Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
Gyakorlatilag ugyanez lesz a helyzet velem is, azzal a különbséggel hogy a kimaradt PS4 okán szinte minden Collection-ös cím új, így azokkal elleszek egy darabig.
Aztán R&C, CP77 nextgen peccsel, Crash 4, Observer System Redux, esetleg egy NBA 2K21, ha majd lentebb megy az ára.
Talán befigyelhet még az Outriders is, vagy a Valhalla és a Pókember, ha nagyon jók lesznek. ha pedig nem, akkor DS remastered a következő nagyobb etapig. -
balays82
csendes tag
válasz
Impulsivex
üzenetére
Előrendelés vagy érdeklődés, igazából részletkérdés, mert összevissza használják ezeket a fogalmakat. Nyilván nem klasszikus értelemben vett előrendelés volt, és való igaz, most az volt az első kérdés, hogy fenntartom-e a vásárlási szándékom. Szóval most már tényleg elő van rendelve.
A márciusi gombnyomás tehát kötelezettséggel nem járt, de megérte, mivel a Playit esetében is ez lett a prioritási sorrend. -
EczkE
veterán
Meet the voice cast of Bugsnax, launching on PS5 and PS4 November 12 [link]
-
válasz
Impulsivex
üzenetére
Fél éve még nem volt foglaló, illetve előleg, csak egy érdekel gombos regisztráció... Most mikor felhívtak, pedig simán elállhattál az előrendeléstől.
-
Bogyi007
veterán
Akkor ez a kiskapu sem játszik...

Úgy emlékeztem hogy benne van a kollekcióban... -
penge111
addikt
Mindenki nyugodjon meg a pi**ba, én ezt a levelet kaptam, igaz a Sony-tól:
Kedves xy (penge111)!
Mivel 967 platina trófeával rendelkezel, ezért örömmel értesítünk, hogy a novemberben megjelenő PS5 konzolunkat kitartó hűséged jeléül ajándékba, személyes kiszállítással fogjuk átadni. [A képen szereplő] munkatársunk fog keresni november 19-én.
-
.LnB
titán
Bevállalom, hogy hülyének leszek nézve miatta. De ezt nem értem:
"Among them, 15% said they managed to successfully pre-order a next generation console. Within this group, 72% went for the disc edition of the PS5, 30% went for the Xbox Series X, 10% for the PS5 digital edition and 8% for the Xbox Series S."
Ez 120%. Miért?
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pedig a Cusima kkk jó.
-
-
ldave
félisten
PS5 accounts for 72% of US next-gen pre-orders - statisztika 511 ember megkérdezése alapján.
-
RudY
addikt
PS4 to PS5: All Games with Confirmed Free Upgrades[link]
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én is. Csak ez nálam nem döntés kérdése. Egyszerűen nem köt már le semmi. Ami érdekelt azt letoltam, kiplatináztam, kivégeztem. Egy kis minőségi ostoboid csapkorászásra vágyom. Ebben a DeS biztos partnerem lesz, a Godfall-t meg még meglátjuk

-
Elderath
addikt
Playit-től még mindig semmi. Nevetséges már
-
stilo18
addikt
Cold War
Aztán decemberbe Pókember lesz, Cyberpunk - ot megvárom, hogy futnak majd az új gépeken, de szeretném teljes pompájában látni, így valószínű már megvárom a jövő évi next-gen patchet.
Ha idén kap a Witcher 3 upgradet, akkor végig játszom újra...
Valami ilyesmi terv van.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valahogy át kéne aludni ezt az alig több, mint egy hónapot

-
KKaresz45
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most visszanéztem, én is 2019 júliusban vettem éveset a store-ban (akkor járt le) és december elején tudtam 13500-ért akciósan rátolni még egy évet szintén a store-ban, szóval akkor éppen lehetett. Szerintem az is még a BF akció volt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem tudom és tavaly az alzán vásároltam be.

-
-
gangstagergo
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ugyanúgy érzek én is
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A PSN-en? Soha nem lehetett akciósat venni, ha épp volt aktív PS+-od. Én még sosem tudtam.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy nem lesz karácsonykor a boltok polcain ps5 dögivel.
-
Scarletiel
őstag
Nekem is írt az Alza. Most nem lesz karácsonyra PS5, de legalább a hitelt egybe betörleszthetem, nem kell részletekkel szarakodni

-
Zoleee83
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
hyggelig
üzenetére
Azért ha jó az sdk hozzá s egyszerű implementálni, ezt sztem jobban kihasználhatják. Egy touchpad esetén külön agyalni kell, h mire akarod használni, a ravasz ellenállása meg a legtöbb esetben gondolkodás nélkül eldönthető, h hogyan lehetne kihasználni - s ha ezt egyszerű implementálni, akkor valszeg a multiplat címek is ki fogják használni.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Attól még tökre jól néz ki (nem csak a grafika). Nem tanácsot kértem, csak érdekel, hogy ki mit vesz kezdésnek.
-
Énis tervezek pár játékot újrajátszani... remélem sok-sok játék kap majd valami PS5 upgrade patch-t.
Mivel gép is csak jövőre lesz majd valamikor, abszolút nem sürgős, be fogom várni ezeket az update-eket.
-
RangerFox
Topikgazda
Az alap Miles Morales valszeg a Killzone sorsára fog jutni, és gombokért fogják árulni a használt piacon. Az Ultimate se fogja annyira tartani az árát, hisz 20 dollárért lehet rá upgradelni a sima MM birtokában. Ez ilyen, ezt le kell nyelni, ha valaki day1 akar next gen játékkal játszani...
-
Sordoran
addikt
válasz
Ryder1
üzenetére
Ebben én is bízom, a TLOU2 és a Tsushima-ban is annyi órám van, hogy nem kedzeném már újra őket. Van pár régebbi cím még amiben van pár órám, de az már olyan rég lett elkezdve, hogy azokért kevésbé kár ha megint nulláról indulnék.
Ha nem lesz mentés áthozás, akkor fúj sony, és így még ps4 pro is meg lesz tartva egy darabig. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Javítottam
Átjött, hogy vicceltél, azzal akartam viccelődni, hogy az, hogy veled meg i@lex-el volt egy csapatban az azt erősíti, hogy zöld bérenc, ezért is írtam utána oda, hogy én is csak viccelek és őt nem tartom annak, amivel megint csipkelődni akartam egy picit veled, de belátom sz@r poén volt, így, hogy magyarázni kell, elnézést az említettektől
-
.LnB
titán
-
Ryder1
senior tag
Én épp arra várok, hogy bejelentsék már, hogy a TLOU2 PS4 mentései játszhatóak lesznek PS5-ön is. Kb harmadánál tartok és nem akarom elölről kezdeni.
Aztán megjelenéskor Miles Morales, utána meg AC Valhalla, vagy CP77. AC-vel még sosem játszottam és a Vikings sorozat után ez a téma bejövősnek tűnik.
-
Madwe
nagyúr
Én a ps+ collectionből fogok szemezgetni, van ami kimaradt de érdekel - ok, nem next gen címek, de az annyira nem zaklat
Remélem elleszek velük a CP77 next gen patchéig, addig esetleg a R&C ha megjelenik érdekel, Crash 4 ha kap 4k felbontást addig illetve ha jön vmi jó local coop cím, azt azonnal zsákolom - bár annak örülnék, ha addigra már lennének színes kontrollerek, h ne csak fehérek legyenek majd itthon 
Az SW squadrons van tervben haverokkal mint multi cím ezek melléAnnyira nem izgulok h jut e ps5, de belegondolva h idén még 21 nap szabim van, azért örülnék neki ha jutna, na

-
.LnB
titán
Aki kap 19.-én konzolt, és nem a CP77-tel kezdi a PS5 "érát", az melyik játékot veszi meg kezdésnek? Nézegetem, hogy mit lenne érdemes még megvenni a kezdő címek közül, de nem igazán hajlok egyikre sem úgy igazán. Lehet, hogy Mafia Def edition, vagy THPS1+2 Remake lesz ebből.
(#21800) Zoleee83
NoProblémó' , teljesen jogos.
(#21801) wesder
Na jól van ***ikéim, keresek magamnak mára egy másik topikot.
De senki se merjen követni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A márciusi gombnyomás tehát kötelezettséggel nem járt, de megérte, mivel a Playit esetében is ez lett a prioritási sorrend.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én CP77, DeS és lehet a zeldás Ubi játékot bepróbálom...vagy ColdWar
Na jól van ***ikéim, keresek magamnak mára egy másik topikot.