- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HolloW #19766 üzenetére
Semmi gond. Két lehetőséged van, vársz és minden kedden a Trustpay visszautalja a le nem könyvelt tételeket. Vagy van nekik a probléma jelentő űrlapjuk azt kitöltöd és ráteszik az egyenlegedre vagy visszaküldik. Emlékeim szerint ezt már valakinek leírtam és linkeltem az elérhetőségét, most viszont mobilról írok és nincs meg itt a konkrét hely. A Trustpay helpnél megtalálod. Kellenek a konkrét utalási adatok majd
-
Hintalow
senior tag
Szia!
Valóban az lesz a baj, hogy nem került bele semmi a közleménybe.
Ilyenkor két lehetőség van: lassan, de jóváírják végül a pénzt a számládon, vagy pedig visszaküldik.
Ne izgulj, elveszni nem fog a pénzed, de sajnos ilyen esetben valóban hosszabb az ügyintézés (1-2 hét)
Ha bankfiókban adtad be az utalást, az bizonyára papíron történt, amiből nálad is kell, hogy legyen egy példány, amit aláírtál. Ha ezen rajta van a közlemény, csak a rendszerbe nem írták bele, akkor hibáztatható a bank, ha már a nyomtatványon sem volt/hibásan szerepelt, akkor viszont a te felelősséged.
Szerintem is a paypallal vedd fel a kapcsolatot.
(bár számolnod kell azzal, hogy mire beindulna a gépezet náluk, addigra magától megoldódik, ahogy fentebb írtam, tehát gyors megoldást én sem tudok javasolni sajnos) -
Monyos
aktív tag
Hát ebben az esetben már csak azt tudom tanácsolni, hogy írj a PayPalnek egy e-mailt, hogy ez meg ez történt erről a számláról. Ők biztos látják...
A másik része a dolognak, hogy nem tudom hogyan tudnád így utólag bizonyítani a bankban, hogy a kedves ügyintéző "rontotta el az adatokat".
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged