Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ha már GoW: nekem teljesen meglepő volt, hogy a Give Me God of War nehézség eltér a sima és a new game+ módban. Egy valkűr runos videóban említette az egyik fejlesztő, hogy új képességeket is kapnak ott, nem csak a hp/sebzés tér el.
-
-
kecsu10
aktív tag
Újra elkezdtem az Elden Ringet. Ez a játék annyira ki van találva és csodálatos a világa, hogy nem csodálom, hogy ez lett az év játéka. Most nemrég volt a God of war, de azt nem éreztem ezen a szinten. (Arról nem is beszélve, hogy a harcrendszer egy souls copy-light). A souls nyilván sokkal nehezebb játék, de annyira tetszik, hogy nem rágja a szádba a dolgokat, olvass utána, fedezd fel magadnak. (Mint a Zelda ugyebár). Arra is ösztönöz, hogy tanulj meg jobban játszani, próbálj ki új buildet, mert szinte minden kombináció működik. A lore is ütős, a grafika és az art style pedig igényes. Az irányítás és a térkép is úgy ki van találva, amit ritkán sikerül így összerakni. Szóval szerintem teljesen jó helyre került az év játéka cím.
-
Vasy09
őstag
Beszéltem a szervizzel! Azt mondta, hogy nyugodtan vihetem hozzájuk, nem kell Media-ba vinnem, mert úgy jóval lassabb lenne (MM-es ember azt mondta 30 nap kb...
).
Annyit mondott a szervizes, hogy 99% csere lesz belőle, de rá kell nézzen. Szerintem 3-án felugrom vele Pestre, az lesz a leggyorsabb.

Rohadt idegesítő, hogy játszok 20 percet kb és fogja magát, lefagy és kikapcsol... utána meg reboot, elemzés meg minden és ez megy 20-30 percenként, vagy még rövidebb időn belül...
nincs még 1 hónapos a gép....
-
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok! Melyik az a legolcsóbb Sony tv, ami megfelelő lehet egy PS5 konzolhoz? Gondolok itt a HDMI 2.1-re, VRR támogatásra.
Más márka nem jöhet szóba, Samsung, LG tévékkel megszívtam mostanság. Az egyik 4, a másik 5 évesen ment tönkre. Bár nem voltak újak, ennél szerintem többet kellett volna bírniuk.
-
válasz
Kendek
üzenetére
Koszi - nem teljesen uj (bontatlan) gep, mar be volt uzemelve.
Gyari kabellel probaltam eletet lehelni bele, de nem sikerult.
Kozben egy teljes ujrainiditas (force reboot + safe mode + reboot) megoldotta.
Azert ez nagy gaz, hogy konzol csak igy eldobja a BT kapcsolatot sleep mode-ban. -
válasz
sztanozs
üzenetére
A párosításhoz a gyári kábelével kösd rá a konzolra amikor első bekapcsoláskor kéri, majd nyomd meg a PS gombot. Ha nem jó, akkor az a gond, hogy nem tudnak vezetéken keresztül kommunikálni. Ebben az esetben próbáld meg másik kábellel is, olyannal ami biztosan alkalmas adatátvitelre is.
-
Friss gepnel a kontroller csak keken villog de nem csatlakozik a konzolhoz (kabelen sem). Mi lehet a gond?
-
KKaresz45
senior tag
-
KKaresz45
senior tag
-
Ronam
addikt
Akkor még mindig bugos kicsit, hagyom inkább.. Nekem igazából a kontroller töltése lenne a fontos, de nézek majd valami külön töltőt hozzá.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Ronam
üzenetére
Kizárólag letöltésre használom. Elvileg a nagyobb bugokat már javították, de nekem mindig furcsa a gép viselkedése rest mode után. Lassabban indul, van hogy fél percig üres képernyöt mutat mielött kirakja az ikonokat. Nem szívesen használom, rossz érzésem van töle, inkább kikapcsolom teljesen.
-
dunc
nagyúr
-
Ronam
addikt
Rest mode-ot ti szoktátok használni? Ha jól emlékszem, még régen olvastam itt a topikban, hogy nem tesz túl jót a gépnek, bugos, stb.. Vagy ezt már javították azóta?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ha M2 vel bővíted a tár helyét a PS 5 nek akkor az alap tárhely is megmarad? (tehát + M2 öt tudsz betenni?)
-
Frod
addikt
Lemezen már -30% a Midnight Suns.
Bizros jól fogyott...
-
losilee1337
aktív tag
Üdv linkelni valaki olyan ssd ami biztos jó a ps5 és már hütöbordas gyárilag.elore is köszönöm.
-
válasz
FReak_
üzenetére
Igen, tudsz. A magyarral bejelentkezve aktiváld (ha nem lenne) a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opciót, majd töltsd le a játékot.
De amúgy fordítva célszerűbb, vagyis, hogy a magyaron multizol, és a Plus előfizetést osztod az amcsiról. Hiszen nem mindegy, hogy milyen távoli a szerver amire rak. -
FReak_
tag
Sziasztok !
Adott egy Ps5 , rajta 2 account . Az egyik magyar , a másik meg egy kb . 10 éves amcsi account , amin van Plus előfizetés.
A magyar account-on vett/aktivált játékkal tudok multizni a másik régiós accommal ? -
Zeki
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hogy owned.
-
Peat76
őstag
Jó emlékszem a Naughty Dog már dolgozik az Uncharted 5-ön? Vagy legyen bármi is a címe...
Mert Nekem a valaha készült legjobb játék..
Az Uncharted 4
Első 3 rész Platina, már csak a 4 és Lost Legacy maradt.. -
válasz
losilee1337
üzenetére
Sima hűtőborda elég, csak kellően alacsony legyen, hogy beférjen. Pl. AXAGON CLR-M2 és hasonlók ami pont passzent, vagy pattintós Jonsbo M. 2-3.
-
losilee1337
aktív tag
Üdv milyen hütést ajánlotok a utólag behelyezhetö ssd re?
-
icemad
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Szerintem már nem hiánycikk. Itt Hollandiában is tudtam venni megjelenés után 2 évvel.
És már egyre sűrűbben előfordul Németországban és Belgiumban is. Scalperek is viszik lefelé az árakat. Már 700 euró körül is adják a lemezest raktárról. Nekem szerencsém volt, 620 volt a lemezes, gow ragnarokkel. Persze új, bontatlan gépekről beszélek. Egy hete tudtam venni. Szóval pont karácsony előtt érkezett meg. -
Sanyi.mTs
addikt
Tegnap voltam Pólus MediaMarkt-ba, ahol raklapon volt 6-8db digitális és 8-10 lemezes gow ragnarok bundle.
Vagy már nem hiánycikk a ps5, csak drága?
-
Sajnos a PayPal-es visszatérítés az nem megoldás. Abban a pillanatban, hogy visszakapod a lóvét, megy az automatikus ban az account-odra. Ami azt jelenti, hogy minden addigi digitális vásárlásod megy a kukába.
Szóval ezt nem javasolnám, ez a pár ezres bukta még mindig jobb, mintha potenciálisan százezrek mennének a levesbe. -
Zeki
nagyúr
válasz
RangerFox
üzenetére
Az, hogy a fiam a PS-ről rakta kosárba az extrákkal dúsított alapjátékot ami több mint 8 ezer Ft (ott csak azt kínálta fel), én meg laptopról tettem kosárba a sima alapjátékot, ami több mint hatezer Ft, és ezt a fizetésre nyomva nem figyeltem, hogy egyből hozzávágta a a PS-ről hozzáadottat is, valóban az én hibám.
De 2x kifizetni az alapjátékot, miközben az extrákat meg sem kapod, pedig azt IS kifizettem, az kurvagáz. Még a PS shopja is úgy mutatja, mintha meg sem vettem volna, mégegyszer megvehetem a több mint 8 ezres csomagot.
Na telefonos ÜFSZ, aztán ha nem jutunk dűlőre, akkor a Paypalon nyitok vitát. -
razor1010
tag
factory reset után a console storegeben az other fülnél még mindig 7.8 gb foglalt terültet ír, ez normális?
-
válasz
miami
üzenetére
De ha kér is, az UK account az más, mivel ott tradicionális okokból elfogadja a magyar bankkártyát és PayPal-t is. US viszont biztosan nem, és elvileg kéri a rögzített fizetőeszközt, szóval célszerűbb ha Plus-hoz vesz kódot, és nem a wallet-jét tölti fel. Persze ha amúgy is levásárolná, akkor nem bukna rajta, legfeljebb most duplán költekezne.
-
Vasy09
őstag
Na, sikerült, van PS+. Jól gondolom ugye, hogy akkor mostmár magától a felhőbe menti?
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudunk olyan kormànyról, ami működik boxal is és ps el is? Esetleg az ilyen cronusmax cuccokkal működésre lehetne bírni?
-
ImACeltic
őstag
Azt meg lehet valahogy szüntetni, hogy ha adott egy alapjáraton PS4-es lemez és arról játszom az adott játék már PS5-ös verziójával, akkor ne rakja már ki a fő képernyőre a PS4-es játékikont?
-
-
Snike
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
6db telefont +2 joyyal. (knowledge is power pl. telefonnal játszható)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ahogy a saints row is... mondjuk ez amennyiért vettem azt megérte, de forinttal sem többet... 4500)