Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
"Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni."
Pont ez az, ami baromira nem tetszik nekem ebben a játékban.
Többek között ezért is találtam ki egy alternatív játékot, ahol nem számít az indulás, ellenben minden futam előtt agyalni kell, hogy milyen csapatot rakj össze.
Aki nem látta az F1 topikban, itt olvashat róla.
Ha elég érdeklődő van, elindítom.
-
FireKeeper
nagyúr
jó, a szezonom a szezonnyitón elment, de most már az is veszélyben van hogy legalább a liga első felében maradjak. első szezon ide, oda, azért az minimum elvárás volt magammal szemben hogy ne a második traktusban végezzek. (persze gondolom a hátsó felében vannak inaktívok is bőven, szóval valószínűleg már a második felében vagyok
). -
Qorthral
őstag
Persze, azért is írtam, hogy ezek kockázatos befektetések.
Néha arra is szükség lehet, főleg h az ember sokkal erősebb anyagi háttérrel rendelkező csapatokat akar befogni.venember: Ricciardo szerintem is jó döntés Pic helyett, de mostanában Gutierrez is kezd javulni. Majd nézz rá a szabadedzések eredményére. Illetve érdemes megfontolni a Pic -> RIC (vagy GUT) csere helyett a MAR -> TR cserét is. A Toro stabilabb és olcsóbb, mint az egyes pilótái és kb ugyanannyi pontot hoz (sőt, hosszútávon várhatóan többet is). Ugyanakkor Pic kicsit talán gyengébb a Marussiánál, miközben drágább.
Mindenesetre Kanada után jó eséllyel okos csere lenne nálad a Merci -> Lotus, feltéve, hogy előbbinek nem oldódnak meg teljesen a gumigondjai. -
FireKeeper
nagyúr
én az elsőt vagy a másodikat lépném meg (inkább a másodikat) illetve lehet hogy elgondolkoznék egy lotus-ferrari cserén is. a lotusok gyenge qual tempója itt nagyon visszaüthet, és ha a ferka+merci kombó fut egy jó futamot, akkor lehet hogy már kanadára meglehetne egy ferrari+lotus kombód, ami a futamokon jól hoz, és később valszeg viszonylag olcsón mellé tudod csapni a mercedest hogy a qual is jó legyen pontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

43 pont

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)