Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75
üzenetére
ahogy Drenadar mondja. Az új, Oriath pakkokhoz jár a kulcs, vagy ha eddig már elköltöttél náluk 500 dollárt.
Azt meg tudja valaki mondani, honnan lehet a teljes telepítőt leszedni? (Nem a bétát.) Sikeresen frissítette a steam a bétára (amihez még nincs kulcsom), a weboldalukon viszont csak egy pici exe van, amit ha elindítok, közli, hogy minden oké, lefuttatta magát és marad a béta.
-
Drenadar
veterán
válasz
crazygamer75
üzenetére
Szerintem csak az új supporter packok kapnak kulcsot vagy azok akik eddig 400 vagy 500 dollárt adományoztak...
-
Har_melin
addikt
A bandit quest mostantól csak egyszer teljesíthető (megszűnt a három nehézségi szint), változtak a jutalmak is:
Oak: 1% life regen, +2% phys dmg reduction, 20% increased phys dmg
Kraytin: 6% incr. attack and cast speed, +3% dodge chance, 6% incr. movement speed
Alira: 5 mana regen/sec, +20% global crit multi, +15% all ele resist
Kill all: +2 passzív pont.Ez itt mínusz egy potenciális max. pont (máshol persze könnyen hozzáadhatták) és persze megszűnt a különböző opciók kombinálhatósága is. És persze Oak korábbi flat life bónusza hiányozni fog a life based kariknak.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Persze hogy kaptam béta hozzáférést, és most kell dolgoznom egészen szombat este 6ig.

-
Har_melin
addikt
Béta: biztosan van, akinek nem egyértelmű - ha steam-es klienssel játszik valaki, a béta felülírja a normál játékot és csak a kulccsal játszható.
Ha továbbra is akar valaki a ligában /standardon játszani a béta alatt, akkor le kell töltse a különálló klienst, feltelepíteni és a GGG supportnál a regisztrált e-mail címére megkérni, hogy engedjék azzal bejelentkezni.
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
a) veszel supporter packot, a legolcsóbb 30 USD
b) benevezel a race-ekbe és elöl végzel, ezzel nyersz (naponta vannak, van mibe)
c) szerencsés vagy és kapsz egyet a napi kb. 1000 random kiadott kulcsból
d) szerencsés vagy mert van ismerősöd, akinek több is van (pl. packból és versenyből is) és az megdob eggyelMás: Act5 bossfight - hát ez nem egy egy korábbi Merci A1 Merveil, az biztos. A végét nem igazán értem, úgy láttam, mint ha nem pusztult volna el?
Viszonylag hosszú ideig nincsenek flask töltetet adó accolyteok, hamar ki lehet fogyni a piából és ez nem egy berohanok, lecsapom harcnak néz ki.
-
vvega30
senior tag
Ha jól értelmezem akkor elindult a béta!

Kulcsot hogyan lehet szerezni? Vagy az csak régi motorosoknak adnak? -
pruzsi
őstag
A legion és eclipse armour set tetszik nekem a legjobban, nektek?
-
tocsek18
senior tag
-
Drenadar
veterán
válasz
Poultier
üzenetére
Item filtertől függ

a legritkább és igazán értékes item az mirror of kalandra.
De sztem te a Uniqokra gondolsz, de azok között is van olyan ami elég sűrűn esik... ezek a narancs sárgák alapból, de item filtert érdemes beállítani

-
Poultier
tag
Sziasztok!
Most, hogy a WoT-ot hanyagolom elkezdtem játszani a PoE-vel. A legritkább itemeket mivel jelöli a játék? Találtam már sárgát, illetve egy darab narancssárgát. -
vvega30
senior tag
válasz
szmegma
üzenetére
Nekem nincs olyan gomb, hogy do not continue.

Mellesleg próbáltam összekötni twichel és ezt írta.
-
szmegma
aktív tag

-
pruzsi
őstag
Én sem találtam,úgyhogy töröltem az accot és az amazonról is a kártyát,nem mintha lenne miből levonni!
-
Drenadar
veterán
válasz
crazygamer75
üzenetére
Pedig volt egy hír hogy ki bővítették a jogosult országokat. Mo nem került be?
(telefonról nekem nem írja azt mint rég)
-
Zyrius
aktív tag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Próbálj meg másik szervert választani, Frankurt helyett mondjuk Milano-t.
-
crazygamer75
tag
Valami nem ok a szerverekkel, folyamatosan kidobál, ha be sikerűl lépni, akkor is bármilyen pályára szeretnék menni ezt írja: Failed to join any instances. Map-ot nyitok, azt is elveszi, nem enged belépni rá.Kipróbáltam egy 1 órás új szervert, az sem működött.
-
n1nja
tag
Sziasztok!
Scion karakterrel nyomulok, 1H weapon + shield kombinációval elsősorban Frost Blades skill-el.
Herald of Ice, Hatred aurák aktívak, mellettük egy Ice Golem, továbbá Ancestral Protector totem-et használok. Ezeken felül a Frenzy van.
Milyen tippeket/tanácsokat tudnátok adni, hogy ütős legyen?
Frost Blades - Weapon Elemental damage - Faster attack - Iron grip - Added cold damage
Jelenleg LvL 47-es, Passive fában a következőkre gyúrtam:
- cold dmg; attack speed; projectile speed + dmg; life;Köszi előre is.
Üdv.
-
Grendo
újonc
The Imperial gardens nek hol van a bejárata? Az istennek nem találom....Megvan... Érdekes módon kb 10 szer mentem el előtte de csak 11 re jelezte hogy az átjáró...
-
pruzsi
őstag
3450 órát toltam ebbe 1 év alatt és még most is van mit tanulni és lesz is elég sok 8 hét mulva.
-
Grendo
újonc
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Uhh. Köszönöm a figyelmeztetést! Teljesen kimaradt pedig minden benne van ami érdekel....

-
-
Grendo
újonc
Üdv!
Teljesen új játékosként (ma töltöttem le) kezdenék a játékba.
Pár apróság érdekelne.
1. Hány act van itt?
2. Úgy képzeljem el mint a Diablo 3 at hogy max lvl vagy a story mód kitolása után lehet dungeonokba menni 1re jobb cuccokat kifarmolni?
3. Van valami ajánlott kaszt amivel érdemes kezdeni? Nincs sok tapasztalatom arpg téren Diablo 3 ban volt kb 20 órám...
4. Ha nincs ajánlott kaszt első végigjátszásra akkor szerintem maraudert kezdenék. 1 alap irányt tudnátok javasolni a paszív skill fán amivel nem nyúlhatok mellé? Pl erőltessem az attack speedet vagy crit stb.
De bármi tippnek örülnék ami könyíthet a játékomon. Vagy esetleg hogy ne kövessek el vmi visszavonhatatlan hibát ami az elején még jó ötlet de mondjuk szivathat majd a végjátékban.
Előre is köszönöm! -
tocsek18
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
legacy vinktart divinezett a madár
DD -
-
tibee77
őstag
Uhh bazzeg en ezutän tuti törölnem a gamet. xD
-
tibee77
őstag
Okes persze, vegyel fel jätekban, ott a profilom linkje az aläiräsomban.

-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
1 olyan kérdésem,kérésem lenne hogy ajánlana valaki 1 alap buildet mondjuk duelistnek vagy akár bárminek amivel könnyedén végigviszem a story részt (gondolom van ilyen). Meg esetleg 1-2 tipp jól jönne hogy a kezdő helyen érdemes e vmi cuccost venni vagy milyen gemekre vadásszak pl..
Péntekig sajnos külföldön már csak minimális adatforgalmam van igy a youtubon nem akarok nyomozni inkább játékra költöm azt a pár megát ami maradt még.
Előre is köszönöm!
Ui: A képességeket hol lehet resetelni? -
tibee77
őstag
Csak a mondat folytatäsät elfelejtetted belinkelni: "but the final amount received to the player's depends on player's level relative to other party members and monsters."
Vagyis ha en összeszedek magam melle 5db 90es szint alatti embert akkor eleg durva xp-t fogok kapni. -
tibee77
őstag
válasz
simondr
üzenetére
Az a gyürü meg tetszik, lehet be fogok egyet szerezni.Bär egy kicsit mär en is megcsömörlöttem a sok poorjoy rota-tol meg azert kisebb iramban de tolom.Lehet meglesz a 98as szint liga vegere, sajnos a 100hoz mär nincs lelki eröm.

Ismet megemlitenem, hogy mapozni vägyo embereket keresek, most mär 2-en jätszunk San kollegaval fixen, ö tölti be a support szerepet en meg puffogtatok.Mindegy milyen szintü vagy nem kell sok dps-t hozni csak a karidat, hogy az xp bonuszt megkapjuk.Szoval gyertek gyertek!
-
-
simondr
senior tag
tegnap beváltottam egy pack Hubrist és mit kapok? Shavrone gyűrű

Ki hogy áll a ligával? Gondolom akárcsak a fórum a liga is elég döglött már sok sok ember számára. Na hátha a jövő heti Beta fellendíti kicsit a mozgást.
-
Dinasti
senior tag
-
Har_melin
addikt
Új development manifesto: RIP leaguestones és legacy mods, breach-ek map exkluzívok lesznek a 3.0-tól (A1-A10-ben nem jelennek meg), viszont sextant modként is megjelennek
-
Egonyolc
aktív tag
sziasztok,
belekezdenénk a játékba, és kicsit olvasgattam a topikot. A kérdésem, hogy érdemes-e "normálban" kezdeni a játékot (vagyis egy lvl10-es karakterem talán van valahol), vagy a futó ligában, vagy félreértettem mindent és hülyeséget beszélek...
-
pruzsi
őstag
Szerkeztve: vagyis csak szerettem volna.
Van a csoporban valakinek PS4? -
tocsek18
senior tag
-
simondr
senior tag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
jó ez a név

corruptiont nem tudsz leszedni, ami egyszer corrupt az ugyis marad.
mod: egy módja mégis van, beadod a vendornak, ő úgy leszedi a corruptiont, hogy az itemet se látod többé, csak a vendor értékét

-
Har_melin
addikt
válasz
hitvanyalak
üzenetére
ha nem nyílik ki, akkor nem öltél le mindenkit. Különösen a 'revive monsters...' opciónál gyakran előfordul, hogy egész messzire is elkószál egy, a hatókör szélén felélesztett monszta. De beltéri boxnál simán lehet légvonalban közeli, a falak miatt csak kerülővel elérhető szobában is.
A corrupted modot nem tudod megszüntetni.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Most töltöm le a játékot. Volna kedve valakinek skype mellett 1 kis közös leginkább oktató játékhoz? Van némi Diablós multam,de ez ujdonság lesz. Pár jótanács tipp jól jönne! -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
1.Ha egy strongbox nem nyílik ki hiába öltem meg mindenkit, akkor ez egy bug és így jártam?(Előtte magic orboltam )
2. A corrupted-et hol lehet megszüntetni? Eléggé új vagyok, és a lírásban nem, találtam sajnos.Kiadta, időzáras volt...
-
tibee77
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem öltel bele eleg idöt, ennyi a dolog nyitja.Lehet az embernek szerencseje, hogy az elsö nap taläl egy mirrort es aztän el is van intezve az egesz liga, mert megepitheti älmai karijät de ez ritka mint a feher hollo.Ebben a ligäban nem volt szerencsem a craft-tal, esett 1 db ertekes cucc (5ex ertekü) meg 2szer beadta a 6linket fusoläs közben.Ennyi volt az ami tenyleg szerencse ert, a többit összefarmoltam, sok idö alatt.A /played parancsra nekem elöjön 24 nap 1 ora.Vagyis rohadt sok ora, viszont ennek max a felet töltöttem tenyleges jätekkal, a többi az üresjärat csak trade miatt.
-
-
tibee77
őstag
Na sikerült igy liga vegere vegre összerakni egy kb finder buildet.Baromi ällat lett.
Nincs kedve nehänyotoknak összejönni mapozni?Särpac-cal meg San-nal szoktam együtt tolni, rajtuk kivül meg global-os emberekkel.Megiscsak jobb lenne forumosokkal együtt. 
-
Har_melin
addikt
"lennének, semmi sem végleges", "A mostani recharge delay mellett életképtelenek lesznek", "nem lenne semmilyen azonnali visszatöltési lehetőség" - csupa feltételes mód, ennél egyértelműbben nem tudtam leírni. Nyilván mindenki abból az információból dolgozik, ami van. A mostani információk alapján ez a helyzet.
Ez olyan, mint amikor egy filmhez kijön egy pocsék előzetes és utána az a reakció, hogy nem szabad annak alapján következtetéseket levonni - miközben éppen azért adják ki, hogy az emberekben kialakuljon egy kép.
A manifestoban leírják, hogy miért akarják erőteljesen visszavenni az ES hatékonyságát, leírják, hogy hogyan akarják visszavágni és azt is, hogy ezzel egyidejűleg hol és mennyiben ellensúlyoznák azt. Én is számítok arra, hogy lesznek még ezen kívül is módosítások, az is biztos az eddigi béták alapján, hogy ezeken a javaslatokon is fognak még finomítani, de a megjelentekről akkor is csak azok alapján lehet véleményt mondani.
Hozzáteszem, hogy éppen azért is adják ki előre az ilyen anyagokat, hogy lássák a reakciókat, ne adj isten átvegyék belőlük az esetleg használható ötleteket.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin
üzenetére
Várjunk már az ilyen korai kijelentésekkel... A Phanteon system elvileg full defensive lesz, szóval nem biztos, hogy kuka a CI. Majd bétában kiderül, sőt a jelenlegi változtatások sincsenek kőbe vésve, még simán változhat a dolog. RaizQT mondta a legokosabban. Sokan azért sírnak, mert a játék jelenlegi állapotához nézik az ES változtatásokat, holott a 3.0 valószínűleg teljesen más lesz.
-
Har_melin
addikt
kb. harmadával kevesebb lesz az elérhető ES és megszűnik az Vaal Pact ES insta leech. Ezzel a casual, de még a semi casual játékosoknak is gyakorlatilag kukák lesznek (lennének, még ugye semmi sem végleges) az ES buildek, mert 6-7k ES mellett nem lenne semmilyen azonnali visszatöltési lehetőség. A mostani recharge delay mellett életképtelenek lesznek, hiába növelik meg a recharge rate-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagyis ha en összeszedek magam melle 5db 90es szint alatti embert akkor eleg durva xp-t fogok kapni.