- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
icemad #277201 üzenetére
Mar korabban feltunt a piros !jel az ikonjaban,de a napokban szedtem le mert a trofeak es mentes ahogy irod oda szol.... Elindul,de epic accot ker vagy general emil es felh nev nelkul valamit.Tovabb nem neztem mert nincs epic accom,de a jovore nezve a generaltat meg nem tartottam jo otletnek.(ha hozzarendelem utana leszedni nem lehet epic accot ha jol tudom,igy hagytam es atgondolom meg.)
Szedd le a regit es adj hozza epic accot(gondolom neked van) mert sztem az is muxik. -
Elims
veterán
válasz
icemad #276836 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ajánlást!!
Egy-két hét múlva mindenképp rápróbálok.Don Corleone: Szia!
Sokan gondolják úgy,hogy ha 4k-s a tv akkor már tényleg nagyon bomba.Sajnos nem.
Ha 4k-s a tv akkor legyen meg mellé a hdr is!Azzal együtt már tényleg szép!
De,hogy a kérdésedre én is válaszoljak,simán jó a slim is (és nem a hangja miatt..van akinek úgy süvít,hogy egy pro soha nem fog).
Nézd meg a pénztárcád és ha tudsz még mellé tenni kb.20e-t akkor pro,ha nem vagy annyira nem mozgat a téma,de kipróbálnád akkor tökéletes a slim is.
"...még ki is kapcsol párszor túlmelegedés miatt. Pasztáztathatod 4 havonta."
Ezt ne hidd el Mezcal-nak,belőle a -valóban- Hyper Pro ps4-e beszél,ami vízhűtéses! :-)
Viszont amit Interstate írt,nagyon fontos!!
"Milyen messziről nézed a TV-t játék közben?
Erre a megfelelelő tábla ez(!):
Vagy nézd meg [ITT] .Tegla írása,minden karaktere,mehetne az összefoglalóba!! ;-)
-
-
válasz
icemad #276836 üzenetére
A PSVR 2 az jónak ígérkezik, egyedül azt sajnálom, hogy nem lesz opciós a teljesen vezeték nélküli működés. Azt azért nem mondanám, hogy a jelenlegi megoldás az nagyon jó, mert ma már eléggé elavult és kényelmetlen. Ezért sem csoda, hogy találni jobbat is.
Ami frankó lenne, ha több hibrid játékot adnának ki, mint amilyen a Resi 7 is. Ez mindenkinek jó lenne. A tartalomgyárosoknak azért mert megfelelő méretű piacot tudnának célozni, a játékosoknak pedig azért, mert lenne rá tartalom. -
Elims
veterán
válasz
icemad #276781 üzenetére
Ebben a helyiségben úgy oldanám meg ahogy nálam van.Simán az akvárium alatt vinném a dobozt és a sötétítőfüggönynél lenne lent egy szemeteszsákban maga a szemüveg.A szája alá van tekerve.Így garantáltan pormentes.
Annyira nem látszik,hogy csak porszívózáskor veszem észre,hogy nekem ilyen is van. :-)Szerk.:
Ha már vr..vki írja meg kérem,hogy a vr szemüveg használata közben mi látszik a tv-n?
Sajnos nincs olyan hosszú hdmi kábelem,ami a dobozból a tv-ig érne. :-/
5m-es kábel lenne a jó,de ha már veszek akkor 2.1-es lenne a jó ki tudja mit hoz a jövő alapon. -
fausto
addikt
válasz
icemad #276773 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a doboz valahova be volt téve a tévé alá, a házimozi környékére és ha nem játszottam a VR-ral, akkor a headsetet kihúztam és elraktam a fiókba (így nem porosodott és nem kockáztattam meg, hogy a gyerek lerántja vagy a macska megrágja a kábelt
)
Az összes többi kábel hátul volt elvezetve, így nem volt zavaró. -
nimfas
addikt
válasz
icemad #276747 üzenetére
Akitől vettem a PS4Pro-t az is futott pár kört netes boltokkal, neppertől ő sem vette meg jóval drágábban. De 1-2 hónapon belül lett neki gépe. Ő is rendelni fog vr2-t hozzá, majd előtte csekkolom milyen a rendszer.
Engem pl az érdekelne hogy a már meglévő VR játékok is nagyobb felbontással fognak futni, pl. Star Wars Squadrons jobb felbontással biztos királyabb lenne. Nem mondom így is ég élmény volt végigtolni VR-ban, de tv-n vagy PC-n jobb a felbontás, azt el tudnám képzelni szemüvegben.
-
vargalex
félisten
válasz
icemad #276735 üzenetére
Ha összehasonlítani szeretnéd, mert az Oculust használtad már PC-n, akkor a PSVR felbontása gyengébb (1832x1920/szem vs. 960x1080/szem). Illetve ugye más megvalósítás. A PSVR esetén a kamera a szemüveg/kontroller/fagyik fényéből tudja a pozíciókat (illetve nyilván kontroller/fagyi esetén használja a gyro szenzort is).
-
válasz
icemad #276733 üzenetére
Alapvetően megosztáson keresztül is elérhető minden, ha a kapcsolódó licenc az a Sony saját rendszerében van. Illetve a játékállás mentéseket is törölni lehet, amennyiben a hivatalos úton van megoldva a tárolásuk.
Jellemzően a single player játékoknál ezzel nincs gond, viszont multis címeknél előfordul, hogy egyes tartalmakra nem működik a megosztás, és profilonként szükséges fizetni. -
Elims
veterán
válasz
icemad #276647 üzenetére
Én teljesen ugyanígy. :-) De más játékoknál nincs gond,assassins creed-ek,division-ök,stb. semmi gond csak a horror játékok. :-/
Az ilyen filmeket is simán megnézem,lehet akár vmi jobb gore is akár.
"Nekem tök mindegy, hogy nem hallhatok meg benne."
'hát nem tudom..a resident evil 2-t ps1-en örökélettel+végtelen lőszerrel mentem végig,úgyis gázos volt,de közel sem annyira,mintha estem-keltem volna.
Számítógépen a fear-t is játszhattad volna úgy. ;-) -
Marcsello31
őstag
válasz
icemad #276248 üzenetére
Szia! Így lesz, éjszakánként fog menni a letöltés., azt már most látom előre. Még a fele sincs meg, a world of tanks játéknak, de szerintem hagyom had mennyen, de az lesz hogy este 8tól reggel 8ig indítom a letöltéseket.
Had töltődjön, így a nagyja lejön a többi meg úgy ahogy. Jók a játékos listái kínálatai, nem fényezés képp írom, de most is az jött le hogy volt annó, olyan kütyüm: talán chrome cast? ahol online játékokkal lehetett játszani a felhőből. Hát a fele nem volt fent azon mint ezen. Na mindegy, a letöltéseket estére optimalizálom, így a netet sem akkor terhelem le, mikor mások is használnák, Ez a letöltés most egy teszt volt. Köszönöm mindenkitől a segítséget, most már minden vili. -
-
KKaresz45
senior tag
-
törölt tag
válasz
icemad #275600 üzenetére
Agyaltam rajta, az karrieresebbnek tűnik, de nem valami jók az értékelései. Most egy kicsit mást játszanék, szerintem ha kiplatináztam a Dirt 5-öt, befejezem a Disco Elisiumot meg lenyomom a Hitman 2-t, aztán lassan új Horizon meg GT 7. De PC-n is csomó dolgot kéne még pótolni.
-
-
vargalex
félisten
válasz
icemad #275163 üzenetére
Nekem van egy ismerősöm (elektronikában jártas, ipari hűtőgépek szerelésével foglalkozik egyébként), aki kapott egy ilyen "áramcsökkentőt" kipróbálásra. És tapasztalata alapján valóban kevesebbet is mért az órája, csak majdnem lebukott. Ugyanis mentek az ELMÜ emberei és nem tudtak fogyasztást mérni az óránál. Kérdezték tőle, hogy biztos be van kötve valami fogyasztó? Már a kollégáját hívta a szaki, hogy minden műszere rossz, amikor ismerősnek eszébe jutott, hogy ez a cucc be van dugva. Kihúzta és máris minden mérhető volt...
-
interstate76
addikt
válasz
icemad #275006 üzenetére
Ismerem, köszi! Bár nekünk nincs meg, de tervben van a beszerzése.
Árukeresőn láttam, hogy korábban árultak itthon playlinkes bundlet, de sajna lemaradtam róla (6e Ft környékén is volt 4 játék).
-
Hargitaibea
csendes újonc
válasz
icemad #274232 üzenetére
Köszi de mindent megcsináltam ez a lényege.hogy többsuör is meg lehet az rendben van de szerintem nem kell 6x megcsinálni mindent hogy legyen legalább egy ba...ó fegyverem ezek ellen.expediciokat is megcsináltam van amit többször is pl:alcatras börtön stb.érdekes mert valakinek már a játék felénél megnyilik mindegyik.de köszi!
-
mephi666
nagyúr
válasz
icemad #273753 üzenetére
ja, egyelőre találtam nfs 3in1 pakkot: 2013+15+17-es részek deluxe változatban egybegyúrva 5100huf
erre módosítottam így az AC-t... ezt a donut-ot nézem majd, mikor lesz akciós
#273755+273756: nekem a gt4 volt az első és utolsó darab, ami felrakta a szintet... aztán ps2 helyett jött az x360 és átálltam forza3-4-re
valami hasonló lett volna jó, modernebb változatban (amit azért le lehet butítani a gyerek kedvéért arcade szintre is... az nfs-ek erre jók lesznek... nekem csak a kecsap a kérdés, mert azt mindig is rühelltem bennük)
-
Szabi®
addikt
-
malystryx
senior tag
válasz
icemad #272533 üzenetére
Azt minden évben szidni fogják.. Lassan szokj hozzá.
A 10 éves gyerek azt szajkózza a cseten hogy cyberbug, azt sem tudja eszik e vagy isszák. Csak 'mer 'aszongya mindenki.
Helyesen írni nem tud, de már ilyen korban kezdi a toxikus viselkedést. Én legalább figyelem a gyerek mit csinál, és magyarázok neki amit csak tudok hogy ne legyen ilyen.
Mostanában játszottam végig pár triplaA kategóriás címet, mindegyikben volt hogy beakadtam a textúrába, nem tudtam kijönni, újrakezdés. Volt egyben game breaking bug, és megnyúló textúra stb, mégse vinnyogott érte senki. Ez sajna ilyen, én már rég elengedtem a témát, de kíváncsi leszek, hogy az Avatar játékra, amiért nem jelenik meg PS4-re, mekkora felháborodás lesz. Lehet ezt is kihisztizik az amerikaiak, és ugyanígy jár mint a CP. -
ilovedigweed
senior tag
válasz
icemad #269964 üzenetére
Még nem tudom, nem nézelődtem. Azon is gondolkodom, hogy hagyom egyelőre a ps5 első generációt és majd a "slim" lesz a befutó. Addigra kinövi majd a betegségeit. Van még pár játék amit ki tudok tolni Ps4-en is. Nagy beruházás volt most házimozi rendszerre, picit kénytelen leszek hanyagolni a témát ha az asszony mellett szeretnék reggelente kelni
Addig reménykedem, hogy a tv árak is lentebb esnek.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
icemad #269946 üzenetére
Ps - erősítő -tv.
Most az imént kapcsoltam be pont megint a TLoU2-t és most azt produkálta, hogy a játék elindítását követően a hdr bekapcsolása után kb 10 mp-ig kiírta, hogy nincs jel.
Szerintem ebből az lesz, hogy a ps meg a tv-be, ott nem volt semmi ilyen, egyből átváltott hdr adásra.
-
nemorino
tag
válasz
icemad #269876 üzenetére
Én is a Detroitot érzem a legjobb exkluzívnak a PS4 érában (TLOU2-vel és a Ghost of Tsushimával nem játszottam még). Nekem ez az a cyberpunk világ, amivel szívesen játszok, ez az, amit a CP2077 vizualitásából hiányolok. Abban a játékban annyira látszik, hogy odafigyeltek minden részletre, hogy öröm felfedezni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
icemad #269870 üzenetére
Van játék ami megköszöni és gyorsul valamennyit, azonban a sebesség így sem lesz akkora nyilván, mint teszem azt egy PS5 esetében. Meg aztán van olyan játék, aminek aztán tökmindegy. Vannak remek szemléltetó videók a neten, az összkép az én véleményem szerint még azt mutatja, hogy az említett méretű és típusú (illetve áru) meghajtók kozott a (jóval) nagyobb HDD jobban megéri, mint a (jóval) kisebb SSD, amivel nem nyer annyit, mint amennyi kompromisszumot köt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
icemad #269633 üzenetére
Miért kockáztatnának?
Nézd meg a Sony-t, mindenki oda meg vissza van értük, pedig ők aztán élen járnak uniformizálásban: 2016 óta minden top kategóriás exkluzívjuk ugyanarra a sémára épül, felfedezel, gyűjtögetsz, craftolsz, sunnyogsz a fűben, gyilkolsz halkan, vagy épp hangosan robotokat, zombikat, embereket, ami épp az utadba esik. De azért néha más gombon vannak a különböző parancsok. -
Moby
veterán
válasz
icemad #269633 üzenetére
Szerintem meg rohadtul nincs. A Tsushima jó játék volt, igényes és szép, de kb nulla ujdonság, és nulla rizikó. Egy japán settinges Sony The (komfort)Game. Az a fenyx rising meg a Zelda sikerein felnövő játékok tucatjaiból egy, ami ráadásul tök szarul másolja a BOTW-t is. Bármennyire is nem szerettem, 2020 legnagyobb dobása ebben a kontextusban a The Last of Us P2 volt. Az minden tekintetben erősen (néha erőszakosan) feszegette a határokat, óriási rizikót vállalva. Szerintem nem is tett jót neki, de ez már totál szubjektív. És az, hogy folytatás jelen estben csak történetileg releváns (sajnos?) semmilyen más szempontból nemaz.
Az új IP önmagában nem jelent semmit. Ahogy a folytatás sem. -
cyberkind
félisten
válasz
icemad #267461 üzenetére
Én mindenhol PC verzióról beszélek, nyilván az exkluzívoknál nem, de amit lehet azt PC-n tolom, ahogy a CP-t is, de ha bekerült volna a tps nézet, lehet befigyel a konzolos verzió. Tapasztalatom nincs a régi konzolod verzióval, így nem tudok érdemben mit írni, lehet tényleg annyira rossz, hogy játszhatatlan, nekem nem tudom milyen lenne, én mind a Mafia 3 és Batman Arkham Knight-ot kb a megjelenés állapotában játszottam PC-n, de valamiért nem volt közel se annyira rossz mint másnál, esetleg csak abszolút nem érdekeltek ezek a dolgok, mert tudtam ezekkel együtt is élvezni a játékot, nem tudom melyik. Év játékára szerintem hülyeség indítani a CP-ot, mert ugyan jó a sztori, a hangulat és a karakterek, de ez nem a szint sokszor, leginkább a városban amit már a lassan 8 éves Gta 5 is hoz. De még a megjelenés előtt megfogalmaztam egy dolgot a játékkal kapcsolatban, ezt bármikor és bárminél tartom:
Egyébként erre majd kíváncsi leszek mindenkitől, hogy amikor kint lesz a játék, és mindenkinek lesz egy bizonyos tapasztalata, mit fog írni, mert én nem fogom soha se azt írni, hogy ez így mind, ami kövezte meg kövezi a játékot, megérte, mert nem, lehetne szó szerint tökéletes is, akkor se, ezt nem szabad követnie az iparnak.
Lefty
A 2. részben egész jó volt az a város, olyan dolgok voltak benne, ami még egy Gta-ban se, jó volt akkor és ott, viszont ezerszer jobban élvezem a CP-ot mint a WD 2-t, és már több időm van benne, és minden nagyon messze van, szóval... -
cyberkind
félisten
válasz
icemad #267458 üzenetére
Az első rész rettenetes volt az első gameplay után, szarul is ment, csúnya is volt, talán nem volt annyira bugos, de a második rész csak szimplán szarul ment rengeteg pc-n, a játék nem volt rossz, a harmadikat nem tudom, de az már nem izgat, mondjuk egy Ubi cím se, nem az én kategóriám. A CP viszont brutál jó, teljesen Blade Runner meg Ghost in the Shell utánérzés, alig tudom letenni, persze én imádom ezt a stílust.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
icemad #267301 üzenetére
Hát én szkeptikus vagyok nagyon, még mindig benne van például az egészségmegőrző funkció és másfél óránként szünetet rendel el. Ráadásul ahogy haladok benne egyre jobban zavar a loot rendszer, ami nem hogy nem tudott megújulni, de az utóbbi évek legrosszabbja. Egy lepukkant nyomornegyed közepén ne heverjenek már mindenfelé pénzkötegek és értékes cuccok csak úgy az utcán, úgy hogy senki le nem hajol értük. Szerencsére a szegecses dildó már nem a leggyakoribb tárgy a játékban
Sajnos a játék tele van alapjaiban elbaltázott dizájn döntésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest