- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
eastsider #57131 üzenetére
Oké, de már csak holnap délelőtt tudok beugrani, mert már dolgozok és este 9-ig. Megkérdezem, engem is érdekel egyébként. Majd megírom, mik vannak és mennyiért. Amúgy ja, másik opció, hogy pára rendelni ebayról vagy más helyről (pl. Dealextreme), ahol van ingyenes szállítás. Én így szoktam párszáz forintos holmikat is rendelni postaköltség nélkül (legutóbb telefonhoz fóliát, meg tokot rendeltem összesen párszáz forintos tételben, free shipping opcióval és minden megérkezett eddig mindig). Dealextemen mondjuk volt már olyan, hogy nem jött meg a cucc hónapok után sem, de írtam nekik és elküldték még egyszer. Arra hivatkoztak, hogy valami nemzetközi repülős ellenőrzés és visszatartották valahol az összes akkumulátort és "tűzzel működő" eszközt tartalmazó csomagot, én meg akkor épp rendeltem gázos perzselőt meg akkut is. De elküldték még egyszer és akkor már megjött.
-
Zewa
senior tag
válasz
eastsider #57127 üzenetére
Ebayről rendelnék a helyedben egy nagyobb adagot occsóé oszt nem baj ha elkallodik 1-1 db.
Csontváry u.-nál a Schaffer optika szerintem korrekt mind szolgáltatásban, mind árban. (csúcsidőben kicsit lassú de valamit, vmiért..)
-
válasz
eastsider #56928 üzenetére
Meghibásodni minden meg tud.
Canon javítás alapok itt
30D elszabadult csavarok? -
Silencer83
addikt
válasz
eastsider #56924 üzenetére
en is gondoltam ra, meg is neztem de nem az. ahhoz hozza sem nyultam miota be lett lőve.
a furcsa, hogy delutan minden ok tok kristalytiszta latom az osszes pontot napfenyben is, majd masnap reggel marnem latok szinte lofaszt sem, szoval ez nem egy "folyamat" ami mondjuk x honap alatt bemocskoldik a mattuveg, hanem elmozdulas tortenhetett -
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
eastsider #56906 üzenetére
Nem csúcs, de panelban, vagy inkább nevezzük társasházban élnek a városlakók nagy része. A hozzánk hasonló társadalmak lakói meg zömében a városokban.
Tehát, társasházban. És hidd el, ez mondenhol (Nyugat-Európa, Usa, stb.) így van! Az más kérdés, hogy arra felé sok ilyen lakás, ház jobb minőségben elérhető.De sok 'panelos' elszonytyolodik, amikor kiköltözik falura egy családi házba és megérzi annak a hátrányait (pl.: távolság, mindig van valamit csinálni a ház körül, saját erőből kell a házat fenntartani, karbantartani, stb.), amikre nem számított.
Szóval, mindenkinek egyénileg kell megtalálnia a helyét! De sokan az ilyen 'szar a panel' sztereotipiák miatt nagyot koppannak. Én pl jól érzem magam benne. Elég jó állapotú, felújított, jó környéken lévő ház. A pénzem pedig pl utazásra költöm és elmegyek a Világ más jó helyeire. (és pl látom, milyen házakban élnek az ottani emberek)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
eastsider #56899 üzenetére
" ha tehetem soha nem fogok egy panelba lakni"
Hanem, miben?Belvárosi bérházban, ahol semmi hely sincs a ház körül, ellenben minden éjjel végig lehet hallgatni a szórakozó fiatalok vonulását? Miközben az öreg ház, már összedőlni készül.
Túlárazott lakóparkban, ami általában még silányabb minőségben épült, mint egy panel, mindez alulméretezett lakásokkal?
Sűrűn beépített elővárosi környezetben, ugyanúgy egymás szájában?
Falun, családi házban, ahol az utca összes kutyája ugat egész éjjel?A tapasztalatom az, hogy nem a 'panel' az oka, ha valahol rossz lakni. Ismerősöm a méregdrága házába beköltözve jött rá, milyen kellemes a szomszéd üres fémhordóinak döngését hallgatni, ahogy esténként lehűlnek. Mint az ágyúdörgés.
Vagy itt van a hozzánk közeli szép sorház, ahol az egyik garázsban Ödönke szorgalmasan dobolni tanul.
Hülyek, meg mindenütt vannak.
Régi közmondás, ami már évszázadokkal a panelkorszak előtt megszületett: Rossz szomszédság, török átok. -
Exian
addikt
válasz
eastsider #56894 üzenetére
ja azért nálunk ilyen nincs, de erről már beszéltünk. mi épp azért vagyunk mindig feszültek, mert nem engedjük a gyerekeket hangoskodni, ugrálni. mi túlságosan odafigyelünk a szomszédokra, de ez sem jó, mert a gyerekeken csattan. meg egymással is feszülünk a feleségemmel. áhh szóval gyerekekkel nehéz panelban, ha az ember nem tojik magasról a szomszédokra. és mi nem tojunk...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
eastsider #56894 üzenetére
Az sem jobb ha kint vannak a kölkök. Itt a panelok körbezárnak egy játszóteret, ahol minden délután - este (hétköznap iskolaidőben is) 15-25 fős társaság jön össze, bőven éjfél utánig itt maradnak. Az életkoruk 14-16 év körül van, mégsem hiányoznak otthonról.
Zajongás, graffiti, cigi, ital, meg amit akarsz. Az csak változatosság, ha valamelyik panel szomszéd tart bulit és a meghívott társaság kedvenc szórakozása az ajtó csapkodás örömükben. -
Exian
addikt
válasz
eastsider #56826 üzenetére
Akkor az gáz
Magam részéről olyat még egyszer nem vennék. Amúgy igen, az enyémen lóg minden, minden bevonat lekopott, viseltes mint állat. DE! A gombok feliratait nem tudom, milyen festékkel kenték rá, mert azok egy grammnyit sem koptak le! Nem is értem... a markolat bevonata már rég lejött, de a feliratok olyanok, mintha új lenne a gép. Pedig sohasem fotózom automata módban, folyamatosan állítgatok mindent fényképezés közben (ISO, WhiteBalance, fókuszpont, stb), tehát simogatom állandóan a gombokat és környékét, de egyáltalán nem koptak meg. Érdekes.
Amúgy annyi mindössze a baja a vázamnak, hogy sokszor nem tud exponálni, illetve nem érzékeli a rácsatlakoztatott optikát. 00 errorral elszáll, illetve van sokszor, hogy az optika rekesze félig zárva marad. De az szerintem inkább az optikák hibája, az igaz. Lehet, hogy a váznak semmi baja.
-
rnrn
aktív tag
válasz
eastsider #56807 üzenetére
Vettem 1, azaz egy flakonnal, mert hajtott a kíváncsiság és mert nem tanulok a korábbi hibáimból.
Szóval ittam már sokkal, de sokkal xarabbat is. Teljesen elfogadható az íze, talán kicsit kesernyésebb, mint várnám, ill. amit a 4% miatt várna az ember, de semmi egyéb. Sajna egyértelműen nem állapítható meg, hogy honnan való, de nagyon-nagyon hasonlít a lengyel sörökre. Nekem a Karpackie ugrott be rögtön. Egyébként van aki kimondottan ezt az ízvilágot szereti, mondjuk én pont nem. ... ezért ha megadatna, hogy minden nap igyak egy pofa sört, nem ezt választanám.Na, ki rohan ezek után a Zaldiba?
-
Exian
addikt
válasz
eastsider #56214 üzenetére
Az én veteményesemet is mindig megtámadják nyáron az erkélyen, bele akarnak fészkelni
Én nemes egyszerűséggel madárhálót raktam ki az egész erkélyre! Fillérekbe kerül, és nem is ronda, messziről szinte nem is látszik. Ilyen vékony zöld műanyag hálót kell elképzelni.
A másik: szoktak kirakni nagy madár (sas, keselyű, ilyesmi) "makettot", állítólag az is távol tartja őket, de szerintem inkább csak a kisebb madarakat. De meglehet azt is próbálni.
-
Jadro
veterán
válasz
eastsider #54955 üzenetére
Nem feltétlenül, mert pont facebookon is valaki emlegette és ő is ilyen horror árat mondott. Aztán kiderült hogy több darabból álló szettben vette. Én konkrétan két darabot vettem, hogy legyen tartalék és 200 forintba került. Azon röhögtem, hogy a4-es lapon kaptam a számlát, ami majdnem többe kerül a nyomtatással együtt mint maga a termék.
-
Jadro
veterán
-
-
Stirlitz
senior tag
válasz
eastsider #53547 üzenetére
Nekem van koloriméterem, itt vettem aprón. Egyszer kalibráltam a monitorom vele, pont most szedtem elő, mert másik vga-m lett. Ha gondolod, a tied is megcsinálhatod vele. Tartsunk össze baranyaiak jelszóval!
(Szóval nem vagyok szakértője a témának, mindössze hobby fotózok, és amikor volt még kis zsebpénzem néha, akkor vettem. Nem is kívánok üzletszerűen kalibrálni, de segíteni próbálok, ha neked ez megfelel.)
Hát nézd, van egy kis programja amit feltelepítesz, az eszközt (ami egy speciális webkamera) meg a monitorra helyezed, ezt nem lehet elrontani. Lefut a program, és kapsz a végén egy kis file-t amit ha beadsz a windowsnak, elméletileg a színvilág korrekt lesz. Nagyon pongyolán ennyi, nem bonyolult használni. Ezután már uninstalálhatod is a programot, a színprofil file a lényeg.
-
Zewa
senior tag
válasz
eastsider #40941 üzenetére
Nem csak az ányócban van daylight hanem a kisebbekben is és ehhez hasonlít a Bmw angel eye-e is. Abbol is több ezret adnak/tak el.
Ha ez a szive vagyuk hat engem aztan nem zavar. Max megmosolyogja 1-2 ember a vasat.
Viszont az kétségtelen hogy day lightal vagt tompitottal a jármüvek észlelése is sokkal szembetünöbb... -
-
FuckeR19
senior tag
válasz
eastsider #38004 üzenetére
kérdezd meg mennyi a felmondási idő a UPC-nél, ez szerintem 1-2 hét lesz. mikor megkötöd a digit jelzed nekik hogy a bekötést időzítsék arra az időpontra amikor upc megszűnik.
Én így csináltam dsl-digi váltásnál, és a megjelölt nap jött a digi bekötni a netet így csak 1 napig volt mind2 netem bekötve. -
Magnum_
nagyúr
válasz
eastsider #32835 üzenetére
nem annyival jobb a zara, nekem a H&M kicsit olcsóbb, kicsit egyszerűbb. van zara öltönyöm, akciósan kerül annyiba, mint a H&M-es. viszont nyakkendőt meg nadrágokat többet vettem a zarában (akció alkalmával megéri már nagyon) és abban persze jobbak. a sima ruhák 1-2k-val drágábbak, mint a H&M, az öltöny drágább kiugróan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen monitort vegyek?
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest