- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Igen, ettől félnék, hogy itt minden egyes pixel fontos a célzásnál, sok videót néztem már, és eszméletlenül tetszik. Még PC-n próbáltam ki amikor ingyenes hétvége volt, de hát már ott is voltak bajok. A legelső dolog amit meg kell itt tanulni az a pálya, mert anélkül nem sok esély van.
-
malystryx
senior tag
A Wreckfest engem is érdekel, de még ennyit nem adnék érte. A Siege tényleg kihagyhatatlan, de annyira még nem megy a célzás, nemrég pörgött le nálam a Titanfall 2, igazatok volt, elég durva célzásrásegítés van benne, itt nem nagyon kellett "gyakorolni" a célzást.
A Siege-ben nem lenne túl sok élményem.
Más. Az Arizona Sunshine-t viszont behúztam, támogatja az Aim Controllert, kíváncsi leszek. Amúgy a Blood & Truth, aki gondolkodik rajta, az ne tegye! Amint leakciózzák és régóta nézegeti, nagyon ajánlom, óriási élmény. Ülve is lehet játszani ami nekem nagyon jó, ritkán játszom, és mivel nem szokom annyira a VR-t, az ilyen lövöldés fps-eknél hamar beszédülök. Ennél viszont nem, (hiába ülök
) tökéletesen van megoldva a helyváltogatás, észre sem vettem hogy elment 2 óra, annyira beszippantott. A megjelenése óta nézegettem, fanyalogtam is rajta, videók alapján nem lehetett adni rá, de így kipróbálva nálam eddig a best lövölde. A következő nagy remény az Ironman VR lenne, elő is van rendelve, meglátjuk.
-
törölt tag
A játékhoz minden meccs megnézése után van kedvem. (Bár inkább csak a magyarok meccseit nézem már.) Egyszerűen viszont ha nincs meg a full csapat, akkor fucked az egész.
Ha már egy ember valaki random, akkor simán időpazarlássá mehet át a játék.
Ilyenkor sajnálom, hogy '''''megöregedtem'''''.
Nem csak én nem tudok már ott lenni fix időpontokban a többiekkel, hanem ők sem.Ez hiányzik egyedül a tini-egyetemista korból. Ott egyszerű volt még a barátnőt belerakni a számításba, de manapság már lehetetlen...
-
-
LucentTwo
tag
Nem mondom, hogy tökéletes, de meg kell szokni, hogy mire figyelj. Ez sajnos nem a füles hibája, hanem a játék néha tud fura dolgokat okozni hang terén. De nem egyszer hozott már le meccseket nálunk 1v1 vagy akár több ellenfél ellen is, hogy tisztában vagyunk merre vannak. (tesómnak is ez a fülese van)
Szoktam játszani füles nélkül is, de max akkor ha csak "szórakozok". Szerintem teljesen más fülessel a játék, összességében jobb. Persze egy jó hallás is kell hozzá, de az már emberi tényező.Am ha nem is kell venned, mert otthon van akkor tényleg csak próbáld ki és magad is meglátod/meghallod, hogy másabb.
-
Wesder
titán
A te hozzàallàsodból ez épp fordítva jön le, viszont ha ezt te tényleg így értetted, akkor nem szóltam semmit, és elnézést kérek a feltételezésért.
Kivàncsi leszek hogy a Chaos Engine implementàlàsa utàn hogy fog futni a jàték Switchen. Gondolom sehogy, màr az X is erölködik hogy tartsa a 30-at STW-ben. -
nemorino
tag
Ez így van, 2019 sikertelen év volt a Ubisoftnak. A Division 2-t júniusban féláron tudtam megvenni, a Breakpoint már egy hónapon belül komoly akcióval volt kapható. A Division 2-ben azt láttam, hogy rengeteg tartalmat akartak adni, de nem tudtak igazi sztorit, karaktereket rakni alá. Kaptunk egy igen tisztességesen felépített digitális posztapokaliptikus Washingtont, ahol a térképen rengeteg feladat villog, csak néhány óra alatt belefárad az ember, se célja, se haszna nincs az egésznek. Azoknak tetszhet igazán, aki csak darálni akarnak, nekem nagyon kiábrándító volt a játék, visszalépésnek éreztem az elsőhöz képest is. A Ubisoft elment ebbe a még nagyobb térkép, még több tennivaló irányba (az Odyssey is ilyesmi volt, de legalább volt története, azt az érzést adta, hogy van valami célja a dolognak), láthatóan nem hozott sok sikert nekik. Én általában védem őket, de tényleg ideje átgondolni az irányt.
-
hyggelig
senior tag
-
Def26
félisten
Erre emlékszem én is. Meg is lepődtem. Emlékszem akkoriban még a live se támogatta Magyarországot. Késöbb megkaptuk az ajándék pulit és Magyarország is bekerült az országok közé, és utána már jöttek a jó kis akciók amivel elérfék, hogy sokan legalizálják a játékukat. Jó kis időszak volt.
-
Deck
titán
A COD-nak pl mégis PS4-en van a legnagyobb tábora... Vannak a klánok, csapatok ,versenyek stb.. Mind kontrollere.. Tehát lehet kontrollerel jól játszani, attól hogy valakinek nem megy, nem kell azt mondani, hogy nem lehet. Egyáltalán nem nehéz. PC-n biztos izgalmas a multi a wall hack, aimbot társai mellett.. De mégis pc-n halnak ki a multik mindig..
Gyári kontroller akcióba 13k + ez a kiegészítő 10k mondjuk vs scuf és társai 60k.Utolsó bekezdésedre inkább nem is reagálok..
-
RangerFox
veterán
Igen, tegnapelőtt egész nap azzal játszottam.
Továbbra is előfordult, hogy beragadt a matchmaking, de ha kiléptem és újra elkezdtem keresni, akkor ahogy te is írtad, 1 percen belül talált játékost. Leaverek minden második meccsen vannak sajnos... De ha belegondolsz, akkor ugyanannyiszor van a te csapatodban leaver, mint az enemy teamben, így végül is fair...
-
Moby
veterán
Fun fact: one-on jobban futott a witcher3, mint ps4-en. A megjelenés után hónapokkal is, ill. nem kizárt, hogy ma is, én már nem követtem.
A sonynak ha lenne ilyen kikötése, egy rakat játék nem jelenhet meg, szóval nyilvánvalóan nincs ilyen. Ez csak a szokásos wannabe insiderkedés, meg álszakértés megint. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Ehhez tartozik még az (részben), amit Sasáék is mondtak a podcast-ben (én ezt eddig nem is tudtam), hogy míg a Sony megszabja, hogy Playstation-re csak akkor jelenhet meg játék, ha slim-en is képes 30fps-t produkálni."
Azért ahogy Digital Foundry tesztjeit látom, ezt sem nagyon sikerül sokszor betartani.
-
Carlos Padre
veterán
Hagyd, teljesen más szubkultúra, kívülről nehéz megérteni. Minap azon problémáztam, hogy egyik este megláttam game passban a Ninja Theory új játékát, gyorsan beraktam letöltésbe, gondoltam megnézem milyen. Másnap indítanám, hibaüzenet, a szokásos, amitől nem leszel okosabb. Nagynehezen megtaláltam a storeban eldugva, hogy majd csak márciusban fog megjelenni. Kiderült, hogy az csak egy 100 megabájtos placeholder. Ami letölthető. És nem csinál semmit, csak hibaüzenetet dob fel. Annyiban maradtunk, hogy én vagyok a hülye amiért nem értem miért van ez így teljesen rendben.
-
Zoleee83
addikt
Engedd el, én is le lettem szobanövényezve az átlagvásárlóval együtt, meg voltam már Psfanboj is. Mindezt egy PS topicban, mert megírtam a véleményem, pedig használtam már zikboksztot' is.
(Egyébként meg fusson a zöldeknél is a szekér, mert a verseny a játékosnak jó, minél több jó játék van annál jobb...
)
-
Moby
veterán
Nem egyedül őket. De jelentős szakadék tátong aközött, ahogy a sony és a sony fanboyok látják a microsoftot a mostani helyzetben. Ők 13-ban azzal buktak, hogy nem úgy csinálták, mint a sony. Ma-holnap azzal jöhetnek vissza, ha nem úgy csinálják, mint a sony. A ps4 rajongók meg közben abba akarják belelátni, hogy megdöglenek, mert nem úgy csinálják, mint a sony. Közben meg az xbox fennmaradásának a kulcsa ez.
-
Moby
veterán
Ki mit akar meghallani. Tretton mindenestre óvatos. Pedig neki azért lehet lövése a dolgokról
-
penge111
addikt
Hasonló okok miatt engedtem el a multit sok évvel ezelőtt mint ti, gyerek, család stb. Most kicsit visszacsöppentem a lányom miatt a Fortnite-ba, előre is elnézést kérek mindenkitől aki szereti, de nem értem a milliók rajongását ezért a játékért
Mintha kínoznának, mikor játszani kell vele, lassan már megyeget a gyerkőcnek, elmagyarázgattam mit, hogy csinájon, elég is volt ennyi belőle!
ui: nem tudjátok mi van a prohardver automata helyesírás javítójával, nekem nem működik? Valahol be kell kapcsolni?
-
S e t h
nagyúr
Nem tudnék multira időt pazarolni, szép volt, jó volt, azok az idők elmúltak, család, meló, edzések mellett max éjszaka menne, akkor meg inkább már a pihenés.
Nem volt egyszerű nekem sem mit válasszak a DS után, de akad pár cím azért amivel akkor tudok játszani amikor akarok és nem akkor amikor mindenki ráér.
Most csak egy fél órám van, most kettő, de most rohannom kell, így nem oké.
Másrészt ha történet orientált tartalom lenne és nem mindig egy kaptafára készülő pályák ugyanazon szituációkkal balfékekekkel és csalókkal, skkor azt mondanám, hogy na, érdemes a figyelemre. -
30z.Samu
félisten
Abban egyet tudok érteni, hogy a világ kissé tényleg kopár, sokkal élettelibbnek tűnne a dolog, ha nem lenne ennyire feleslegesen nagy. Egy térképen belül van több sziget, mely indokolatlanul messze van egymástól, ezeket én is feleslegesnek érzem. A gömböknek megvan a létjogosultságuk, lehet őket mire használnim, de ahogy elnéztem közel sem kell majd annyi, mint amennyi el van szórva a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest