Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Mindenkit felvettem, aki jelentkezett.

zszszs: Előbb csatlakoznod kell, mert akarata ellenére senkit sem tehetünk be és meghívó küldésére sincs lehetőség. -
Delerium
senior tag
Üdv. Ezen a néven jelentkeznék idén is.

-
T0rnad0
addikt
Már írtam a ligához is, de itt is jelentkezem, ugyanezzel a névvel vagyok ott is

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Üdv a ligában!

-
venember83
nagyúr
Jelentkeztem én is. Ugyanezen a néven.
-
zszszs
tag
Sziasztok! zs68 néven szeretnék újra beszállni. Beírtam a kérésemet a ligához is. Köszönöm, és mindenkinek jó játékot!

-
dafko90
tag
Ha bent marad a Marussia akkor kijön a merci is az első futamra.
Maldonado-Sainz Jr.-Mercedes-Manor-Sauber= 100 mil.Qorthral: Thx
-
bobace
addikt
Itt vagyok, engem is vegyél fel plz.

-
Popes
őstag
Szeretnék újra csatlakozni Popes.

-
-Mike-
addikt
Ezen a néven kívánok csatlakozni a ligához és mindenkit agyon verni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Botrányos az árazás, látszik, hogy idén nem fordítottak túl sok időt rá a srácok.
A Lotus 16 millióért nevetséges, miközben a Meki 33, az FI meg 25.
A pilótáknál meg Kvyat olcsóbb (Red Bull), mint Perez (Force India)? Mi ez?
No mindenesetre ebből kell főzni. Az is rossz, hogy szvsz a 2.-4. erők (WIL, RBR, FER) túl vannak árazva, így nincs értelme alternatív stratégiával nekivágni, ami sosem jó. Persze ha van kiemelkedő csapat, akkor veszélyes nem velük kezdeni, de idén olyan rosszak az árak, hogy egyáltalán nem érdemes...
Az egyetlen versenyképesnek tűnő alternatíva a már itt is említett Kvyat + WIL kombó, de őszintén szólva ezt is nagyon nagy kockázat meglépni. Érdekesebb lenne, ha beférne egy FER + WIL, WIL + RBR vagy FER + RBR kombó.
Mondjuk a tavalyi évet is figyelve én biztos úgy áraztam volna, hogy ne lehessen az első futamra Mercit választani (mondjuk 50M). Úgy érdekes lett volna a kezdés, az biztos.
Így kb fix, hogy a mezőny (de legalább a liga) 70%-a az általad írt felállással indul... adja magát. -
attisx
addikt
AttisX bebocsátásra vár...

Btw, itt a tavalyi tabella: PH!antasy F1 2014

-
Pá
addikt
Üdvözlök mindenkit, mostantól él a liga, lehet csatlakozni:
Írjatok ide, milyen nickkel csatlakoztok, hogy tudjam kit engedjek be.
Sajnos nem mentettem el a tavalyi névsort és nem emlékszem mindenkire. -
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is, ha a Mercit be akarjuk csempészni valahogy.
Liga nincs még?
-
FireKeeper
nagyúr
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az lehet, de a Mercedest csak shit-tier csapatokkal és pilótákkal lehet összehozni. Pontra ugyanannyira jön ki kb, de itt van fejlődési potenciál, plusz stabilabb. Ha a Mercinek nem jön össze egy jó nap, akkor meg kb. bukta az első hétvége. Szvsz nem érdemes egyetlen erős csapatra alapozni.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Magam ellen fogok beszélni mert elárulom a nyerő taktikámat
de semmiképp nem érdemes kihagyni, a 2. erő williamsnek adnak egy mp-et nem a középmezőnynek... Hondát semmiképp sem, Ferrarit be kell vhogy rakni, mondjuk arra nem emlékszem, hogy már a 2. futamtól lehetett berakni mercis pilótát vagy hogy drágultak akkor? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
az az Alonso aki még a szezonnyitót is kihagyja?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Alonso
Rohadt jó pilóta, évekig a legjobb volt a mezőnyben, talán még most is az, de sajnos irdatlan hype övezi.
(#5666) FireKeeper: Vastag a hype, nem fog egyhamar elkopni. Meg merem kockáztatni, hogy a jelenlegi pilóták közül neki van a legmasszívabb rajongótábora.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a meki drágább mint a ferrari? na ezt hogy hozták össze?? tavaly a bajnokságban is mögöttük végeztek, meg télen a teszteken is lassabbak voltak és kevesebbet is mentek. még a pilótapárosra sem mondanám hogy annyival erősebb, vagy erősebb egyáltalán.
-
X3B6O0X
aktív tag
Nem tett jót az induló csapatoknak a Caterham kidőlése, így nincs elég komponens, amin pénzt lehet spórolni. Az élpilóták megszerezhetetlenek például, nem csodálkoznék, ha Kínáig nem venne senki sem Hamiltont vagy Rosberget.
Elsőre szerintem egy Kvyjat-Ericsson-Williams-Lotus-Manor nem hangzik rosszul. Két erős komponens, és egy sötét ló.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem elsőre a Merci, Lotus, Nasr, Sainz Jr. kombó tűnik a legerősebbnek. Manorral

Lotust nagyon aláárazták szvsz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Megy már, bent van a Manor.
Kvyat és a Merci pont nem fér be, pedig erős kezdő lett volna..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet megvárják míg kiderül h akkor most indul-e a Manor végül vagy sem.
-
Motion_Blur
félisten
F1Liga.hu
Karbantartás miatt zárva
Hamarosan újra él az oldal. -
-Nemtom-
őstag
Elindult a liga.

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hali! Legalább tervezni lehetne.
Éppen tegnap gondoltam rád: kimúlt az egyik díszcsík...

-
SzalaiG
addikt
Hali! Március van. Mikor indul már?

-
Qorthral
őstag
Aki kedvet érez valami ilyesmire, jelentkezzen!

De sztem elsőre így is jó lesz/lehet. Ha elég jelentkező lesz, akkor megy majd, aztán lesz saját topikja, később talán szép felülete is, stb.
Ez egyelőre egyszerű és praktikus nekem, plusz ha két érdeklődő van, akkor egyébként sincs miért több időt ölnöm bele.
Na, szóval meglátjuk!
-
Qorthral
őstag
"Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni."
Pont ez az, ami baromira nem tetszik nekem ebben a játékban.
Többek között ezért is találtam ki egy alternatív játékot, ahol nem számít az indulás, ellenben minden futam előtt agyalni kell, hogy milyen csapatot rakj össze.
Aki nem látta az F1 topikban, itt olvashat róla.
Ha elég érdeklődő van, elindítom.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Első versenyre nagyon nem is fog más összejönni. 1 erős komponens és 4 fika. Vagy 2 közepes, 3 fika . Aki az elején belenyúl 23 versenybe, az tud már építkezni. Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ha nem igazítják az árakat ahhoz hogy idén várhatóan csak 10 vagy 9 csapat lesz, akkor egyáltalán nem biztos. egyébként szerintem igen, bár olyan áron, hogy mellé csak fika komponensek férnek majd be.
-
Pá
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha az elmúlt évekből indulunk ki, akkor csapatként igen.
A pilóták nem. -
venember83
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy a Mercedes ilyen toronymagas esélyesként beilleszthető lesz-e egyből a csapatba.
-
Pá
addikt
Nem bonyolítják túl, mindig a tavalyi helyezések függvényében lövik be az árakat. Szóval ha egy csapat nagyot fejlődik a tél során, annak jó lesz az ár/érték aránya. Idén a Ferrari és a Lotus érdekes ilyen szempontból.
Bár nem tudom hogy fogják lekezelni, hogy a kiscsapatok csődbe mentek, ehhez illene átalakítani az egéz mechanizmust. Az árazást, árváltozást, pontozást, kb mindent.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tavaly sem a Red bull volt a legolcsóbb annak ellenére, hogy a teszt időszakban mentek összesen 20 kört. Még így is a 2. legdrágább komponens volt ha jól emlékszem. Egy Mercedes, RB, Ferrari, Mclaren, Williams sorrendet elképzelhetőnek tartok.
-
FireKeeper
nagyúr
kíváncsi leszek hogy lövik majd be az árakat. főleg a mekire, ami ugye nagy nevű csapat, és az elemzők szerint aero-ban nagyon jó lett a gép, de egyelőre jóval többet állt a garázsban mint ment a pályán... illetve arra is kíváncsi leszek melyikek lesznek a jó ár/érték arányos "budget" csapatok, van egy olyan érzésem hogy ez ismét a Toro/FI duó lesz, talán kiegészülve a Lotus-szal.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Reméljük.
-
FireKeeper
nagyúr
Jól sejtem hogy az eheti tesztek után nemsokára felkerülnek majd a nyitóárak?

-
EmberXY
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez szuper.

-Mike-: Tán vannak, akik multiznak? Ha biztosra mennek, mi értelme a játéknak?

Csak azért kérdeztem, mert a ph-s ligán kívül még szívesen csatlakoznék másokhoz is, tekintve, hogy minden liga valamilyen szempontból egy külön csoport, de nem feltétlenül van átfedés két csoport/társaság között. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Idén én is szeretném megmérettetni magam, csatlakozni szeretnék a ligához, ha nem gond, kérelmemet elküldtem, nicknevem az itteni. Köszönöm előre is.
-
SzalaiG
addikt
Hali! Idén mikor indul?

-
Popes
őstag
Kezdőként jól indult az év de a Kanadai nagydíjon el is buktam, (köszi Kimi
) onnan ment a mélyrepülés
De az utolsó versenyen csak összejött 339pont.(igy bekerültem a top 1000-be
)Na mindegy, jó tanuló év és jó móka volt.

-
SzalaiG
addikt
Hali!
Eddigi legjobb évem.

Jövőre veletek ugyanitt.

-
T0rnad0
addikt
Köszi a játékot! Sajnos Rosberg nem hozta az utolsó versenyen a pontokat, még talán meglett volna a ph liga top 10

A tavalyihoz képest jól sikerült, ligában előző évben 39. , most 14, összetettben 3087 -> 215. hely
-
Delerium
senior tag
Sereghajtóként, de köszönöm a izgalmakat, meg a "Ki az Istent tegyek be? Jajj nincs rá pénzem. Most akkor mi lesz?" gondolatokat. Jövőre ugyanitt

-
-Mike-
addikt
Én nem köszönöm meg senkinek, sz*r volt az egész, a top1000 sem lett meg.
Na majd jövőre a Hondaval kaszálok. 
-
venember83
nagyúr
Szép volt, a közepén a pár elszúrt versennyel elment az esélyem, de amúgy jó kis fűszer volt ez az F1-es cirkuszhoz, jövőre remélhetőleg folytatódik a javuló tendencia.

-
attisx
addikt
4927 pötty, liga: 4., összetett: 43.
Azt hiszem, az előző négy szezont figyelembe véve, bőven elégedett lehetek az idei eredményeimmel...

Urak, köszönöm a játékot! Jövő márciusban újra, ugyanitt...

-
Motion_Blur
félisten
Most szerencsém volt azzal hogy nem volt időm hozzányúlni

Liga 7., összetett 73. hely.
Sokat jöttem most fel a végén.
Köszi mindenkinek a játékot

-
bobace
addikt
Én is köszi a játékot!! Az utolsó futam kicsit mentett a mundér becsületén, de a liga top 10 nem lett meg, még ha top 3 is volt a valaha a cél

Jövőre ugyanveletek! -
Pá
addikt
Az évad eleje sajnos nekem sem sikerült túl jól, nem gondoltam volna, hogy még a top10 meg lehet. De így legalább egy kis sikerélménnyel zárult a szezon. De jövőre jajj lesz nektek.
Gratula kebaa-nak a ligagyőzelemért!
Várunk mindenkit jövőre is.
-
M3oH
addikt
Megköszönném én is az évet. Nem, panaszkodhatok. Másodévesként liga 3,/ összetett 31 helyezés, nagyon össze kell kapnom magam, ha jövőre ezen javítani akarok
De, megpróbálom. Következő szezonban én ott leszek és remélem minél többen leszünk PHról! -
FireKeeper
nagyúr
na, a top 10 nem jött össze, majd jövőre, egyelőre meg kell elégednem a top20-al, első harmaddal

egy élmény volt srácok, ahogy tavaly is!

-
Qorthral
őstag
Na a végén kijött a lépés a RIC + HAM + WIL alappal, 348 pont. Majdnem "futamgyőzelem".

Ezzel együtt is csak 23. hely a ligában, ami mindenképpen csalódás. Ugyanakkor a liga erősségét is mutatja, mert összesítésben 500-on belül zártam, ami nem olyan szörnyű. Sajnos ezt a játékot jól kell kezdeni, nincs mese. Ha az első pár futamon jó vagy, a végére visszaeshetsz csúnyán, de ha az elején lemaradsz, csak nagyon korlátozottan van visszaút. Remélem jövőre sikerül eltalálnom a jó kezdést.Így látatlanban azt javaslom a szervezőknek, hogy jövőre tegyenek kivételt és ne lehessen bármely csapattal kezdeni. A Mercit megtiltanám (anyagilag nem tenném elérhetővé), különben ismét az lesz, mint idén: az évad utolsó harmada csak a legjobb komponensek cserélgetéséből áll a nagy többségnek. Ráadásul nagyon komoly döntés elé állítanák így a játékosokat: melyik csapattal lesz majd érdemes kezdeni? RBR / Ferrari / McLaren / Williams? Vagy akár Lotus / FI?

-
callmeakos
veterán
283 pont összesen, ezzel pedig 45. hely a ligában a 60 ból. Hát tanulóév no

Úgy gondolom kellőképpen kiismertem ezt az egészet, úgyhogy jövőre már jobb eredményért megyek. Nagyon örülök hogy év elején beszálltam ebbe, nagyon élveztem.

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, hezitáltam is rajta, de végül Rózsi lett, gondoltam tuti nyer, Vettel meg majd az uccsó Bullos versenyén nagyon megmutatja. Hát nagyon nem így lett. De a Massa-Hami párossal a Liga top 10-be meg topp 100-ba talán befértem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Spórolós topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)