Aktív témák
-
-
-
tkazmer
addikt
válasz
Lortech #4605 üzenetére
Jah, rendben. Azt hittem, azert mondod, mert esetleg az ilyen modulok osszeakadhatnak. Mindenesetre a lenyeg, hogy biztosan a jo php.ini-t modositgattam, ugyanis amikor az engine-t off-ra allitottam, nem futottak le a php scriptek,l amikor visszaallitottam on-ra, akkor viszont igen.Viszont pl az exif_read_data() tovabbra is hibaval(fatal error: call to undefined function...) ter vissza.
-
alitak
senior tag
válasz
Lortech #4489 üzenetére
Aha, szóval ilyeneket nem kéne használni:
if (date(''Ymd'')>(substr($sor[''hDatum'',0,4) . substr($sor[''hDatum''
,5,2) . substr($sor[''hDatum''
,8,2)))
Szét kéne venni két változóra, és azok értékét vizsgálni? Nem hosszabb az így?
mod: no smile...
raczger: igen, ez is igaz
[Szerkesztve] -
czappa
aktív tag
válasz
Lortech #4341 üzenetére
''viszont a cookie lejárata marad a session létrehozása + x idő. Szóval meg kéne minden lekérdezéskor újítani x időre a cookie-t, hogy szinkronban legyenek.''
És ezt mivel csinálom meg? pl. itt azt akartam, hogy 10mp legyen a süti ''élettartama'', és a session változóké:
session_set_cookie_params(10);
ini_set('session.gc_maxlifetime', 10);
if (isset($_COOKIE['PHPSESSID'])) setcookie(''PHPSESSID'', $_COOKIE['PHPSESSID'],10);
session_start();
Meglepetésemre a ''session_set_cookie_params(10);'' sor mintha csak egyszer hajtódna végre, hiába fut le sokszor a script, a süti élettartama 10mp az eredeti létrehozástól kezdve, ezen még a 3. sorral sem sikerült változtatni, ahol kézzel akartam létrhozni a sütit.
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Lortech #4324 üzenetére
Igen, a session is süti, de itt nem minden adat utazik oda-vissza a szerver és a kliens közt, csak a sessionid, így elég nehéz más munkamenet ellopása, más nevén a bejelentkezés.
Régen az index.hu fórumán volt, hogy bejelentkezés után kaptál egy szép nagy sütit, ami base64 kódolva tárolt egy php serialize()-n átküldött tömböt, amit módosítgatva lehetett mondjuk mod jogot szerezni, meg egyéb finomságokat. -
raczger
őstag
válasz
Lortech #4320 üzenetére
a következő kell: mikor berakom a session-ba az adatot, pl: $_SESSION['valam'
=$valami;
itt ugye csak annyi ideig fogja eltárolni a sütit, ameddig a serveren a php.ini-ben alapbeállításon van. Nos nekem kéne ide valami, ami meghosszabtja a munkamenet sütinek az élettartamát -
Tyrael
senior tag
válasz
Lortech #1503 üzenetére
sokat optimalizaltak rajta.
nagysagrendekkel gyorsabb lett.
de a nyelv szerkezetebol adodoan nem minden esetben lehet olyan gyors, mint egy nativ C kod.
mint ahogy bizonyos esetben asm gyorsabb, mint C es igy tovabb
szal minnel bonyolultabb nyelvet irsz, annal egyszerubb lesz bonyolult problemakat megoldani, de ezert cserebe lassabb lesz.
szerintem ez az elv, orokervenyu.
ja es a lenyeg meg ugyis az, hogy tized annyi ido alatt ha meg tudod irni magasabb szintu nyelven a programot, ami csak 10%-kal lesz lassabb, akkor mar boven megerte, nem?
szal nem szidni akarom a javat, de ha a futasi ido a lenyeg, akkor azert nem o a legjobb.
Tyrael
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest