- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Az irányítással nem volt baj. Szokásos japán hangok a menüben, ami szerintem már nem nosztalgikus hanem idegesítő ahogy a zene is. Persze ez részlet kérdés, grafika és a framerate is problémás volt. Mint mondtam SLIM gépeken futott de igazából, hülyeséget írtam mert sima PS4-eken ment a játék. Ettől függetlenül nem így kellene kinéznie. Kíváncsi leszek a final build milyen lesz, mert nagyon szerettem gyermekkoromban is a repülőket, és nagyon hiánypótló játék. Csak nekem túl japán rengeteg aspektusa.
-
3L1T3
addikt
Elméletileg ez jobban fog a story-ra fókuszálni, a régieket nagyon szerettem, ugyanakkor Gamescomon idén volt lehetőségem sima ps4 slim gépeken kipróbálni és hát katasztrófa volt. Ettől függetlenül bízom benne, hogy nagyon korai build volt amit kiraktak.
Régen nagyon szerettem a szériát, de úgy általánosságban elmondható, hogy van sok olyan japán játék ami nem igazán tudta felvenni a ritmust a mostani trendekkel.
-
sp8787
addikt
-
KaitouP
nagyúr
No, no, and no: [link]
Mondjuk a LoL -t is csak március óta nyomom, akkor lett meg az új gép (na nem ezért a játék miatt), haver nagy LoL -os, aztán elkezdett megtanítani a játékra, én meg a függője lettem.
Dota is szimpatikus egyébként, meg nyomnám is, csak hát... szabadidő hiány.
LoL -ra meg CoD -ra van időm hogy úgy játszak velük, ahogy azt kell, ne csak hébehóba, másra meg nem igazán.
-
bigrob
őstag
Áh azt tuti nem, bébozt sose értettem..
Kosarat se szeretem meg az amcsi focit, csak a hokit bírom, lehet azért mert réges régen egy messzi messzi galaxisban még űztem amatőr szinten..
Még X360-on játszottam utoljára valamelyik NHL-el, ha azt tudja hozni én már örülök, az se érdekel, ha nem friss csapatok vannak benne.. -
bigrob
őstag
Pontosan ugyanez volt a helyzet nálam is!
Este nyomunk 1 CSGO meccset, lebotozon a HOTS napi küldiket (csak hogy jó mobát is említsek) és kapcsolom ki a gépet, tsre megyek fel telóról és PS..
Ezt úgy mondom, hogy első játékom a Horizon Zero Dawn, Alzás leakciózáskor vettem a PS-t és eddig 30+ órát dobtam a játékba és még mindig nem végeztem, nem hogy a DLC-ig eljutottam volna...(oké, levettem Easy alá a nehézségi szintet mert atombéna vagyok még konzolon célzással és nem fogok 1 óráig egy boss szerűséget ütlegelni mint haverom...
)
U.i.: Mikor lesz mán' valami jó NHL akciózás???
-
KaitouP
nagyúr
Én bőven elvagyok előtte, haverokkal League of Legends, egyéb címek amik nem érhetőek el konzolon (jellemzően kevésbé ismert horror title -k), vagy éppen igen, de azért PC -n jóval szebb grafikával (és több fps -el). Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy utoljára a keményen PC -n CoD -ozós korszakban volt high end PC -m, az el is avult úgy a Ghosts megjelenésénél, és akkor nyergeltem át CoD -ozni PS3/PS4 -re. Szóval örült a fejem amikor vettem egy új erőgépet.
-
KaitouP
nagyúr
PlayStation -ön nőttem fel, mindegyik konzol rengeteg órát és élményt adott nekem, amíg élek PS -es leszek elsősorban, de azért a PC gaming sem rossz, azért jó érzés high end gép előtt is csücsülni.
(Más kérdés hogy most megengedhettem magamnak, de mi lesz jövőben az iparral, meg az én pénztárcámmal...
)
-
KaitouP
nagyúr
Nekem meg olyan Ridge Racer feelingje van. Tényleg, visszatérhetne a széria is egy ütős új résszel, autókülső customization -el, rengeteg autóval és pályával, online multiplayer lehetőséggel. Az utóbbi részek annyire nem voltak jók, de jöhetne végre egy király nagygépes rész.
Gyerekkorom egyik hatalmas élményét adta az első RR játék, és a soundtrack -ek... a mai napig imádom őket.
[link]
-
hitvanyalak
senior tag
Köszönöm
Nem kockáztatok inkább, bár eléggé tetszik. Mondjuk amúgy sem dobott fel árat hozzá, lehet ha akarnám sem tudnám megvenni még. Majd ha lesz dobozosban újragondolom.#177244) gyuromoj: igen azt olvastam, de ha nem indítom el úgy nem tudom kipróbálni. A téves vásárlást ezzel megoldhatja az ember, de a nem tetszést nem
-
Frod
addikt
Ja igen, azt nem tettem hozzá, hogy a Div2 is természetesen szintén rajta van a listánkon, de az is majd csak egy erős leárazás után.
Eddig Div1 és Wildlands amin túl vagyunk, most a Destiny-t kezdtük el, mert ugye ingyen járt nemrég. De így csapatosan általában csak vasárnap délután toljuk, úgyhogy egy-egy cím simán/sajnos kitart 3-5 hónapig.
-
_drk
addikt
De eddig nem is nagyon mutattak semmit.
Maximum az hogy szép lesz. Co-opban lehet sok kis szörnyet, majd nagyokat gyilkolni.
Mutattak eddig 2 pályát talán, de ilyen koncepcióhoz kellene vagy 20 első körben. Tippre kiadni 5-6 pályát majd a többit szépen lassan DLC-ben.
A játszható karakterek akikből 4 van, alig van különbség. Egyik se fogott meg első ránézésre, szerintem a világhoz képest elég semmilyenül is vannak megcsinálva, de persze majd lehet rájuk venni sapkákat, úgy biztos jobb lesz.Én alapból nem bízok ezekben a kis fős multis címekben. Ha az embernek van kivel játszani, az biztos jó élmény. De akinek nincs kivel, vagy csak hébe-hóba van alkalom annak már lőttek.
Ezek a SP és MP egybe mosás, meg nem tudom, működött-e már valahol jól. -
sp8787
addikt
Kb. igy voltam a MHW-nel amikor jatszottam a betaval.Nem ertettem ebben mi a jo meg egyaltalan mi ez a rakas f*s.
Akar betaval jatszani vagy csak videot nezni full nem egyenlo belemelyedni egy ilyen jellegu jatekba.Amugy valojaban nem tudni mi is lesz valojaban. En egy komoly looter shooter-re tipppelek.
-
törölt tag
Nem vagyok én frusztrált, max amikor valaki beírja hogy unalmas a téma.
Másnak meg az ő témája unalmas. Azért van a fórum, hogy kibeszélhessük a konzollal kapcsolatos dolgokat. Ha nem érdekel épp amiről szó van, visszajövök később, ennyi.
De van nextgen konzol tippelős topik (nem biztos hogy pont ez a neve), szóval tényleg kezd kicsit átcsapni offba a téma.
-
james001
veterán
"Másik kettő meg tök könnyű"
Aha rakd elite fokozatra phantom sebességre segédek nélkül utána mondjad
De persze amúgy a 2048 sokkal nehezebb,abba azt hiszem nincs is fokozat választás.
Hányszor nekiugrottam már hogy ezt most akkor kiplatinázom (PS3on is) de aztán inkább az agysejtjeim egészségének érdekében inkább hagytamDe nem is az Elite fokozat a kemény amúgy,hanem a Beat Zico trófea... A 2048ban simán csinálható de a HD-ban lehetetlen számomra
-
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem kár vitatkozni azon, hogy kinek mi jön be és az miért jön be neki.
Tőlem pl. távol áll a Fifa meg NBA mégse mondom, hogy szar, csak, hogy nem az én stílusom. Haverok is PS-en mindig UFC2-vel játszanak, én a falra mászok tőle. De ugyanennek a havernak pl. az Inside nem jön be.
-
ah nem egyedül is baromi jó.Mindkét része nagyon ott van .
RangerFox: Butácska? Hát nem meggyőzni akarlak a véleményed ellenkezőjéről,de ezzel nagyon nem tudok egyetérteni. Pont, hogy kell hozzá egy kis ész is nagyon sok platformjátékkal szemben.
Ráadásul szavak nélkül is nagyon sok érzelmet tud kiváltani, sokszor volt megható és mély érzelmeket kiváltó. Ehhez manapság már nem kevés bátorság és intelligencia kell mindkét fél( az adó- és fogadó ) részéről. -
RangerFox
veterán
Szerintem elég gyenge játék lett az Unravel. Talán rossz szó ez rá, inkább csak üres meg kevés, meg butácska. Az alapötlete, hogy a fonállal meg a hosszával kell ügyeskedni tényleg klassz, csak hamar kifullad. A játék szép, meg Yarny aranyos karakter, csak ezen kívül semmi nincs benne. Nekem csalódásként maradt meg ez az indie cím, úgy mint pl a Little Nigtmares is.
-
seniman
veterán
Nem csak coop-ban lehet,egyedül nyomtam a két yarni-val.
(#176713) S e t h
Én nem vagyok ilyen elvakult szektás,de ha valamit egy rakás sz*rnak tartok,nehogy már ne mondhassam ki. .LnB-nek se jött be a HZD,ekézte is rendesen.Egy hozzászólást nem fűztem hozzá,pedig a kedvenc játékom.Nem jön be neki,ez van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem veszem kötözködésnek.
Mindent tudok játszani kontrollerrel, kivéve az fpst.Tényleg nem kamuzok.PCn jól ment a lövészet, multiban lehet azért nincs hozzá türelmem.Kivéve Titanfall 2.Holnap megint megveszem storeban, mert hiányzik.Kíváncsi vagyok mennyit estem vissza.
-
törölt tag
Szerintem a nehézségi szint a játék lerosszabb része. High-on sincs benne semmi kihívás
Pedig berakhattak volna olyat, hogy ha egyszer is leesel, akkor rögtön halál, de semmi.
Annyi a nehezítés, hogy többször kell megszurkálni a bosst és ennyi. Sima időhúzás.
A játék egyébként jó. Jó volt végigjátszani, csak e miatt maradt bennem egy kis keserűség.
-
sp8787
addikt
Ha mar az olvasast hoztad fel peldanak akkor nem ugy kellene ,hogy legyen mint ott? Azaz ha eleg sokfelet olvastal egy ido utan van ami tudod ,hogy neked valo ugyanugy a szep es konnyu temaban is. Detto zeneben ...etc.
Vagy mint te aki valojaban nem gamer mert meg nem jatszottal souls-t.
Ezt te irtad vmikor ha jol emlekszem. -
törölt tag
Jézusom már itt is kezditek? Pont ezért húztam el az RDR topikból mert ha valaki megemlített valami hibát vagy valamit ami nem tetszik neki a játékkal kapcsolatban, egyből jöttek a vérben forgó szemű fröcsögő önigazoló fanboy-ok akik megmagyarázták hogy igenis a játékossal van baj minden esetben és minden hiányossága a játéknak valójában pozitívumként kezelendő.
-
törölt tag
Mi haverokkal előrendeltük már béta előtt, de szinte mindenkinek csalódás a játék. Gameplay szinte egyikünknek sem tetszik. One X-en is bugos, futok és rendesen látni ahogy előttem 10-20 méterre bukkannak fel a tereptárgyak vagy cserél egy-két objektumot nagyobb felbontásúra.
-
GRaul
őstag
Ha ez csak a dobozosra igaz akkor teljesen érthető. Én se vettem már meg, illetve digitálisan se.... Minek is? Ha ott a premium access havi pár ezerért és megkapom mellé a fifat, nfl-t. Aki sportjatekokat is játszik felesleges megvenni bármit is mivel 3 játék teljes ára kiadja az elofizu éves díját.
-
szallasi007
őstag
Igazából 10 óra triált próbáltam PC-n. Ami rohadt idegesítő hogy a játékosállomány nagyja olyan szinten bozótharcos hogy az vmi botrány.
Én elhiszem hogy nem kell rohanni, de hogy abba mi az értelem hogy hasalsz 90%-ban és lenyomsz vkit azt nem tudom. Nálam kb 3 órát ment aztán törlés.
Buták is az emberek, rohadt kevesen fogják fel ha hátbalövik őket, egy tankot nem kéne gépfegyverrel lőni mert nincs sok értelme, hogy a medic nem frontra való hanem support, hogy van gránát és gránátvető stb.
Ps tábor nem tudom milyen de sw játékosok 3 hónap után is úgy megcsappantak hogy ihajj. Valamelyik nap benéztem rá hát többet tölt mint amennyit bent vagy játékban -
KaitouP
nagyúr
Nem rosszak.
Valamit majd újitok én is, hogy kipróbáljak mást is, pedig nagyon patent amit most is használok. Talán szerzek egy CoD BO IIII dedikált KF -et.
Ezeket a logós gumikat pedig annyira nem szeretem, a mostanimban azt bírom, hogy homorú, és szépen "belesüpped" az ujjam.
-
Xaels
félisten
Én az első részt kifejezetten szeretem, a felújított változatot idén játszottam végig PS4-en. A grafikája nem fotórealisztikus, de meg van a maga világa ami vagy bejön vagy nem. Ez szubjektív.
(#175728) erahurka annyival sajnos azért nem olcsóbb. Meg tudod mit, boldogan adnék 20k-t ha olyan jól futna mint a Warmastered. Nekem a 2 valahogy nem megy rendesen PS4-en pedig a Fury Editiont vettem meg. Alig jutottam vele valamire, ami azért is gyász mert amíg nem fut ki a memóriából addig a több mint 8 éves AMD alapú laptopomon a sima verzió is jobban játszható.
(#175735) wierra nekem tetszik, hogy maradt a stílus, nem ütnek el egymástól a részek de ettől függetlenül ennek futnia kellene 60 képkockával. A játékmenet is maradhat olyan mint az elsőben, az RPG elemek nem kellenek bele.
-
-
wolf13
őstag
-
Reaper
őstag
Valami ilyesmit terveztem
Mondjuk sapkám nincs
erahurka: Mert feltételeztem, hogy ránéz és megnézi a belső rendszerben, mert ha csak egy konzol és adnak mellé játékot az máshogy jelenik meg, mintha boundle.
De nem rugózok rajta tovább itt offolva, délután benézek hozzájuk. -
sp8787
addikt
Bestbuy ugyhogy biztos USA.
Nade ez masik tema ez vicces kiveve ha teged erint,
Sony Banned me for a common nickname in my culture
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest