogy világszinten hiánycikk a PS mert nekik még maradni is fog talonban mert simán lehet lesz olyan aki amiért nem keresték nem fogja átvenni. Szóval akkor egy tipp, ha valakinek valamiért nem sikerült konzolt rendelnie irány megjelenés napján a helyi Euronics üzlet vagy a weboldaluk.

-
-
törölt tag
válasz
Blaze_
üzenetére
Igen azt is láttam és értem is,de a kettőt jelenhelyzetben felesleges összehasonlítani mert a PS jóval inkább hiánycikk világszerte mint a box...
Euronics kapcsán. ahogy írtam még azt sem értem, hogy az elején az volt aki előtudott rendelni mindenki kap konzolt mert csak annyit lehetett rendelni amennyi lesz nekik... " állítólag",de most tényleg,ha nem értesítik az embert és valaki vesz máshonnan vagy máshonnan is megrendelte és az már visszaszólt vagy bármi azokkal mi lesz? Lehet akkor lesz egy újabb lehetőség azoknak akik lemaradtak...
-
törölt tag
válasz
nxswitch
üzenetére
Javítom... ne bántsa a szemed.: Azok a boltok jeleztek már az előrendelőknek ahol az előrendelők befizették az állítólag Sony által kért 20.000 Ft-ot os konzol előleget.
Szóval érted ahol az megtörtént ott csodával határos módon tudják,hogy mikor mehet érte vagy küldik... mindegyik bolt ahol ez nem történt meg ott meg nem tudnak semmit... seholsem...
-
törölt tag
válasz
Blazin
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled,de van pár furcsa dolog ezek a boltok között akik nem kértek előleget mert azt halkan megsúgom,hogy akik kértek előleget azok a boltok már A-Z-ig értesítették az előrendelőket,hogy mikor küldik vagy vehetik át a konzolt. Ellenben pl. az Alza, Emag vagy Euronics ( akik pl. nem kértek előleget. ) ugyan azt a sablon szöveget nyomja amit a legelején amikor még előrendelés volt. Nem furcsa,hogy nem tudnak semmit így megjelenés előtt 8 nappal ? Ha annyira biztos készletre vettek fel előrendelést és az elején is elmondták már akkor most miért nem tudják megerősíteni vagy értesíteni az előrendelőket ugyan úgy mint ahogy azok a boltok tették ahol előleget kértek ? Nem szeretnék lekicsinyiteni egy boltot sem,de " még " a Konzolkirály is adott már információt azoknak az előrendelőknek akik fizettek foglalót,hogy mikor kapják meg a gépet ezek a nagy boltok akkor miért titkolóznak ?
Illetve nem tudom,hogy hány előrendelő lehetett pl. az Euronics oldalán,de azt tudom végig itt volt a link forumon és pár FB csoportba is,hogy lehet előrendelni szerintem amit írtál az a 4 óra alatt egy 300-400 előrendelő biztos,hogy volt - tuti sok ember előrendelte ott is aki egyébként más helyen is- gondolod ezt a sok embert mindenkit kitudnak szolgálni ? Másik kérdés,ha előrendelte 400 ember és akkor elfogyott mert annyi volt,de ha nem értesítenek senkit és van olyan ember aki előrendelte máshol is és még is kap akkor azzal a konzollal mit fog csinálni az Euronics kiteszi boltba ? Felteszi majd weboldalra ?
-
Blazin
csendes tag
Euronics-os rendelőként eddig nem nagyon akartam akartam hozzászólni a témához, de most, hogy egyesek már azt is megtiltanák, hogy jövő héten visszaigazolt előrendeléssel valaki hangot adjon a csalódottságának, ha nem kap gépet, már én sem bírom magamban tartani a véleményemet.
Szeptember 22-én nagyjából 6 órán át lehetett náluk előrendelni, kábé 4 óra alatt "elfogytak" a digitális gépek és 6 óra alatt a lemezmeghajtós változat is. Az oldalon jelenleg is "a termék előrendelésben elfogyott" szerepel. Utána telefonon több fórumtársnak is megerősítették, hogy aki kapott visszaigazoló e-mailt, annak jut konzol. Azt is leszögezték, hogy ők nem szednek előleget. Azóta előrendelőként kaptunk egy promóciós anyagot, amiben megköszönték az előrendelést és arról tájékoztattak, hogy a megjelenéshez közel értesítenek a hogyan továbbról.
Ezek után, ha nem volt készletük, kérdem én, mi az, hogy "a termék előrendelésben elfogyott"? Ha nem volt készlet, miből fogyott el? Mi alapján zárták le az előjegyzést és módosították az elérhetőséget x darab előrendelés felvétele után? Ott ült egy kolléga a kávéját kavargatva, és 30 db digitális előrendelés beérkezésekor nyomott egy x-et, hogy elfogyott, aztán a 70. lemezmeghajtós után a másikra is, mondván 100 db-ot csak kapnak valahonnan?
Mind a mai napig semmiféle tájékoztatást nem kaptunk arról, hogy az előrendelésünk fantomkészletből, hasraütésszerűen ment, ellenben utalgattak az ellenkezőjére, szóval hadd küldjem már el a jövő héten pereputtyostul az egész bagázst a bús csipába, ha akkor találják ki, hogy mégis mégse.
Egyébként meg végeredményben oly' mindegy. Tegnap majdnem elcsábultam egy XSX-re, aztán rájöttem, hogy semmi szükségem rá. És a PS5-ért sem remegek lélegzet-visszafojtva, mert a Miles Morales és a Horizon is jön még Pro-ra, a God of War talán meg sem jelenik jövőre, a Ratchet&Clank nem érdekel, a multiplatformokat pedig lehet máson is tolni.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
Jovanny2
őstag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Rosszhírkeltés...nem szép dolog...
-
kovsol
titán
válasz
kicsako
üzenetére
Nekem day1 PS4 van.
Kill zone bundle a két kontroler és kamerás csomag.
A két kontrolerben az aksi halt el, ebayen vettem új aksit bele. Vagyis nem meghalt, hanem már kritikán aluli volt az éllettartama egy töltéssel.A tápegysége két éve megadta magát, így azt vettem bele egy újat 8e Ft -ért akkor.
Egyik se olyan dolog ami azét jött ki, mert valami széria hibája lett volna a gépnek. -
BoneDragon
veterán
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Fake.
-
keIdor
titán
válasz
Szada85
üzenetére
Elsőszériás FAT PS4-em is volt, elsőszériás PS4 Pro, első szériás Xbox One X is, mindegyiket 3-4 évesen adtam el, már lejárt garanciával, de nulla hibával. Újrapasztázva persze x idő elteltével, a karbantartás a része.
Volt első szériás Xbox One FAT-om is, azzal se volt semmi bajom, azt is csak azért adtam el 1 évesen, mert kihasználatlan volt.Úgyhogy csak bátran...
-
Szada85
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én megmondom öszintén csak "fél szemmel" követtem a PS5 híreit, nem vagyok hardcore fan sem, véletlenül botlottam be itt Hardveraprón a hirdetésekbe, akkor olvastam utána a "hisztériának", és kíváncsiságból lestem rá a német MM és egyéb oldalakra.
Másrészt, elnézve a legtöbb új generációs kütyü elsö szériáinak "gyermekbetegségeit" nem is szoktam kapkodva vásárolni ezekböl, csak a késöbbi revízióból, így most ezt a meccset is partvonalról "szurkolom" végig.
-
eisento
addikt
nalam ez mai napi epic

[link] -
Madwe
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
De mi? hol mondtam én olyat h lesz boltban készlet
? előrendelt visszaigazolt gépekről beszélünk mind mm mind euronics mind telekom részéről. Nyilván senki nem gondolja azt h 19én felkel bemegy a boltba s leveszi a polcról
s azt se h az elsők között előrendelt visszaigazolt gépek biztos h meglesznek, de kizárni se zárnám ki. majd 19-én kiderül, addig szerintem tök felesleges naponta felhozni ezt a ha nem fizettél előleget témát 
-
marquuard
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nem tűnik legitnek.
-
Tomtailor85
senior tag
Füstölő ikszboksz! Ehhez mit szóltok?
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szépen beszéljél! Nem erre tanítottalak!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Szada85
üzenetére
Tegnap este háromnegyed hat körül voltam Szegeden az ottani MM üzletben, éppen nézegettem a kirakott Series X és S gépeket (elvileg addig kettő gépet adtak el - volt még legalább 8 Series X konzoljuk) amikor is egy kb 50-60 év körüli bőrkabátos (vélhetőleg) apuka érkezett. Érdeklődött arról hogy a jövő héten lesz-e készlet Ps5 konzolból, az eladó srác elmondta hogy kevés gépet kapnak és az is elment már előjegyzésben, és hogy nagy eséllyel csak (itt a topicban is sokat emlegetett) jövő márciusra lesz gép és az is előjegyzés után...
Szóval nem tűnik biztatónak a helyzet aki a MM-ból szeretne gépet venni - legalábbis akinek semmilyen visszajelzése sincs tőlük...(#30186) Moby van egy tippem, ha jövő héten csak egyetlenegy videót belinkel(nek) a zöld oldalon valaki(k) bármilyen esetleges Ps5 hibáról vagy játékbeli furcsaságról, valami hasonló reakciókat fog kapni pár megjegyzés kíséretében a kék csapat egyes tagjaitól/tagjától...

Nem bánnám, azért ha tévednék...
(#30195) F-ECT$ és (#30200) Madwe - pedig bizony, ha a Media Marktban is azt mondják hogy nem lesz nekik készlet - miközben ott álltunk a fentebb írt beszélgetés során a Series X és S gépek sokasága mellett - akkor készülhetsz arra hogy neked nem lesz géped...
(#30236) ambushka - Sokkal szimpatikusabb az a hozzáállás ami tegnap volt, akkor sokan átjöttek a zöld topicba gratulálni a gépek beszerzéséhez és már most tudni ígéretekről, hogy a zöldek is jönnek jövő héten drukkolni és gratulálni a Ps5 konzolokhoz...
-
eisento
addikt
The First 10 Minutes of Sackboy: A Big Adventure on PS5 (4K)
[link] -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja persze tök jó, csak szerintem ezért rosszabb az X, mint amit egyesek vàrtak.
-
hombre[EU]
nagyúr
AC Valhalla - SkillUp Review ... úgy tūnik sikerült még unalmasabbra venni a figurát

-
Madwe
nagyúr
Egyébként a ps4nél található communities vagy micsoda lesz ps5ön is? Mintha volt volna valami ph csoport ott is… tekintve h alig lesz idén magyar aki ps5öt birtokol, valami ps5 community lehetne.
vagy teszteljük mi a résztvevők felső határa az új chatnek?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amúgy örvendetes hogy quality módban is 40-60 fps között ugrál. Ha ez lenne az alap egy szavam nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BestBuy topik
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez inkább egy podcast a fejlesztōkkel

Termékeny napjuk van a DF-eseknek.
Price reveal utani elorendeleseket kellett volna feldolgozni elsonek. Aki akar szerezni magának a jovo honapokban, az kulfoldrol szerezze be ,ha meg nem fontos annyira akkor varjuk meg a jovo nyarat hisz jo par orszag van előttünk prioritasban.

Kendek
RangerFox