- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Tegla80 #97375 üzenetére
Érdekes ez a euronics árazás... Este még, amikor megnyitottam a linkedet, még 44.9e volt, most 50e van árnak. Így volt a C21Y is, igaz emagnál, nekem még 39.9-ért dobta ki, utána egy ideig 48.9 volt a legolcsóbb. Aztán mentem átvenni az üzletben és néztek is, hogy nekik 48.9-et dobott ki a számlázó prg, de persze levitték 39.9-re.
Csepy: igen az, de a teló topikjában már tárgyaljuk a dolgot
-
IO.sys
őstag
válasz
Tegla80 #97242 üzenetére
Befordultam egy utcába, hogy utat adjak valakinek. Valahogy elszámoltam az ívet és elég határozottan nekidörzsöltem lassúmenetben a gumit a szögletes padkának. Csak annyit hallottam, hogy nyikorog aztán süvít a levegő. A padka egy kiálló kis szarja kiszakította az oldalán, de csak 1 centis a lyuk. Képet nem tudok, mert annyi eszem nem volt, hogy lefényképezzem, bent van a helyén a csomagtartó alatt.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Tegla80 #90852 üzenetére
"foleg ha csodas lg ips panelt kap."
Azért ne becsüld le a sonyt még abban a kategóriában sem. Nyugodj meg, leválogatják azokat az lg panelokat. Nem a silányak kerülnek oda. Amúgy pedig az Eizo monitorom jó példa, samsung va paneles, a testvérmodell Samsung 244T csókolomot köszönhet ennek. Azért sok múlik az elektronikán is. -
válasz
Tegla80 #85872 üzenetére
"akkor meg nem mondja,h mitol dragabb egy masik jobbnak nevezett keszulek...."
Van, amikor a felirattól, de van, amikor attól, hogy milyen minőségű gyártósoron jött le a nyák, milyen alkatrészek vannak a tápban, stb. Akkor jön ki, amikor az óccóbb elhal 2 év után, mert elpukkannak a kondik benne, stb.
Ez persze nincs kőbe véve, csak ilyen eltérések lehetnek. -
.Fabricius.
csendes tag
válasz
Tegla80 #82756 üzenetére
A termék regisztrálásért adott plusz garancia megszűnt a Samsungnál.
Regisztráció nélkül adják a +1 év garanciát.
[link]
Bár azt írják, hogy "Amennyiben olyan terméket vásárolt vagy vásárol a jövőben, amelyre a Samsung 2 évnél hosszabb jótállást biztosít, ezen jótállás igénybevételéhez a készülékét továbbra is szükséges regisztrálnia." Regisztráció menüpont nincs. -
IO.sys
őstag
válasz
Tegla80 #81316 üzenetére
Oda így nem, de lefuttatom a scannert és kidob 30 gépet, az az egy PS-es fix IP-s pont nem érdekel.
Amúgy már régen csináltam, utoljára most néztem meg otthon a T hálózatát is, meglepő módon ott is láttam mézesbödönöket, csak keveset.
Egy szó mint száz, ha nem fizet valaki fix IP-ért, router legyen.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Tegla80 #81051 üzenetére
Szia.
"nálatok"?
Ezek szerint nem jött át, hogy egyáltalán nem vagyok box fan.
Sőt, mint írtam is, ott porosodik a polcon, mert pc-n játszok.Azt mondjuk pont letojom, hogy a konzol tud-e magyarul, de ha valóban magyarítva jönnek ezentúl PS-re a játékok, akkor inkább az fog porosodni a polcon.
A HZ-nél még nyoma sem volt magyarításnak, pedig az azért nem volt olyan régen.
Kíváncsi leszek a Tomb Raiderre, ha lesz benne PS-en magyar felirat, akkor veszek egyet ismét.
Bár mondjuk elég életszerűtlennek tűnik nekem, hogy csak a PS verziót magyarítják, a többi platformot meg nem. -
nesa
veterán
válasz
Tegla80 #81042 üzenetére
Persze minden gond nélkül működik, mikor a világ utolsó Kodachrome laborja bejelentette a dátumot meddig fogad filmet egy jenki fazon előállt 30 év munkájával talán több ezer filmmel
Szóval csak hajrá, ha nem kodachrome, ha az arra is van megoldás, mondjuk a legjobb időkben is a legközelebbi chrome labor bécsben volt.
-
Exian
addikt
válasz
Tegla80 #81042 üzenetére
Fotoplusban ezt is megcsinálják.
De nem muszáj papírképet is csinaltatnod, neked lehet, hogy a negatív szkennelés is elég, nem? És akkor digitális formában megkapod.
"Negatív, dia szkennelés nagy felbontásban (3360x2240 pixel) 990 Ft"
Most jut eszembe, hogy melóhelyen van 2db sosem használt negatív szkennerünk
USB-s kütyük. Valani pályázat útján került hozzánk, de tudomásom szerint senki sem használta még, múltkor kezembe kerültek, amikor leltároznom kellett a műszaki cuccokat. Egyik doboz az full bontatlan volt.
De nem tudom, hogy működik.
-
a2d2
addikt
válasz
Tegla80 #76310 üzenetére
Na akkor én pont kb dupla erősen húzom majd finomítok kicsit rajta
Viszont akkor a feljebb írt 1m-es vascső + ráállás valahol 500 és 1000Nm között mozog.
Ennyire dúrva ez a légkulcs amit használnak?nesa által említett 2m-es vascsőről nem is beszélve. Mondjuk azt nem írta hogy mennyire kellett belefeküdnie.
-
Bird
addikt
válasz
Tegla80 #76291 üzenetére
Sajnos nem tudom elvállalni, minden komoly szerszámot, gépet eladtam már.
Elég volt 10 évig konzolozni... Egy életre meguntam.
Az a baj, hogy a taknyolt gépek javítási esélye nem túl acélos. Olyan gányolt dolgokat láttam az évek alatt....
-
dunc
nagyúr
válasz
Tegla80 #74855 üzenetére
500GB SSD aranyárba van, és azt hiszem 512 Gb a minimum a ps4 be, a másik oké, hogy gyors az ssd de nincs szoftveresen támogatva, trim stb.
Jah több mint a gép árának fele az ssd
Eddig is támogatta, nem? Amúgy prod van?
-
Debilon
addikt
válasz
Tegla80 #74608 üzenetére
neked egy internet elérés kell és egy olyan alkalmazás ami kezeli a stream-eket és innentől olyan rádiót hallgatsz amilyet szeretnél (és megvan a stream linkje)
a DAB az teljesen más, az a földfelszíni digitális sugárzás, és ha jól tudom az országban talán csak pesten vagy környékén érhető el 1-2 adó
-
Macka
veterán
válasz
Tegla80 #71012 üzenetére
Ha teljesen KRESZ-kompatibilis módon megyek vele, sőt, figyelek a gazdaságos üzemre, városban 8-8.5 között járok vele. A 16l extrém eset, ismerős kért meg.
Az viszont tény, hogy amióta az Octavia II TDI-t lecseréltem, élmény a vezetés, és a vigyor az arcomon csak a jobb lábamon múlik.Dízel-benzin-sokat eszik-nem eszik témához. Én évente max 15K km-et megyek, abból 12K Pécs város. Ehhez pedig nem kell, nem szabad dízelt venni. Ennyi futásteljesítmény mellett a dízel alacsony fogyasztása nem kompenzálja a szervízköltségeket, sőt még jót sem tesz az autónak a folyamatos, csak városi használat.
-
dunc
nagyúr
válasz
Tegla80 #71012 üzenetére
Nem erről van szó, egyáltalán nem erre gondoltam, csak érveltem, a megadott adatok mellékesek.
"ott mar van/volt elmenyfaktor is ami felulirt mindent.(meg a kozuti szabalyokat is,nemhogy a fogyasztast.....)"
Szuper, de azt az élményfaktort hagyd meg a versenypályákra, ne a közutakon......
"3gen Prelude 4ws is tud egy ket dolgot a mecsekben,meg mashol is..."
Mit tud, azt hittem az autó közlekedési eszköz a-b be.....Ha élmény autózást akar valaki nevezzen versenyre, ne mást veszélyeztessen.....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tegla80 #70146 üzenetére
Valóban felesleges, mert összekeversz valakivel. Mikor láttál csillagot a nevem mellett? Egyszer sem volt, én az ABP-t kapcsolom le itt.
Sir Riccio hozzászólását tudom ajánlani mindenkinek megfontolásra. Ebben a témában neki van igaza.
dunc: 9:10-kor ki írt ide? Hát nem én. Hagyjuk...
-
válasz
Tegla80 #69918 üzenetére
Igen, először én is bedőltem a kamunak, kb. addig, amíg el nem kezdtem hozzá alaplapot nézni (javításra jött). Gyorsan kiderült, hogy annyiban Samsung, hogy a hátlapon a felirat.
Mondjuk én azért hittem el először, hogy az, mert nem is láttam még azt a modellt, ami állítólag az -> aztán más okok miatt megvettem, mert ha már volt, bagóért, miért ne, legyen tapasztalatom Androiddal. Végülis jól szolgált amúgy.Különben ez a "hát most éppen lemerült" már csak azért is gáz, mert mi van, ha rejtett hibás? Inkább eszek valamit itt a HA-n, ott legalább az eladó megtalálható (jó esetben).
-
-
UHHH
őstag
válasz
Tegla80 #68364 üzenetére
tv-knek szarul megy az update, lasd webos elotti smartok, satobbi, egy androidos kutyut meg barmikor lecserelsz masra, igy jobban tudod up to date tartani a teknolodzsit.
a nagy integraltsagnak is megvan a hatranya.
bar most a 4k a meno, csak eleg szar a stream savszelessege a muholdon. -
Exian
addikt
válasz
Tegla80 #67830 üzenetére
"Samu "E" szeria felvetel atrakom masik adathordozora ugy,h utana megy.
"
Na ez érdekelne, hogy hogyan csinálod.
Én ugyanis úgy tudom, hogy a felvett anyag nem hogy PC-n nem játszható le, hanem még UGYANOLYAN tv-n sem.
És ki is próbáltuk: anyámék dettó ugyanazt a TV-t vették, mint mi, és a mi TV-nken készített felvételt nem játssza le az ő TV-jük. Azt írja, nem szó szerint, hogy "jogvédelmi okok miatt a lejátszás nem lehetséges".
Szóval, hogyan tudnám a TV-fel felvett dolgokat PC-n lejátszani?
Ja bocs szerintem félreolvastam, azt írtad a felvett dolgot átrakni másik adathordózóra, az odáig oké, azt én is megcsináltam, de nekem az kéne, hogy PC-n le tudjam játszani.
-
air
nagyúr
válasz
Tegla80 #67459 üzenetére
Mielőtt nagyon belemelegednétek a témába, semmi olyat nem írtam privátban, amiért nyilvánosan bünti járna. Csak megkértem a kollégát, hogy ha valamiről nincs információja, akkor inkább, ne írogasson ilyeneket.
Egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, kinek, miért és milyen tartalmú privátot ír.
Az erre való utalás is inkorrekt viselkedés, szerintem, úgyhogy duplán szégyellhetné magát. -
hoax
senior tag
válasz
Tegla80 #66013 üzenetére
Az új vasamra én is Continental Contitwist gumikat vettem, és nem csak az ára miatt! Nem egy ismerősöm használja nagy megelégedéssel a Conti termékeit, ha meg nagy vasakra jó, akkor egy tuning robogóra is megfelel! Mi több, a tiedre is kiváló lesz, akármelyik mellett döntesz!
Arra figyelj, hogy mindig melegítsd be mielőtt nekiállsz csapatni! A SM bőven megfelelhet neked, tehát felesleges többet költened rá, mint amit feltétlenül muszáj. A bekoptatást nálam megoldotta egy darab 180-as csiszolóvászon, tehát nem bíztam a véletlenre... Egyébként is csak a formaleválasztónak kell lekopnia, utána minden oké!
Mitől bejáratós a vasad? Fúrva is lett, vagy csak hónolva? Egyébként öntvény a henger anyaga vagy alu? -
Lomha 8V
addikt
válasz
Tegla80 #65992 üzenetére
Ezek a Continental gumik teljesen jók, nekem ugyanilyen mintával volt a Contiroad Attack, azzal disznókat lehetett döntögetni, bár nem stílusom, de azért próbálgattam, hogy mit tud. A Te motorod könnyű, 30 lovas, szerintem elég rá ez a gumi. Ha esetleg komolyabbat szeretnél, akkor érdemes még [ezt] megfontolni, de a többi már valóban jóval drágább. Mindenesetre azt azért kérdezd meg, hogy nem e túltárolt gumik ezek véletlen, mert feltűnően olcsók.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Tegla80 #65986 üzenetére
A Supermoto gumi alkalmas nagyon finom terepre is, de a nagy sebességet nem szereti, legalábbis tartósan. Az AF1 nem egy sportmotor, a 30 ló kevés ahhoz, hogy nagyon megrángassa, nem kell feltétlen kimondott sport gumi. De ha megírod a méreteket, szívesen ajánlok gumikat, már nagyon sokfélét kipróbáltam. Amúgy én inkább a sport-túra gumikat ajánlanám neked.
-
törölt tag
válasz
Tegla80 #62354 üzenetére
Mit nem értesz?
Általában havonta megyünk látogatóba Pécsre.Mi a Szlovén határnál lakunk Ausztriában.Nekünk jó lehetőség ( lenne ) az éves megyei E-matrica,mert a Szlovén autópályán közlekedünk,ami becsatlakozik a hazai rendszerbe Nagykanizsáig,( Zala megyei E- matrica kellene csak ) így nem kellene 12-15X 3000Ft ot fizetni 1 hetes matricákért,hanem elég lenne 5 ropi egy egész évre.
-
törölt tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Tegla80 #62148 üzenetére
Ezzel azért én erősen vitatkoznék...
Amióta megvettem a Lumia 735-öt, más szemmel tekintek az okostelefonomra.
Szabályosan felüdülés a droid utan.
Ha így folytatja felfelé ívelő pályáját a WP, akkor sose lesz többet droidom.Nem muszáj az MS accot használnod... Én is a gmail-os accommal vagyok bejelentkezve,
Azzal is szinkronizálom és oda is mentek mindent.
Persze majd lecserélem MS accra, ha hosszú távon is megmarad a pozitív véleményem a WP-ről.
Majd ha Megjött a WP10, -
-
válasz
Tegla80 #62143 üzenetére
Nekem csak úgy 8 évet bírt a T-s, mert az egyik SanyiEricsson fagyott tőle. Különben a SIM egy okostelefonban csak arra szolgál, hogy a tulajt hitelesítse, meg a GSM hálóra fel tudjon jelentkezni, másra már nem nagyon... Újakra több név fér, de kb. ennyi, a legtöbb esetben már úgyis a telefonon tárolódnak a számok, MS-nál meg felhőben.
-
hoax
senior tag
válasz
Tegla80 #61904 üzenetére
Igen, már én is látom, 2 gyűrűs! Viszont rossz hírem van! Sehol nem láttam komplett főtengelyt, csak felújító szettet. Például...
Viszont ha már szét lesz szedve, akkor érdemes a főtengely csapágyait is cserélni simmering-estől!
Ahogy látom, nem lesz olcsó mutatvány...
Egyébként az Italmondo elég drága, de van ami csak náluk van... Odormotornál érdemes még megnézni, valamint a motoros webáruházban! -
Exian
addikt
válasz
Tegla80 #61405 üzenetére
"Van egy ddr2 800mhz 1gb ram is....markat nemtom,csak van,de az sem kell.
Gondolom az "csoki" kategoria....bar ehez sem ertek."Ez érdekelne csokiért
A fentebb hirdetett gépembe épp jó lenne, akkor tudnám memóriával adni rögtön.
A videókártya viszont egyelőre tárgytalan, bár árat jó lenne tudni, én sem tudok semmi konkrétat ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged