Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Jo jatekot
Iki szigetes resz nekem nagyon tetszett. Az vitte fel nalam a sajat ertekelesi rendszerembe a gamet egy eros 10/7-re
-
syler123
veterán
Ahogy látom elég patent lett az Alan Wake 2.
Kicsit várok vele, hátha kiadják mégis lemezen, mert a jobb singleplayer játékokat jobban szeretem ha a polcomon vannak.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ja pont az.
Forspoken, Skywalker saga és Stray. -
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Én most valami Lego játékról és Stray-ről olvastam pletyka szinten.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Nah pont ezek jöttek le az uccsó kiadott gameplay videóból, akkor döntöttem el abban a pillanatban, hogy nem veszem meg. Nekem majd egy jó kis dirt 3.0 kellene, a kettőnek még mindig durva a grafja kB mai szemmel is. Meg tetszenek abban a heti, havi, napi feladatok, autók gyűjtése, stb, van tartalom.
-
30z.Samu
titán
Skacok! Volt már szó arról hogy mik lesznek a novemberi játékok a Plus-ban?
-
Szoke1982
senior tag
-
marinea2
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
A DC verzioban ami benne van az extraban benne van az Iki sziget es nagyon jo

-
nincsnév007
addikt
és a ghost of tsushimában is előszőr le kéne töltsem a ps4-es verziót hogy tudjam iportálni a ps5-sbe? meg az előfizetésben lévő tsushima az tartalmazza az iki szigetet?
sikerült. -
Mezcal
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A Generations sokkal szebb, de a WRC annyira pocsék jelenleg grafikailag, hogy nehéz összevetni e téren. A Generations nagyon jól irányítható kontival, és azt kell mondjam, még ebben is veri a jelenlegi WRC-t. Mondjuk én mai napig játszom a Generations-szel online is, úgy ugrottam bele a WRC-be, ezért nagy csalódás, na persze sokat vártam tőle, grafikailag pláne, ami meglepő, mert a kódmesterek eddig e téren ritkán hibáztak.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Amúgy itt a lista, a Classics Catalogue-ot nézd, az csak premium.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vannak olyan PS4 játékok amik csak Premiummal èrhetőek el. A GoW 3 Remaster az egyik.
-
nincsnév007
addikt
szerintetek, ha van nem stremelem a ps3-as játékokat azon kívül van érdeme előfizetni a premiumra, vagy elég lehetne az extra is? vagy van olyan ps4-5-s játék ami csak a premiumban van benne de az extrába nincs?
-
Mezcal
addikt
WRC-ről pár szó
Generations után, ez a grafika, ami fogadott, bántóan szar, az autók rendben vannak, de a pályák rettentő rondák, az aszfalt pocsékul néz ki, és még képtörés is van. Mahináltam a beállításokkal, de az irányítás sem az, ami anno a Dirt-ben volt, ez jóval inkább arcade-féle. Egyelőre csalódás még a Generations után is, de bízom abban, hogy lesz belőle egy komoly Rally játék. EA Play már csak 5 órát ad, ahogy F1 23-hoz is.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A jelenlegi szerződès szerint csak 20% jut majd a Sonynak.
-
-
krx21
nagyúr
Hogy kell elindítani a Rezi 8-at rendes VR2 módban?
Csak a mozi módot látom…
-
ProEvoFan
nagyúr
WRCt kipróbáltam ps5ön is.
A kontroller miatt jobban tudom irányítani (magasabb az analóg kar).
Technikai problémák itt is vannak, amik szerintem day one patchel vagy a közeli időben javítva lesznek. Pl lag, hirtelen élő ugró növények, a képtörés kimondottan nagyon zavart... Ha jól láttam nincs benne választható grafikai opció. 60 fps az megvan.
Kegyetlen jó a hangulata. Nagy odafigyelést igenyel mikor 25 kilométeres szakaszon nyomod a gázt. Rengeteg autó és pálya van a játékban....stb..stb.
Jó lesz ez.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Pulse 3D fülesemen kezdi megadni magát a fülpárna. Van esetleg kényelmesebb, puhább alternatíva, mint a gyári? Aki vett már rá újat honnan rendelt? elég széles skálán látom mozogni az árakat.
Illetve +1 kérdés, mivel soha nem voltam túlzottan elragadtatva ettől a fülestől, mi most az ár/érték arányban ajánlott legjobb wireless füles, amivel 2 óra használat után nem fog úgy kinézni a fülem, mintha valaki megtépett volna?
Arctis Nova 7P? -
modflow
veterán
Silent Hill Ascension -ről lehet tudni, hogy mi lesz?
Aki nincs hajnali 3-kor online, az nem is látja soha és kész?
Vagy mi? Fura lenne, ha így lenne.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Gratula, kíváncsi leszek a véleményedre
BTW én éppen a Tokyo Mirage Session Encore-t nyúzom
-
Moby
veterán
válasz
LeventeV
üzenetére
Nyomtam XSX-en is, PC-n is, pc-n többet. PC-n stuttergondok vannak shader compile miatt, remélhetőleg javítják, de a compiling után már jól megy viszonylag, szép is. XSX-en természetesen nincs stuttering, ott jól megy, bár beszámolók szerint nem tartja a 60-at (VRR kiszedi, én ezt nem látom), de a graf sokkal homályosabb, plusz elég sok a popin.
Én fanatec DD-vel nyomom, vezetési modell, FFB, nagyon rendben van. Nem sim ez sem, de nem is egy forza-féle hitvány foslé. Nagyon élvezhető, elég sokat is nyújt tartalomban, de még pofozgatni kell (nicns triplescreen támogatás, nincs telemetria, hibás az SDR színkezelés, performance gondok). Viszont kipörgettem az 5 óra trialt, és vétel lesz belőle, mert durván jó vele játszani a hibák ellenére is./ja, absz nem vagyok rally fan, én pályautózók szinte kizárólag, de ez megfogott.
//tökre azt hittem az xbox topikban vagyok, sorry

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bencus88
üzenetére
XSXen néztem meg. Kb ugyan ez a véleményem. A grafika közepes. A videókon szebb, sokkal szebb. Hangok perfekt. Az autókat majdnem vagy teljes irányítási segítséggel jól lehet kezelni. Egyedül a ne fékezzen helyettem opciót kapcsoltam ki. Annyira azért béna nem vagyok.
Technikai problémák vannak még. Pl sokat laggol a játék.
Gondolkodok, hogy előfizetek az EA playre ps5ön is, hogy lássam milyen itt is. -
Bencus88
nagyúr
válasz
LeventeV
üzenetére
osztozni tudok a véleményeddel, úgy hogy nem vagyok grafikabuzi, ezen még lehetne húzni azért bőven. Igaz még tölt a játék a lession-öket pörgettem végig ott 1-2 kocsi volt csak a választék, de számomra csúnyán nézett ki. (mármint a kocsi főleg.)
IrányÍtás nem egy wrecfest, vagy dirt5 annál sokkal nehezebb, de szokható, még én is meg tudtam hibátlanul csinálni a pályákat. Ez a lession nem volt annyira változatos, egy óra múlva ha lejön a teljes és ki tudok próbálni mást is, majd megnézem. Elsőre pénzt nem adnék érte, remélem változik a véleményem.
-
Mr X
veterán
válasz
tothl
üzenetére
Nem tervezek válni, inkább elásom. 😀
De tényleg támogat a hobbijaimban (ez kölcsönös is), egy szisszenés nélkül jött velem xboxot, ps-t, elite kontrollert vagy épp pc-t venni.
Mondjuk elrontottam, most már ő is játszik, főleg CoD-ot. Kapott is konzolt, tv-t meg rendes fülest is. 😀
-
tboy93
nagyúr
válasz
pourri
üzenetére
Szerintem nem lesz olcsóbb MSRP szerint (bár akciózni ki tudja mennyire fogják a bent ragadt FAT készletet). Digital esetében én megvárnám a slimet, szerintem értékesebb lesz a slim digital mint a fat, mert a slim-nél ott lesz a lehetőség, hogy utólag rácsatolj egy meghajtót. FAT digital ilyet nem tud. Plusz talán a háttértár is nagyobb

-
pourri
aktív tag
Ha most allnatok ps5 vasarlas elott, akkor ti megvarnatok az uj ps5 slim megjeleneset es azt vennetek, vagy megvennetek a korabbi ps5-t, digital editionben gondolkozom. Olcsobb lesz a slim mint most egy regebbi ps5? Nagyon torom a fejem, hogy erdemes-e varni ra.

-
szasanyi
félisten
válasz
itldj
üzenetére
Nem a meggyőzés a fontos hanem a személyes próba! Biztos vagyok benne, hogy a jó látással megáldott emberek számára azonnal nyilvánvalóvá válik mitől és mennyivel jobb az OLED. Aztán minden értelmes ember el tudja dönteni, hogy neki megér-e annyit amennyit ki kell fizetni érte.
-
.LnB
titán
válasz
tboy93
üzenetére
XV nekem jobban tetszett.
Az nekem ilyen meghatározó játékaim egyike valamiért. Magam sem tudom megfogalmazni.
A harcok jobbak az XVI-ben, de a sztori az XV-ben nekem jobban tetszett.
Meg nézd meg az előzményfilmet, a Kingsglave-et.Egyébként amikor játszottam az XVI-vel most, le is töltöttem az XV-t, hátha nekiállok újra. De előbb lenne egy Hogwart's Legacy még.
És! XV-ben a Pitioss dungeon-t ki ne hagyd!
-
ProEvoFan
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
tboy93
üzenetére
Hétvégén végeztem én is a játékkal. Érdekes, hogy nem laggolt, tartotta a 60fps-t. Amikor maga a konzol se tartja. Ez a játék nem fut fix 60fps-sel. Max te nem látod. Már az első órákban érezhetően bereccen. Nem élvezhetetlen tőle a játék, de nem fix 60fps.
Egyébként epic jelenetekkel van tele a játék. Jó cucc, de...

-
Bad Pritt
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
Hát meg sima LCD a kijelző, az ergonómiát majd meglátjuk, mert elég beefy boi a képek alapján és az is baromi gáz, hogy semmi egyebet nem lehet rajta csinálni, csak a PS5-ről játékot streamelni, nem lehet médiafogyasztásra használni (streamelve esetleg, nem tudom, mik a PS megoldásának korlátai).
-
tboy93
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
To be honest, azért az ágyban nem a legkényelmesebb laptoppal, kábellel összekötve játszani. Az tény, hogy kipróbáltam, de úgy napi szinten nem kívántam rá
Én a Switchet pl only handheld módban használom a következő helyeken:
- fotel
- hálószoba, ágyban
- budi
Na most igazából egyik említett helyen sem kifejezetten kényelmes a laptopot használni.
-
tboy93
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Tegnap nyomtam tovább egy 1.5 órát, egy full mellékes side quest-ben olyan epic boss fight volt a könnyem kicsordult
Iszonyat jó a zene a játékban.Itt a Playstation Portal megjelenésének küszöbén ezt a 1.5 órát kíváncsiságból remote play nyomtam le laptopon és meglepően jó élményt nyújtott. Helyi hálózaton PS5 és laptop is, dualsense usb kábelen, sony platinum füles laptopra dugva wireless (usb stick). A 1.5 óra alatt egyetlen egyszer sem szakadt le a PS5-ről, nem laggolt, tartotta a 60 fps-t, input lag számomra nem volt érezhető. A hang sem csúszott. Nappaliból hálószobába beköltözve annyit tapasztaltam, hogy az ottani gyengébb wifi jelnek köszönhetően időnként a program leveszi a bitrátát, ami észrevehető a képen. De inkább ez, mintsem laggoljon. Szerintem simán jó lesz az a PS Portal.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
marinea2
üzenetére
Én is belenéztem egy streambe a hétvégén, pont elkaptam azt az agyament
metálos részt ahol ha jól emlékszem az első rész eseményeit idézték fel .
Zseniális
.Az első részt anno PC-n nem játszottam végig, de ezt látva most le is szedtem a Remastered verziót. Rendesen meghozta a kedvem, hogy pótoljam.
-
marinea2
addikt
Valaki nyomja az Alen Wake 2-t? Mik a benyomasok?
most neztem meg 1-2 streamet meg tesztet, iszonyat bejovos a game

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is most vittem végig. Akcióban beszereztem a Switchback VR-t, és ahhoz nem “árt”
-
LeventeV
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A beállításokat nem néztem meg, de a default az nagyon baráti volt, főleg murván. Lehet amiatt tűnt könnyebbnek mint a DR2.
Ami zavar kicsit, hogy a haptikus ravaszoknál a gáz az ami kattog, ami nem szerencsés, ha kanyarban közepes gáznál visszarúg a ravasz és kisodródik az autó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arctis Nova 7P?

RangerFox