Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
A ps 5 Kiosk-ok vajon megjelenés után, vagy elotte par nappal kerulnek ki

Mi volt eddig a tendencia? -
BlazeH
csendes tag
Vajon hányan próbálják meg hazavinni?
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Konkrétum nincs csak annyi, hogy jobban fog futni

Az ubi 60 meg ne menjen 40 alá, a többit a VRR megoldja
-
Frod
addikt
-
vonSux
őstag
Esetleg tovább lépni? Az sem túl elegáns amit most ti csináltok.
-
-
.LnB
titán
Push Square írt egy gyűjtőcikket a launch játékokról: [link]
Assassin's Creed Valhalla
Astro's Playroom
Call of Duty: Black Ops Cold War
Demon's Souls
Destruction AllStars
Devil May Cry 5: Special Edition
Fortnite
Godfall
Just Dance 2021
ManeaterMarvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man: Remastered
NBA 2K21
Observer: System Redux
Sackboy: A Big Adventure
The Pathless
Watch Dogs LegionFura egy lista, Cyberpunk például nincs is a felsoroltak között.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
[link]
Dicsak, dö' Megmondóember újra akcióban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Új AC azért még cinkes.

-
karmaresz
senior tag
-
Elderath
addikt
Remélem PS5nél már nem lesz ez az idegesítő 2mb/s-os letöltés bug, ami 4nél van. Mondjuk normálisabb ethernet adapter meg SSD ezen fog segíteni
-
Moby
veterán
A Ratchet and Clank: Rift Apart PS5 oldaláról: Enjoy Performance Mode to experience a targeted 60fps frame rate as you encounter new enemies across multiple dimensions.

Sírtatok. Megkaptátok. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Engem nem bosszant, a mostanival nekem nincsen semmi gondom, mert még jót is tehet a felvásárolt stúdióknak, ráadásul a Bethesda/Id játékokat pc-n játszom és van GPU-m is, szóval még jól is jártam, de ha mondjuk egy Ubi vagy egy Square-t vettek volna meg ott nem örülnék az MS ex-é válásnak (ahogy pl az FFXVI exkluzivitásának sem örülök), de mivel tervezek x-et (valszeg az lesz a nextgenből az első) is venni túlélném. Tehát egyszerűsítve mindenki azt vásárol fel akit akar és ahogy tud, csak azt nem szeretem amikor multiplatform játékot tesznek exkluzívá, de amig ezek nem stream ex-ek lesznek, addig túlélem

-
sp8787
addikt

-
belan
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Senki sem tökéletes! „Ne ítélkezzetek, és titeket sem fognak elítéln
.! -
Elderath
addikt
Na látom playiten végre leszedték az előrendelés gombot és "érdekel" került a helyére

-
-
karmaresz
senior tag
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nem az van, hogy a next gen patch-et kapó játékok mentéseivel lehet/van/lesz probléma?
Ha nem tévedek, "legacy mode"-ban a PS4 játékok kb. 99%-a kompatibilis és futtatható lesz, valamint ezzel együtt a mentéseknek is működniük kellene.
-
És ez most mennyiben változtat bármin, amit velem beszéltél privátban🙄 Miért le fog maradni valamiről bárki is ha nem kap értesítést,vagy ne adj isten gépet? Szerintem a világon vannak ennél sokkal fontosabb dolgok, plusz igen akkor ott a PS4 azon is elszalad még a legtöbb játék, szerintem...
-
S e t h
nagyúr
Lefagyott Schobert Norbi oldala, hogy itt nyomjátok?
-
.LnB
titán
Mutatok én neked olyat, aki csúnya nő, de már már szép medve.
És így leírva, biztos én vagyok a világ bunkó parasztja, és rohadjak meg persze. De nem láttátok amit én, amint csupaszon tolja magába a dizsnósajtot, úgy, ahogy én szoktam a Túrórudit."Csak szavakkal bántod őket"
Nem megyek oda egyikhez se, hogy ezt mondjam. -
.LnB
titán
válasz
Csokifalo
üzenetére
Hát ezt én pont forditva gondolom. (Úgy mint Deck.) Csak nem mertem leírni.
És ki merem jelenteni, hogy amit írtál az rám/ránk nem igaz.
Mégis úgy gondolom, hogy van csúnya nő. Van sok olyan, aki nálam szóba sem jöhetne. Van egy szint. Ennek ellenére nem verek nőket, és máshogy sem bántom őket. -
bandi0000
nagyúr
-
belan
addikt
válasz
felixo
üzenetére
Én kaptam emailt euronics tol hogy mennyi a gép stbi rendelési számot is!
Köszönjük, hogy vásárlásához az Euronics.hu webáruházat választotta. Rendelése megérkezett társaságunkhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a visszaigazolás nem jelenti a megrendelésének a teljesíthetőségét, arról külön elektronikus levélben értesítjük. A teljesíthetőség visszaigazolásának a kiszállítás alatt/átvehető státuszú levelek kézbesítése tekinthető.
Megrendelésének feldolgozását megkezdtük. Amint a rendelésének állapota megváltozik, azonnal értesítjük.
Rendelése leadásához regisztráció nélküli vásárlást választott. Amennyiben szeretné nyomon követni a rendelése állapotát, vagy a későbbiekben kényelmesebben és gyorsabban szeretne rendelni webáruházunkban, javasoljuk a regisztráció létrehozását.
Amint terméke átvehető lesz, azonnal értesíteni fogjuk a szállítás/átvétel időpontjáról, addig is szíves türelmét kérjük!
Amennyiben több terméket rendelt futáros házhoz szállítással, vagy csomagpontos átvétellel, lehetséges, hogy külön csomagban fognak megérkezni a termékek, a gyorsabb kiszolgálás érdekében. Minden csomagról külön értesítést fog kapni, hogy mikor kerül kiszállításra, ezért természetesen semmilyen extra díjat nem számolunk fel. S rendeltem elő! De a deck most mondta akinek van rendelési száma az kap gépet neki azt mondták! -
hombre[EU]
nagyúr
Building the vast, mysterious world of The Pathless, out November 12 on PS5 & PS4
egyébként A.Wintory a zeneszerzō (többek közt Journey, Abzu, AC Syndicate) ill. többen is a Journey-n dolgoztak, az Abzu-n kívül
és lehetséges,hogy az egyik novemberi Plus játék 
-
felixo
őstag
válasz
undercover
üzenetére
KV-nál az első körbe nem fértem be, Euronics-nál még semmi visszajelzés, Emag-nál még semmi visszajelzés ... többivel már nem is foglalkozom.
Igen, csak a bejelentés után rendeltem elő (09.18-09.21 között).Tetszik a PS tábor persze ... de 2021-ig nem szeretnék várni. PS4-et eladtam, mert számomra nagyon jó pénzt kaptam érte (felraktam HA-ra, gondoltam ennyiért nem viszik el ... és 2 nap alatt elvitték).
-
undercover
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Ha normális helyről rendelted meg a konzolt és időben. (vagy hónapokkal ezelőtt vagy amikor éppen elindították az előrendelést és volt még konzol.) Akkor nagyjából mindenhol megígérték, hogy lesz konzol. Maximum csúszik pár napot/hetet.
De ha csak emiatt nem akarod a PS tábort erősíteni mert várnod kell egy kicsit szerintem most azonnal válts Xboxra

De szerintem már ott se 100%, hogy megjelenéskor kapsz belőle. -
felixo
őstag
Üdv !
Jól látom (nem látom), hogy még semmi változás, visszajelzés az előrendelésekkel kapcsolatban ?
Kezdek morci lenni ... már megfordult a helyemben, hogy xbox-ra váltsak ... de nem szeretnék ... -
törölt tag
válasz
undercover
üzenetére
Erre térjünk vissza a következö Bethesda jàték bejelentése utàn.
-
undercover
őstag
válasz
üzenetére
A Microsoftal kapcsolatban nagyon sok minden rosszul látsz.
Van Microsoft meg van Xbox részleg. Most kaptak arra költségvetést, hogy megvegyék a Bethesdát de nincs végtelen mennyiségű keretük akármire. Az elmúlt években a Microsoft mindent lelőtt amit úgy láttot már nem nyereséges.Az megvan, hogy 7 milliárd dollárba került a Zenimax? És a Xbox részlegnek annyi pénzt kell termelnie ahhoz, hogy 0-án legyen és akkor még hol a profit. Lesz EA pass is a Gamepassban de így a Gamepass se teljesen a Microsofthoz megy azt hiszem hanem az egy része az EA-hoz kivéve ha megint bazinagy összegben kifizették előre.
Nah már most csak az xbox eladásokból vagy a Gamepassból nem lesz több milliárd haszon. Muszáj lesz kiadni a Bethesda játékokat más platformra is mert kell a pénz. Maximum időszakosan exkluzív lesz, de szerintem még Nintendora is fog jönnie ez az. A Minecraft Dungeons is van mindenre még PS-re is.
Jah és lehet én emlékszem rosszul, de amikor megjelent a PS4 akkor PS3-ról se lehetett áthozni a mentéseket. De amugy ez nem csak a Sony hanem a fejlesztő döntése is. Ha akarják biztosan meglehet oldani ha nem akkor nem. Egy Destiny vagy Cod multiplayer mentést biztosan átlehet hozni.
-
Csokifalo
senior tag
"Ezt csak azok írjak akiknek csúnya nőjük van."
Azt hogy tisztelem a női nemet? És soha nem mondanám azt hogy "csúnya nő?" számodra ezt igazolja? Mókás vagy
köszi, jól megvagyok 45 évesen a 36 éves feleségemmel, eddig még csak irigyeim voltak de majd Te megírod a tutit...hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy igen, csak az üzlet próbál kitűnni és nyomtattak egy felületet.

Persze ha meg teheti. 
Kendek