Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
evitiguF
senior tag
válasz
kid46
üzenetére
Bármikor visszamondhatod a megrendelést is. Kézhezvételtől, főleg ha ki is bontod, ezt már neccesebb lesz, mert higiéniai terméknek minősül, van amelyik bolt erre hivatkozva nem veszi vissza, ha kibontod.
lo_jo is csak segíteni akar, nem mai darab, én már a csatlakozása miatt sem ruháznék be erre, mert ez még a régi microUSB-s csatlakozós. Ergo ha pl töltöd a ps joy-t, na azzal a kábellel nem tudod ezt...
persze kinek mi az igénye.
Ugyanannyiért vagy akár olcsóbban is jobbat tudsz venni. Ha te magad is ellensége vagy a pénzednek, hát te tudod! -
30z.Samu
titán
Annyira toltátok itt az Alan Wake-et, hogy gondoltam ránézek már. Először az elsőt néztem meg, majd a másodikat Youtube-on, itt természetesen a story érdekelt első sorban. Amennyit láttam eddig a második részből, inkább afelé húz jobban a szívem, érdesebbnek tűnik. És persze nem mellékesen Youtube-on is piszok jól néz ki. De nem fair összehasonlítani nyilván a kettőt, mert az első még X360 érában jelent meg.
-
zipcss
tag
válasz
republic666
üzenetére
triwardenhez vidd, egybol cserelik! sok idot megsporolsz vele
-
lo_jo
senior tag
válasz
kid46
üzenetére
Ennyiért ma már szerintem nagyon nem éri meg. Volt már bőven akciózva (én 47-ért vettem), kifutó termék, azért árulja már kevés bolt. Ott a Nova 7 (vagy a 7P, ami ugyanaz, csak kék betéttel), mint utód, gyakorlatilag ugyanennyiért. Cserébe egyszerre csatlakozhat a saját dongle-lel és BT-on két eszközhöz és elérhető egy csomó megbízható boltnál, pl. Compkernél 57400-ért.
-
válasz
republic666
üzenetére
De, oda is visszaviheted, ahol vásároltad. Annyi, hogy így lassabb lesz az ügyintézés. Hacsak nem azonnali cserés.
-
republic666
tag
Sziasztok!
Media-ban vett kontrollert ami driftel, nem is tudom ott gariztatni?Pestre kell küldenem?
-
ƵøŁĭ
veterán
Az MW3-as bundle már új géppel jön?
-
zipcss
tag
válasz
markknight
üzenetére
koszi, akkor meg agonizalok
-
zipcss
tag
sziasztok,
Jedi Survivoron gondolokodom, egy dolog tartana vissza.
Van hasonlo jatekmenet az elozohoz kepest, hogy vegigmesz egy palyan, elered a celt, vissza kell menni a kis hajodhoz es az enemy ill. az NPC-k ugyanabbol az allasban/pontokbol lonek visszafele?
Nekem nagyon reperitiv volt ez a resze, sok esetben nem elveztem
-
F-ECT$
titán
válasz
lo_jo
üzenetére
A PC más műfaj. Ott a mindenki ellopja menatlitástól (még nyugaton is ez volt), kellett eljutni addig, hogy leaglább valamennyit fizessenek. Konzolon sokkal kevesebben játszanak tört játékokkal, könnyebb lesz magasabb árat tartani. Pláne ha az MS is elkezdi majd termőre fordítani az elmúlt évek befektetéseit. De persze ne legyen igazam, csak nincsenek illúzióim.
-
tl-x
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Tényleg nagyon az elején vagyok, de jöhetne már valami akció. Az elsőben azért rögtön volt harc, menekülés.
-
kid46
aktív tag
Sziasztok. Van ugye a steelseries arctis 7p+ fules. 2 helyen lehet kapni. Konzolstudio ahol 70k es az emag ahol 60k.
konzolstudio [link]
Emag
a kerdesem a ketto ugyan az vagy nem? Emagoshoz nincs odairva , hogy vezeteknelkuli. Nem merem emagrol megrendelni. Ti honnan rendelnetek, koszi!?
Emagot nem tudtam belinkelni, nem engedte. -
tl-x
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Hát lehet én voltam mát fáradt este de engem halálra idegesít ez a kössük össze a képeket a falon nyomozósdi.
-
markknight
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Fuh, hirtelen azt hittem a Pókemberes glitch itt is jelen van

Aki nem tudná: [link]Amúgy túlzol, a grafikának jól áll a sötétség, illetve a karakterek arcai jobban néztek ki a 2018-as Detroitban. Most nyilván nem a fenti képhez viszonyítok ahol FMV videót bevágnak a játékba.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nálam az év csalódása és a hiba inkább bennem keresendő, mert magamra haragszom, hogy annyi időt töltöttem vele, miközben az idei év annyi jobbnál jobb játékkal kápráztatott el bennünket.
Amikor annyi frankó játék van kint a piacon, akkor pazarlásnak tartom az endless grindet hónapról hónapra.
Ha jön vmi tartalmasabb dlc, akkor lehet még ránézek.
-
Elderath
addikt
Ma toltam 7 órát Alan Wake 2őt. Iszonyat nagyok voltak az elvárásaim, mert én imádtam az első részt és azt kell mondjam nekem ez felülteljesített már most pedig még csak 3 fejezetet toltam le. Toltam rengeteg jó játékot idén, de nálam ez fogja vinni a pálmát. Elképesztő Remedy mit csinált. Mennyi ember fogja ezt kihagyni csak mert digital only vagy azért, mert csökönyös és ha nincs steamen a játék PCn akkor meg se veszi... Brutális szinvonal, eszméletlen hangulat és iszonyat nextgen látvány
-
kiezTe90
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki segített, hogyan tudnám visszaállítani a PS fiókom. Végül is úgy lett megoldva, hogy a régi bankkártyám még megvolt és annak kellett az első és utolsó 4 számjegye, így kikapcsolta a kétlépcsős azonosítást és betudtam lépni.
Ma megjött a masina is, így mostmár egy boldog PS5 tulaj is vagyok.
-
lo_jo
senior tag
-
proly01
őstag
Alan Wake 2 brutál
-
válasz
tkohun2107
üzenetére
Elvileg igen, de csak egy év.
-
S e t h
nagyúr
Kb. 50 óránál tartok a Divinity Original 2-ben, amikor is egy bug miatt kicsit megsértődtem, erre látom ám, hogy van itt egy Disco Elysium, Weird West és az általatok ajánlott Asterigos, ami azt jelenti, hogy karácsonyig biztosított az rpg gyomorrontás.
Persze a Divinityt is befejezem, de 2-3 óra játék után engem a Weird West teljesen elvarázsolt. Nem is ugrik be hány giga, de amilyen kicsit annyira adja a vadnyugati hangulatot, sőt, többet is, nem véletlen a címe.
Jobban örülök a lootnak, mint a divinityben, a szívás konstans a kevés lőszer és az ellenség túlereje miatt( csak fel kéne fogadni 1-2 tagot a bandába), arról nem is beszélve, hogy amikor vki nem fekszik a dinamittól, mert csak a széle kapta el a légnyomásnak és átváltozik farkasemberré az fucked szituáció.
Viszont van végre lovam és gyorsabban haladok a térképen, kevesebb rajtaütés történik a vándorlás közben, mert ezek némelyike olyan pokolbeli szörnyet vágott a nyakamba, hogy a világ összes kötszere és lőszere sem volt elég.
A skillek ötletesek, kb. azt sem tudom mit fejlesszek, életerőt, fegyvert, társat és a játék rákényszerít a felfedezésre, mert úgy lesz annyi értékes lootod, ami segít a túlélésben.
Egyszóval nálam telitalálat, sajnálom, hogy nem korábban találtam rá.
-
tkohun2107
tag
Ausztriából online vásárolt psvr 2 aminek megvan a számlája és gari jegye, itthon is érvényesíthető a garancia vagy csak külföldön ?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Igen, bocsi de mi is későn vettük észre.
Mi sokat vettünk a gyereknek. Kíváncsi vagyok hogy elveszik majd vagy sem -
ProEvoFan
nagyúr
Fortnite
Epicgames bug van.
PC veszed 89 forint 13500 vbucks.
Vegyetek.
-
F-ECT$
titán
Ezzel a DLC-s lehúzással is elmehet az anyjába az összes kiadó btw. Fizess a játékért, amit nem fejezhetsz be, mert az igazi vége a fizetős DLC-ben van...
-
mcwolf79
veterán
Spiderman 2-ben az bug lehet hogy a fotós küldi nem jelenik meg ? Térképen jelzi hogy még van 1 a 3-ból , neten ki kerestem a helyeket , de egyiknél sincs ott lehetséges küldetés . És nem egy ilyenbe futottam bele .
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó a Tiny Tina, meglenne a platina is, ha nem kéne hozzá annyi annyi arany, ami rendes játékkal egy örökkévalóság lenne (ilyen felhőből visszatöltögetős duplikálós dologhoz még nincs kedvem. Jók ezek a chaos levelek bízom benne, hogy a következő sorszámozott rész is ezt az utat követi majd, sokkal inkább, mint állandóan újravinni a játékot magasabb fokozaton.
Figyelembe véve, hogy az alapjáték kifejezetten olcsó, pláne lemezen, maximálisan ajánlom azoknak, akik szeretik a korábbi részeket, ebben sem fognak csalódni. A DLC-k nem nagy eresztések, gyakorlatilag csak arénaharcokat kapunk minimális sztorival.
-
törölt tag
-
Frod
addikt
válasz
tothl
üzenetére
Alapvetően erre azt szokták mondani, hogy persze, meg van is a neten csomó összefoglaló videó. A gameplay-e mára már kicsit kopottas az elsőnek, a sztorit meg a videók összegzik.
Én, mint rajongó meg azt szoktam mondani, hogy az első nélkül minek akarna bárki játszani vele? -
Anti-Hero
aktív tag
Alan Wake 2 dlc infók:
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A pár napja megjelent Trepang2-t próbálta valaki? Videók alapján Fear szerű cucc, szerintem jól is néz ki, nem is drága, csak rövid. Engem az érdekelne, hogy mennyire bugos állapotban jött ki. (másik topikban már kérdeztem, csak még nem jött rá reakció.)
-
Deniel84
csendes tag
Sziasztok!
A Dead Space miatt szeretnék venni 1 hónap EA Play előfizetést és azt szeretném tudni, hogy az 1 hónapot 1-31 között értik, vagy a vásárlástól számított 30 napra?
Fennáll még a probléma, hogy ha pl az előfizetés lejárta után megvenném, akkor nem fogom tudni, mert összeakad a licence és nem fogja engedni a vásárlást csak ügyfélszolgálaton keresztül?
Köszönöm válaszotokat! -
törölt tag
válasz
üzenetére
FW szerintem a kiegészítés miatt került be az előfizetésbe. Aki meg akarta venni addig, az már megvette, és a kiegészítéssel még tudnak némi pénzmagot behúzni.
Feltételezem, hogy az eladási számok alapján lépték meg a dolgot, illetve jól nézett ki akkoriban az előfizetési rendszerben az adott cím, így akár még plusz előfizetőket is nyerhettek. A GoW gondolom még mindig szépen fogy, így amikor az eladási számok elkezdenek komolyabban zuhanni, akkor rakják be.
Mondjuk az ünnepi szezonra szerintem elég erős cím lenne ps+ extrában. Nem mondom, hogy feledteti a brutális áremelést, de biztosan javítana a megítélésükön. -
törölt tag
válasz
Mezcal
üzenetére
A gyári kontrollerre utaltam, sokszor olvastam a "kar" kifejezést ezen fórumon.
Bár most megnézve a hsz-eket, inkább az analógra utalt. -
nincsnév007
addikt
a call of dutynál van valami különbség a ps4-es és ps5-s verziónál?
-
törölt tag
Beneveztem egy Nacon Revolution Pro 3 kontrollerre, a gyári karhoz képest másik dimenzió ergonómia szempontjából. Bár eléggé egyedi eset vagyok sajnos ebből a szempontból, de már legalább PS4 játékokkal tudok játszani komolyabb fájdalom nélkül.
Viszont nagyon nem értem, hogy miért nem lehet PS5 játékokkal játszani, ha a PS5-höz szánt Revo. 5-ből konkrétan hiányzik aprosztatamasszírozó funkcióhaptic izé. Alapvetően ki szoktam kapcsolni a rezgést, úgyhogy jó lesz nekem Revo. 5 is, csak az újdonsága felárát nem fizetném meg, illetve még meg sem jelent.
Days Gone-nal teszteltem gyorsan, qrvajó. Bár az elite-hez szokott kezem még keresi az alsó gombokat, de rövid teszt után bőven jó nekem, amúgy is kimaradt az összes sony konzol, így van mit bepótolni.Más: mennyivel ad jobb élményt a TLoU PS5-ös verziója?
Unokatesómnak hála hozzáférek a korábbi vásárlásaihoz, így a PS4-es verzióhoz hozzáférek, ráadásul Revo. 3-mal is tudom tolni. Utóbbi azért érdekes, mert a héten végigvittem a Heavy Rain-t, és gyári karral laza kínzással ért fel állandó fájdalomcsillapítás mellett úgy, hogy alapvetően egy interaktív filmnek is lehetne hívni, bár Detroit-ra inkább a "döntés-szimulátor" kifejezést szoktam használni, de összességében kevesebbet kell püfölni a kontrollert a többi játékhoz képest. -
Elderath
addikt
Alan Wake 2 Chapter 1nek most lett vége. Hát nálam ez már most iszonyat betalált. Remedynek hihetetlen stílusa van. Első 5 percbe már vagy háromszor kirázott a hideg.
-
F-ECT$
titán
Indítottam a PS5-öt, nincs kép. Bekapcs gombbal kikpacsoltam, újraindítás, adatbázis újraépítés. Percekig állt 69%-on, majd felugrott 100%-ra. Elindult, de az SM2 indulásnál kiírta, hogy sérült. Most települ újra, remélem menni fog, és nem kell gariztatnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox