Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor
    őstag

MÁS! (amiért jöttem)

Gyors kérdés... ebay-es vásárlás, kis probléma van az adott termékkel... partial refund igény... bla-bla-bla... megegyeztünk!

Eddig csak a paypal felületén vitáztam... fullrefundoltattam - partialrefundoltattam, azt a rendszer vágom!

DE most az ebay felületén keresztül vitáztam... ez be van építve az ebay felületére, de elvileg ugyanaz, de mégse, mivel....

Megegyeztük, írja, hogy megadja a kért partial refundomat... de ez a paypalomon sehol nem jelzi...
    Így kérdés, az ebay felületén indított vitán, valamit még lekell OK-ézni, hogy elinduljon a partial refund igényem!? Mert nem találok ilyen gombot... viszont a PayPal felületén, amikor vitáztam, ott elfogadom a partial refund-ot és automata elindul a refundolás folyamata... na ezt most itt nem találom... hol van!? vagy mit kéne csinálnom!?

/szerk
    Meglett, mivel írni akartam neki, hogy OK elfogadom... és ahogy írtam a message-t, és leokéztem volna, hogy indítsa el a refund folyamatát... felugrott egy ablak, hogy elfogadom-e a partial refundot...
    Le OK-éztam és máris a PayPal oldalamon is látszik, hogy elindult a refund folyamata...
    (melyről tudom, hogy 2-4nap szokott lenni átlag, azzal nincs bajom, de ilyen hülyén "eldugták", a leOK-ézó gombot az ebay-be épített Resolution Center-be...)

Új hozzászólás Aktív témák