- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tomi0703 #5437 üzenetére
"NEM változik a Japán Nagydíj programja!
Az MTVA sportriportere, Bobák Róbert jelentése szerint az FIA szakemberei összeültek, és arra a döntésre jutottak, hogy a futamot mindenképpen az eredeti időpontban rendezik meg - amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi. (Törölték a szombati, és a vasárnapi, a kiírtnál korábbi időpontban való rendezés lehetőségét)"Bobák Robi
Úgy tűnik, hogy az f1-BRÉKING!!!!!!!!!!-live ismét csak pofázott a levegőbe, ahogy szoktak...
-
Atlantis
veterán
válasz
Tomi0703 #5123 üzenetére
Eddig a 9 versenyből csak Ausztriában hozta azt, ami várható tőle. Ugyanolyan béna/peches, mint Kimi a Ferrarival.
No, azért a Mercinek is 3 kiesése volt eddig...bár amikor megy, akkor nagyon, az tény. Én nem cserélném le a FI-t se Ferrarira, se McLarenre. Előbbinél lényegében csak Alonso versenyez, de a FI két versenyzője együtt több pontot hoz, McLaren meg vagy ugyanolyan vagy rosszabb, mint a FI, pályától függ.
Egyébként grabber tegnap belerakta a fülembe a bogarat nekem is, Hamilton helyett Mercedes-t csapat szinten betenni. Így lehetne BOT-KVY-RB-MER-FI csapatom, ami nem is olyan rossz. Szívem szerint inkább megtartanám a Williams-t csapatként, de akkor ki tegyek be versenyzőnek? Hülkenberg jó lenne, de arra kevés a tőke, Perez meg....
-
venember83
nagyúr
válasz
Tomi0703 #4725 üzenetére
Az utólagosan félreteszi a pénzt, és nem nyúl hozzá.
werszomjas: Én is buktam azon is, de nem lett volna fair nem visszaállítani a csapatot, pedig úgy RIC-CHI-FI-MER mellé nem WIL fért volna be, hanem MCL, ami ha pontokban nem, de értékben lényegesen jobb lett volna. No mindegy, azért remélhetőleg nem fognak most sokan a semmiből megelőzni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tomi0703 #4691 üzenetére
Igen, visszaállítással eltűnik a pénz, és páran már megtettük, így jó lenne, ha te is követnéd a példánk.
Igen, drágultak a pilóták és versenyzők, talán azzal, hogy újraosztották a pénzt, a pénzzel egyenes arányban növekedtek az árak is, mintha ismét lezajlott volna az előző versenyhétvége.
-
Popes
őstag
válasz
Tomi0703 #4574 üzenetére
Az RB tűnik nekem is jó választásnak de akkor nekem például csak egy CHI-KOB páros fér be mellé, viszont a csapathoz már nem nagyon kellene hozzányúlni később sem (MER-RB-WILL) Viszont egy jó pilóta sokkal több pontot hozhat, de nagyot is lehet bukni rajta.
(Hamiltonért még mindíg nem adnám oda a Mercit) Na mindegy majd a szabadedzés után ráérünk agyalni mert akkor már tisztább lessz a kép az aktuális erőviszonyokról
-
Qorthral
őstag
válasz
Tomi0703 #4219 üzenetére
Jaja, ez a TR/FI elég necces döntés. Nem lehet 166 pontot, a többieknek azonos csapattal meg 172... Valaki elszámolta.
Zsömi: Meg, Hamilton pl kettőt. Nekünk így kemény 147 pontunk lett. Első futamhoz képest nem rossz, de figyelembe véve, hogy ez és a 172 pontos összeállítás között örlődtem 30 percet tegnap hajnalban, nem vagyok boldog.
-
Qorthral
őstag
válasz
Tomi0703 #4113 üzenetére
Ilyen bizonytalan szezon előtt semmilyen kezdőcsapat nem (lehet akkora) hülyeség (mint máskor)
Még talán az általam korábban elrettentésképpen belinkelt Red Bull + Maldonado verzió sem annyira borzasztó
A csapat vs pilóta kérdéshez: Kezdéshez inkább 1-2 stabil csapatot javasolnék, aztán lehet majd szép lassan a pilótákra is koncentrálni. Az idei év bizonytalansága erre csak ráerősít.
A pilóták rizikósabbak, de haladó szinten már mindenképp érdemes kiemelten kezelni őket. -
Pá
addikt
válasz
Tomi0703 #4113 üzenetére
Bent vagy.
Általában érdemes betenni a top komponenseket minél hamarabb, mert az árfolyamnövekedés miatt, nagyon gyorsan felmegy az áruk, így később nehezebb lesz.
Persze ehhez tudni kéne miből lesz a szezon folyamán top komponens...+ idén a szezon elején rengeteg kiesésre lehet számítani, ami nagyon bekavarhat, mind az árfolyamok, mind a pontok alakulásába.
Csapat vs pilóta --> erről Qorthral nemrég betett egy jó összefoglalót. Középmezőnyben kb egál a kettő, a top komponenseknél a pilótával nagyobbat lehet nyerni, de a kockázat is magasabb valamivel. Pilótapárostól is függ, ha az egyik pilóta kiemelkedően jobb a másiknál, akkor édemesebb a pilótát választani. (tavaly pl Hulk vs Gutika, vagy Alonso vs Massa)
-
Qorthral
őstag
válasz
Tomi0703 #4090 üzenetére
+ grabber: Gyertek, csak gyertek! Be kell adjátok a csatlakozási kérelmeteket, csak akkor tudunk felvenni titeket a ligába.
Veletek együtt már 56 tagot számlálunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged