- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
Olyan problémával állok szemben, hogy 9 napja az OTP fiókhoz bementem olyan szándékkal, hogy feltöltsem a PayPal egyenlegemet. A mobilomon volt az összes adat ami ahhoz kell, hogy sikeres legyen az átutalás... ( lefényképeztem, tökéletesen olvasható volt minden adat) kedvezményezett neve, számlaszám, transfer ID. Minden. De nyoma sincs a pénzemnek, lehetséges hogy az ügyintéző nem írt be semmit a közlemény rovatba és a pénzem odaveszett? Mert 9 nap az még Magyarországon is hosszú idő, tudom hogy itt lassan mennek a dolgok, na de ennyire? Valaki feltudna világosítani illetve megnyugtatni, hogy a fizetésem egy része nem lett az enyészeté? Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/