- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
vvega30 #17626 üzenetére
Sőt, már van is
-
sirdond
őstag
válasz
vvega30 #17595 üzenetére
+BoneDragon
MS build semmit nem változott előző liga óta (illetve de, Loreweave-t nerfelték kicsit, de az elhanyagolható), tehát bármelyik 3.5-ös build-et tudod használni és szerintem tökéletesen használható a ligában. Lvl 55 kicsit még kevés, majd később jobb lesz (korai szintekre inkább Consecrated Path szerintem sokkal nagyobb fun main skill egyébként, mint a MS) amikor dmg miatt a mana leech is működik rendesen, meg normális fegyverekt tudsz használni. Nekem volt grelwood shank-es, sword and board-os és nebuloch-os, champion és juggernaut is, legjobban a dual nebuloch juggernaut tetszett, de mindegyiknek van előnye és hátránya is. Howa-s nem volt, de az is tervben van.
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #16928 üzenetére
Mivel a mostani liga metája a cold spellek és a brand-ek, szerintem a legcélszerűbb a Hypnotic Eye jeweleket craftolni. Ezekre lehet flat "ele dmg to spells" modokat pakolni. Ráadásul mivel prefix és suffix is van belőlük, a spell alap sebzésének akár a 10%-át is ráj lehet rollolni egy jewelre, plusz életet vagy ES-t, crit chance-et.
Arra figyelni kell, hogy igazából ilvl76-77-től adhatja be a legerősebb rollokat (van, amit csak ilvl81-től), szóval a játék elején hullott jewelekre fölösleges pocsékolni a currencyt.
-
sirdond
őstag
válasz
vvega30 #16928 üzenetére
azért erre nehéz mit írni, mert annyi hasznos kombináció létezik. de amúgy igen a life + res kombó az általában kelendő, de attól még van egy rakás másik is. én pl kizárólag csak murderous eye jewel-eket craftolok, a többinél nem is tudom, nem néztem, hogy mik a jók.
pár jó tanács:
- Kezdésnek, hogy melyik típusú jewelre milyen modifier kerülhet
- poe.trade /poe.ninja hogy mik a jó árú jewelek
- populáris build-ek (pl molten strike, mathil build-ek,vagy az itt is sokat emlegetett arc trap, stb...) nézegetése, hogy milyen jewel-ek használnak
- imádkozz ezerrel -
0karmacoma0
senior tag
válasz
vvega30 #14749 üzenetére
A küldetések közül te választod ki mit akarsz. Van vagy 5-6 opció más kondíciókkal és mapekkel. Vannak új érdekesebb küldetések, ami nagyon feldobja az eddigi monoton szintezést. A másik nagy változtatás, hogy a szokásos legacy opciók mellett megjelentek új "fizetős" módosítások a map deviceban, amikkel kevesebb trade-eléssel tudod csinálgatni az atlast(Requires a Rare map. Opens a random Rare map of the same tier, excluding the map you placed in the device.).
-
-
-
Egonyolc
aktív tag
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #13045 üzenetére
A max fire resisted a passzívnak köszönhetően így is 76, a másik kettőt érdemes buffolni. Egyéb hátrány nincs, csak így fire resből még erősebb leszel, a lighting pedig marad a normál alapon. Ez főleg a minus mx res mapokon nem mindegy, ott nagyon jól jön, hogy mindegyiknél eleve a normál szint fölött vagy.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
vvega30 #12646 üzenetére
Én azt indítottam ebben a ligában, és igaz még nem tudjuk a változásokat, én nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Nagyon rossz boss killer és nagyon nem szereti az indoor helyszíneket, így nagyon kellemetlen haladni vele az atlason, a magasabb tierű corrupted bossokhoz meg szinte biztosan kell egy másik karakter is. Az open mapokon Tier 12-ig nagyjából megélt(ha nem akartál bosst ölni), de szerintem a másik két divatos Inq(EK és Poets Pen VD) sokkal gyorsabb clearspeeddel rendelkezik. Abyss borzalmas volt vele mert, ha egy-egy támadhatatlan rare átforgott rajtad, akkor a mom nullára húzta a manád és 10% hp-vel menekültél. Essense craftolt, energy shield alapú buildel elég értelmes karit faragtam belőle a végén(aztán átrajzoltam PP-re, szóval a karakterlapon már nincs), de league starterként kifejezetten rossz választásnak bizonyult. A két szükséges treshold gem is hatalmas hátrány.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
vvega30 #11840 üzenetére
Azért nem mindegy milyen a színösszetétel. Pl. most is van 10...12...17c-ért (online) fent [link] olyan, amit kerestem
Mondjuk nálam az int probléma, szóval dex vagy str szükségletű páncélból kellett válasszak. Amit sikerült vennem az dex követelményű volt, bár kicsit rá kellett gyúrnom dex-re, hogy rá tudjam rakni a karakterre
Itt a kari [link] cyclone_ath néven keresd
Közben A9 vége előtt vagyok és 75 közeliek már a rezek most. Sajnos merci labnak nem tudok még nekiugrani, mert A10-ben még nem jártam és nincs meg az utolsó trial hozzá
-
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #10159 üzenetére
Staffot simán tudsz csinálni. 30C összesen a 6db The Dark Mage divination card es utana 3-4 C emlékeim szerint a Shreaking Essence of Sorrow amivel +2 cold staffot csinálsz . Ezután csak LVL 3-4 Haku-val pedig teszel rá egy inc spell damaget es win . Kb 60-70ra olyan erős mint a Taryn Shiver staff , viszont az 10 ex 6 linkelve ez meg maximum 1 .
Mapokbol meg szépen lassan vegyél mindegyikből t10ig 1 db ot amit még nem teljesitettel hogy meg legyen a bónusz és onnantól kezdve könnyű a mapozás .
-
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #10139 üzenetére
Itt van MirmanFbTotem néven van a kari . Sima +2 cold gemes 6 link staffal megyek ezenkívül mindenen mana + life és a critet a fáról szedem össze.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
vvega30 #9861 üzenetére
Az a gond, hogy nem sokat vagyok otthon gép előtt, innen meg nem tudok linkelni. Rákeresel freezing pulse totemre tuti beadja a youtubon Még megpróbálok neked keresni egy direkt linket, de YT-n nem volt hozzá. Akinek lesz kedve partizni és közben dumálni azt szívesen látom, azt se baj ha tapasztalt, mert én nem vagyok az
paci ti őrzitek még ezt a szép hagyományt? D3-ból ismerjük egymást..,.
Mennyi ottani rég arc játszik azóta Poeval -
simondr
senior tag
válasz
vvega30 #9800 üzenetére
tipikusan két olyan buildet irtál, ami annál erősebb minél több currencyt tud rááldozni (persze ez általában is igaz).
mindkettő igazi ereje +3 fire staffban rejlik, ha abban rakod ki őket, akkor a dmg-el nem lesz probléma.
Más kérdés hogy a defense hogyan épülne fel. Ha már 3.0 akkor gondolom life.
Érdemes sok reserved mana reduce pontot kihuzni, sok aurát használni, mindkettőre igen jó hatással van pl egy haste és egy anger aura. -
simondr
senior tag
válasz
vvega30 #9648 üzenetére
a mirror drop amúgy legritkább esemény a játékban, azzal nem érdemes számolni. Viszont ex droppal kapcsolatban...nem tudom ti csináltok valamit rosszul vagy én valamit nagyon jól, nekem a mostani legacy ligában is esett vagy 16-18ex, igaz sokat MF farmoltam és breacheztem, azokból van a legtöbb ex drop.
De ha már itt tartunk, a currency fő forrása nem a currency drop, hanem az itemek eladása, és a kraft.
Most 620exnél tartok, úgy hogy az utóbbi hetekben nagyon minimálisat játszok, napi kb 4-5 map, viszont továbbra is szorgosam chaos spamelem a jó baseket és az előbb vagy utóbb kifizetődik. -
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #9489 üzenetére
a) veszel supporter packot, a legolcsóbb 30 USD
b) benevezel a race-ekbe és elöl végzel, ezzel nyersz (naponta vannak, van mibe)
c) szerencsés vagy és kapsz egyet a napi kb. 1000 random kiadott kulcsból
d) szerencsés vagy mert van ismerősöd, akinek több is van (pl. packból és versenyből is) és az megdob eggyelMás: Act5 bossfight - hát ez nem egy egy korábbi Merci A1 Merveil, az biztos. A végét nem igazán értem, úgy láttam, mint ha nem pusztult volna el?
Viszonylag hosszú ideig nincsenek flask töltetet adó accolyteok, hamar ki lehet fogyni a piából és ez nem egy berohanok, lecsapom harcnak néz ki.
-
kristof123
őstag
válasz
vvega30 #9350 üzenetére
"főleg nem a magyarok, inkább eladják a piacon még ha csak 1 alt-ot nyernek rajta akkor is"
Ez sem teljesen igaz, inkább az a baj, hogy ha berakjuk ezeket az itemeket egyből valaki kiszedi magának az egészet. A legjobb példa erre a mapok:
A ligák elején 1-2. héten ezeket is el lehet adni jó pénzért (piros térképek) és vannak olyan kedves klántársaink akik önzetlenül beteszik, hogy ezzel segítsék a kisebbeket, de vannak olyan pofátlanok akik kiszedik egy perc alatt az egészet. Így nincs értelme nagyon adakozni...
Van officer tab, ahol csak az offi + leader tud kivenni oda szoktuk rakni az értékesebb dolgokat és onnan ki lehet kérni. Viszont ez nem éppen népszerű, úgy néz ki az emberek nem szeretnek kérni.
Még azt szoktuk csinálni, hogy belinkeljük az adott tárgyat chat-re és felajánljuk, hogy kell-e valakinek. Ha írnak megkapják, ha nem akkor vendor/elad/elrak...
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #8815 üzenetére
Valószínűleg nálam is ez volt, legalább is kétlem, hogy a t-home minimál sávszélességével (itt nem tudnak többet adni...) két perc alatt lecsorgott volna a 12,6 GB
A steam kliensssel eddig nekem sem volt semmi bajom, sőt, szóval no problem, csak kellett egy kicsit takarítani a gépen.
-
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #8748 üzenetére
A másodikat maximum 1-2 ex-bol össze lehet rakni . Én eddig minden ligában kiraktam ezt a buildet konkrétan. Piros mapokra abyssus se kell , elég egy Bringer of Rain.
Persze ha később pl shapert vagy ilyesmit akarsz akkor nem ár a drágább gear . De itt úgy is meg lehet oldani a sebzest ha Bringer of raint használsz és nagyon durva dupla phys rollos steel ringeket használsz. -
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #8742 üzenetére
Látható a videókból, hogy mindkettő életképes, a stun talán biztonságosabb - ha nem tud mozdulni a delikvens, akkor ártani sem tud.
Viszont nem tudom, "elérhető" alatt mit értesz, szerintem 9-10 exa alatt egyiket sem fogod megúszni. Az Abyssusnál árban nagyon nagy a szórás, itt mindkát buildben a drágábbik van, amelyiknél alacsony a bekapott sebzés.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
vvega30 #8591 üzenetére
Na ez az egy hónap már inkább kettő, túloztam kicsit
Általában akkor esett, ha szabadnapos voltam és tudtam 6-8 órát zsinórban játszani. Mondjuk tegnap felugrottam 10 percre és egy chayula breachből is esett (: A kövi szezonban mindenesetre ki szeretnék próbálni más bildet is. Az a baj velem,hogy szeretek egy karit felhúzni normálisan és másra már nem jut időm
Na ehez most 2 hónap kellett. Szívesen kipróbálnék már egy summoneres bildet is, bár nem tudom mennyire életképes pl. bossok ellen, vagy mapozni. Tetszett a penta golem, de azt mondják nagyon drága is...
-
VWendigo
tag
válasz
vvega30 #8529 üzenetére
Nem. a 3.0 -val jön majd nyár körül. Addig marad a 3x végigjátszás és endgame... de legalább már jó ideje nem négy. Kezeket fel aki még csapatta a Ruthless-t is. Na azok voltak a szívások. Mondjuk igaz, hogy addig csak a1-2 volt játszható, és amikor jött a3p1 akkor ki is vették de gyorsan
Én kipróbálom SSF-et most, faja lenne valami rainbow cucc oda
Tuti ugyanezzel a clave-es builddel indítok, mert kezdőnek nagyon harap, fasza a clear speed, lab kicsit szopás vele, de kezelhető. Vaal picsát még nem néztem és shapert sem. Még szintezem, finomítom.Mellette meg normál trades ligában valami summonert kezdek már, mert régen vittem. Vannak mostanában jó kezdő buildek?
-
simondr
senior tag
válasz
vvega30 #7767 üzenetére
ha annyi ezresem lenne ahányszor ezt a kifogást láttam:
"Én azért untam meg mert nem esett magas map és így gyakorlatilag elakadtam a 10-12-es mapokon."
Lehet, hogy most titkot árulok el, de emberek, mapot lehet venni is. komolyan. és nem is horror áron. Kb fél óra dried lake farm árából kijön egy t13 vagy t14 map.
@Zyrius
tetszett ez a beskálázott player experience szintes dolog. Én azt hiszem a vége fele járok, és úgy egészíteném ki / javítanám át, hogy az MF geares játék az inkább 8 körül van, nem ennyire a végén. Aki ennyire tapasztalt, hogy már high en cuccokat kraftol stb (megj: 2 napja kraftoltam egy 941 ES vaal regaliat, 80c+1ex ment rá ) az inkább olyan buildet tol, amivel elmegy shaperig, és közben jól szórakozik, ill ha esik valami jó ami nem kell, eladja, lásd pl mathil vagy akár én is uezt csinálom.
egy másik megközelítése a játéktapasztalatnak hogy milyen contentet tudsz megcsinálni:
1) normal cruel merciless alapgame
2) T1-T5 mapok
3) T6-T10 mapok
4) über Izaro
5) normal Atziri
6) high tier mapok / unique mapok (itt megjegyezném hogy a Putrid Cloaster egész keményre sikerült)
7) über Atziri
8) Shaper -
Ramos_
tag
válasz
vvega30 #7769 üzenetére
1. már act 2 normtól rakod félre a stone hammereket
2. mindig a legnagyobb mapodat tolod, és céltudatosan haladsz az atlason, a buildednek nem kedvező mapokat skippeled
3. T5 felett már lehet alchozni a mapokat
3. ha eléred a t8-t9-es mapokat elkezdessz chiselezni is előtte, itt kellenek majd a stone hammerek, gavelek, rock breaker (ha vki esetleg nem tudná 20% qual stone hammer stb + any map vendornál = chisel)
4. normálisan kereskedsz ami = több premium tab, sajnos nem elég csak belerakni, be is kell árazni különben leszarják, ahhoz hogy beárazd poe.trade utánakeresés stb, mindig megnézed mi a legolcsóbb abból, és megpróbálod hasonló áron adni, de nem szabad bedőlni a price manipulátoroknak, ha pl van egy unik 6chaosér, a következők meg 20 felett vannak akkor csak vki le akarja vinni az árat
5. ha normálisan tudsz tradelni akkor 50-100 chaos felett leszel, ebből már nem sajnálsz zanánál pár chaosér modokat fizetni, beyond, domination, ambush mapoktól függ
6. ezen felül még mindig ott lesznek a rare unid mapok, vaalozott mapok és sextantok is
7. és itt még mindig bejön plusz egy faktor, ha ezeket megcsináltad még mindig lehet peched és csak nagyon nehezen jutsz t12 mapokra (nekem ilyen is volt), ilyenkor egyszerűen megveszed poeltrade-en a mapokat amiket akarsz és probálod ujra -
Zyrius
aktív tag
válasz
vvega30 #7767 üzenetére
Ezzel nekem is van gondom T9-T10 szinten.
Azt gondolom, hogy ha el jut az ember egy bizonyos szintig, akkor tudja, hogy hogyan kell a map-eket kezelni1) tud / akar partyzni, van 1-2 ismerőse, klánja stb
2) tudja, hogy hogyan lehet partyt szervezni, csatlakozni
3) tudja hogyan kell venni milyen csatornákon keresztül érdemes venni stb...Ha te is elakadsz, akkor szerintem még nem vagy a 9. szinten.
Ismétlem magam, én úgy képzelem hogy a fejlődésünk, mint PoE játékos része az, hogy ezeket megtanuljuk kezelni és nem fogyunk ki a map-ekből.
Pl.: nekem a mostani gearem (IceShot ranger) elég erős, jó a gearje is, nem haldoklik. Szerettem volna 6linket ezért elcsesztem kb 400 fuse-t persze nem lett meg....
De igazából nem is kellett volna, mert így is röhögve végzem ki a T9-T10 szintig az összes bosst. Inkább el kellett volna költenem ezt a pénzt map-ekre és akkor szépen fejlődhettem volna tovább, magasabb szint, több loot, még több map, stb stb stb, hibáztam ezzel kapcsolatban a köv ligában nem fogok 6L lottozni ha van pénzem inkább arra fogok koncentrálni, hogy hogyan kezeljem a map kérdést, hogy ne fogyjak el, mert ott meg is hal a liga.
Szerintem ez a legrosszabb, amikor nincs semmid, csak egy karaktered de nem tudsz hová menni. Vagy indítasz új karaktert unalmadban vagy leteszed a játékot és vársz a következő ligára. Ez talán tapasztalattal jobb lesz nekem is, most tudatosan fogok figyelni erre a köv ligában. Úgy érzem a map fontosabb, mint hogy 180k dps helyett 250k legyen.. de úgy tűnik ezt nekem is a saját káromon kell megtapasztalnomegyébként ha van itt valaki, akinek hasonló célkitűzései vannak a köv ligára (SC), mint nekem akkor írjon rám talán már ha 1-2-3 ember kicsit összeáll és együtt map-ezik csinálja a napi küldiket stb... már sok segítséget jelenthet
Cél.: Shaper és 24 achivement
_Jezebelly_
Sajnos a ma esti rajtról lemaradok, céges karácsonyi buli lesz -
Sheol
aktív tag
válasz
vvega30 #7741 üzenetére
Jól mondod.
Blade Flurry nagyon erősnek tűnik, de ez alapján rengetegen kezdenek azzal, ezért aztán jó drágák leszenk a hozzávaló cuccok.
Második karakternek viszont már jó lehet, ha nem cseszték szét nagyon 2.5 patch-csel. -
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #7358 üzenetére
Többször kell próbálkozni
Poénkodást félretéve: Nordicnak igaza van. Nekem bejött már 6L alig pár db fuse-ból (ráadásul egy Shavronne, majdnem bukfencet vetettem örömömben) és volt, hogy ellőttem 1000+ fuse-t hiába. Van, amikor sikerül, van, amikor nem. Az ilyen "van 78 fuse-om és tessék, itt a 6L" videók éppen azért járnak körbe, mert igen, ilyen is van. Ma meg nyert valaki 500 milliót a lottón.
Ha tényleg "élet-halál" kérdése a 6S vagy 6L, akkor szerintem biztosabb út a vétel, bár ez főleg unique cuccok esetén igaz, ahol fixek a paraméterek. (Általában 1500 fuse-nál kevesebből megkaphatók.) Ha egy szerencsésen összejött hiper-über sárga akármiről van szó, akkor viszont csak úgy szabad belevágni, hogy ha nem sikerül, akkor nem sikerült.
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #7199 üzenetére
Az a Vortex build, amit én játszottam az előző ligában, az nem OP, viszont teljesen jól játszható és olcsó. ez volt az első kari amelyiket lvl 90-ig elvittem, egyszerűen azért, mert nem halt meg gyakran, ha igen, akkor is jellemzően a saját hülyeségem miatt (detonate dead láda, stb.)
-
Ramos_
tag
válasz
vvega30 #7199 üzenetére
az hogy mi az op? az nem kérdés volt részemről
azért írtam hogy egyértelmu legyen mire válaszolokés szerintem le is írtam mivel lehet jól haladni, akár gearigény nélkül
a flame totem ahogy mondod meghal egy idő után T8-as map magasságban, ezért sem írtam Tier 1-es buildek közé, bár dual consuming dagger a poison miatt sokat dob rajta
-
Ramos_
tag
válasz
vvega30 #7195 üzenetére
hát mi az op?
beszokták sorolni a buildeket nagyjából erősség szerint
Tier 1-es buildek kb most 2.4-ben
Blade vortex bármivel,
Spark + VaalSpark Inquisitor,
Essence Drain+Cont - nulla gearigény,
Earthquake még nerf után is T1 sztem de mostmár kell hozzá gear,
Reave - szokásos
Fireballbol is tuti lesz most T1 - tippem fireball totem chieftain vagy Inq
Flameblast hasít ahogy szokott 0 gearrel
Kinetic Blast, Lightning arrow -- de mostmár kell nekik single target
Tornado shot
Facebreaker is erős lesz főleg Shield Charge-al meg az uj steel ringekkel
poison Bladefall mine/trap végre balanszolva lett hálisten, de még igy is T1 leszmeg még ami nem jut eszembe
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
vvega30 #7089 üzenetére
Perandus-on azt csináltam, berserkből a leech meg a 40% more dmg miatt, eléggé durva, igaz az nem totemes volt. Szerintem a BF-t, kár totemből castolni, mert nagyon megöli a dmg-et, és buksz egy support gemet is. Fentebb linkeltem a fát hozzá. Igaz az Ascendancy pontok nagy része felesleges, de a mire dmg buffot meg a leech ág az bőven kárpótol.
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #6882 üzenetére
Ez a cyclone is nagyon jól működik nekem. Top DPS Kaom's Primacy is csak 5-7 chaos, én lvl 81-nél váltottam Atziri's Disfavour-re. Az Abyssus sisakot én végül inkább dobtam, a Kaom nélküle is elég sebzést adott és nem kellett onehit miatt aggódnom.
De ez a duelist Molten Strike/claw build is nagyon erős. A passzív fa már elavult a posztban, ez az enyém. Claw-ból én inkább maradtam a kombinált life/mana leeches változatnál az egyik kézben, nekem bőven elég. Amire figyelni kell, hogy lehetőleg csak flat leeches claw-t használj, ne x%-osat, mert full ele konverzió miatt azzal szívni fogsz.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #6318 üzenetére
Ha van prémium tabod, akkor beállíthatod, hogy az "bolti" tab legyen, amit oda raksz, az - ha jól értettem - automatikusan megjelenik a shopodban. Jobb kattintással az árat is beállíthatod, de akár az egész tabra is beállíthatsz árat, akkor nem kell egyedileg áraznod.
Gyakorlatilag ugyan az a funkcionalitás, mint a procurement-ben volt, csak nem kell hozzá külső program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged