- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
válasz
tboy93 #275432 üzenetére
Az érdekes lenne... Amúgy általában ha a családban valamelyik gyereknek kell profilt létrehozni, akkor a saját születési dátumomat szoktam megadni, szóval a személyim jó lehet bármelyikhez.
De az égvilágon semmi közük az én születési dátumomhoz, sem pedig a személyimhez, ő nekik annyi közük van hozzám, hogy milyen mail címmel regisztráltam és milyen telefonszámmal. Konkrétan nem is a saját nevem van megadva a ps profilomnál, mondjuk ezt át fogom írni, mert ezt engedi, nehogy később gond legyen.
pászka: Akkor a nintendónál sokkal korrektebbek. -
F-ECT$
titán
-
válasz
tboy93 #273940 üzenetére
Oké, hogy itt is szól valaki, de rendszerint csak a hazai helyzetről szoktunk írni. 6-10 ezer forintos 12 hónapos beváltható kódról itt nem nagyon fog már olvasni.
Ettől függetlenül lesznek rá jónak számító akciók (többször is van egy évben), meg a hardveraprón is talál eladót, csak kicsit drágábban. -
november
tag
-
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #273804 üzenetére
Hát, de milyen formában... Nálam ezzel azt érték el, hogy nem veszem meg PS4-re most a játékot, hanem majd fél/harmad áron PS5-re, akcióban, két év múlva. A zöld oldalon legalább van smart delivery egy csomó címnél, nem kell kétszer, vagy drágábban megvenni a játékot...
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #273590 üzenetére
Köszi a tippet a Breakpointra, most mérlegeljük a csapattal legyen-e
(mást amúgy nem is látok ami nagyon megérné, a Mortal Shell-t sajnálom, hogy nem húztam be az akció indulásakor, mert másnap olvastam, hogy ingyen jár a dlc pár napig annak akinek megvan az alap... -.-)
-
penge111
addikt
válasz
tboy93 #273590 üzenetére
A Wasteland 3 is jó áron volt, én húztam be az utolsó darabot két napja. Járt hozzá ajándék steelbox is, azt sajna nem kaptam meg, reklamáltam elvileg jön, de szerintem nem, mert tuti elírták, már le is vették mellőle mint ajándék, meg az oldalon sincs a steelbox magában. Nem baj így is megérte, jó kis játék...
Ami miatt mérges vagyok, hogy későn vettem észre az akciót pedig ez is durván jó ajánlat volt
-
Mike
veterán
válasz
tboy93 #273250 üzenetére
rdr2 az nálam a red dead online is. a blood money meg ezek a passok pár uj vacakkal egy vicc. olyan mintha az rdr2-n alig dolgozna valaki. hagyja a Cockstar elsorvadni
legalább annyit beletennének ami a storyban benne van, azok már készen vannak, nem kell lefejleszteni, de nem
több mint 3000 órám van az onlineban, szóval nem csak hallottam a red deadről -
ImACeltic
őstag
válasz
tboy93 #273029 üzenetére
Én a teniszesre kíváncsi vagyok. Régebben sokat néztem teniszt a TV-ben, máig Federer fan vagyok csak az a baj, hogy elég régen jött már jó játék erről a sportól. Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam. De így ingyen teljesen jó lesz.
-
vargalex
félisten
válasz
tboy93 #272994 üzenetére
Amikor már egy játékban így viselkedik, akkor valójában már elég régen nem 0-s értékeken áll az analóg kar elengedve. Érdemes PC-re kötni és megnézni. Én linux alatt jstest-el szoktam nézni és az alapján nyilvánítottam késznek egy kontrollert a javításom után. Elsőre természetesen nem lett jó...
-
raziel01
veterán
válasz
tboy93 #272970 üzenetére
Szerintem az RDR 2 vállalhatatlan. A táborban mikor leveszi a sebességet és csak sétálni lehet az is rohadt zavaró. A ló mindenben megbotlik. Fél év alatt vittem végig. Legtöbb küldi dög unalom. Grafika viszont áll leejtős az tény.
Ghost of Tsushima 93 óra lett a végére és minden percét élveztem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93 #272962 üzenetére
lemezt kár így tönkretenni, aminek az állapotával semmi gond és simán eladható lett volna
...én anno cd-romot tettem helyre, ami alig akarta a lemezeket olvasni és nagyon felkrt: hirtelen kiszedtem a gépből és párperces elborulás alatt csavarhúzóval feltéptem egyik oldalt a csavarjait, kunkort hajlítottam a burkolatára és kibsztam a szoba közepére... már lenyugodtam, jött egyik haver, nézi hogy "hát ezzel mi történt?" ...mondom: "leesett az ágyról"
...évekkel később is felemlegette, hogy "egyszer nálam leesett az ágyról a cd-olvasó"
ide jut eszembe: a ds4 mennyire masszív? x360 kontroller kezdett anno szórakozni és kapott elég nagyokat a padlóból, amit meg sem érzett... az valami brutálisan masszív eszköz: simán fel lehetne szögelni láncon egy botra és buzogánynak használni
-
válasz
tboy93 #272479 üzenetére
Az első rész sem volt rossz szerintem, de igazán az Infamous 2 jött be. A játékmenetet jobban eltalálták (de nem tudom megmondani, hogy miért, mert amúgy lényeges változás nem volt az elsőhöz képest), illetve a sztori, meg hát Cole karaktere szerintem sokkal jobb lett. A játék végére pedig eléggé epikus események zajlottak, és jobban befolyásolta a dolgokat az, hogy milyen karmával játszottuk. A Second Son ilyen aspektusban elég gyenge volt, valahogy az az érzésem, mintha minden második küldetést és átvezetőt látnánk csak. Plusz én Delsin karakterével sem tudtam annyira azonosulni, mint Cole-al bár az már az egyéni szoc problémám, nyilván sokan bírták őt is. Azt hiszem, hogy talán james001-nek ő volt a profilképe egy időben.
Ha már amúgy is a PS3-at nyúzod, szerintem érdemes beiktatni, mert egyik játék sem végtelenül hosszú, ellenben mégis egy PS exkluzív sorozat. De azért ne várj Naughty Dog minőséget.
fausto: én nagyjából fél éve játszottam végig az elsőt, és körülbelül két hete fejeztem be a másodikat. Nem öregedtek rosszul, bár az első részről az maradt meg, hogy "szürke és recés" a grafika. New Marais viszont jól nézett ki most is.
-
Szabi®
addikt
válasz
tboy93 #272458 üzenetére
Tudom
, pont ezért álltam neki én is visszafelé tekingetni.Össze akarom szedni az Uncharted-eket, Motorstormokat,Resistance három részét,Tekkenek minden mennyiségben, Killzone 2-3, Rain,Lair, Genji,Metal Gear-ek ...
Így hirtelen ennyi jut eszembe, amik azonnal kellenek -
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93 #272378 üzenetére
ja, találtam videót: tényleg küzdött vele a srác és ügyeskedni kellett... elég zsúfoltra össze lett rakva ez a cucc... x360hoz képest nem sokkal nagyobb, de az x-nek van egy kb fele ekkora teljesen különálló tápja
itt meg egy dobozban van minden egyéb melegedő komponenssel
-
mephi666
nagyúr
válasz
tboy93 #272376 üzenetére
ezt megnézem majd jobban, most akcióznak épp elég sok dolgot
(habár tuti van itt is mindig valami akció: főleg nyári uborkaszezonhoz közeledve)
ja, akartam még kérdezni: fifa21 alatt tegnap elég rendesen zajos volt a konzol... azt hittem, hogy a közönség morajlik ennyire, de nem
mennyire nehéz pucolni a konzolt? csillagcsavarhúzóval pár csavar, porszívó, ventiknek olaj és kész? vagy van valami ajánlott párezres hűtésmod?
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #272351 üzenetére
Anno én évekre elestem a God of War 3-tól, mivel már nem adták ki csak Ps3-ra...
Most sem hiszem, hogy ez volt az eredeti tervük, mert ha nem lenne covid/chiphiány és ebből kifolyólag lehetne kapni a gépet is, akkor nyilván arra jönne csak.
Mindamellett, hogy értem a befektetői szempontokat, meg, hogy nyilván pénzt akarnak látni belőle, érthető a 4-esre való kiadás, de mint játékos utálom ezt a helyeztet. -
NyMRooD
őstag
válasz
tboy93 #272343 üzenetére
Én ezt értem, de a GT7-et valszeg eleve ps4-re kezdték fejleszteni, így ha most arra nem is adnák ki már akkor is crossgen szinten lenne szerintem. A Gow2-nél ugyan ez a szitu, de annál én sem értem, hogy miért nem kezdték egyből nextgen-re, lehet igazak a pletykák és nem 2020-ban került volna a piacra a ps5 (vagy ezt már cáfolták?), tehát eleve crossgen volt a cél. Ettől függetlenül mivel én még ps4pro-t használok egy ideig annyira nem zavar.
-
vargalex
félisten
válasz
tboy93 #272343 üzenetére
Viszont ott van az a lehetőség is, hogy a prevgen optimalizálást direkt hanyagolva tereljük az embereket a nextgen felé. Igaz, ahhoz kínálat is kellene. Viszont akár nagyobb szakadék is könnyedén prezentálható akár a 2 generáció között, mint valójában lenne. Persze remélem nem is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest