- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Attix70 #99516 üzenetére
Van hozzá táp, az nem gond elvileg. De igazaból ezt most nem értem. Azok max. 12 V-osak, nem? Elég lenne az a monitornak, aminek 19V kell? Vagy amúgy is 12V-t csinál rögtön magának a vezérlőpanel belőle?
Utka: megkérdeztem, nincs és nem is tudnak beszerezni, Aliexpresszt mondták ők is, hogy csak ott találtak, de onnan nem rendelnek. Meg onnan tudok énis...
-
Exian
addikt
válasz
Attix70 #99512 üzenetére
Arról a képről amúgy honnan látod pontosan, hogy más vagy hogy milyen IC van rajta? Félreértés ne essék, nem kötekszem, csak én nem látok rajta semmi feliratot vagy bármit, ami alapján beazonosítható lenne. De ismétlem, nincs jelentősége, abszolút csak minta volt, hogy milyen jellegű panelről van szó, illetve azért is raktam fel, hogy ha valakinek van olyan lapja, mint a képen szerepel, az is jó lenne kompletten, akkor nem kellene próbálkozni az elfüstölt IC-s lappal.
-
-
Exian
addikt
válasz
Attix70 #99510 üzenetére
Igaz, picit más ez a panel, de amúgy csereszabatos, szóval a panel jó lenne a monitorba, attól függetlenül, hogy 1-2 dolog máshogy van.
Itt egy kép amúgy a konkrét, elfüstölt panelről.
De amúgy ennek most sok jelentősége nincs, csak mintának raktam fel, hogy ilyesmi panelről van szó, nem számított különösebben, hogy nem 100% az. De csak 1-2 apróságban van eltérés a lapon.
-
Exian
addikt
válasz
Attix70 #90737 üzenetére
Nemtudom, lehet, de én annyit érzékelek a mienknél, hogy vagy megy, vagy nem. Tehát a legkisebb fokozaton (80 fok) nem az van, hogy egy kisebb teljesítménnyel megy folyamatosan, tehát, hogy folyamatosan fűt egy kisebb teljesítményen, hanem a normál max teljesítménnyel megy, majd lekapcsol időnként. Tehát ki-be kapcsolja az EGYETLEN teljesítményfokozatot. Úgy 150 foktól gyakorlatilag mindegy is, mert onnantól kezdve megállás nélkül megy, mindegy, hogy 150 fokra vagy 240 fokra (az a max) állítom. Olyan 120 fokig vettem észre azt, hogy "szabályozható", ott még ki-be kapcsolgat, de afölött megállás nélkül megy mindig.
Nekem olyan kellene, amit ha 80 fokra állítok, akkor 80 fokos hőtartáshoz folyamatosan melegítsen egy kisebb teljesítményfokozaton és ne ki-be kapcsolgatva a max fokozatot próbálja tartani a 80 fokot.
-
-
válasz
Attix70 #86612 üzenetére
Ha vesz az ember egy sok milliós lakást, pláne felújítandót, az ügyvédi díj a legkisebb kiadások között van... Mondjuk van olyan oldala is, hogy nem biztos, hogy erre ilyen formában szükség lenne, meg az is, hogy ha valami para van később, akkor egy rosszul előkészített szerződés esetén sokat bukhatsz.
-
-
-
a2d2
addikt
válasz
Attix70 #82203 üzenetére
Semmi ilyent nem szeretnék, mivel a szomszéd oldaláról van szó (szemből nézve a bal oldalról).
Így is kb 50e az anyagköltség plusz több napi munkám, se anyagiakkal sem segítségnyújtással nem száll be a témába@Palafi: nem, sikerült beszeresznem jópár acéloszlopot. Igaz kicsit gyengécskék, de ismerős ajánlotta fel így csak benzinbe + egy liter töménybe fájt. Meg a betonoszlopokat nem tudtam volna kocsival elhozni.
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
Attix70 #81376 üzenetére
Ha nem ez, akkor medencéhez milyen szűrő lenne ajánlatos? A papírszűrőkből már elegem van, mindenfélét kipróbáltam, legkisebbtől a nagyokig és sosem vált be teljesen.
A2d2: Milyen homoszűrőd van, mennyire vált be és mennyiért kaptad? Nekem sem egy nagy medencém van, 306 centis, ilyen felfújhatós peremű, de elegem van már a papírszűrős megoldásokkal...
-
nesa
veterán
válasz
Attix70 #79438 üzenetére
Itt volt a kereszteződés Pécs felőli oldalán feküdt a szarvas a kocsi meg latszik Pécs felől jött a kocsi.
-
Palafi
aktív tag
válasz
Attix70 #79367 üzenetére
Volt itt róla szó, csak nálunk nem annyira gazdaságos a több kisebb tér miatt. Ezért gazdaságosság szempontjából a jelenlegi átalakítása, kiegészítése lenne a leg jobb. Ha lenne gáz, be is köttetném, pedig állandó fűtésként nem használnám soha. Pelletnél is a fűtési költség a fő kérdés, amit az eddig olvasott leírások alapján még meg saccolni sem tudok.
-
Palafi
aktív tag
válasz
Attix70 #79363 üzenetére
Jó alternatíva, akkor ha nincs kiépített fűtés rendszer. Jó pár klíma kellene, nem egyterű a ház.
Ráadásul nyáron sincs szükség klímára még a felső szinten sem.UHHH: Beltérben van a kazán, egy bizonyos légteret fűt is. Ezért nincs nagy hely a plusz tartálynak. Főleg az lenne a kérdés, hogy egy átlagos ház fűtésére mennyi pellet kellene naponta (maximum, átlag)?
Ance: Ha megfelelő a bekerülési, megtérülési költség, lehet alternatíva. A linkelt kandallót az ott látható ár feléért lehetne megkapni boltból garanciával (teljesen új).
-
Hunter2
addikt
válasz
Attix70 #79066 üzenetére
A cpu-upgrade.com nem hiszem hogy hivatalos HP support oldal lenne.
A másik hogy régen is simán megcsinálták hogy ugyanazt a gépet két féle chipsettel szerelték, a celeronos veziókat GL40-el a Core2-es verziókat meg GM45-el. csupáncsak annyi volt a különbség hogy a GL40 celeron és pentium procikon kívül semmit nem támogat a GM45 meg igen. És persze a gép típusszáma teljesen azonos volt. -
Hunter2
addikt
válasz
Attix70 #79062 üzenetére
egyáltalán nem lennék abban biztos hogy a celeronos HP 650-ben simán fog menni bármelyik i3 i5.
Az hogy a chipset támogatja még nem garancia semmire sem.
Az intel sportot űz abból hogy szo*assa a usert. Nálunk például volt olyan hogy a proci csere után a gép szabályos 30 perc után leállt. Vagy az EC szoftvere miatt vagy a BIOS miatt de lehetett az intel anti theft technológia is.
A lényeg hogy le kell tesztelni.
Az viszont egy másik kérdés hogy a HD 4000-rel sem lesz sokkal beljebb. A jó megoldás az hogy el kell adni hozzárakni egy klis pénzt és venni egy desktop gépet ha játékra is akarja használni normálisan. -
Exian
addikt
válasz
Attix70 #76110 üzenetére
Ez kizárt. Akkor miért van rajta Scart csati? Nyilván azért, hogy régi CRT TV-re is köthető legyen, viszont hang arra is kell. Tehát szerintem tuti nyomja a hangot Scarton is, különben nem lenne értelme a csatlakozónak. Ahogyan a VHS magnók voltak régen kötve TV-re Scarttal, azon ment a hang, úgy van ezen is. Szerintem. De majd csinálok egy kábelt es kipróbálom.
-
nesa
veterán
válasz
Attix70 #68467 üzenetére
Nem dehogy, A tulaj Bosnyak azota ismerem miota harkanyba koltozottcirka 24 eve, mondjuk ettol meg nem jarnek oda, de az alkalmazottak mind magyarok, koztuk a pek ismerosom is.
Ja a kenyer senem magyar se nem bosnyak, mert a bosnyak kenyer se jo masnap, meg a bosnyak minden etkezeshez friss kenyeret vesz. -
válasz
Attix70 #66717 üzenetére
szerintem ha beszélgetni meg privizni szeretne akkor simán felrakná a hardverapróra
de ez most snap-up deal, akinek kell, az kérdés nélkül odavágja az asztalra a pénzt és viszi,
aki válogatni, alkudozni, halasztott fizetést kérni, félrerakatni vagy mazsolázni akar, annak nem pálya ez a business -
válasz
Attix70 #55712 üzenetére
Kapcsolóüzemű is melegedhet, max. nem annyira (különben miért lenne a nyákon hűtés fóliából, ahogy írod?
) Attól függ, mennyire van hülyén tervezve az áramkör. Nem különösebben láttam át a nyákot a képek alapján, nem tudom, áteresztőtranyós megoldással megy-e a tápja. Nem mondtam különben, hogy feltétlen melegszik, de ha úgy tesz rá hűtőzászlót, hogy nem melegszik, attól rosszabb nem lesz.
-
-
-
Szpájki
tag
válasz
Attix70 #52040 üzenetére
Szia,
az ANRO-nál néztem neten, egy sima L alakú aluminium profilt akartam venni, azt hiszem 440 forint volt folyómétere, de mivel én kint élek németországban, itt ugyanez egy barkácsboltban 4 eurotól van. úgyhogy végülis a kazettás állmennyezethez való fehér L falprofilt raktam fel, mert ez ingyen volt
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Attix70 #49097 üzenetére
Nálunk nem volt ilyen, csak M.K.-val volt probléma a záróvizsgán, de őt szerencsére a többi tanár úr igyekezett féken tartani.
Peti bácsi óráira meg én is szerettem járni, csak mire eljutottunk volna valami hasznos tananyaghoz, addigra vagy a tantárgynak volt vége, vagy a záróvizsga jött. Pl. fél évig tanultuk az fpga-k világát, aztán csak az utolsó 2 órán jutott arra idő, hogy bekapcsoljuk a Xilinx ISE-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest