- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
"Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni."
Pont ez az, ami baromira nem tetszik nekem ebben a játékban.
Többek között ezért is találtam ki egy alternatív játékot, ahol nem számít az indulás, ellenben minden futam előtt agyalni kell, hogy milyen csapatot rakj össze.
Aki nem látta az F1 topikban, itt olvashat róla.
Ha elég érdeklődő van, elindítom. -
FireKeeper
nagyúr
jó, a szezonom a szezonnyitón elment, de most már az is veszélyben van hogy legalább a liga első felében maradjak. első szezon ide, oda, azért az minimum elvárás volt magammal szemben hogy ne a második traktusban végezzek. (persze gondolom a hátsó felében vannak inaktívok is bőven, szóval valószínűleg már a második felében vagyok
).
-
Qorthral
őstag
Persze, azért is írtam, hogy ezek kockázatos befektetések.
Néha arra is szükség lehet, főleg h az ember sokkal erősebb anyagi háttérrel rendelkező csapatokat akar befogni.
venember: Ricciardo szerintem is jó döntés Pic helyett, de mostanában Gutierrez is kezd javulni. Majd nézz rá a szabadedzések eredményére. Illetve érdemes megfontolni a Pic -> RIC (vagy GUT) csere helyett a MAR -> TR cserét is. A Toro stabilabb és olcsóbb, mint az egyes pilótái és kb ugyanannyi pontot hoz (sőt, hosszútávon várhatóan többet is). Ugyanakkor Pic kicsit talán gyengébb a Marussiánál, miközben drágább.
Mindenesetre Kanada után jó eséllyel okos csere lenne nálad a Merci -> Lotus, feltéve, hogy előbbinek nem oldódnak meg teljesen a gumigondjai. -
FireKeeper
nagyúr
én az elsőt vagy a másodikat lépném meg (inkább a másodikat) illetve lehet hogy elgondolkoznék egy lotus-ferrari cserén is. a lotusok gyenge qual tempója itt nagyon visszaüthet, és ha a ferka+merci kombó fut egy jó futamot, akkor lehet hogy már kanadára meglehetne egy ferrari+lotus kombód, ami a futamokon jól hoz, és később valszeg viszonylag olcsón mellé tudod csapni a mercedest hogy a qual is jó legyen pontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest