Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem volt időm variálni,de így is pont eléd kerültem

-
válasz
venember83
üzenetére
Q3-ra gondoltál nem?De ha ennyire nincs esélyük bejutni a Q3-ra,akkor sporolhatnak gumit holnapra és sokal ideélisabb taktikán többet nyerhetnek mint,egy top 10-es rajthellyel,talán persze.
-
válasz
venember83
üzenetére
Veszíteni nem lehet,szóval én Vettel-t raktam be Massa-val
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
322 pont.A legtöbb pont ha jól láttam 365 volt,Rosberg felállással.Ric-Bot,Ferr,Merc,MC 355 hozott.
-
-
Gyerekek.Nem variálltam semmit.Hagytam Ric-et és Bottast
Hamiltonra meg mondtam,hogy nem éri meg. -
289 pont az eddigi legjobb hétvégém

-
válasz
Atlantis
üzenetére
Ha mindenkinek Hamilton van berakva,akkor nem nagyon fogsz előre lépni
Bár jó döntésnek tűnik most,ez is tény.
Mi lenne,ha Hamilton helyett,mercit rajnád be?Most már mindketten kiestek,nem lesz több kiesés->merci 1-2
Ki tudja,melyikük lesz előrébb.Inkább Mercit raktam be.
Bottas csak előre felé lépeget és többet hoz egy dobogó közeli pilóta,mint a csapat.Massa-nak csapaton belül is egyre kevesebb lehetősége lesz,inkább Bottas.RIC-Bot-Merc?Így Vettel kiesik a képletből,Merci 1-2,jól fizeti és ha kiesne valaki még mindig kapsz pontot.RIC,Bot meg jönnek fel mint a talajvíz
IreN!CuS: Mit képzelsz magadról?Örülni mertél,egy jó eredmény után

-
Pár futammal ezelőtt lecseréltem a Ferrarit,Ric-re.
Kimi gyenge és az RB fejlesztésben erőssebb.Megérte
Szánalmas,ennyi pénzzel képesek utolsók lenni -
válasz
callmeakos
üzenetére
Williams hullámzó,Ferrari fos,McLaren ratyi,akkor milyen kocsi maradjon?
A tippem:Hamilton,Rosberg,Riccardo,Alonso,Bottas,Massa,Magnussen,
-
213 pont.Szerencse is kellett

-
Sok Hamiltonos megérdemli
Különben túl könnyű lenne a játék 
-
234 pont.Nem is tudtam,hogy létezik ilyen sok pont
822 helyet javítottam,de volt honnan 
Következő futamon meglepődnék,ha a RB képes lenne jó helyet megszerezni
Williams tűnik még jó befutónak.Keveset fogyaszt és Merci motoros. -
Annyira jól álltam,hogy muszáj volt átírni az egész játékot,legalább esélyetek legyen nyerni.De ehhez a jelenlegi programozási ismeretek és technikák kevésnek bizonyultak
-
Most nézzétek meg!
Még nem jó
-
Javaslom a kollektív sz@runk bele módot
Gratulálok a PH liga legjobbjainak.Sem az F1 sem a F1liga nem érdemel már meg,ennyi figyelmet

szerk: Ha valak kérdezi,én inkább letagadom,hogy F1-et nézek.Most már csak titokban merek majd.Szánalmas az egész igazából.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erősen túlzásnak tartom.Miután variáltam és vissza akartam állítani a csapatom kemény 0 pénzem van

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet pont azt keresik
Vajon hová tettem? -
válasz
venember83
üzenetére
Már őket sem érdekli az F1

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Merci csak 7 millióval drágult.Én Rosberg-Hamilton sorrendet vártam most.Aki Hamiltont jókor tette meg az sokat nyert vele.
-
Tudtam,hogy le kell cserélnem a Ferrarit a Mercire.Be is jött,több pont+most többet is ér a merci.
Massa is előrébb van Bottasnál.Ha sz@rul is állok,de büszkén,hogy hű voltam eddig a Ferrari-hoz

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bele is néztem a szabályzatba direkt,de nem találtam.Kb 10 pontról van szó ha cserél.De többet bukik a variálással most.
-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehet még nem variálok.Biztosabb ha nyugton maradok és nem is költök fölöslegesen.Mert most 2 helyen kéne változtatnom,ha RB-t akarok.Ha szerencsém lesz akkor a következő futamon már csak 1 csere is elég lesz.
MASSA-Ferrari-TR biztosabb megoldás most így Bahreini futamra.Megtehetném csak Hamiltonra építek mindent,de ha kiesik akkor bukta és a többieket sem hozom be.
Azért választottam Massa-t mert belefért a költségbe és mindenki Bottas-ra vokoslt.Én meg direkt árral szemben megyek hátha megtalálom az aranyhalat
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezen gondolkoztam én is,de addigra fel mehet az áruk és Massa-t illetve a TR-t áldoznám csak be.
Massa+TR=RB
pontban most melyik fog többet hozni?Atlantis: Én meg szeretem a Ferrari-t és nézd meg mire jutottam
Utálat,most nem zavar.Főleg,hogy megint ratyi az F1-Merci dominancia,unalmas,hang se jó.Már nem is érdekel annyira ki nyer,mert nincs akkora tétje mint régen. -
válasz
Atlantis
üzenetére
Hamilton-t tudnám berakni,de akkor sauber csapatom lesz mellé míg másoknak egy williams van.Ráadásul nekik 10 millióval több a pénzük is.Sokat nem nyerhetnék vele csak a lépést tarthatnám miközben végig csak hátrányban lennék.
Ha viszont nem rakom be Hamiltont és kiesik,sokat hozhatok a többieken akik pl Merci illetve Hamiltont választották.RB jobban fejleszt évközben.Ha már beraktad te is a Ferrari-t vagy eladod és kullogsz a többiek után(előnyben vannak,akik egyből Mercis komonens választottak) vagy megtartod és várod a csodát
Én utobbi mellett döntöttem,mert ha nem lesz csoda,akkor már nem is fogom nézni az F1-et,játék is értelmét veszti. -
Megint 125 pont.
Bevállaltam egy Ferrari+RB párost.Merész,de ha bejön nyerek,ha nem már többet nem nagyon veszíthetek

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pont most olvastam.2 órával ezelőtt még variálltam,hogy a Ferrari-t lecseréljem-e a RedBull-ra.De lebeszéltem magam,mert azt mondtam biztosabban működik,mivel 2 kocsi is beért

Esőben jó lehet az RB,de ha csak végigmegy.Ha cserélek bukok 3 milliót az eladáson.Szerintem várok még,hátha többet tudok meg és még a maláj után is cserélhetek remélhetőleg.
-
válasz
üzenetére
Ha az első 500 játékos mercire szavaz és az válik be,nehéz lesz kitünni közölük.Inkább én is kockáztattam.
HA Hamilton nem esik ki,nekik is több pontjuk lenne.Még nem vészes annyira.Massa-Hamilton kieséssel,még jobban is jártunk.Mire lehet váltani?Williams-Ferrari-Toro van nálam.
Ferrari->merci,RB,MC
Merci előrelépés lenne,de ha ezt meglépem,már biztosan hátrányban leszek a többi játékossal szemben aki alapból mercit választott.Inkább Hamilton vagy Rosbergre érdemes csak cserélni.Még lehet szerencsénk ha kockáztattunk,de ha már nem jön be,akkor mentsük amit lehet,még ha nem is a legjobb döntés,de én pilótára cserélném.
RB még sem olyan rosszak,mint hittük.Ha csökkeni fog az áruk a kezdetleges meghibásodásaik miatt,akkor megéri megvásárolni bízva a jelentős fejlesztési ütemük miatt.Toro->RB Vagy Vettel-re érdemes cserélni(gondolom olcsóbb most mint DR).
MC: Button számomra az elmúlt években beszürkült.Mint Webber,néha képes nagyon jól menni,de a többi versenyre középszerű.Rá biztosan nem cserélnék.Magnussen a kezdeti káoszban,ha szerencséje van kijöhet jól a lépés,de hosszútávon kérdéses.Viszont az értéke is megugrott biztosan.Ami jó vételnek tűnhet DR(a DQ miatt most már)Vettel,Hamilton(ha csökken az értéke).Ki lett már vesézve,hogy nem éri meg sűrűn cserélni,minél kevesebb váltással lehet a legjobb eredményt elérni a tapasztalatok alapján.Ha cserélni kell,csak olyanra aki az év végéig kitart.Középszerű pilótát nem érdemes venni gyenge helyett,hanem csak egy top pl.
Massa még hozhat pontokat a Williams teljesítménye láttán,eladni sem érdemes most az ára miatt.Vagy egy gyenge csapatot/pilótát lehetne eladni,de ha ez sem lesz elég,akkor csak a toro-t marad.
-
válasz
echterion
üzenetére
Hasonló cípőben járok.Direkt nem a legesélyesebbet választottam(sokan választották és inkább a kedvenc csapatomnak szurkolok).
Kell egy kis időt adni,mert a kevés teszt és a rengeteg új dolog miatt nagyok a különbségek(akár 1 nap tapasztalat is sokat számíthat),de ezt akár egy jó programozással is könnyen csökkenthető(kigyorsítás,üzemanyag spórolás),szerintem van még remény.3-4 futam után már jobban megkérdőjelezhető az egész,de egy verseny miatt még kár lenne temetni.Ha nem is sikerült a legjobban. -
Szuper kombo Massa+Ferrari

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet rosszul döntöttem.Nem a Merci vonalat választottam Bottassal,mert arra túl sokan vállalkoztak
Helyette:
Massa-Chilton-Ferrari-Toro-CaterhamMerci,ferrari,ferrari,lotus,lotus motorral van minden.Pontot passzolom telefon alól.
-
válasz
venember83
üzenetére
Tehát csak egy jó csapatot kell most választanod,mert többre nincs is pénzed.Ha meg az összes ennyire jó,akkor mindegu melyik

A maradék pénz meg úgy is az lesz amire maradt. -
Saját nevemmel csatlakoznék.Kész a csapatom is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komoly játék,komoly honlap és komoly adatkezelés
Van egy mindenes e-mail címem,meg a személyes,pont az ilyenek miatt.Nem izgat különösebben.

Bár jó döntésnek tűnik most,ez is tény.
Szánalmas,ennyi pénzzel képesek utolsók lenni