- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Mirman
őstag
Viccet félretéve amúgy az első és második fázisban mindent meg kell ölni körülötte . Ne hagyd hogy oszlopok maradjanak vagy azok az oroszlánok vagy bármi ilyesmi. Ez mind erősíti őt a harmadik fázisban . Normál és Cruel nehézségen pedig érdemes azt betartani hogy normált akkor csinálsz ha Cruel act3ban vagy , cruelt pedig ha merci3-on . Tehát nagxobb lesz a szinted mint a labnak de ezáltal könnyű lesz .
-
simondr
senior tag
multistrike csere csak faster attackre, különben nem lesz elég attack speeded. Cold penetrationre használj egyébként frost bombot bossokhoz, gem nem kell. resistet főleg gyűrűből vegyél, ezen felül kesztyűből és cipőből. Amire még oda kell figyelni az az accuracy, amit kesztyűről, amuletről és gyűrűről tudsz szerezni.
-
simondr
senior tag
a gyűrűk mindenképp kuka, iszonyat trash, keress olyat első körben amin van sok resist meg minél több life. Amulet szintén kuka, keress olyat amin van sok flat phys dmg, lehetőleg weapon elemental damage és life.
A jelenlegi övedről pedig még ennyi jót sem lehet elmondani
Ha nincs jobb akkor használj (modmeginord girdle-t, 1c körül van az ára. Cipőből pedig érdemes belőni az Atziri's Stepet, ha már dodge a védelem alapja, akkor nagy hiba pont azt kihagyni.
A skill fát tekintve egész oké, alakul. még azért több life pontot kell majd kirakni, meg több crit chance-ot, ha már crites.
Gemeket tekintve én semmiképp se használnék ele focust, max bossokra. idálisabb 6l setup: frost blade, multistrike, melee phys damage, weapon ele dmg, increased critical strike chance és crit damage vagy power charge on critical. Cold penetration felejtős, használj helyette a fight for survival jewelböl 2db-ot. Added cold damage felejtős.A fenti szineket a mostani 6linkedben nem lesz egyszerű elérni, lehet hogy jobb lenne egy 6link rare EVA+ES base kell neked, pl carnal armour. A multistrikeot amúgy kicserélheted faster attackre, talán kicsit visszaesik a dpsed, de legalább nem random targetet ütnek meg a primary utáni ütéseid illetve nem kell annyi piros szin a 6linkedbe.
-
-
-
simondr
senior tag
touch of anguish jó egynek, olcsó és kb end gameig használható cucc, kár hogy nincs most nálam.
Indits szerintem uj karaktert, scion felejtös, én a helyedben raiderrel próbálkoznék.
A mostani kb 2.5k hp helyett be kell célozni 4.5-5k-t és akkor nem öl le egy felrobbanó hordó
sry
-
Har_melin
addikt
- persze, hogy könnyen hullik, amikor egy döntően eva buildnél átállítottad armorra a védelmet. Szerintem szedd ki az Iron Reflex-et, jobban fogsz járni.
- az added cold dmg helyett használj cold penetrationt
- Megcsináltad a ranger ascendancy-t, de nem választottál kategóriát (a három kis körből az egyiket). Én a pathfindert választanám, de én csak tiszta rangerrel játszottam eddig ezt a skillt.
- a Daresso helyett én inkább valami rare-t keresnék, sok phys dmg, %incr. ele dmg, flat cold dmg-el és magas, legalább 1,5-ös attack speeddel
- én a magam részéről utálom a Lioneyes Paws-t, mert pont amikor alig élsz, akkor csökkenti le a mozgási lehetőséget, de a te dolgod. -
San398
őstag
- Szerintem így elnézve a cuccaid kevés a life meg a resist ezért halsz sokat!
- Az unique cuccokat cseréld le olyan rare item-re amin sok life és resist van. (amíg nincs minden ele resist 75%-on addig problémás a fejlődés) és ne a skill fán akard összeszedni a resistet!
- az ice golem maradhat szintezni a gem-et ha később kritikust akarsz de most szerintem egy stone golem jobb lenne a life miatt.
- Touch of Anguish-ot vennék és a claw irányba indulnék valahogy így [link]Lehet nem tökéletes de majd jönnek a profibbak és kipofozzák a hibákat
Egy ranger pathfinder jobb választás lenne.
-
n1nja
tag
Sziasztok!
Fejlődik szépen
"kevés rajtam az unique item" problémát a poe.trade oldalon orvosoltam. Persze nem tudtam venni hűdekibeb@szottdurva cuccokat, de jobb, mint ami volt. Lett végre 6 socketes mellvértem.
Frost Blades a következőkkel van linkelve:
- Weapon elemental damage
- Faster attacks
- Elemental focus
- Added cold damage
- MultistrikeFight for Survival jewel-nek köszönhetően sokat javult a sebzésem. Jelenleg a védelemmel van problémám, az elvártnál könnyebben hullik el a karakter.
Tippeket, ötleteket még mindig szívesen fogadok.
További szép napot!Üdv.
-
VWendigo
tag
Hát... A5 elég érdekes lett. High Templar Avarius azt hittem keményebb lesz (ő volt a trailerben).
Kicsit megkavarodtam a mapon is. Side questek kevesek szerintem, legalábbis eddig. Part2 A1-2-ben remélem több lsz. Eddig magasan hozza a szintet szerintem, és A4-nél sokkal jobb lett szerintem.(Eddig egy unique sem eset.. tipikus
)
-
-
n1nja
tag
Sziasztok.
Módosítottam: Iron Grip-et cseréltem Elemental Focus-ra, Added Cold Damage-t pedig MultiStrike-ra + aktiváltam a Herald of Ash aurát is.
Így jobbnak tűnik. Ha végre valahára esik valami cucc is, akkor tudnék tovább fejlődni, de a unique itemek elkerülnek qrvára. :/
Tipp, javaslat valakitől?Üdv.
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged