Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én is kipróbáltam..
eddig jó
amit nem értek...vagyis tetszik is meg nem is...
baszott nagyok a térképek..nem tudom hogy lenne vége,vagy mikor ki nyerne,vagy hogy hogy működik
de ez marha hosszú...2 órát nyomtam vele,és nem haladtunk sehova....nem igazán értem,de mindegy
a másik,ami viszont baromira zavar,hogy nem tudom megkülönböztetni a sajátot,az ellenféltől,vagyis lehet,de marha nehéz....arról nem is beszélve,hogy fingom sincs honnan lőnek ki.
szóval nekem eléggé átláthatatlan.....megyek-megyek....ha a képembe ugrik egy másik színű ember,vagyis ruhás,azt kilövöm,de egyebet egyelőre nem tudok csinálni

ja és nekem fullon van minden,és játszható,elég jól

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest