- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
manrick #4647 üzenetére
Hát nem tom. Mindenesetre még egy isset($_GET['valt'
) (a motor a ' és a ] karakterekből smile-t csinál a végén) -ot odatehetsz, akkor a hibaüzenet legalább eltűnik(magyarul ha működésre bírod, egy rosszindulatú látogató akkor sem fog a belső működésről információkat szerezn..)
-
tkazmer
addikt
válasz
manrick #4645 üzenetére
Elsőre: csak tipp, nézd meg, nekem úgy rémlik, hogy pl IE7-ben be lehet állítani, hogy honnan fogadjon csak cookie-kat. Esetleg kipróbálhatod másik tárhelyen is, hátha ott működik.
A másodiknál meg valahogy úgy kellene, hogy
if ( $_GET['valt'== '''')
{
print (''elvégzi ezt a műveletet'');
}
és így tovább.... -
paramparya
őstag
válasz
manrick #1350 üzenetére
Ezt találtam valahol:
mail(''címzett e-mail címe'',''levél tárgya'',''levél szövege'',''X-FW-MailID:
azonosító''); -(az azonosító-t a freeweb generálja)
Szóval olyan azonosítót adtál meg, amit a freeweb generált erre a célra, és nem a fw azonosítódat (ami az oldalad címe is)?
Bár hülye vagyok, akkor nem működne valószínűleg a mail fv...
[Szerkesztve] -
RedAnt
aktív tag
válasz
manrick #1037 üzenetére
ami első ránézésre gyanús: $rekord->nev-et így nem lehet beilleszteni a stringbe, az csak szimpla változóknál működik így ha jól tudom. a kiíró sort én igy írnám:
echo ''<a href=\''reszletek.php?felhnev=''.($rekord->nev).''\''>''.($rekord->nev).''</a><br />'';
felugró ablakhoz meg nézd meg a PH! js-jét, hogy csinálja -
RedAnt
aktív tag
először is valahonnan meg kell állapítanod hogy épp hanyadik lapon vagy. Pl. get-tel vagy post-tal átadsz egy változót a php-nak.
utána pedig úgy kell limitálni az eredményeket, hogy pl.
$egylaprajut = 10;
$ennyiediklap = 3;
$eredmenyek = mysql_query(''select * from tabla where ... limit ''.($egylaprajut*$ennyiediklap).'' $egylaprajut'');
szóval a limit első paramétere, hogy hanyadik sortól kellenek az eredmények, a második hogy hányat akarsz megjeleníteni. -
RedAnt
aktív tag
ha valaki regisztrál, akkor mielőtt menti a nevét az adatbázisba, ellenőrizze le, hogy már szerepel e az a név
Ezt pl. így oldhatod meg
$nick = mysql_real_escape($_POST['nick']); // mit akar a user névnek
$eredmeny = mysql_query(''select * from userek where nick='$nick' '');
és megnézed, hogy van e eredmény:
if (mysql_num_rows($eredmeny) > 0){ echo ''Foglalt a név stb'';}
else { mysql_query(''insert into userek values('$nick', '$email', stb)'');}
Lehet hogy van jobb megoldás, meg lehet hogy hibás amit írtam, ez csak az ami kapásból eszembejutott.
A limitet a lapozáshoz gondoltam, hogy a lekérdezés (select) végére odabiggyeszted hogy limit 20 10 -> ez a 20. elemtől számolva 10 elemet ad eredményül.
De mysql_data_seek-kel is megoldható a dolog.
[Szerkesztve] -
-
Tele von Zsinór
őstag
Ezzel ([link]) a paranccsal külső programot tudsz elindítani, próbáld meg úgy, h ezzel meghívod a ping-et és annak a kimenetét értékeled.
Bár ha 4-5 pingelést csinálsz, akkor könnyen kifuthatsz a biztonsági időkeretből, szal óvatosan a paraméterezéssel. Érdemes max 2-3-at csinálni, és a timeoutot is kisebbre állítani. -
chop
őstag
1. kell, hogy a GD konyvtar engedelyezve legyen az extensionok kozott a php4.iniben
2. gif formatum csak GD 2.0 alatt (asszem) muxik, a kesobbi verziokbol kivettek, mert szerzoi jogi vita tamadt, ugyanis a gif nem ingyenes, a GD viszont igen, es a GD fejlesztoi nyilvan nem fognak fizetni erte
probald jpeggel, vagy pngvel -
Szalma
őstag
(Akkor a következő példát próbáld ki, és fényezgesd:
<?php
header ( ''Content-type: image/jpeg'' );
imagejpeg ( imagecreatefromjpeg ( ''[kep.jpg]'' ));
?>
A GIF sok helyen egyéb okokból nem megy. A [kep.jpg] helyére írj egy a php-vel azonos könyvtárban lévő jpeg képfájl nevet...)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Bocs, megváltozott a CODE tag...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest