- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
VWendigo #17291 üzenetére
Én igen, azt szoktam (bár, hogy éppen mennyire tudok rá figyelni, az már egy másik kérdés
). Sőt, direkt azért megyek vissza Act 1-be miután végeztem Act 10-el, hogy ne Oriath-ba kezdjek, mert az Act 1 -es Lioneye's zene nekem nagyon bejön. Sajnálom is, hogy nincsen benne abba a gyűjteménybe, amit adnak, ha veszel supporter packot.
(#17289) San398: Ne a hír hozóját bántsd a rossz hír miatt
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #13635 üzenetére
- lesz egy új NPC (Alva), aki a Mud Flats-től kezdve minden egyes pályán és mapon megjelenik (pár kivétellel)
- beszélsz vele és ő visszavisz az időben a piramis valamelyik szobájába
- a szobában egyrészt le kell verni a két építész egyikét (csak az egyiket lehet), ez befolyásolja, hogy milyen szoba lesz belőle a későbbiekben
- másrészt meg kell találnod a más szobákba vezető átjáróket nyitó kulcsot és ki is kell vele nyitni az átjárót.
- erre csak nagyon rövid idő lesz (10+ másodperc!), a monszták leölése ad időbónuszt (a'la Atziri küldetései)
- 11 ilyen teleportálás után "megtalálhatod" a piramist a jelenben, azokkal a szobákkal és átjárókkal, amiket addig felfedeztél. Végigmész rajta mint egy nagy mapon, kifosztod és ezzel meg is szűnik, a következő találkozásnál kezdődik elölről a buli. -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #12527 üzenetére
Az abyss erősen visszafogva de az alapjáték része marad (ritkább felbukkanás, kevesebb loot, abyss depth csak mapokon, nerfelt Lightpoacher, stb.)
a ligáról: nagyon sok függ attól, milyen craftolási lehetőségek lesznek a blood altaron keresztül. ha érdemben könnyítik az életet, akkor egye fene. Pl. az, hogy "at least 4 linked socket" az jelenthet 5L vagy 6L cuccot is, jobb unique vagy rare cuccokat lehet, hogy így érdemesebb lesz megpróbálni linkelni, mint orbokkal.
A fehér socket (ha nem cseszi el a meglévő linkeket) szintén erős lehet offcolor 6L cuccoknál.Egyébként a gyűjtögetés nem vonz.
Az ascendancynél a chiefhez továbbra sem tudok hozzászólni, nem játszottam még. A berserkernél viszont az RF berserkert most tényleg kinyírták - további extra 5-10% life degent már annyi macerával lehet csak ellensúlyozni, ami nem éri meg. Ráadásul a degen kivédhetetlen, mert a rage pontokat automatikusan kapod, ha felveszed ezt az ascendancyt.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
VWendigo #11635 üzenetére
Szerintem a Sunderes Marauder(Jugg, Berserker stílustól függően) ami a szintezés és a mapezés során is stabilan hoz egy hatékony szintet és nem kell hozzá extrém mennyiségű cucc. Endgameben szerintem a top buildek elhaladnak mellette clear speedben, de azért elég messzire lehet jutni vele. A többiek linkelgettek hozzá pár buildet pár oldallal ezelőtt, én anno egy nem túl jól sikerült Jugg-ot rolloltam át sunderre, és ha nem is volt szélsebes, de lab-minotaur és a legtöbb map elég könnyen ment vele. A sebzése szerintem Shaperre és a többi ultra endgame cuccra kevés.
Amúgy a terv: Egy hatékony karakter elsőnek(még nem döntöttem el mi legyen valszeg Frostbolt Inqusitor, vagy valami Ranger), gyors farmolás után Atlas rendberakása, mesterszintezés, map pool kialakítása. Utána megpróbálok egy saját karaktert összehozni. Ezt elsőnek akartam, de nem akarok currency hiányában azon elmélkedni mi az amivel működhetne, csak nincs rá pénz. Harmadiknak meg majd csinálok valami op metahőst és tolom endgame-et, és farmolgatok míg meg nem unom. Ez legutóbb egy Cyclone Slayer volt, most lehet valami teljesen mást keresek majd.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #11448 üzenetére
biztosan skill gemtől veszi el a helyet, de azért most is van egy csomó cucc, amin vagy nincs foglalat (Kaom) vagy nem használhatsz vele foglalatos cuccot és mégis keresik és használják őket. Ettől önmagában szerintem nem lesz kuka a cucc.
Abyss foglalatot szerintem nem lehet majd rollolni, de az még kérdés, hogy mondjuk egy 1+1 foglalatos kesztyűre lehet-e majd még +2 normált?
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #11446 üzenetére
"abyssal socket rollolható-e"
szerintem nem, vagy lesz a cuccon, vagy nem. ilyen socketes cucc viszont nyilván rollolható magic és rare itemmé, hiszen az öv egy alap típus lett, ahogy az unset ring is.
Linkelni szerintem hiába linkeled, hiszen a belerakható jewelek nem support gemként működnek. Tehát ha lehet is majd linkelni, hatása nem lesz a linknek, még több abyss foglalat esetén sem.
A harbinger ligát egyébként miért utálja mindenki? Nekem messze a legjobb volt az elmúlt mondjuk két évben. Végre lvl 88-90 fölött is lehetett haladni, nem 2-3% XP-ért tolta az ember a mapokat. A unique cuccok is jók voltak, a map konvertálást pedig nagyon értékeltem.
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
VWendigo #9363 üzenetére
Persze a régi motorosoknak felesleges a trial, de azért egy új játékosnak le kell futnia párat, mire átlátja. Meg ha régi motoros vagy, akkor 1-1 trial max 1-2 percet vesz igénybe. Ez tényleg akkora probléma?
Magának a labnak sincs végtelen változata. Simán meg lehet tanulni mi merre. Nekem 1-1 lab run max 10 perc(kivéve über lab, mert ott azért nem árt figyelni).
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
VWendigo #9357 üzenetére
Szerintem semmi baj sincs vele, max tényleg az, hogy picit hosszú, de ez javítva lesz. A lab totál opcionális tartalom, ugyanúgy mint Shaper, vagy atziri. A csapdák kerülgetése is fun szerintem, én gonosz módon minden mapot teleraknék csapdákkal, hogy ne csak a lab legyen szoptatós
.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VWendigo #9039 üzenetére
Ha már fejlődésről, MAP-ozásról van szó kérdeznék pár dolgot
lvl70 és felette, mikor már estek MAP-ok merre érdemes "farmolni", fejlődni?
Feltétlen muszáj merciless-en is végignyomni a fő küldetést vagy lehet inkább MAP-ozni, ha úgy gondoljuk?
Drop szempontjából van jelentősége, hogy ha nem MAP-ot futunk, akkor hol kaszabolunk?
A normálisabb "leg" cuccok eséséhez van szintkövetelmény? (ezt csak azért kérdem, mert lvl70-es karival is lvl20 szintigényű legek estek csak eddig)
Van legális cheat a labirintus megoldásához?
Normálon sem jutottam 7-es szint fölé, mert egy körfűrész keresztbevágott seperc alatt
Szerk.
Bocs, nem csak neked címezném a kérdéseket -
Rabby7
csendes tag
válasz
VWendigo #8602 üzenetére
Hali!
Én szerintem újra egy summonerrel fogok indulni, zombi+spectre, meg a kezdetekben pár csonti, magic findel a kezdeti időben.
Azt nem tudom még eldönteni hogy kövessek e egy fix buildet és érjem el végre 3 év után egyszer a level 100 at, vagy maradjak a kisérletezgetésnél, de akkor arra nem sok esély lesz....Itt a breachba kipróbáltam a totemes templart, de tier 10 es mapokon már estem keltem...nem is jutottam level 87 fölé.
Jahm, nem tudom hol lehet megnézni mennyi is az adott ligába beletolt játékidő, de Exa-t most nem is láttam még messziről se... :'(Sok sikert mindenkinek és zsáknyi lootot az új ligába! :-)
-
Mirman
őstag
válasz
VWendigo #8602 üzenetére
Én SSF módban fogom nyomni először és fő célom Atziri és Uber-Izaro leölése. Utána meglátom hogy akarok e még maradni vagy irány a normál liga.
Flameblast Elementalistal kezdek , life based és chancelni fogom a kellő cuccokat hozzá és mindent be fog adni (hurrá optimizmus
). Aztán CI-re jó lenne át állni és akkor ez lenne a tree .
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #8438 üzenetére
Ha jól értem, akkor a legacy stone akkor aktiválódik, amikor belépsz az instába, ekkor elhasznál egy charge-ot.Vagyis gondolom akár ki is veheted, nem számít: az adott instán már rajta van a mod, egy charge-ot már elvesztettél.
Ha arra gondoltál, hogy lehet-e esetleg 4-5 stone-t is aktiválni egy instára úgy, hogy ki-be lépked az ember, szerintem nem. Ha így lenne, akkor a mapok kivételével nem tudnád őket rendesen használni, hiszen addig minden instába egy másikból lépsz át - így akkor is elvesztenél egy charge-ot, ha közvetlenül az átlépő portál előtt cseréled le a stone-t.
-
-
-
kristof123
őstag
-
asus1
aktív tag
válasz
VWendigo #6643 üzenetére
Szerintem jó ez a labirintus, nagyban befolyásolja a karaktert. Bár én kifejezetten utálom, de várom a 4. labot.
És kíváncsi leszek mennyire lesz nehéz, mert van olyan, hogy mercilessen 4000hp+ és egy hitel a tag..
Egyébként nagyon sokszor dobált ki engem is, de az összes karakteremmel megcsináltam és meg is fogom ezután is. Még farmolni is szoktam a sisak mod miatt, mert ugye életbe nem azt adja be ami kell neked
De ha Atzirit meg tudod ölni, akkor szerintem a lab 4-be is meg kéne tudni ölni a komát és atzirit nem nehéz megölni.. -
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
VWendigo #5081 üzenetére
Nem hiányoznak a mellék-questek A4-ből, van azok nélkül is rengeteg fu/újdonság/szivatás
Érdemes a most megjelenő kiegkor belefogni a játékba teljesen kezdőként?
Diablo 3-at tolom, csak most a 2.3 patchig nem sok kedvem van aktívan játszani vele.
A shopban azokat a pontokat csak valódi pénzért lehet megvenni, vagy a játékban is lehet szerezni?
Van valami erősorrend a karik között, hogy mivel érdemes kezdeni a játékmechanika behatóbb ismerete nélkül?Sheol: Attól függ... Persze érdemes belekezdeni, de több mint valószínű, hogy csalódást fog kelteni, ha olyat vársz mint a D3. Itt semmi sem fogja a kezedet, és több mint valószínű, hogy az első karid el lesz rontva. Ezt a játékot meg kell tanulni, mi mivel jó, melyik skillgemek mely support gemekkel jók, hogyan használd a currency itemeket, melyik boss ellen mi a jó taktika, stb. Egy-egy karakter még akár komoly számításokat is igényel, hogy a lehető legoptimálisabban építsd meg. Ha belekezdesz, teljesen el kell tekinteni a D3-tól, mert ez teljesen más(nem casual barát játék).
A pontokat shopban csak valódi pénzért szerezhetsz, vagy olykor-olykor valamilyen játékért/versenyért. Viszont teljesen játszható a mikrotranzakció nélkül is, előnyöd nem származik belőle, mivel ezek csak skinek. Ha meg beszippant akkor is max stashtab-eket kell vásárolni, azok meg akciózva elég olcsók szoktak lenni.
Erősorrend nincs a karik között. A különbség maximum annyi, hogy máshol van a start a skilltreen, meg más skillgemeket kapnak quest reward-ként.
Javaslom keress valami egyszerű buildguide-ot startra, mondjuk egy static strike/ice chrash maraudert/rangert, Vagy egy tornado shot rangert, azokkal egyszerű is haladni, meg megtanulhatod az alapokat is. Castert nem ajánlom kezdésre, mert azok kicsit bonyolultabban, meg eléggé papír karakterek, nulla defense-el.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
VWendigo #5078 üzenetére
- Elég nehéz megmondani mennyire hosszú az új act, mert számít, hogy ki mennyit játszott eddig a játékkal. Nagy jából olyan hosszú lehet, mint eddig az A3 volt. Mellékterületek nincsenek, max olyan amin átszaladhatsz, ha akarsz. Egy mellékküldi van, amiért 1 skillpont jár.
- Nincs időeltolódás. Mindenkinek péntek este 9-kor van a start, valószínű előtte 1-2 órával lelövik a live szervereket, hogy fel tudj patchelni. Az itemfilter live-re csak a release-el kerül be, mint minden újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest