- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
### **1. Automatikus hosszabbítás kikapcsolása (PS4/PS5 konzolon):**
1. **Lépj be a PlayStation Network (PSN) fiókodba** a konzolon.
2. Menj a **Beállítások** (Settings) → **Felhasználók és Fiókok** (Users and Accounts) → **Fiók** (Account) → **Fizetés és Előfizetések** (Payment and Subscriptions).
3. Válaszd ki az **Előfizetések** (Subscriptions) lehetőséget.
4. Kattints a **PlayStation Plus** előfizetésedre.
5. Válaszd az **Automatikus Hosszabbítás Kikapcsolása** (Turn Off Auto-Renew) opciót.
6. Erősítsd meg a választásod.---
### **2. Automatikus hosszabbítás kikapcsolása webböngészőn:**
1. Látogass el a **PlayStation Store hivatalos oldalára**: [store.playstation.com](https://store.playstation.com/).
2. Jelentkezz be a **PSN fiókodba**.
3. Kattints a profilod ikonjára (jobbra fent) → **Fiókbeállítások** (Account Settings).
4. Válaszd az **Előfizetések** (Subscriptions) fület.
5. Keress rá a **PlayStation Plus** előfizetésedre, és válaszd a **Kezelés** (Manage) opciót.
6. Kattints az **Automatikus Hosszabbítás Kikapcsolása** (Turn Off Auto-Renew) gombra.---
### **3. Fontos megjegyzések:**
- **A lemondás nem vonja vissza a már kifizetett időszakot!** Ha lemondod az automatikus hosszabbítást, az előfizetésed **a jelenlegi időszak végéig aktív marad** (pl. ha márciusig fizettél, addig használhatod a PS Plus szolgáltatásokat).
- **Ha azonnali lemondást szeretnél**, és **visszatérítést kérsz**, lépj kapcsolatba a **PlayStation Ügyfélszolgálattal** ([https://www.playstation.com/hu-hu/support/](https://www.playstation.com/hu-hu/support/)).
⚠️ A visszatérítés csak **14 napon belül** lehetséges, ha nem használtad a szolgáltatást.
- **Ha harmadik féllel (pl. kódos vásárlás) vásároltad a PS Plus-t**, az automatikus hosszabbítás alapból **ki van kapcsolva**. Ellenőrizd azért a fenti lépésekkel!---
### **4. Mi történik, ha lemondod?**
- **Online játék** és a **havi ingyen játékok** elérése megszűnik az előfizetés lejártával.
- A **PS Plus felhőtároló** adataid **6 hónapig** elérhetők maradnak, de újra elő kell fizetned a visszaállításhoz.
- A PS Plus előfizetéseddel kapcsolatos játékok (pl. PS Plus Collection) **nem játszhatók** lemondás után.---
### **5. Összefoglaló:**
1. **Automatikus hosszabbítás kikapcsolása** → Megakadályozod a jövőbeli terheléseket.
2. **Azonnali lemondás + visszatérítés** → Csak ügyfélszolgálaton keresztül, korlátozott feltételekkel.
3. **PSN fiókban mindig ellenőrizd** az előfizetésed állapotát! -
hito
nagyúr
Lehet, hogy valamit nagyon félreértettem? Hogy lehet a PS Plus előfizetéssel felhő alapú játékot indítani? Csak azokat lehet, amiket megvásároltam? Xbox felhő alapú játék esetén nem kell megvásárolni az adott játékot, egyszerűen elindítom az alkalmazásban (akár androidos telefonnal) a játékot és kész. Itt nem így működik? Előfizettem, letöltöttem a Playstation appot tabletre, de nem tudok egy játékot sem elindítani.
-
raziel01
veterán
-
fausto
addikt
Én PS Vita-val próbáltam. Amennyire tudom, a RP leveszi a felbontást 720p-re, de mondjuk a Vita kijelzője ennél kisebb felbontású.
Ideális körülméyen között játszottam - egy szobában a géppel, jó minőségű wifi kapcsolaton. Nem volt rossz, de érezhető volt az imput lag. Egy lassabb JRPG-t simán végig lehet tolni, de egy FPS már inkább idegesítő, mint élvezhető. Telefonnal, tablettel nem tudom, mi a helyzet -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest