Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Ha előfizetek eaplayre és azonnal lemondom akkor még tudom haszbálni majd egy teljes hónapon át igaz? Ha igen merre tudom lemondani?
-
Rigormortiis
veterán
Ezernyi friss és jó játék van (BG 3 is egy hónapja az ssd-n pihen), erre eszembe jutott, hogy a Tiny Tinas Wonderlandot még nem vittem végig. Leszedtem, csináltam egy új karaktert és végig is vittem. Még a dlc-k és a káosz szintek vannak hátra, de szuper játék! Akiknek az eddigi részek bejöttek, ez is be fog.
-
Crucio
aktív tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Szerintem sokkal jobb, mint az HBO-s sorozat. A két főszereplő itt sokkal több figyelmet kap és így a kettejük kapcsolata is sokkal átélhetőbb, érzelmesebb.
Elég megterhelő, de számomra mindkét TLOU a játékkészítés (egyik) csúcsa. Még úgy is, hogy eszem ágában sincs újrajátszani őket
-
Freddycom
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Baaaazmeg, tegnap elkezdtem a last of us part 1 remasteredet, sose játszottam vele, ugyan az hbo-s sorozatot láttam, de már a prologue akkorát ütött még így is h azt hittem lefialok. A arcmimika, a szereplők hangja, szerethetősége vmi elképesztő már ezalatt a rövid idő alatt is, és bizony ott volt a gombóc a torkomban, amikor felcsapták a title-t.

szerk.: nem válasz akart lenni
-
Mike
veterán
Ez az ingyenes Saints Row Reboot annyira szar (mindenki szidja) hogy 80 órát tettem eddig bele, és most kezdtem újra. Baromira bejön az egész, nem számítottam rá. A küldetések élvezetesek, a katakterkészítés, testre szabás jobb mint a GTA. És az egész valahogy nem olyan véresen komoly mint a GTA. Jó vannak benne technikai hibák, de kit érdekel
én imádom -
Mephike
őstag
válasz
sting2
üzenetére
Persze, de ez mély víz lesz, szóval vastag pénztárcával vágj neki ennek az útnak.
Egér min 20k, bill min 30k. Persze lehet olcsóbban is, de az olyan is lesz.
Összefoglalókat olvasd el, mielőtt kérdeznél.
Billentyűzet.
Egér topic. -
sting2
addikt
Lehet meglepem a fiamat a Fortnite élményeket fokozandó, PS5 kompatibilis - Bill. + egér lánccal.
Van esetleg ajánlott vétel a részetekről? -
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
A Prowler bázisok direkt ilyenek, ott a feladat része, hogy rájöjj, hogy honnan lehet a kívánt irányba húzni a tárgyat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Weareus
üzenetére
Vezetékesből maga a gép szinte mindet támogatja tudtommal, nagyobb anomália a vezeték nélküliekkel van.. De pl. az 1st gen géppel nekem még a ROG Falchion billem nem ment PS5-tel, csak Series X-el, most simán működik már.. Valszeg a támogatás is f olyamat bővül, ill a bill szoftvere is frissült.
Plusz függ a játéktól is.. Pl. én WZ2-t játszom, simán megy, a Doom Eternal pl. nem támogat konzolon egér+bill-t.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez nem bug, ez csak a multiverzum adta lehetőség. Elvégre a mv-ban létezik mindenféle póki pl. malac, T-rex..., miért ne lehetne kockacukorpók.
-
plejik
addikt
Na egy pár napig nem olvasgattam a fórumot a pókember 2 miatt. Hétvégén végig is toltam a fő küldetés vonalat. Nekem nagyon bejött ez is , csak úgy mint az előző kettő rész is, story is jó volt, Én személy szerint buggal sem találkoztam, átvezető videók néha kicsit csúnyák voltak, de az a legkevesebb. A mai piacon, amikor annyi tripla A címet adnak ki tele hibával, üdítő egy ilyen játék amiben Én személy szerint semmi komoly problémát nem találtam az átjátszó videókon kívül. Még van egy rakás mellékküldetés azokat megcsinálom, de el lehet még vele lenni. Remélem ehhez is fog jönni 1-2 dlc mint a az első pókember játékhoz.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Central Parknál pl. csak közel a földhöz lehetett lengedezni, mert eleve csak a fákat lámpaoszlopokat lehetett meglőni hálóval.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Lackooo84
üzenetére
Én tisztán emlékszem, hogy azzal promózták a játékot, hogy élethűen csak épület falába lövi a hálót, és még rá is zoomoltak egy videóban. Szerintem a DF tech review-ban volt erről szó anno. Nem lőtt simán csak a levegőbe.
De biztos van ilyen bug benne, amiről beszéltek, csak én még 2 óra alatt nem találkoztam vele.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bobek198508
üzenetére
Ugye? Akkor nem csak én haluztam be.

-
Jakesz
addikt
válasz
Bobek198508
üzenetére
Nyilván bug, amit majd javitani fognak. De ezen már nem kellene meglepődni, hogy 2023-ban egy játék úgy jelenik meg, hogy nincsenek benne hibák, és ne kelljen várni pár hetet a komolyabb javításra, ami helyrepofozza a játékot.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Bobek198508
üzenetére
Ez azért van, mert nincs mibe belelőnie, ha túl magasra értél. De ez emlékeim szerint az előzőekben is így volt.
-
markknight
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Én annyit vettem észre, hogy a háromszög késve jelenik meg vagy ha olyan poziból nézel rá. A hintázás közben nem találkoztam problémával, igaz repdesek amikor csak lehet. Ami az ikonok előbukkanására vezethető vissza és bosszús, azok nekem a Prowler bázisok, mert volt sok olyan ajtó vagy kapcsoló amit nehézkesen vagy csak egy bizonyos pontról lehetett kinyitni, amit nem értettem miért van. Össze vissza futkároztam sokszor, mikor jelenik meg a kis ikon, mire a játék küldött egy helpert, hogy ide ugorj fel koma és onnan tudod kinyitni az adott ajtót.
-
Sliderxy
senior tag
Nagy volt a kísértés, hogy megvegyem, de akkor marad a jól bevált taktika, hogy majd 1 év múlva, mikor már kész lesz rendesen.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ja el is felejtettem egy roppant idegesítő dolgot a játékkal kapcs, mégpedig az irányítással is vannak gondok. Sokszor lengés közben nyomom az R2-t vagy az X-et, és mintha semmi nem nyomnék nem reagál a karakter csak amikor már egy csomót zuhanok akkor késve. Nekem ez roppant idegesítő mert eléggé precizen szoktam kiszámítani hogy mikor hova érkezek, de ha nem csinálja a karakter amit akarok így nehéz... Meg az első részben nagyon jól meg voltak oldva az L2+R2-vel megközelíthető peremek, az ikon mindig megjelent amikor kellett, és jó messziről is, itt meg van, hogy állok egy lámpatest alatt, és nem jelenik meg a ikon. Ill vannak bizonyos tereptárgyak, amiknél sosem jelenik meg az ikon, pl bizonyos klíma dogozok háztetőkön... Nem értek azokra miért nem lehet hoppolni...
-
pr0bi
senior tag
Várható még idén hogy bekerül teljes Ragnarök plus extrába?
-
itldj
aktív tag
válasz
Peat76
üzenetére
Szerintem ez csak annyi jelent, hogy a webshop ahol veszed látja, hogy te most jelenleg Magyarországon vagy, és feltétetlezi hogy itteni fiókod van, amire értelemszerűen ezt a kártyát nem fogod tudni beaktiválni.
Az US fiókra 99.9% hogy be fogod tudni, ha nem, akkor VPN. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Peat76
üzenetére
Kérdés, hogy mire akarod aktiválni. USA profilhoz ilyet kell venned. Magyar profilhoz meg bármelyik magyar webshopban ahol árulnak ilyet vagy a magyar storeon értelemszerűen.
Ha van US store-ra való kódod, azt a profilba belépve bárhonnan aktiválhatod (földrész, ország), nem tudom honnan jön ez, hogy nem... -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Tolja valaki a Dauntless játékot ? Szívesen csatlakoznék. -
Janaboy
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem baj, ha a játék élmény nem rossz.
Viszont ami a fura, hogy ha rákeresek a weben a ps storeban akkor hozza a Fallout 4 GOTYA kiadást, de nekem bejelentkezve már nem hozza csak a sima Fallout 4-et, ez mitől lehet?
(Bocsi ha ez valami alap infó, nem vagyok annyira képben)Mind1, weben belépve meg tudtam venni, így most már jó

-
ImACeltic
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ebben a második részben is már felvezettek két, de inkább 3 gonoszt ami még nem volt elsütve az eddigi 3 Pókember játékban és ha a képben vagy, akkor tudnod kéne, hogy van még bőven, nem csak színvariációk. De nyilván Te most csak köpödni jársz ide.
-
Peat76
őstag
US profilt használok nagyon rég, PlayStation 3 elejétől...akkor jobb biznisz volt...és sok dolgom van ezen!
Kérdésem, ezt ha megveszem innen gond Nélkül tudom aktiválni?
Itt Magyarországon is??
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én még csak weben csekkoltam, de ott nem találtam.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
valóban, bár nekem az csak a harmadik helyre fér fel (fallout-ok közt)
-
Cranium
tag
Meglett a Pókember 2 platina, hát óraszámba ps5 szerint a Miles Morales-hez hasonló. Az 1 részbe 60 óra volt, bár abba benne volt a DLC is. Bugokkal én is találkoztam, de checkpointos visszatöltés megoldotta. Esetleg több mellék küldetést belerakhattak volna, hogy kitolják a playtimeot.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Póki univerzumban egy kitalált ország és nyelv, de amúgy magyar.

-
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ezt úgy tudod megoldani, hogy kijelentkezteted magad minden eszközről; Account Settings > Security > Sign Out on All Devices.
-
F-ECT$
titán
MJ mikor tudta meg hogy Pete a Pókember? -
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
De, level design-ban rengeteg olyan döntésük lett volna, amivel kevésbé teszik nyilvánvalóvá a játék elavultságát és talán jobban maszkolják, hogy 25 éves technológiára épül az egész, de nem tették, szóval a világ szégyene, hogy egy 2023-as open world úgy működik, ahogy a Starfield, nevetségesen amatőr munka.
Ahogy néhány város össze van rakva és működik abban a játék azt még a Morrowind is megugorja nevetve, de hát ugye ott még vért kellett izzadni az eredményekért, nem volt ilyen modding közösség, akik majd befejezik a félkész játékot ingyen.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Egy animációról beszèlünk, hogy seamless legyen, tehát ez is csak szimpla fejlesztői döntès ès nem most alkották újra a kereket.
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha a motor nem kèpes valamire akkor nyílván nem nagyon van mit eldönteni. 20 ève ilyen minden Bethesda játék, várható volt hogy nem most fogják átírni az egèsz motort hogy máshogy működjenek a dolgok. A fizika viszont meg egèsz jó, amièrt meg állandóan megy a rinya hogy mièrt nincs jól megcsinálva.
-
Scholes9
nagyúr
Alan Wake tesztek mikor jönnek?
-
Vadernagyúr
senior tag
Tudnátok esetleg nekem olyanban segíteni, hogy volt egy másik PS5 a családban, viszont eladták, de a profilom benne maradt.. Kitudom valahogy jelentkeztetni? Illetve ehhez elég egy jelszó váltás vagy valami mást is kell még csinálnom?
-
Sziasztok!
Horizon FW-ben hogyan lehet a legegyszerűbben megcsinálni két machine strike-ot (géproham)? Hiányzik a platinához...
Köszönöm a segítséget.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Pont az új ac és a póki kapcsán merengtem el azon, hogy ezekkel én már játszottam. A bevételek alapján lesz még ilyen deja vum.
-
markknight
nagyúr
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Az hogy minden szoba után töltès van, az vagy fejlesztői döntès, vagy pesig motor limitációja. Nem kell hasra esni a fast traveltől, a Republic Riders tud hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szintén....végignéztem mindkét játék teljes végigjátszását mint egy filmet...tetszett de nem akarok vele játszani.....controlleres "nézelődéstől/célzástól" picit émelyeg a gyomrom kb 15 perc után...nem bírom és idegesít is.