Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
hűha...
hogy a PS2 csúnya?!
persze elfogadom a véleményed,DE szerintem meg baromi szép.
én BF3 ba beletettem 1700órát és miután először elindítottam a PS2 többet elő se vettem a BF3-at.
engem lenyűgözött a látvány a fények a táj és úgy nagyjából minden...
nekem high/med beállításon fullHD ban megy úgy, hogy a plusz fények meg minden szir-szar be van kapcsolva (kivéve MB mert az idegesít) és 60fps alá csak durva biolabos csatáknál esik 45-50 környékére.
VISZONT
múltkor egy angol sráccal dumáltam neki csont ugyanilyen géppel med/low beállításon megy fullHD-ban úgy, hogy 30-40FPS-ekkel küzd.szóval azt aláírom, hogy a játék optimalizálásával foglalkozhatnának többet mert ezek a tényleg nagy eltérések sokakat dühíthetnek(szerencsére engem nem érint),de a játék grafikája igenis szép.
ma napig néha meg kell állnom mikor esamiron megy le a nap és épp a (befagyott) folyómederben megyek át ahol a jég felszínén megcsillan/tükröződik a nap.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest