Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vikusz77

tag

Sziasztok!

Ugyanez a gondom, - ha jól értem - nekem is...

Angliai webshopban vásárolnék.

Mit kéne beállítanom, hogy a paypal, ne a hozzárendelt bankszámlámról akarja leszedni a vételárat, hanem a paypalnál lévő pénzemből, amit korábban átutaltam oda?

Kisebb összegnél 3 ezer huf) mikor vásároltam, megkérdezte, honnan fizessen és a paypalnál lévő pénzből fizettem, most meg nagyobb összegnél (100 ezer huf) ami kb 10 ezer forinttal kevesebb mint ami a paypal számlán van(tehát van rá fedezet) , nem ad választási lehetőséget, csak a fiókhoz rendelt bankszámlát (amin nincs annyi pénzem, hogy ki tudjam fizetni a terméket amit venni akarok). Mit kéne tennem, hogy a paypal egyenlegből tudjak fizetni? A paypal számlán lévő összeget fontban is kiírja és 30 font maradna e-szerint vásárlás után, tehát elvileg bőven van rá fedezet. Nyomjak rá esetleg a felajánlott bankkártyás fizetésre és ha azon nincs elég pénz majd rákérdez arra, hogy akkor a paypalos egyenlegből fizesse-e?
    Vagy, ilyenkor leszedi ami van a bankszámlán és a hiányzó részt pedig a paypal számláról fizettetii? Ez is jó lenn nekem végül is, akciós a termék ezért sürgős a vásárlás.

Előre is kösz!

Vikusz

Új hozzászólás Aktív témák