Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eddig nézett ki jónak

Marad az eredeti felállás: HAM-BOT-MCL-RB-FER
-
M3oH
addikt
McL lehet én is kirakom, ne mentek most túl jól. ráadásul MAg 5helyet kap váltócsere miatt. Kérdés, hogy kit tegyek be? FI vagy TR? Most is szépen ment, de van egy olyan érzésem versenyen elfogynak.
-
Atlantis
veterán
Úgy tűnik, csak a WIL lehet a Merci közelében, McLaren ma már nem volt valami acélos...én bent hagyom a RB-t, nem is olyan rég egyszer már megbántam, mikor lecseréltem őket a McLaren-re.
-
Qorthral
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom, de nagyon megnézném!
Főképp, ha ütős vas lenne alattuk, de ez már az álom kategória. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért írhatják, mert Alonso és a csapat viszonya kétségtelenül megromlott valamelyest. Ugyanakkor nem gondolom, hogy annyira vállalhatatlan, csak Dominikával meg Montival igen jóban volt. Kiminek meg kb mindegy a vezetőség, ahogy kb minden.
Szóval annyira nem marasztalnák, plusz alapesetben ő is menni akar, így "evidens", hogy a helyére jön Vettel.Abba viszont nem gondolnak bele, hogy mi van akkor, ha Alonso nem akar menni. Nyilván akkor lehet ilyen, ha nem nagyon tud. Ekkor viszont egyrészt nem könnyű őt elküldeni, másrészt nem gondolom, hogy a csapat annyira ezt szeretné.
Érdekes helyzet, az biztos.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral
üzenetére
"Kimi jövőre egy Lotus Mercivel vezet le"
Na, ilyenre még nem is gondoltam

Érdekes hogy a "szaksajtó" is kb. tényként közli hogy Alonso megy, Kimiről szó sincs. Pedig ahogy megy az idő a suzukai Red Bull-os bejelentés óta, egyre inkább esélyesnek látom az Alonso-Vettel kombót.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"A probléma ebben az esetben Kimi elküldése lenne, ami nem hiszem, hogy kivitelezhető."
Nem értem ezt az általános vélekedést. Miért biztos benne kb mindenki, hogy Alonso távozik? Ha nem akar menni, miért gondoljátok, hogy őt tennék ki?
1. Sokkal erősebb a teljesítménye, mint Kimié, így pontokban és végső soron komoly eurótízmilliókban nyilvánul meg, hogy melyiküket alkalmazzák. Az idei év alapján Alonso jóval többet hoz vissza a csapatnak Kimihez mérten, mint amennyivel többet keres.
2. Miért lenne könnyebb és főképp olcsóbb a még két évre érvényes szerződéssel bíró Alonso elküldése, mint az 1 évet kifizetni Kiminek? Hacsak nincs valami rejtett lehetősége a Ferrarinak Alonso elküldésére, úgy nem látom hogy úszhatnák meg olcsóbban. Ilyesmi záradék pedig valószínűleg max teljesítményalapú lehet, ott pedig nincs igazán mit felróni Alonso-nak.
Az egyetlen reális érvnek azt látom, hogy Vettel kikötötte, nem versenyez Alonso csapattársaként. Mondjuk ezt is kétlem.
Amúgy egyetértek Motionnel, ha nem jön össze a Merci, akkor Alo maradhat a Ferrarinál, mivel 1 évre nem fog tudni aláírni a Mekinél. Ez esetben pedig még az sincs kizárva, hogy Kimi jövőre egy Lotus Mercivel vezet le.

-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Érdekesen alakulnak a dolgok eddig.. RB kirakása nekem is megfordult a fejemben. Ki kell várni a 3. edzést, nincs mese..
-
venember83
nagyúr
Látva a Red Bull teljesítményét lassan azon gondolkodok, hogy helyettük a Force Indiát nevezzem a csapatba...

-
callmeakos
veterán
A Marussia csak 1 autóval indul. Így már azért elgondolkodom hogy cseréljek e.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Bottas kegyetlen jól hozott, kb 30 pont diffije van Vettelhez képest mínuszban, ellenben feleannyi pénzt. kötelező választás szinte. nekem már nagyon régóta ő és Hami van, most tudtam berakni a Ferrarit, a Williams stímmel, a következő az talán a McLaren lesz a FI helyére, ahogy te is vázoltad, de ez már valószínűleg apróság lesz. így a végére csak sikerült összeraknom, kár, hogy nem előbb léptem meg egy-két cserét

-
callmeakos
veterán
Azt hiszem mégsem váltok ezen a héten. Hülkenberg 5 helyes büntetést kap, ezért nem nagyon érzem azt hogy megéri az a 20 milliót a TR-FI csere. Majd a következő versenyre lépek majd egy nagyobbat.
-
venember83
nagyúr
Nem néz ki rosszul ez a Hamilton - Vettel pilótakombó, mellé McL, Wil és Fer. Bár persze meglehet, hogy azért egy Bottas jobb ötlet pilótának, és akkor RB megy Williams helyett.
Igazándiból most már az összetett lista első része maxon van, nemigen van mit fejleszteni, max. próbálkozni lehet tetszés szerint szubjektív tényezők (pl. megérzés vagy V. Anita tavalyi stratégiája szerint) alapján.

-
venember83
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
Természetesen a pilóta. Itt a ponttáblázat.
-
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
Melyik hoz többet a pilóta vagy a csapat? Rosberg vagy a Mercedes?
-
SzalaiG
addikt
306pont. Új idei csúcs.

-
echterion
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem nem lesz így, nem hiszem, hogy Kimi még egyszer hagyja, hogy ezt megcsinálják vele. Szerintem gondolt ő erre is, mikor odament. Hacsak valahogy nem veszik rá, hogy neki is kedve legyen elmenni. Mondjuk, amit az idei évben művelnek fejlesztés és versenystratégia címén, nagyon alkalmas erre.
(#5477) Atlantis: Alonso már csak presztízsből sem fog oda menni, neki ez túl sokat számít. Csak topcsapathoz fog menni, vagy pihen.
-
Tomi0703
addikt
En sem tudok nagyon hova lepdelni a Ham-Ric, Meki-Ferrari-Will felallasbol, maximum hetvegekre cserelni a pilotat (Ricet Bottasra, ha erosebb a Williams).
-
Atlantis
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elképzelhető, hogy igazad lesz. Szó se róla, megnéznék egy Alonso-Vettel párost a Ferrarinál jövőre, bár szerintem elverné a németet eleinte, azért teljesen más világ lesz, mint amit a RB-nál megszokott. El nem küldene szerintem egyetlen csapatvezető sem egy Alonso-kvalitású pilótát, ha távozik, akkor ő akart menni.
Számomra a sötét ló jövő évre a Lotus: Mercedes motorral ki tudja, mire lesznek képesek. Kérdés, lesz-e elég pénz, bár egy top pilóta vonzhat magával tőkeerős szponzort is. Alonso esetében esetleg ők is opció lehetnek, ha McLaren nem jön össze. Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb lutri, mint a McLaren-Honda.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát jó kérdés nem tudok rá érdemben válaszolni rá , de szerintem pár nap/hét és elválik mi lesz , talán az is kiderül miért húzták ennyire a bejelentést.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a ferrarinál is vannak hasonló érzéseim, Alonso kivételével. de valószínűleg megfogadom, nagy bajt amúgy sem tudok csinálni vele.
-
venember83
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Egyértelműen Ferrari, a McLaren kapcsán sokszor az az érzésem, hogy idén még a Ferrarinál is inkompetensebb emberek dolgoznak náluk.
Motion: A probléma ebben az esetben Kimi elküldése lenne, ami nem hiszem, hogy kivitelezhető. Más részről meg megtartani egyszerűen kár, főleg úgy, hogy közben egy Alonso kaliberű versenyző távozik. Vettel esetén kevés kételyem van azzal kapcsolatban, hogy a Ferrarihoz megy. A McLaren mintha vállat vonogatva tanácstalanul nézné, ahogy az események zajlanak, ő meg csak jobbra-balra kapkodja a fejét.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valamiért nem vagyok teljesen biztos abban ,hogy Vettel a Ferrarihoz megy. Persze tény ennek van a legnagyobb esélye , de valamiért úgy gondolom,hogy Meki Honda lesz ebből

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Atlantis
üzenetére
"...inkább az ő helyére kéne Vettel jövőre.
"Egyre inkább hajlok arra hogy így is lesz.
Szerintem a legvalószínűbb az hogy Alonso 1 évre akart aláírni a McLarenhez, de ebbe nem ment bele a csapat, leginkább a Honda. Így Alonso valszeg saját magától nem megy el a Ferraritól. Kérdés hogy elküldik-e Vettel miatt, vagy összeeresztik őket. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ugyanez
301 ponttal mentem, és 48m van a kasszában. bár most lehet, hogy le tudnám végre cserélni a torro rossot, az a leggyengébb láncszem, pénzben ott vagyok, csak nem igazán van mire.mod:
hohó, erre nem számítottam, a torro rosso helyére befér a mclaren és a ferrari is. na, így már érdemes lehet gondolkodni

hami, bottas, fi, redbull, torro rosso kombóban mondjuk sokat nem akarok variálni, a többi jó ott, ahol van, nem érdemes megbontani, azt hiszem.
ti mit gondoltok? a ferrari 602 pontot hozott, a mclaren 533at eddig, tehát ez alapján Lonziékra voksolnék, de valamiért nem érzem mégsem jó döntésnek.
-
Atlantis
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem sincs semmi mozgásterem...Kvyat-ot cserélhetném Perezre, de minek? Talán majd jövő héten vagy inkább jövőre, mert ez a szezon már rég elment, de tanulásnak/poénnak jó volt.
Ferrari-t kéne kitennem, de mit tegyek a helyére? McLaren és FI is ugyanolyan lutri, sajnos Alonso két kiesése sok pontot elvitt, Kimi meg olyan, mint egy nyugdíjas...inkább az ő helyére kéne Vettel jövőre.

-
callmeakos
veterán
Az egyetlen épkézláb eszközölhető fejlesztés erre a hétvégére nekem egy TR->FI csere. A Marussiát is cserélhetném, de valahogy respektből sem akarom. Nem oszt, nem szoroz már a dolog.
-
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most jöhetnek a V.Anita féle kozmetikai cserék, ha nem tetszik mondjuk a kasztni, cseréld el a motort szállíltó csapatodéra.

Mivel a Merci pénzben limites lett, így cseréltem Hamiltonra, úgyhogy most fog kiesni zsinórban 3szor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem max. egy Bottas-Vettel és RB-Williams csere jöhet szóba, más fejlesztés kizárt és kb. értelmetlen. Hacsak nem talál nagyon magára a FI, és elveri a McLarent a szabadedzéseken Szocsiban. Más opciót nemigen látok. Sok pénzünk lesz a végére.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ahogy nézem a listát az első 2-300-ban 320 pont van egy tagnak, sokaknak 313 vagy 306.
Szóval a 296 pontunkkal ugyan nem váltottuk meg a világot, de nem is buktunk

Van majdnem 50 millám, de nem tudom mit lehetne lépni...
-
callmeakos
veterán
265 pont. Puszi a Williamsek pocijára, hogy amint leesik az eső, mindkettő abban a pillanatban megkotlik. Biztos vagyok benne hogy a múltheti felállásommal többet kaszálhattam volna, de ez van.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem volt itt semmi lutri, egyszerűen csak nem értesz hozzá.

-
-
FireKeeper
nagyúr
287, a ferrari és a williams is nagy núdli volt eddigi önmagához képest.
reméljük Bianchinak meg nem lesz komolyabb baja
-
Zoza24
senior tag
Én kockáztattam mert szinte mindenkinek Hami-Ric páros van bent,hogy hátracsúszom nem nagyon foglakoztat...most nem jött be...a hátralévő futamokon is igyekszem a többségtől eltérő megoldásokat keresni

-
venember83
nagyúr
296 pont, ezzel megint vissza fogok csúszni, úgy érzem. Múlt heti felállással öttel több pont lett volna. Nagy lutri volt ez a futam is.
-
-Mike-
addikt
Esik, vizes pálya lesz. Red Bullok előre, Williamsek hátra felé menetelnek majd...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már csak a race pace-ben bízhatunk.
-
venember83
nagyúr
Ennél azért jobb Red Bullra számítottam.

-
echterion
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Oda teszem szerintem is. Kicsit olvasgatva látszik, hogy fognak még szívni a motorjaik miatt eleget.
-
Atlantis
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én jobban örültem volna, ha átteszik szombatra. Vasárnap meg nézhetjük, hogy SC mögött elrajtolnak az esőben és körözgetnek...már ha az idő legalább ennyit megenged majd. Persze ne legyen igazam, ez egy jó pálya, szeretnék rajta normális versenyt látni.
-
hoffman_
nagyúr
értem, köszi a válaszokat! azért nem volt nagy csere-bere, mert egyrészt voltak hiányos heteim, másrészt nem volt mire

jelentkezem újra!

ui.:
nem találom a ligát, bakker. a kereső sem dobja, illetve az első hsz linkje is hibásat dob. valaki belinkelné, ha szépen megkérem?
-
echterion
nagyúr
Most azon agyalok, hogy a Meki nálam a FI vagy a TR helyére menjen. Szerintetek? Mostanában eléggé gyengusz lett a FI és a mostani szabadedzéseken sem remekelnek...döntenem kéne gyorsan.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tomi0703
üzenetére
"NEM változik a Japán Nagydíj programja!
Az MTVA sportriportere, Bobák Róbert jelentése szerint az FIA szakemberei összeültek, és arra a döntésre jutottak, hogy a futamot mindenképpen az eredeti időpontban rendezik meg - amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi. (Törölték a szombati, és a vasárnapi, a kiírtnál korábbi időpontban való rendezés lehetőségét)"Bobák Robi
Úgy tűnik, hogy az f1-BRÉKING!!!!!!!!!!-live ismét csak pofázott a levegőbe, ahogy szoktak...

-
attisx
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Augusztus végén Pá tartott egy kis tisztogatást az inaktívnak tűnő játékosok között.
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
sajnos most pár hétre kiestem a ritmusból. csak a csapatom fejlesztettem, de a ligába nem néztem be. most néztem, hogy nem vagyok benne. hogy lehet ez, hogy estem ki?
szeretnék vissza, nyilván, hogy van ennek a menete most így?

-
Tomi0703
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
F1-live nem eleg mertekado?
-
Atlantis
veterán
Az se biztos, hogy lesz verseny vagy hogy vasárnap...szóval nyugi van, lehet ez a hétvége se fog majd számítani.
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, megvettem Hamiltont, hogy Rosberg tuti nyerjen vasárnap

-
venember83
nagyúr
Egyébként vicces, hogy a McLaren mostanában lényegesen gyorsabb edzéseken és időmérőn, mint a FI, vélhetően komolyabb költségvetés miatt fejlesztésre is több pénz jut, az indiai csapat mégis valamivel jobban teljesít versenyeken.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ami most van nálam az közel sem az, amit akarok majd Suzukára. Megfordult több variáció is a fejemben ami működhet, de még van idő, alszom erre párat

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
azon nem gondolkoztál még hogy eladd hamit és mercire válts? lehet nem hoz majd annyit a csapat, mint a pilóta, de jó sok suskád felszabadul, amiből fejleszthetnéd a kiegészítő szekciót. az a toro-sauber nem valami acélos. a torotól még ki-ki nézhet egy-két jobb eredmény, ami az árukért nem rossz, de a sauber totál homály. amennyid felszabadul, egy FI/Perez simán kijöhet, vagy akár egy williams.
-
bobace
addikt
Éljen Rosberg, 275 nyamvadt pont
Éreztem, ha eladom Hamiltont akkor fog nyerni (2ből 2 eddig), ha most megveszem, már tuti nem nyer idén, kivel toljak ki? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor itt már hozzá van adva az idejéhez a +5 mp?
-
Tomi0703
addikt
Vergne büntetését beleszámoltátok?
-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gyorsan kiszámoltam, ha minden igaz csak kb 10 millióval került többe.
-
Atlantis
veterán
247 pont. Katasztrófa.
-
T0rnad0
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Detto. Csak én most váltottam K. Magnussen, V. Bottas, Mercedes, Red Bull, Ferrari-ról L. Hamilton, D. Ricciardo, Force India, Williams, Ferrari-ra. Pont jókor.
-
M3oH
addikt
327pont. Button kiesése nem jött jól. Viszont Bottas visszaesése igen
Nem sikerült olyan rosszul ez. -
venember83
nagyúr
352 pont, végre. McLarenre nem váltás és a radikális változtatás elkerülése határozottan jó ötlet volt.
-
FireKeeper
nagyúr
298, Checo csak visszahozta a végére, és Vergne a dupla bünti ellenére is jó volt. ha berakom Massát, meglett volna a 300 is... kérdés, mire/kire lesz pénzem Japánra

-
callmeakos
veterán
Háh, az tuti hogy ha most bent tartottam volna a Bottast, akkor most eléggé morcos lennék

Illetve most jól jött ki hogy nem tettem be a Mercit, hanem Hamit bent hagytam. RBt betenni ugyanígy. Most összejöttek a dolgok
285 pont. Idei legjobb

-
Motion_Blur
félisten
Bottas, McLarenek..... köszi

308 pont
-
FireKeeper
nagyúr
oké, totálisan vége az idényemnek

-
T0rnad0
addikt
Most cseréltem a Mercit Hamiltonra, remélem behúzza

-
FireKeeper
nagyúr
ezt már komolyan nem hiszem el, hogy amíg benn volt Hami, néhány kivétellel mindig volt valami gixer, amióta mercis vagyok, meg rommá nyeri magát, és Rosberg került a szopóágra...

-
werszomjas
addikt
Uristen de jo idopontban adtam el rosberget
mar futamok ota o volt a pilotam. -
Atlantis
veterán
72 pont eddig. Jó kezdés, futamról futamra új saját rekord.
-
callmeakos
veterán
59 pont. Not bad.
-
bobace
addikt
Végül úgy elszaladt az idő, hogy nem tudtam cserélni, de az időmérő eredményéből úgy látom, nem is baj. A holnap is így sikerüljön, csak mondjuk ROS legyen az első és HAM a második, hogy a "Hamisok" ne húzzanak annyira el
-
Motion_Blur
félisten
69 pont, egyelőre örülök hogy nem változtattam semmin.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, jó csere volt a WILL helyére, remélem versenytempóban jobb lesz az FI.
-
FireKeeper
nagyúr
na ennyit Vergne-ről és a Force Indiáról

-
Motion_Blur
félisten
Utolsó pillanatig bent volt az ALO-HAM-RB-MCL-TR felállás, de végül visszakoztam...
-
FireKeeper
nagyúr
lépek egy ilyet: Ricciardo-Vergne-Force India-Ferrari-Mercedes
Ric ugyan jóval drágább mint a Red Bull csapat, de Vettel lassan kifut az alkatrészekből, és szeretném, ha megint lenne egy top pilótám. Gondolkoztam Alonsón is, de ő még drágább, és a Ferrarit annyira nem érzem erősnek.
Vergne-el lehet megszívom, de a tegnapi második, és a mai első szabadedzésen is erős volt, hosszún röviden egyaránt, kap egy esélyt. meg így legalább megint lesz hova fejlesztenem kövi futamon (Bottas, Magnussen)
Force Indiával nagy gondban voltam, tegnap erősnek tűntek, ma megint núdlik voltak, és nagyon közel volt hozzájuk a Williams és a McLaren is, de a tegnapi hosszú etapos tempójuk meggyőző volt
Ferrarinál Alonsótól erős futamot várok, Raikkönentől meg valami tisztes helytállást.
Mercinél szerintem Rosberg most elveri Hamiltont, legalábbis ligában sokan vannak Hamiltonosok, így nekem jó lenne
asszem befért volna egy ric-mas-fi-fer-mer csapat is, de massában nem bízom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főképp, ha ütős vas lenne alattuk, de ez már az álom kategória.

"

Éreztem, ha eladom Hamiltont akkor fog nyerni (2ből 2 eddig), ha most megveszem, már tuti nem nyer idén, kivel toljak ki?