Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Bár lehet ez se feltétlen kapcsolődik ide, elnézést s már megyek is a ps offtopikba (s végképp nem a te gyermeknevelési szokásaidba akarok beleszólni, hisz fogalmam sincs az milyen, csak erről a részről eszembe jutott):
én pont azt érzem a mai gyerekeknél (reflektálva a 8000! Játékra) h nincs meg náluk az, mint én gyerekkoromban volt, amikor örültem ha évi pár új játékot megkaptam. S azokat bizony rongyosra is játszottam, kiélvezve s maxolva amit csak lehetett belőlük, mélyen beleástam magam s ha annyira nem is voltam ügyes benne hát addig estem neki míg össze nem jött. Ma meg a kezükbe nyomnak egy ipadet a kismillió f2p játékkal, 5 percenként multitaskolnak a játékok között, egyrészt ez a mindent gyorsan röviden attention spant is erősíti náluk (gyors rövid videók, sokáig nem tudnak figyelni) másrészt bele se ássák magukat, nem tanulnak kitartást, türelmet, elszántságot
persze nem feltétlen kell ezt megadnia egy játéknak, de szerintem ezek hasznos dolgok főleg ha játékok nevelik beléjük! Arról nem beszélve h közben nyelvet tanulnak pl. Esetleg egy kicsit az itba is betekintést nyernek hw sw oldalon ha hagyjuk őket barkácsolni mindeközben 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze nem feltétlen kell ezt megadnia egy játéknak, de szerintem ezek hasznos dolgok főleg ha játékok nevelik beléjük! Arról nem beszélve h közben nyelvet tanulnak pl. Esetleg egy kicsit az itba is betekintést nyernek hw sw oldalon ha hagyjuk őket barkácsolni mindeközben
Kendek
RangerFox