Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    Beneveztem egy Nacon Revolution Pro 3 kontrollerre, a gyári karhoz képest másik dimenzió ergonómia szempontjából. Bár eléggé egyedi eset vagyok sajnos ebből a szempontból, de már legalább PS4 játékokkal tudok játszani komolyabb fájdalom nélkül.
    Viszont nagyon nem értem, hogy miért nem lehet PS5 játékokkal játszani, ha a PS5-höz szánt Revo. 5-ből konkrétan hiányzik a prosztatamasszírozó funkció haptic izé. Alapvetően ki szoktam kapcsolni a rezgést, úgyhogy jó lesz nekem Revo. 5 is, csak az újdonsága felárát nem fizetném meg, illetve még meg sem jelent.
    Days Gone-nal teszteltem gyorsan, qrvajó. Bár az elite-hez szokott kezem még keresi az alsó gombokat, de rövid teszt után bőven jó nekem, amúgy is kimaradt az összes sony konzol, így van mit bepótolni.

    Más: mennyivel ad jobb élményt a TLoU PS5-ös verziója?
    Unokatesómnak hála hozzáférek a korábbi vásárlásaihoz, így a PS4-es verzióhoz hozzáférek, ráadásul Revo. 3-mal is tudom tolni. Utóbbi azért érdekes, mert a héten végigvittem a Heavy Rain-t, és gyári karral laza kínzással ért fel állandó fájdalomcsillapítás mellett úgy, hogy alapvetően egy interaktív filmnek is lehetne hívni, bár Detroit-ra inkább a "döntés-szimulátor" kifejezést szoktam használni, de összességében kevesebbet kell püfölni a kontrollert a többi játékhoz képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák