- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #85565 üzenetére
Milyet akarsz? Műanyagot ne, meg tilos is (hiába rakja be sok ajtós cég, ettől még nem szabad). Nekünk acél van, nagyon jó hangszigetelt.
-
lorcsi
veterán
válasz
Engineer086 #85427 üzenetére
pár hete voltam egy hétvégére Pécsen...kedvenc városom...hihetetlen jó hangulata van
én is az alföldről költöztem el, déli városba (Szeged)...én sem sajnálom a költözést
szerintem nagyon más egy iylen déli város impulzusa..mint az alföldinek
nekem sokkal jobban bejön -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #84029 üzenetére
Így van, külső Dac kell ide. Építettem magamnak, 32bit / 384kHz-et tud maximum és hajt egy OTL csövest. Azt szoktam hallgatni, ha tényleg jó fejhallgatós élményre vágyok.
Exian: jah, Unixonar windows alatt. Linuxon meg megy magától.
-
Utka
aktív tag
válasz
Engineer086 #83516 üzenetére
Talán nem az SSD a lúdas.
.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #83516 üzenetére
Ilyesmi boot problémák vizsgálatát és jó esetben javítását tudnám vállalni.
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #83306 üzenetére
Én (virtuális) szervert bérlek, az nagyon olcsó, viszont kevés a tárhely. Ha kell saját szerver, amivel azt csinálsz amit akarsz (nekem Linux fut rajta, teljesen én kezelem és az én kezemben van), akkor ez remek megoldás, csak kell hozzá plusz egy nagy tárhely. A kettőt meg lehet szépen "egyesíteni".
A szerverbérlés egy üveg sör ára havonta, szóval nem tétel. A nagyobb tárhely az már neccesebb, ami normálisan, teljesen szabadon felhasználható és könnyen integrálható egy weboldalhoz is, azok elég drágák. Én Google Drive-hoz bérlek 100 GB-t (nekem bőven elég), az valami 2-3 euró havonta. Mellette meg persze otthon is van saját szerverem, amire rakhatok akármekkora HDD-t
És a mai piszokgyors netek mellett (Digi hálón akár 1 Gbit is), jó megoldás lehet az is. Nekem így döcög otthon is egy Linux szerver.
-
válasz
Engineer086 #83306 üzenetére
Szerintem legjobban a Onedrive éri meg jelenleg az Office csomaggal, ha van kivel összeállni. 6.000év az Office csomag 5 embernek fejenként 1 TB online tárhellyel. Hallottam korábban, hogy 6 felhasználóra bővítették, de azt most nem találom.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Engineer086 #83259 üzenetére
Uramatyám!!! Mi történhet, ha valaki megtudja mi lesz holnap az akció???
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Engineer086 #83241 üzenetére
Most voltam reggel 9 fele. Egy lélek se volt akkor annál a polcnál. Sikeres küldetés.
Makay tesco
-
Exian
addikt
válasz
Ja. Bár én csak gondolom, hogy mi lehetett. Én is benéztem egyik évben, mert jött a hír, hogy 20-30 ezerért vannak a ~100ezres laptopok. Tényleg úgy volt, de már egyetlen darab sem volt semelyikből. Úgyhogy gondolom volt veszekedés, kapkodás. Idén mi várható amúgy? Mik lesznek agyonakciózva és mikor?
Nekem amúgy akkor azt mondta az egyik eladó, hogy érdemes előző nap este, zárás előtt pár perccel beesni, mert akkor rakják ki.
-
UHHH
őstag
válasz
Ilyen volt?!
Tiszta USA feeling!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Engineer086 #83088 üzenetére
Szia
Péntek délután, 15h után nálam rá tudunk nézni. -
Kaics
aktív tag
válasz
Engineer086 #83034 üzenetére
Srácok, nem kell szépíteni! Ott lesznek azok a magazinok és engem érdekelnek. ;D
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #83034 üzenetére
Nekem egy CKM-es van, vagy 20 éves.
Én is oda tudom adni, csak költözünk, kérdéses a helye.
-
nesa
veterán
válasz
Engineer086 #82866 üzenetére
Tököst hívtad már Újhegyen?
Ha neki nincs a másikat említeni se érdemes, keress rá a francia bontóra postáznak is, de lehet érdemes rákérdezni a Citroën boltra , itt apró bizbaszokat is lehet rendelni amit máshol nem igen.
-
Attix70
aktív tag
válasz
Engineer086 #82299 üzenetére
Kb. 25 éve még javítottam is neki, lehet azóta beletanult.
-
Attix70
aktív tag
válasz
Engineer086 #82294 üzenetére
Mióta javít? Nem csak átvesz és mással javíttat? Mi alapján jó szakember?
-
Palafi
aktív tag
válasz
Engineer086 #82075 üzenetére
Egyenlőre úgy néz ki megoldódott a probléma, de majd a terv elfogadása után lesz csak biztos.
-
Palafi
aktív tag
válasz
Engineer086 #81913 üzenetére
Neten való keresgéléseim alatt ezt találtam: Alkalmazási engedély - Az ivó- és használati melegvíz-ellátásban, valamint a medencés közfürdőkben a vízzel közvetlenül érintkező anyagok, termékek és a víz kezelésére alkalmazni kívánt technológiák alkalmazásának engedélyezése.
Én értelmezésemben csak a vízzel közvetlenül érintkező dolgoknak (csövek, stb.) kell alkalmazási engedély. Vízóraakna nem ilyen, ezért nem értem a dolgot. Ügyfélszolgálatnak küldött levelemben két akna közül szerettem volna választani a számukra jobban megfelelőt. Leírtam, hogy milyen dokumentumokkal rendelkeznek, erre fel a válaszban ez szerepelt: "Alkalmazási engedélyt nem találtam egyikhez sem, így azt majd kérjük a terv benyújtásakor a dokumentációhoz csatolni."
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #81892 üzenetére
Akkor ha át nézel az Enyezdbe, integetek
(ha tudnád mennyire átkozom azt az elvetemült embert, aki oda tervezte azt a tízes házsort... Pont takarja nekünk a belváros felé a kilátást nyugatra, így csak a Dzsámiig látok, onnan jobbra viszont mindent egészen a Zengőig, sőt, azon túl is. De a Székesegyház azért jó lenne).
-
válasz
Engineer086 #81892 üzenetére
Felhős eget jósol minden :S Én is el akartam kapni!
-
válasz
Engineer086 #81862 üzenetére
pécs alkotmány utca Horváth fototechnika.
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #81709 üzenetére
Ugyan ez van nálunk is. Az öregek minden szart, lim-lomot, kuka mellől begyűjtött vackokat tárolnak. Nekünk meg nincs helyünk, se gyerekbiciklit tárolni, semmit. Mindenki elfordul előlünk, pedig már sokszor próbálkoztunk. Ennyire genyók az emberek egy része. Tudják, hogy kisgyerekekkel vagyunk, tudják, hogy nagy kincs lenne, ha nem az erkélyen kellene mindent tárolnunk (nem is tudunk ott, úgyhogy nincs is bicajunk, meg semmi), de senki sem mozdul meg, hogy segítene.
Persze mi meg túl nyuszik vagyunk és nekem sincs kedvem vitázni az öregekkel.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Engineer086 #81709 üzenetére
Ilyen nincsen!
Ha tulajdonos vagy a házban, akkor a közös tárolókra is jogosult vagy a lakásod területének arányában.
A közös tároló, az a tömb tulajdona, nem lehet kisajátítani.
A közös tárolók elosztása közgyűlésen kerül elosztásra... legalább is nálunk így van. -
a2d2
addikt
válasz
Engineer086 #81693 üzenetére
Szia!
Mintha a marso-nál lenne ilyen lehetőség hogy tárolják neked a váltás szettet. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Engineer086 #81499 üzenetére
Én nyugodt szívvel tudom ajánlani a bonyhádi boltot, nagyon kedvesek és segítőkészek, elég jó a bemutatórészük és rengeteg féle bútort tudnak beszerezni.a szállítást is baráti áron megoldják.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Engineer086 #81480 üzenetére
Bonyhád-Mirland Bútoráruház.
Most rendeltünk komplett háló-nappali-étkező-gyerekszoba bútort, mert Pécs és környéke botrányos felhozatallal rendelkezik, legalábbis mi nem találtunk használhatót. Lámpákra a Rákóczi úton lévő boltot tudom ajánlani, elég jó cuccaik vannak, 10 db lámpát vettünk ott nemrég (még a KIKA-ban ki lehet fogni néha jókat) -
a2d2
addikt
válasz
Én is az Edetto-t javaslom tömörfa bútorra. Nagyon sok bútort vettünk már tőlük, megbízható bolt.
Egyszer lebeszélték a feleségemet egy nagy fenyő szekrényről amit be tudtak volna ők is rendelni, de olyan jó áron volt a többihez képest hogy átment a volt tűzoltó udvarba és megrendelte végül tőlük. Na a lényeg hogy óriási csalódás volt a szekrény. Az összes fiókját azóta meg kellett erősítenem plusz vasalatokkal. Szóval csodák nincsenek.
Ezen kívül még a Kika jöhet szerintem szóba de csak akkor ha minimum 30-40%-os akcióban van a kiszemelt bútor. Enélkül túlárazott.
A Jysk és a Mömax nekem nem volt szimpi, olyan vásári kacatos érzés fogott el bennük (Pl az összes szekrényben a leggyengébb nyitó mechanika volt beszerelve). -
válasz
Lámpa: elter.hu (de szerintem már írtam). Tölük szállít a Praktiker is párat, így ott is vannak jók. Oda a 20%os kuponnal érdemes menni (minden kuponnapon van). Esetleg még a Webs, de az nem olcsó.
Ágyat én is a Kikában vennék és a matracon sem spórolnék. Nem vennék tömörfa ágyat, mert az van és már rúgtam bele párszor este. Én azokat a full kárpitozott, mindenhol puha ágyakat nézném ott.
Ha esetleg mégis fenyő ágy, akkor a Zsolnay körforgalom mellett, a Zsolnay ház aljában. Drága de minőségi nagyon. A matrac is. Sajnos tényleg annyiba kerül egy jó matrac, amennyibe ott.
-
IO.sys
őstag
válasz
Kikában vettük az ágykeretet és a matracot, utólag visszagondolva nem is volt olyan drága, mint amennyire megérte.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Engineer086 #81307 üzenetére
Szia! Küldenél nekem képeket a székről légyszíves? Köszi!
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #81212 üzenetére
Egyszer építettem egy erősítőt, aminek a burkolatát videomagnó burkolati lemezéből hajlítottam az erkély korlátján, gyorsszorítókkal, bútorlap súlyokkal.
-
válasz
Engineer086 #80397 üzenetére
Szívesen!
-
Hunter2
addikt
válasz
Engineer086 #80240 üzenetére
kapcsold ki hogy a drivereket frissítse. Mert az hogy most működik még nem garancia semmire.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #80238 üzenetére
Mi lett a megoldás?
-
Hunter2
addikt
válasz
Engineer086 #80235 üzenetére
Ha egy szar az USB kezelése akkor nem tudsz sok mindent tenni. vagy hozd be hozzánk és megoldjuk.
-
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #80226 üzenetére
Kipróbáltad a live usb-s linux/win10 -es tippem? Ott mennek az eszközök vígan?
-
Hunter2
addikt
válasz
Engineer086 #80226 üzenetére
win7-re telepítetted újra?
-
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #80224 üzenetére
Kipróbáltam őket, de továbbra sem működnek az eszközök... A szombatomat rászánom az újra telepítésre.
-
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #80220 üzenetére
Ezután fognék egy DriverEasy-t és kerestetnék drivereket neten.
-
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #80215 üzenetére
Szia! A reinstall az amatőr mérnökök eszköze!
Ha már remek ps/2-es eszközöd van: Devview -val irtsd ki az összes usb-s cuccot, majd újraindítás után a win újra felismeri és feltelepíti azokat. -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #80198 üzenetére
Az eszközkezelőben a Nézetben kapcsold be a rejtett eszközök megjelenítését és töröld az összes szürke USB eszközt. A leválasztás nélküli Pendrive ki be dugdosás el szokta kakálni az eszközazonosítót, onnantól kezdve hülye lesz.
-
Hunter2
addikt
válasz
Engineer086 #80193 üzenetére
PS2 egér és viszonylag egyszerűen meg lehet oldani, vagy Win7-re újra telepíteni és meg van oldva.
-
válasz
Engineer086 #80198 üzenetére
Próbáld csak meg másik OS-sel... ez nagyon meredek
-
UHHH
őstag
válasz
Bár nem Hunter2 vagyok, de leírtam a winpe-s gandalfos usb bootos tippem. Illetve itt van pár jó tipp, szintén tartalmaz usb bootos megoldásokat.
-
zsolt19900
őstag
válasz
gondolom ha van rajta a jó öreg ps2, akkor az a megoldás
-
válasz
Engineer086 #80183 üzenetére
Akkor a winfosból dobálj ki minden USB és alaplap drivert. A BIOS resetelődött, szal lehet, hogy az USB vezérlő más módban van.
-
válasz
Engineer086 #80179 üzenetére
Kollega gépe művelt olyat, hogy a winfos valamiért eldobta az USB3 drivert. Uninstall, újrainstall (már a drivert, lehetőleg törléssel), és ment.
BIOS-ban nincs elállítgatva az USB?Ha meg már el sem indul, akkor 99% lap. Mi a libaüznet? BIOS reset volt?
USB aljzatban nem gyűrődött fel láb? Az pont ilyet tud, zárlatot okoz, és a védelem megállítja a gépet. Az USB inicializálása gondolom kicsit később van a POST-ban, mint ahogy benyomod... -
UHHH
őstag
válasz
Bebootolnám a vasat egy linux live pendrive-val és/vagy win10 PE-vel, és megnézném, van-e usb.
Ha biosban van, akkor illene lennie oprendszerek alatt is.Szerkesztés: Ja, már nem bootol be sehogy, ugye? Alaplapi kondik épek? Áramtalanítás után memóriák ki-be?
-
Hunter2
addikt
válasz
elég kevés az esélye hogy a táp legyen a gond ha a lap megy csak az USB-k nem működnek. Ha hardveres a gond akkor inkább alaplap lesz, vagy ha valamelyik USB bele van törve az még lehet gond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #79888 üzenetére
Volt kollégám elég határozottan mutogatta mikor arra mentünk, hogy melyik panelekben dolgoznak hivatásos lányok a Diana téren. Nem tudom honnan volt neki az infó.
Mástól meg olyat hallani, hogy az ottani panelekbe költöztetnek be máshonnan kilakoltatott, problémás családokat. Hogy aztán ez igaz-e... -
NGA
addikt
válasz
Itt lakunk mi is a Viktóriában, nagyon szeretem. Mondjuk az Éva utcában nem laknék :-)
Szóval ajánlom. -
Exian
addikt
válasz
Mi itt lakunk. Diana térhez közel, bár nem közvetlenül ott. Szeretünk itt lakni nagyon. Diána térnél nem laknék viszont közvetlenül, ott nagyon nagy a nyüzsi sokszor meg a problémás egyén. Ugyanakkor jó, hogy közel van a piac, meg az ottani boltok a tízemeletes soron végig, fent a Rozsnyay gyógyszertártól le egészen a Sparig.
-
nesa
veterán
válasz
Engineer086 #79649 üzenetére
2 szobás esetleg, ezen a környéken?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #79677 üzenetére
Rigóder - Balokány vonal kb. a határvonal. Ettől balra okés, jobbra nem annyira okés a terület. Nagyon jobbra nagyon nem okés.
Exian: panel?
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #79677 üzenetére
Ha valakit érdekel, a házunkban van egy 2 szobás lakás eladó. Kertváros. Nagyon jó a lépcsőház. Szeretünk itt lakni.
-
NGA
addikt
válasz
Engineer086 #79651 üzenetére
Mi is meglepődtünk, hogy a 2011-ben 5,5 millióért vett lakásunk már 10 felett ér, pedig csak 2 szobás.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Árakat nem tudok, de a kertvárosi panelokban a legtöbb lakás 2 és fél szobás, azok kiválóan használhatók a két háló, egy nappali felosztásban.
-
air
nagyúr
válasz
Biztosan nem lehetetlen, csak a környék meg az állapot nem lesz éppen tökéletes.
Pécsen is iszonyatosan felmentek az árak, már az utóbbi egy évben is legalább 15-20%-kal.
Amit tavaly februárban 8,5M-ért vettünk, az ma már 10 alatt biztosan nincs. -
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #79596 üzenetére
Ahogy említettem, RAID1-be, tükrözve érdemes, minimum 2 HDD-n. Vagy egy kis linuxot használni 2 HDD-vel, szintén RAID1-gyel.
Androidhoz meg google fotók, na meg pc-hez is van google fotók.
Én feltöltöttem sok-sok óra autós dvr-es movie-t is, FULLHD videóig korlátlan tár, meg 16 megapixeles képekig. -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #79596 üzenetére
Ha már NAS, akkor 2 azonos típusú vinyóval RAID1-ben, tükrözve.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #79584 üzenetére
Az optikai adathordozók nagyjából 6 évig szavatosak, utána veszítenek az adattartalmukból és olvashatatlanokká válnak. Minden adathordozó degradálódik az idővel, legyen kazetta vagy HDD, mindegy. Egyedül a felhőtárhelyek őrzik meg az adatokat, mert ott automata rendszer cserélgeti folyton az adattárolókat. Az otthoni megoldás az, ha minden 2-3 helyre van elmentve.
-
válasz
Engineer086 #78476 üzenetére
Azêrt a V-TAC mellett nézz rá az INESA ledekre is (Szabadság út). Nekem azok váltottak a V-TAC-ot, ami az Osramot váltotta, mert az tényleg egy kalap ....
Szerintem Mo-ra a selejtet hozzák belőle.
-
a2d2
addikt
válasz
Engineer086 #78455 üzenetére
Nekem csupa rossz tapasztalatom van az Osram LED-ekkel eddig.
Mikor volt a MOL-nál kuponos akció akkor bevásároltunk rengeteget és szériahibás volt mind.
A nagyobbak egyszerűen pár hónap után feladták a küzdelmet, a kicsiknél a burkolat repedt végig. -
válasz
Engineer086 #78455 üzenetére
helyette Mixvill V-tac 500Ft-ért, pont ugyanolyan
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Engineer086 #77930 üzenetére
Én ennek utánajárnék. Lehet, csak a ti házatok közösképviselője paktált le valamelyik másik szolgáltatóval, hogy csak ők szolgáltatnak ott. Ha így van, akkor azonnal semmisé kell tenni ezt a kizárólagosságot.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Engineer086 #77918 üzenetére
Az az utca lakótelepes rész. Onnan, az egész utcából kivonulnak? Hmm. Furcsa.
-
zsolt19900
őstag
válasz
dobtam egy privit neked
-
aneda
senior tag
válasz
Ha elköltözöl akkor is kötbéres szerződés felmondásnak minősül?
Illetve lehet a szolgáltatást is tovább költöztetni.
Amúgy digi után fosch mind a kettő... -
válasz
saccra
lakosságra:
telekom 99,5%
UPC 70%területre:
telekom 90%
UPC 45% -
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #77854 üzenetére
Úgy néz ki, hogy el is kelt.
-
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #77697 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy 16:9-es képarányú lenne az ideális.
-
Xray-1
tag
válasz
Engineer086 #77319 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem 2019 után lesz csak komolyabb vágás az árakban, addig még telifingják a lufit...
CSOK: A legszomorúbb az egészben, hogy pont az ellenkezőjét éri el, mert a piac és a szereplők simán beárazzák a mesterséges gerjesztés okozta pillanatnyi hiányt/ épitési többletet/ ÁFA hozadékot. Ennek köszönhetően egyedül az átlagos vevő nem jár jól a dologgal, kivéve ha beleesik a 3 meglévő gyerekes kategóriába és van annyi tőkéje és lélekjelenléte, hogy elő tudjon finanszirozni egy komolyabb épitkezést.
Minden másban már totál a szopás, csak nem boldog befejezéssel.Volt pár barátom, akik 90-es évek végén kimentek külföldre, minden kuli melót elvállalva, hogy csak 2-3 év és meglesz a lakás ára itthon...csak mire hazaértek a lóvéval, ami valóban össze is jött, akkora 3-4-szeresére ugrottak az árak.
Vannak nem számitható dologok.
Tavaly tavasszal volt 1,5-es 2 szobás lakás is 4-5 misiért. Az most 8-9... Ha megnézitek, tavaly nyáron megőrültek az emberek, kifogytak a lakások.
Lehet keresni az okokat: benne van az is, hogy sokan kivonták a pénzüket a bankokból, miután megégették magukat pár sztoriban, pár 100 milliárd elégett... csak ugye visszakapta a többség, (szerintem totál jogtalanul, mert azt se nézték mibe teszik a pénzt, persze amig extra kamat volt szép volt minden!)
Nos ezek átültek a lóvéval lakásokba, mert az albérleteztetés már jobban hoz, és az kézzelfoghatóbb, mint egy banki papirfecni. Ez azonnal generált egy hiányt, amit megfejelt még a CSOK is.
És nézzünk csak körül. Kva sok a gazdag ember. Döbbenek néha milyen kocsik parkolnak szerteszét a városban. 20-30 misis autók már nem is meglepőek.
-
air
nagyúr
válasz
Engineer086 #77319 üzenetére
Minimális kezdőtőke 20%, de még ezt is feltételekhez köthetik a bankok.
Szóval inkább 25-30%, amivel bele lehet vágni egy lakáshitelbe. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #77017 üzenetére
Milyen külső dac ha lehet tudni?
én is szívtam nem keveset az USB-s hangkarival. -
válasz
add el, és vedd helyette ezt
-
válasz
A Microsoft szeret téged, és gondolom kukázta a drivert az új release-el. Szerintem a hangchip gyártójától szedj le újabb/régebbi drivert, hátha.
Illetve, driver signing kikapcsolása, hátha. -
greenity
senior tag
válasz
Engineer086 #76411 üzenetére
Párom építész, igaz ők nem családi házakat terveznek általában, így a 300 nm-es határt bőven meghaladják.
Mikor bevezetésre került ez a rendelet még építészirodában dolgozott, hát nem voltak ettől boldogok és a volt főnöke és munkatársai most sem azok.
Albérletárakról: Igen, marha nehéz most jó és normális albérletet találni, nagyon ráment mindenki a külföldi diákok fogadására.
-
Bird
addikt
válasz
Engineer086 #76411 üzenetére
Évek óta ÉTDR-en kötelező feltölteni minden ép. enghez köthető doksit, az egysz. bejelentési eljárás előtt is így volt....
-
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #76253 üzenetére
-
válasz
Hatház apartman a Hatház utcában. Ismerősömék rendszeresen szállnak meg ott 3 gyermekkel, mert jó és normális áron van.
-
Exian
addikt
válasz
Én Pécs mellett tudok egy nagyon klafa házat, de annyira azért nem olcsó
15k/napra emlékszem, de mondjuk tényleg szuper környezet, szuper nagy kényelmes ház. Ha érdekel, írj privatot. Ismerősömék csinálják, én meg a vendégház weboldalát tartom karban.
A másik verzió, ami nagyon olcsó, de fapad: munkahelyemen a kolesz
-
emre
veterán
válasz
Engineer086 #75616 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
Engineer086 #75493 üzenetére
Osztókor, furat szám, agyméret, szelesség, ET szám
-
dunc
nagyúr
válasz
Engineer086 #75493 üzenetére
osztókör, stb ha írsz, márkát, típust, évjáratot, akkor az sokat segít
-
nesa
veterán
válasz
Engineer086 #75486 üzenetére
Ez roppant keves info hogy mit is keresel valojaban.
-
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #74813 üzenetére
Még mindig aktuális!
-
válasz
Engineer086 #74109 üzenetére
kérdezd meg a Kassai-t (Kassai Gránit)
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #73437 üzenetére
-
greenity
senior tag
válasz
Engineer086 #70947 üzenetére
Mi a forrásban nézelődtünk és találtunk inget meg öltönyt
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Engineer086 #70947 üzenetére
[link] Nézz körül itt, hátha.
-
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #70620 üzenetére
Sziasztok ismét!
Az előző kérdésemhez kapcsolódóan kérném a segítségeteket. Egy olyan, számítógép biztonságos szállítására is alkalmas dobozt keresek, ami 50x21x50 cm méretekkel rendelkezik (ma x szé x mé) lehet kicsit nagyobb is, legalább lenne hely bélésnek. A hétvégén lenne rá szükségem, utána vissza is adnám.
Köszi előre is a segítséget! -
rudi
nagyúr
válasz
Engineer086 #70620 üzenetére
Annyit hozzátennék még, hogy a PH megszponzorálja az utat 2000 forinttal.
-
válasz
Engineer086 #69484 üzenetére
Nyugi. Ha normálisan csinálnál valamit, akkor minden rengeteg pénzt beszippant. A hímzés is...
Én fotózok, az is pénztemető. -
Silencer83
addikt
válasz
Engineer086 #69484 üzenetére
Szombaton pecsen leszek, ha netan valakinek SOSbe kell vmi irjon priviben hatha tudok epp valamit
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #68382 üzenetére
Köszi, Neked is meg mindenki másnak is boldog, békés karácsonyt!
-
torma1981
veterán
válasz
Engineer086 #68290 üzenetére
Asszem a király utcában van egy jó szerviz. Valami 99 asszem. Vagy elekro 55. :-)
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Engineer086 #68135 üzenetére
Sefter...nem is fogsz rola sokat hallani, csak ha épp van cucc eladóba. 1x vettünk tőle valamit haverral, irtam neki... Hivtam.. Az árkádban láttam 1x.. Intettem neki,megse ismert
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Engineer086 #68135 üzenetére
Az tök normális. A fura az lett volna ha válaszol.
-
emre
veterán
válasz
Engineer086 #67960 üzenetére
A telebank felületére be tudsz lépni?
Vannak bizonyos oldalak amikről nehezebben megy a vásárlás. Engem egyszer fel is hívtak egy tranzakció miatt hogy tényleg én voltam-e. De az egy másik bank volt.
Én már rég hívtam volna az ügyfélszolgát.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged