Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Akkor bízzunk RIC és ROS jó szereplésében....

Ha beteszem a HAM, TR, FI, WIL kombót, 2-3 millió hátrányba kerültem volna az elejéhez képest. Így meg lehet hogy 1 verseny alatt bukok mindent

-
venember83
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Ez a harmadik edzés nem sokat segített... Végül is meri, előbb-utóbb át kell térni pilótákra, itt az ideje. Ha bukok is most vele, előbb-utóbb hozza majd az eredményeket, akkor meg elég jó kis összeállítás, stabil pontok, de van mit fejleszteni. FI-MER-RB esetén nemigen lenne mit fejleszteni csapatoknál, jelenleg meg csak az opció ilyen tízmilliót hozó hétvégéknél.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem teljesen, de valami ilyesmi.

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Meri vagy nem meri, ez itt a kérdés?
A saját esetemben is, két merőben eltérő jó lehetőséget látok.
Szerintem esetedben a RIC-es vari erősebb, ha nem jár pórul, az jobban bejöhet.
Ahogy nézem sokan örlődnek két, alapvetően hasonló lehetőség között. Nem könnyű az ilyen helyzet, tudom jól. Gondoljatok a hosszabb távú (anyagi - árfolyambeli) különbségekre is, hátha az segít eldönteni mi lenne a legjobb. -
echterion
nagyúr
Én maradok az előző felállásnál, most ezen nem tudok lényegi változásokat eszközölni. Bármilyen csere csak pénzpazarlás lenne.
-
Tomi0703
addikt
Nekem meg ket lehetoseg van.
Ham-Chi-Wil-Fi-Cat
Ham-Bot-TR-Fi-CatNagyon nem tudom melyik legyen, bar a Bottasos verzio fele hajlok.
-
FireKeeper
nagyúr
azon gondolkozom valamilyen formában be kéne raknom a red bullt. valamit lépni kell mert a hamiltonosok nagyon elhúznak.
vagy ric-chi-cat-FI-mer
vagy bot-chi-cat-RB-merse a FI-t nem raknám ki szívesen se Bottast. utóbbit főleg nem, bár eddig kicsit várakozáson alul teljesített de ahogy a kolléga mondta is pár hsz-el lentebb, biztos pont akkor fognak feltámadni mikor eladom őket

-
venember83
nagyúr
Azt ugye jól gondolom, hogy a D. Kvyat , M. Chilton, Force India, Mercedes, Williams csapatról a D. Ricciardo, M. Chilton, Force India, Mercedes, Toro Rosso csapatra váltva várhatóan több opcióm lesz a fejlődésre (pl. TR és Chilton, esetleg Ricciardo cserélésével), mintha simán a Williams helyett beteszem a RB-t, pilóta szinten meg marad a Kvyat - Chilton duó? Gondolom, hogy előbb-utóbb elszáll a pilóták ára is...
-
M3oH
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Alonso szépet ment mindkét edzésen, de nem hiszem, hogy a Mercinek túlzottan izgulnia kellene. Esetleg azért, hogy ne legyen vmi technika gond vagy Maldi közelében ne legyenek.
-
echterion
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Csak annak, akinek nincs benn a csapatában a Merci. A többiek nyugodtan hátra is dőlhetnek.
-
venember83
nagyúr
Miért érzem, hogy ez a futam is lutri lesz...

-
echterion
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Hamiltont tényleg hülyeség lenne lecserélni, ha már egyszer megvetted. Én még Bottas-on gondolkodom, hogy lecseréljem-e Hülkenberg-re. Csábító, csak nem tudom, kifizetődne-e. A Williams valamit mindig eltöketlenkedik, de ha cserélek, akkor tuti, pont kijön nekik majd a lépés.
A kínai páya amúgy kinek kedvez? Szintén Merci motoros hegemónia lesz vajon? Vagy a RB fetör, mint az ásványvíz Szentkirálynál? -
Atlantis
veterán
Én most már megtartom Hamiltont, ilyen nagy értékű komponens cseréje elég komoly összegeket emészt fel. Bízom benne, nem lesz nagyon peches...Mellé még FI+Williams és a töltelék. Néhány versenyen keresztül ezzel leszek kénytelen indulni, gyűjtögetni kell a töltelék cseréléséhez. A Mercedes-szel indulókat már csak akkor van esély utolérni, ha Rosberg lesz peches, de ezt se nagyon akarom, mert a Mercedes az egyik kedvenc csapatom.

-
Tomi0703
addikt
Hülyeség de most kiszámolgattam 3 nálam bejátszható felállást a bahreini futam eredményeiből. Ugye a Ham-Chi-TR-FI-CAT hozott 210 pontocskát.
Nos, ha váltanék Ric-Chi-Mer-FI-Cat csapatra akkor a bahreini eredmények alapján 259 pontot szedtem volna össze. Ez toronymagasan a legjobb. (köszi az ötletet venember83
)
Van még Ham-Bot-TR-FI-Cat. Velük 242 pont jött volna.
És végül Ham-Chi-Wil-FI-Cat. 244 pont.Persze, tudom, hogy ezen a futamon minden összejött, mert Ricsárdó meg Hulk a középmezőnyből jöttek fel, stb...
De érdekes. Mondjuk Hamiltont nem tudom megérné-e visszaváltanom a Mercire. Bár a Merci tuti 1-2 eddig, a RB meg jön felfelé, viszont a ők Hami mellé, csak Chiltonnal és TR-Cat párossal férne be. Meg azért a FI ott van a nyakukon.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én Kínában még várnék az RBR-el itt is sokat számít a motorerő , igaz több az aeros rész mint Bahreinben , de most is a SC segített neki a jó helyezésben nélküle hátrébb lennének. Én várok Barcelonáig velük , ott fogom őket berakni ha lesz rá érdemi lehetőségem.
Persze a szabadedzések után lehet más lesz a véleményem.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem rossz ötlett.
Még én is megfontolom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
picsába, vergne kiesése miatt pont nem fér be a ric-ver-cat-fi-mer csapat... csak a két hulladékkal

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
RIC-CHI-FI-MER-TR vagy KVY-CHI-FI-MER-RB, majd a szabadedzések eldöntik, melyik opciót érdemesebb megjátszani. Csak FI-MER-RB után csapattal már nemigen tudok előrébb lépni, ezt se szabad figyelmen kívül hagynom majd.
-
Popes
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Az RB tűnik nekem is jó választásnak de akkor nekem például csak egy CHI-KOB páros fér be mellé, viszont a csapathoz már nem nagyon kellene hozzányúlni később sem (MER-RB-WILL) Viszont egy jó pilóta sokkal több pontot hozhat, de nagyot is lehet bukni rajta.
(Hamiltonért még mindíg nem adnám oda a Mercit) Na mindegy majd a szabadedzés után ráérünk agyalni mert akkor már tisztább lessz a kép az aktuális erőviszonyokról 
-
Tomi0703
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen először rájuk gondoltam, de azzal kukáznom kéne a FI-át és lenne egy erős(?) csapatom és egy erős pilótám. FI+Williams+Hami tuti ponthozók.

-
Tomi0703
addikt
Na most nézegetem, hogy milyen lehetőségeim lennének. HAM-CHI-TR-FI-CAT volt Bahreinben.
3 lehetőséget néztem ki:
HAM-BOT-TR-FI-CAT
HAM-CHI-WIL-FI-CAT
HAM-CHI-TR-RB-CATA futam előtt bíztam egy Ricsárdó kiesésben (a liga szempontjából szigorúan), valamint egy rossz RB szereplésben, de ezek nem jöttek össze. A Caterham helyére a Williams 200k híján nem fér be. Persze, még megvárom a szabadedzéseket, de a Bottasos vagy a Williamses lehetőség tűnik a legjobbnak. Minél előbb meg kellene szabadulnom a sereghajtóktól.
-
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Perez sokat segített az előrelépésben
(bár még nem egy Hamilton) de erősebb csapatot lehet mögé tenni. Most jól jött ki a lépés, de ha most majd cserélni akarok valamit jól meg kell gondolni mert a Sauber vagy Lotus pilótákra egyelőre még Chiltont se éri meg lecserélni. A RB-hoz vagy RIC-hoz meg el kellene adnom valamelyik stabil komponenst. -
venember83
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Tavaly ott nyert Alonso.

-
callmeakos
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ja, Kínában már a ferka lesz az élen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
echterion
nagyúr
Na, sztem most jött el az ideje, hogy ne változtassak semmit. Nincs jobb alternatíva a mostaniaknál, talán pár futam múlva be fogom tudni rakni a Mercit a Toro helyére, addig meg gyűjtögetek. Viszont valamit rosszul írhattam az excel-be, mert 200 pontom lett most, én meg 198-at számoltam.
-
jpm
senior tag
Grat az elejének! Szép volt.
lecsúsztam 394 helyet.
innen lehetmajd feltörni! Kiesések úgyis lesznek, 1williams, force india zakó hazavágná a liga 4/5-ét 
-
Popes
őstag
Nekem Perez most nagyon megérte az árát
a következő szabadedzés meg majd eldönti hogy marad-e
Chilton helyett kellene még valaki de kevés a keret egy minőségi cseréhez, a csapatot meg nem akárnám bolygatni. -
Qorthral
őstag
Szuszakold és fuss a többiek után kevesebb pénzzel. Részükről nagyon bátor, de jó döntés volt betenni.
Ami engem illet, inkább egy Merci + RIC + BOT/FI + TR csapatban látom a sanszot. Vagy Merci + RBR.
Nagyon sokan állunk nagyon hasonlóan, apróságokon fog múlni az év. -
válasz
FireKeeper
üzenetére
Merci csak 7 millióval drágult.Én Rosberg-Hamilton sorrendet vártam most.Aki Hamiltont jókor tette meg az sokat nyert vele.
-
FireKeeper
nagyúr
nyitva a piac.
valahogy be kéne szuszakolnom Hamiltont. kicsit már bánom hogy az első futam után nem voltam hozzá elég tökös hogy betegyem, 10 millával olcsóbb volt...
-
Tudtam,hogy le kell cserélnem a Ferrarit a Mercire.Be is jött,több pont+most többet is ér a merci.
Massa is előrébb van Bottasnál.Ha sz@rul is állok,de büszkén,hogy hű voltam eddig a Ferrari-hoz

-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, de talán nem bukott volna annyit, ha SC alatt jön ki. Talán.
-
echterion
nagyúr
Na, 198 pont. És lehetett volna jobb is, ha Maldi kamikaze akcióját jobban reagálják le a Williams-nél és nem hívják ki fél körrel a SC előtt Bottast. Jó váltás volt, végre van két versenyképes pilótám de emiatt a csapatoknál bajban vagyok az előrelépést illetően. Lehet, Bottast ki kell vennem és a Williamsst rakom majd be a csapatok közé, pilótának meg valaki mást. Ric marad, ez tuti, nagyon jó a srác.
-
X3B6O0X
aktív tag
193 pont, Hülkenberg visszaesése a végén nem jött jól. Ma meg ha Rosberg Hamilton előtt végez, nem lennék hátrányban a Hamiltonosokhoz képest. Ez van.
-
jpm
senior tag
lehet én szereztem a legkevesebb pontot, (194) de azért mégse vagyok elégedetlen.

-
Atlantis
veterán
210 pont: egy véletlen folytán maradt így a csapatom, de végül is nem bánom.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az nem rossz!

-
callmeakos
veterán
196 pont összesen.
Nagyon megérte a cseréket. Az összes csere amit eszközöltem, bejött (talán a Toro Rosso-t leszámítva). Ricciardo, Bottas, FI, sokat hoztak. Megszívtam volna megint Vergne-el, meg a Williamsekkel, és meglepetésemre a Mekikkel is.
Elégedett vagyok
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
SC sokat elvitt de nem baj így is jó hétvége volt.
-
Motion_Blur
félisten
233 pont, Bottas gyenge volt ma...
-
FireKeeper
nagyúr
221 pont. nem rossz ez, de felszálltam a szopórollerre Vergne kiesésével, Bottas utolsó etapos gyenge szereplésével, és főleg Hamilton kakasoskodásával. ha Rosberg el tudott volna menni a végén, valamennyit hoztam volna a Hamiltonosokon, de így... baszki nem lesz ez így jó, egész idényben futni fogok utánuk

Motion_Blur: igazából csak az utolsó etapban volt núdli, előtte jól nyomta. ha nincs az SC talán megtarthatta volna a harmadik helyet, vagy ha azt nem is, közvetlen a FI-k után futott volna be.
-
Tomi0703
addikt
Na a gyatra 27 pontos időmérő után nem is lett annyira rossz a futam, bár nekem is jobb lett volna, ha nincs SC. 210 pont lett a vége.
-
callmeakos
veterán
Ennél jobb befutó most nem is kellene. Talán ha Bottas megtartotta volna a harmadik helyet, de így se rossz. Mindjárt számolok

-
venember83
nagyúr
242, a SC nélkül persze lényegesen jobb lett volna, de ne elégedetlenkedjek.
A Liga nélkül viszont tuti, hogy nem nézném az F1-et. -
venember83
nagyúr
Hajrá Williamsek!
-
M3oH
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, én pont azt néztem, hogy nekem ez a sorrend tökéletes lenne leintéskor

-
venember83
nagyúr
De jó lenne, ha ez a hat Merci motoros gép fejezné be a futamot az első helyeken.

-
echterion
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Be ám.

Akkor most Rci pontjai megmaradnak a büntitől függetlenül, ugye? -
bobace
addikt
Jól jött, hogy ROS lenyomta HAM-t a Merciseknek. Bár holnap simán fordulhat a kocka. 54 pont egyelőre, bíztató.
-
Popes
őstag
Elégedett vagyok az 51 ponttal, csak holnap is hozza a formáját Perez.
-
venember83
nagyúr
KVY - CHI - FI - MER - WIL 49 pont.

-
callmeakos
veterán
40 pont

Az eddigi legjobb 17-hez képest nem rossz
-
jpm
senior tag
36 pont. Nem is rossz
holnap majd szakítok 
-
FireKeeper
nagyúr
53 pont, eddigi legjobb IM. látszik hogy most száraz pályán a williams IM-en is tudott villantani. Hülkenberg betlijéért azért kár, lehetett volna ez szebb is. na de nem panaszkodom.
-
callmeakos
veterán
Na Ricciardo-Bottas bejött az időmérőn. Most kár csak igazán, hogy Ricciardot megvágták 10 hellyel, pedig Vettel a kanyarban sincs most

Hulk hibája se kellett volna. De már most jobb üzlet volt ez, mint az előző. -
Tomi0703
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most gondoltam át, hogy nem is csesztem el.
Ha kiveszem a Torrot és egyik pilótájukat rakom be akkor csak Marussia fért volna csapatnak.
Igen sajna Hulk is cumizott, szóval inkább a Williamst kellett volna rakni. Bár tudom a pontok nagy részét holnap osztják.
-
FireKeeper
nagyúr
na a két FI közül most Perec volt a jobb, legalábbis az IM-en. csak egyszer élném meg, hogy berakom az FI-t csapatként, és mindkét pilóta jól megy...

-
Tomi0703
addikt
Na remek... Most nézem, hogy Chilton helyére elfelejtettem az egyik Torro pilótát berakni...

Így legalább 8,8 misim megmaradt...
-
echterion
nagyúr
Na, maradtam a Bottas - Ric duónál, meglátjuk, mire lesz elég.

-
venember83
nagyúr
Remélem, hogy jók a megérzéseid, -Mike-!

-
Motion_Blur
félisten
Kvyat megkapta az esélyt mert stabilan TOP10-es volt mindhárom szabadedzésen.
Borítékolható a DNF

-
Tomi0703
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is ezért agyalok most. Remélem nem az eddigi teljesítményét hozza... Köszi.

Én pedig a Hami-Chilton-TR-FI-Caterham vagy Bottas-Vergne-FI-Merci-Caterham kettős között nem bírok választani.
-
Tomi0703
addikt
Williamset vagy a FI-t raknátok be?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én meg a FI-Merci mellett a Bottas-Vergne pilótapárossal megyek azt hiszem. ez is kellően biztonsági

-
venember83
nagyúr
Én inkább a biztosabbnak tűnő megoldás mellett maradok, egy FI - MER - WIL feltehetőleg stabil pontokat fog hozni, aztán tán Kvyat is jó helyen fut be.
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát igen. Eddig mondjuk maradni látszik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Ráadásul elég nagy ponthátrányban vagyok a többiekhez képest, így lassan kockáztatnom is kellene, ha előrébb akarok lépni.
Kicsit számolgattam, és ha a malájhoz hasonló eredmény születne itt is (amire azért megvan az esély), akkor a Hamis verzió sokkal jobban "fizetne". Viszont hosszú távra lehet, hogy két jó pilótával jobban járnék, és gyűjthetnék mellettük a Mercire. Ricciardo ára sztem pár verseny alatt Vettelét fogja alulról verdesni. -
Qorthral
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Neked kell eldöntened, mennyire bízol a McLarenben. Mindenesetre én azt javaslom, hogy válts Mercire, még ha áldozattal is jár. Stabil TOP1 csapat, míg a Meki bizonytalan 3.-7. erő.
echterion:
A Hamiltonra váltás necces, én is agyalok rajta. De nem hiszem, hogy meglépem, továbbra is túl rizikós, pláne egy ilyen "kíméletes" versenyen. Ugyanakkor a helyedben lehet, hogy meglépném Hamit vagy a Mercit, mert a Ferrari messze nem életbiztosítás. Főleg, ha Kimi mára sem rakja össze magát. -
netpeti98
addikt
M. Chilton, V. Bottas, McLaren, Force India, Toro Rosso
Berakjam valahogy a Mercedest (el kell adni még valamit a MCLaren mellett) vagy menjek inkább más irányba? -
Tomi0703
addikt
Én ha berakom Hamit azon gondolkodom, hogy akkor Bottas-Hamilton-Marussia-Caterham-Torro vagy Hamilton-Chilton-Torro-FI / Williams-Caterham?
-
-Mike-
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Csak az a baj, hogy ha Hamilton ezt is behúzza annyit fog már drágulni, hogy nagyon gyenge komponensek mellett lehet betenni. Már most is.
Viszont jó lenne minél hamrabb a gyengéktől megszabadulni, jó egy Caterham > Toro Rosso csere, csak akkor megint ott van az ember, hogy vannak jó csapatai középszar pilótákkal, és nem fejlődik úgy, mint aki már most megvette az egyik top pilótát. -
-
Qorthral
őstag
válasz
grabber
üzenetére
IM-es pontok szempontjából nem számít a büntetés.
Másik kérdésre: Hamilton győzelme többet ér a Merci 1-2-nél, de többe is kerül a srác (így nem fér be mellé annyi minden, mint a Merci mellé), plusz jóval kockázatosabb, kiesése esetén kb ugrik az év.
Aki kockáztatni akar, beteheti Hamiltont, vagy esetleg Vettelt. -
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bele is néztem a szabályzatba direkt,de nem találtam.Kb 10 pontról van szó ha cserél.De többet bukik a variálással most.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még én is megfontolom.
(bár még nem egy Hamilton) de erősebb csapatot lehet mögé tenni. Most jól jött ki a lépés, de ha most majd cserélni akarok valamit jól meg kell gondolni mert a Sauber vagy Lotus pilótákra egyelőre még Chiltont se éri meg lecserélni. A RB-hoz vagy RIC-hoz meg el kellene adnom valamelyik stabil komponenst.
Chilton helyett kellene még valaki de kevés a keret egy minőségi cseréhez, a csapatot meg nem akárnám bolygatni.
de ha jól számoltam a 261 pont talán elég lessz egy kis előrelépésre.