Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy próbát megér.
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Vagy esetleg jó sok pénzt kérnének érte, ami maximum valami cégnek érné meg...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
FB oldalukon már többen is zúgolódnak, de semmi reakció...
-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt nem írták melyik jövőre?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az szerintem csak a tavalyi szezon lezárása, annyit jelent, hogy azóta nem nyúltak hozzá...
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen, a Perez - Verstappennel nagy király lettél volna!

Így sem rossz amúgy, nekem 320 egy igen jól sikerült hétvégével.
Megerősítem a liga első helyet, az összetettben pedig talán a TOP10-be is sikerül beférni már. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jaja, nagyon izgi.

A rosszabb/pechesebb kezdést követően folyamatosan kapaszkodtam felfele, és most először átvettem a vezetést is. Összetettben pedig lassan stabilan TOP20. Nem gondoltam volna, hogy ennyire előre tudok kerülni. Jó lenne elsőként végezni + TOP10-et megcsípni az összetettben, de innen már elég lutri minden.Anyagilag is kb a legjobban állok már a ligából a folyamatos jó húzásoknak köszönhetően, bár ebben persze szerencse is van bőven. Mondjuk sokra nem megyek vele, mindhármunknak befér majdnem minden, leszámítva az egyetlen valamirevaló fejlesztést (és még azt sem biztos, hogy érdemes lenne meglépni), azaz a Verstappen -> Ricciardo cserét...
Győzzön a
szerencsésebbjobb! -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem volt HAM - ALO - RBR - FER - FI csapatom a tervek között, de végül a biztosabbra és kicsivel jobbnak tűnőre szavaztam. Ez sem lett rossz.

Viszont a mai futam mutatja, hogy nagyon sok múlik a végén a szerencsén, hiába fér be szinte bármi az elején már, ha valakinek kiesik 1-2 pilótája, mér zuhan is...
-
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hogy örültem hogy nem kell megvennem Perezt mert Hulk most jobb, bíztam benne hogy ez hozza a megváltást.

Kimivel már óvatos vagyok mert a tavalyi évemet ő vitte el.

-
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem Verstappen - Hulkenberg van.
(Ferrarival) -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kevesen, de vagy Hamilton vagy Vettel sokaknak bent van.
-
Ralond
tag
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem nem ő szúrta el. [Videó]

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Köszi!

Nem volt annyira egyértelmű húzás. De a Merci plafonhoz ér, ez megkönnyítette.
Számítottam a jó eredményre, persze, de azért a 76 pont még így is durva. Azért nem volt evidens a ROS-VER 1-2, plusz a csapataim versenyzőinek (-ALO) 3,4,6,7,9 helyezése.
Rosberggel nekem is hasonló gondom van, könnyen lehet, hogy Monzától már Hamilton (és ezzel akár a Mercedes) lesz a jobb megint. Meglátjuk.

-
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Én meg jól beszoptam.
Ha Ricciardoé lett a leggyorsabb kör akkor viszont meg vagyok vígasztalva 
-
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem érzem elég jónak hogy egyénileg berakjam őket.
-
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jól is jött. 297pont

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Igen

Neki pedig (HAM + VER) +10.
Erős hétvége volt!
297 pont környéke.
A Vettelre váltók kicsit megjárták, pedig nem volt rossz vétel ennyiért, én is agyaltam rajta. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz az a 256, ne add fel.

Persze valószínűleg alternatív utakat kell keresned, ha előre akarsz törni, de semmi sincs veszve. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nálam is bejött eddig a McLaren -> Sainz váltás

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát neked meg hogy volt lé a ferrarira? Csíter!!
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen...
Nekem annyival jobb a helyzetem, hogy Hamilton és Verstappen mellé befér még a McLaren is (+ Haas és Manor), de így sem érzem azt, hogy megérné a váltás. Nagyon rizikós. -
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez tényleg jó ötlet. Hamiltonnak is nyernie kell lassan.
-
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Persze hogy nem, de így sokkal izgalmasabb/bevállalósabb

Szinte mindenki 1 kaptafára játszik, a merci mindenkinél alap, aztán berakja mindenki a ferrrarit, aki bevállalósabb az Vettelt. Ezután mindenkinél ott lesz Verstappen. Hosszútávon túl kiszámítható. -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Még így is 191 pont, magasan a legjobb a szezonban

-
Feherfy
tag
válasz
venember83
üzenetére
Előző verseny előtt beraktam Verstappent-t, most nekem is Kvyat van helyette...
Annyira "örülök", hogy pénz spórolás céljából nem akartam változtatni a következő futam előtt, most pedig költhetek azért, hogy ugyan az maradjon a csapatom... -
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A pályán mért gps adatokból kitűnik - Ted Kravitz elmesélése alapján - hogy a Red Bull volt a leggyorsabb a lassú kanyarokban, még a Mercinél is. Elképzelhető, hogy a 21-23psi okozza mert ott a leszorítóerőnek már 80kmh-nál sok dolga nincs. Egy futamot még azért várjunk ezzel, mert egy körön azért még nincsenek ott, de ha már az Orosz tükörsima aszfalton versenyben lesznek hosszú távon, akkor elképzelhető.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
örülj neki, én visszafelé fejlődtem

viszont Guti egyre inkább jó vételnek tűnik, zsinórban kétszer kiesett gondolom olcsó lesz mint a fene, a Haas viszont nem tűnik szarnak.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ahogy nézem El Capitano kell idén, a tabella első oldalán van belőle 6, pl El Capitano 110.

-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Itt talán megmarad az első hely, de nem merem elkiabálni, nem számoltam ki pontosan, meg hát kitudja na. Végre 4 év gyümölcse beérne
Az év eleján álmodni se mertem ilyen jó szereplésről, bár mindig a dobogó a cél.
Szerencsére Rosberg tényleg nagyon motivált volt az utolsó 3 futamra, így bejött a Merci, mint csapat taktika, többet hozott mint Hami. -
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Már tudhatnád hogy tuti recept nincs mert ez szerencsejáték.

(csak itt nincs pénznyeremény
) -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A baj az, hogy semmire sem megyek azzal, hogy az árfolyammal a legügyesebben játszottam a ligán belül, mert így az utolsó pár futamra már mindenkinek kb minden csapat befér "hála" a szervezők töketlen árazásának. Kardinális hiba volt a Mercit már az első versenyre választhatónak tenni a tavalyi év képe alapján.
Amúgy meg szívás, hogy Vettel kiesett, ennél még az is jobb lett volna, ha célbaérnek RAI - VET sorrendben. Így ugyanis a HAM - FER csapatosok simán átválthatnak VET + MER csapatra és pénzben jobban fognak járni, mint mi, holott erre a futamra a mi felállásunk hozott több pontot.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Amikor írtam Kimi még bent volt. Ha beér az első ötben valahol, akkor azért más a helyzet.
-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem bizony, ha jól számoltam a Ham vezette csapattal 281 lett volna..
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Igen, a kérdésem erősen költői volt
Valószínűleg lépek valami merészet! -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen, a kiesések egyikünknek sem jöttek jól, de ez hozzá tartozik ehhez a játékhoz...

Nekem is merészebb húzásokon kell agyalnom, ha előrébb akarok menni... a legeleje már max úgy elérhető. Vagy beérem az élmezőny végével és ligában a 3.-5. hellyel, azaz biztonsági játék a jelenlegi csapattal kb a végéig. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
RIC - KVY csere egyáltalán nem volt indokolt, sőt, ezt RIC tempója mutatta is. Simán 2-3 hellyel Kvyat előtt végzett volna ha nincs a meghibásodás. A LOT - FI cserével együttmár elgondolkodtatóbb persze, ha arra nem lett volna pénz máshogyan.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Fittyfenét. Rosberg essen ki, Vettelnek elég a pontszerzés.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a probléma hogy szerintem már kb a liga felének valamilyen merci-ferrari-williams-redbull-forceindia csapata van...
-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Püff, kemény
Szerintem marad erre a futamra is az előző csapat.. -
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mondjuk érdekes, én mióta játszom, azoknak szurkolok, akik bent vannak a csapatban, torzult az ízlésem

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
47pont [link]
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Remélem nem (bár meghasonlok, mert a másik játékban pont jól jönne a Williams bukta
).A HAM - RIC - WIL - LOT - FER csapatomat jónak érzem, kérdés innen hova tovább.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én azon gondolkozom, ha marad az esős idő hétvégére, akkor kivágom a williamst és berakom a toro-t.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Tudod minden attól függ melyik oldalon leszel a végén

-
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Lotusnál extra kockázat Maldonado, pláne egy szűkebb pályán, így nálam a FI az előbbre rangsorolt. Megbízhatóságban is a Lotus sehol sincs az indiaiakhoz képest. Jó sok pontom elúszott már idén, csak mert bíztam a Lotusban...
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Csak hajrá, legalább utolérlek a ligában.
Szerintem Hamilton most annyira stabil, minden szinten, hogy vétek kirakni. Persze technikai kiesés benne van, ahogy mindenki másnál is. Egyébként szerintem Szingapúrban a Williams nem lesz jó, a városi pályák nem fekszenek nekik, ld. Monaco, Hungaroring. Előbb raknám be a McLaren-t, mint őket.

-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Árfolyam szempontjából mindenképpen jó ajánlat, tekintve hogy a Merci nem, Hami alig drágul már, valamint előbb utóbb egy Ham nullázásnak is jönnie kell, túl jól megy a szekér

Illetve a FER az a komponens, ahol még érzem, hogy van értelme Vettelt rakni helyette, mert Kimi annyival gyengébben ment sajnos idén. WIL egyforma, FI egyforma, RB is kb csak ott RIC nagyon drága.. Merci is egyforma lenne siznte, ha 1-2 jönnek be. -
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nekem 333, de GRO helyett MAL. Nem igazán érte meg a felárat a francia és titkon reméltem, hogy megkotlik a taliga alatta. Így is lett, csak sajnos a másik is megdeglett.

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz.
Ráadásul a Perez + Lotus kombó sem hozott több pontot, sőt, pár ponttal elvileg még rosszabb is volt (GRO azért hozott kb 15 pontot, a Lotus viszont csak nyolcat... Perez csak 5 ponttal hozott többet az Force-nál). -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kemény hogy még az egyik pilóta kiesésével is ennyi pontot hozott.
Nekem 'csak' 323 lett.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Lehet, hogy még mindig jobban állnék a HAM + VET csapatommal?

Talán a Williams nem lenne bent mondjuk.
Azért így sem rossz, Szingapúrra visszakerülhet Kvyat (vagy a Red Bull). -
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Igen, jobban megérte volna, de hiányzott hozzá egy kis apró, majd talán a következő futamtól...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Az majd csak holnap jön

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
és innen ez már nem sokat fog változni, nüanszok dönthetnek...
Sajnos az alkotóké a felelősség, ilyen előre borítékolható Merci fölény mellett úgy illett volna az árakat kialakítaniuk, hogy a Merci ne férjen be kapásból. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Üdv a klubban... hasonló gondjaim vannak.

Szerintem Grosjean jó lehet, az FI-s pilóták között pedig talán nem lesz nagy különbség. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mekkora mázli!

Nagy pech amúgy, mert Grosjean tempója alapján Pastor is hozhatott volna pár értékes pontot. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Elég komolynak tűnik a Te csapatod is. Nálam nagyon hiányzik az erős FI, de Monzára beteszem a Sauber helyett és nem lesz gyenge pont a csapatban. Kvyat csalódás a tegnapi nap után, remélem holnap összekapja magát és a jobbik arcát mutatja.
Áhh, ilyet szerettem volna én is mostanra, de 5 millió hiányzott hozzá.

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Úgy valahogy.

Kimi most erősnek tűnik. Ha nem marad el nagyon Vettelhez képest, akkor nekem megérte a váltás, mert Vettel már túl drága volt és ezt az árfolyamnyereség sem ellensúlyozta (főleg, hogy csökken a jelentősége így a szezon utolsó harmadához közeledve).Következő futamra adott egy SAU -> FI fejlesztés, aztán már szinte tökéletes a csapatom lényegében...
Nyilván egy FER -> VET, KVY -> RBR csere még javíthat rajta minimálisan, de ezen kívül kb semmi. Arra viszont sokat kell majd gyűjteni...
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz a csapatod. Maldonado mondjuk nem a húzóneve, de töltelékpilótának nem olyan rossz.
Azért imádkozz, hogy ne a többi komponensedből lökjön ki valakit ezúttal.
Atlantis: Szerintem csak altatnak a Williamsek, ahogy szoktak (lásd pl. Silverstone-t idén), ott lesznek az elejében a Ferrarival és a Red Bullal, Legrosszabb esetben mögöttük az FI-vel.
Végül bevállaltam a váltást, remélem Seb nem mostanra tartogatja a 3. futamgyőzelmét.

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jól összefoglaltad a dilemmámat.
Azért köszi. 
A fő gond a Red Bull: megtáltosodtak, és így VET + HAM mellé még jó ideig nem tudom betenni őket.
Az árfolyamnyereség pedig lassan nem olyan fontos: egy HAM + KVY + FER + WIL + LOT csapatnál nem sok jobbat tudok már elképzelni, amire gyűjteni kellene.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Valahogy úgy.

Jobban végiggondolva erős a hétvégém, 8/10 a 6/10 helyett.
A legjobb benne a kb 30 milliós árfolyamnyereség.
-
callmeakos
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Dettó.

Pedig Hulk jól is állt sokáig, Sainz meg a végén halászhatott valami jó helyet.
De ha most nem teszem be erre a hétvégére a Red Bullt, csúnya harakirit követtem volna el magam ellen
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
FP3-n kiderül.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Még így is több pontot hoz, mint én
Nekem 257 pontom lesz. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Azért ez az 1-3 a két toppilótával még bejöhet ám. Kezdve azzal, hogy csak a HAM + VET párosom hozott úgy 215 pontot. Ezzel együtt bukok majd pár helyet, de ez be is volt tervezve. Viszont drágulnak ketten együtt 30+ milliót. A Lotus nem volt reális, hogy ennyire rosszul szerepel, szal az pech, ahogy az is, hogy Nasr el sem rajtolt. Egy Manor -> TR cserével köv futamra máris nem állok ki túl gyengén, a többit meg majd meglátjuk. Valószínűleg elém kerülsz, de remélhetőleg csak átmenetileg.

Őszintén szólva nem mozgat már meg igazán a dolog, nem érdekel az sem, ha rosszul zárok, épp emiatt kockáztattam, és úgy értékelem, hogy közepesen bejött. Az esővel mázlim volt.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, megakartam köszönni a MadMax tippet, milyen jó hogy nem hallgattam rád.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Elkezdtelek sajnálni.
Ja nem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nekem pont befér rosi helyére hamilton, de csak ennyivel vagyok előrébb, a többi komponensen nem tudok javítani, mert a FI meg a meki nem lenne előrelépés, a williams (és a redbull mint csapat) meg túl drága. ez utóbbi kettő nem is biztos hogy előrelépés lenne mert a teljesítményük elég hullámzó.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem
megbocsátok verstappennek 
241 -
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én bizalmat szavaztam rosbergnek. egyrészt, mert hamilton túl drága volt nekem (lol) másrészt talán most vérszemet kap + monacoban jól szokott menni. ros-ves-fer-sau-lot
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De nem akarok csuklani ( mutter sem )

-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
pénzspórolás ?

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
wow, most csak az első két szabadedzés került előre vagy az időmérő is holnap lesz?
-
callmeakos
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én attól félek hogy ezen a pályán neki idő előtt vége lesz a versenyének. De lehet hogy rám fog cáfolni....
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De utána nem ér szidni.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Toro rossok jók lehetnek, de szerintem Kvyatot nem érdemes berakni, tuti nem ér végig a versenyen.
Rosberggel én is kacérkodtam, de akkor két gyenge csapatom lenne, amúgy simán beraknám, szerintem most erősebb lesz, mint Lewis.
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én Merhi-ről Sainz-ra váltottam, a középmezőnyben ez a legkevesebb és egyben talán a legtöbb, amit tehettem.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ugyanezt gondolom: senki nem mutatott meg semmit. Elég megnézni a tavaszi tesztet, ahol sokkal jobb idők születtek, pedig nem valószínű, hogy azóta visszafelé fejlődtek volna a csapatok:
Pl.:
1. Rosberg (német, Mercedes) 1:22.792 (106 kör)
2. Bottas (finn, Williams-Mercedes) 1:23.995 (90)
3. Nasr (brazil, Sauber-Ferrari) 1:24.071 (141)
4. Vettel (német, Ferrari) 1:25.339 (143)
5. Button (brit, McLaren-Honda) 1:25.590 (101) -
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Sebaj, bent hagytam, annyit elérhet, mint Sainz.
Nálam úgy látszik, neked is ez a verzió maradt meg.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Persze, nem is mostanàban fér majd be.
Viszont: Gro csak 18. a 3. edzésen....intő jel?
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hja, Kvyat szerintem is nagy lutri most. Ki tudja mit hoz a jövő, jelenleg valamelyik TR-pilóta esélyes Merhi helyére. A nagy nevek még sokára fognak beférni, előbb akarom a Williams-t becsempészni valahogy a csapatba.
Asszem én is beállítom így, a 3. edzés eredménye mondjuk még közbeszólhat, pláne ha valamelyik komponenssel rendkívüli történik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
várjál már, az a csapat nekem is belefér
nem tudom hogy siklottam el efelett. aztán fene tudja, lehet a ferrari kínában már messze nem lesz ilyen erős.az már látszott ott is hogy nagyon jók a hosszú etapokon de sztem mindenki arra számított hogy altat a merci. vagy arra, hogy a melegben szarabbul kezelik a gumikat.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Felháborító.
Aki berakta Fetl-t az kaszált 204 pont körül.
-
Zoza24
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
úgy 400.000 pénz fog hiányozni hozzá,de ne legyen igazam...be lehet majd tenni a Ferkát,de mást is adni-venni kell...persze ez azokra vonatkozik,akiknek ugyan az a kombójuk mint nekem...

-
ROBERTOH
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nasr-Kvyat csere azért nem lett volna rossz, legalábbis jelen állás szerint. Persze ki tudja, hogy mit hoz a futam

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Üdv a ligában!

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ha nem igazítják az árakat ahhoz hogy idén várhatóan csak 10 vagy 9 csapat lesz, akkor egyáltalán nem biztos. egyébként szerintem igen, bár olyan áron, hogy mellé csak fika komponensek férnek majd be.
-
Pá
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha az elmúlt évekből indulunk ki, akkor csapatként igen.
A pilóták nem. -
Zoza24
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nálam kuka,227 pont,lesz hátrafelé lépdelés

-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nehogy beleszóljanak a VB-be....

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
időmérő pont azért marad változatlan, vagy a kizárás a hátrasolorással ellentétben változtat ezen is?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez az utolsó szög a koporsómban

-
Zoza24
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem-nem

most Rosberg és Vettel duóval megyek,hátracsúszás is benne van sajnos bőven a pakliban
de az nem nagyon mozgat meg,előrébb kerülni meg csak valami alternatív taktikával van esély
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
egyelőre pontok terén nekem se jött be a Button csere de mint írtam is nem azért tettem be

jah és 69 pötty.
-
válasz
venember83
üzenetére
Q3-ra gondoltál nem?De ha ennyire nincs esélyük bejutni a Q3-ra,akkor sporolhatnak gumit holnapra és sokal ideélisabb taktikán többet nyerhetnek mint,egy top 10-es rajthellyel,talán persze.
-
válasz
venember83
üzenetére
Veszíteni nem lehet,szóval én Vettel-t raktam be Massa-val
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ellen szól hogy valszeg qualira megjön az eső.
Szárazon szerintem is erős lehet most Kimi.Mellett szól hogy Alonsonak ismét problémái vannak a motorral. Lehet kukás lesz a hétvégéje.
Én most léptem meg a BOT -> RIC, RB -> WIL cserét.
Esőben jó lesz RIC, illetve Massa mégis csak hazai pályán lesz. -
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"A probléma ebben az esetben Kimi elküldése lenne, ami nem hiszem, hogy kivitelezhető."
Nem értem ezt az általános vélekedést. Miért biztos benne kb mindenki, hogy Alonso távozik? Ha nem akar menni, miért gondoljátok, hogy őt tennék ki?
1. Sokkal erősebb a teljesítménye, mint Kimié, így pontokban és végső soron komoly eurótízmilliókban nyilvánul meg, hogy melyiküket alkalmazzák. Az idei év alapján Alonso jóval többet hoz vissza a csapatnak Kimihez mérten, mint amennyivel többet keres.
2. Miért lenne könnyebb és főképp olcsóbb a még két évre érvényes szerződéssel bíró Alonso elküldése, mint az 1 évet kifizetni Kiminek? Hacsak nincs valami rejtett lehetősége a Ferrarinak Alonso elküldésére, úgy nem látom hogy úszhatnák meg olcsóbban. Ilyesmi záradék pedig valószínűleg max teljesítményalapú lehet, ott pedig nincs igazán mit felróni Alonso-nak.
Az egyetlen reális érvnek azt látom, hogy Vettel kikötötte, nem versenyez Alonso csapattársaként. Mondjuk ezt is kétlem.
Amúgy egyetértek Motionnel, ha nem jön össze a Merci, akkor Alo maradhat a Ferrarinál, mivel 1 évre nem fog tudni aláírni a Mekinél. Ez esetben pedig még az sincs kizárva, hogy Kimi jövőre egy Lotus Mercivel vezet le.

-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Érdekesen alakulnak a dolgok eddig.. RB kirakása nekem is megfordult a fejemben. Ki kell várni a 3. edzést, nincs mese..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha Ricciardoé lett a leggyorsabb kör akkor viszont meg vagyok vígasztalva 

Nekem 257 pontom lesz.
nem tudom hogy siklottam el efelett. aztán fene tudja, lehet a ferrari kínában már messze nem lesz ilyen erős.