- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Péter86
csendes tag
válasz
simondr #39508 üzenetére
Abyss taktika nagyrészt maxroll.gg magic find guide kis apró módosítással videókból. Most nem tudom leírni IIR / IIQ-t, pár napig nem jutok géphez.
Átlagos MF cucc, érdembe már csak egy sokkal jobb ventors gamble ringgel vagy kalandra ringgel javítható szerintem, azok meg nagyon drágák.
Wisp kb. 2000+ kék 2000+ lila, kis sárga de, olvastam nerfelve lett, régen 10 ezrek is össze jöttek egyeseknek, de akkor én még nem próbáltam az egészet.Map modokat annyira nem figyelem, 4 chisel, sima alchemyt rányomok és ha reflect lesz akkor chaost rá. Túl sok a grind ebbe a játékba már nekem, tudom grinding gear games mi más is lehetne...
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #38221 üzenetére
16 Gb ramom van, és ha jól emlékszem egy 500 v. 550W-os táp van benne, a márkájára már nem emlékszem, de valami ismertebb. A játék, meg M2-es SATA-n van. Szoktam nézni a benchmarkot játék közben néha. Háát... a videókártyát szereti néha pörgetni, a processzort meg szinte mindig
Viszont tény, hogy sokkal jobban fut, mint a Diablo 4, bár a köztük lévő 10+ év miatt, ez el is várható -
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #38185 üzenetére
Én most - részben mert a Diablo úgy egyébként tetszik, meg a Last epochot is ki szeretném próbálni - egy RX 6500 XT-vel szemezek, de "hála" a gyártók teljesen követhetetlen számozási gyakorlatának, fogalmam sincs, mennyire lenne elég.
Nagyjából ez a 70k-ig terjedő sáv az, amit még meg tudok magamnak indokolni, hogy kizárólag játékot célzó hardverre költsem - e fölött már egy csomó érdekesebb, fontosabb dolog van az életemben. Azzal tisztában vagyok, hogy ez messze nem a kihegyezett látvány lesz (ahogy elnéztem, nagyjából az "ajánlott" szintet üti meg), de mivel se a 24"-os monitort, se a procit (ryzen3 3100) nem akarom cserélni, ehhez elég ha illeszkedik. -
Rayner
őstag
válasz
simondr #38189 üzenetére
Lassan kipucolom D4 térképét, pár quest van hátra, minden lilith oltár, dungeon stb kész van. Azt kell mondjam nagyon jó az alapja, de ordas hibáktól (vagy szándékos lassításoktól) hemzseg... csak hogy a legerősebb negatívumot említsem itt is mint az MMOkban nem tudsz kifutni a pakkokból mert "belassulsz" és utolér... a vége felé láthatóan beleuntak a quest gyártásba mert irrelevánsan sokat kell oda-vissza futkosni...
mondjuk ha ezzel végzek akkor az account wide cuccok feloldva többé nem kell. Egyenlőre D4 nagyon "üres", visznont az eventek nagyon jók már amikkel eddig találkoztam. nyilván nem egy map darálós játék de nem is rossz. meg ugye nincs teleport a dungeonhoz hanem kutyagolni vagy lovagolni kell ami szintén rohadt idegeítő, de nyilván oda kell kötni a népet a gép elé.. (gyanítom 3 patch és fel lehet oldani a teleportot a dungeonhoz...) szóval egyenlőre Poe2nek semmi félnivalója nincs, de D4ben nagyon sok a potenciál... főleg hogy az itt megismert ligamechanikákat tudja online eventek formájában random adni. jah és amd r5 3600 + rx580 + 16gb ram simán megy. -
-
BoneDragon
veterán
válasz
simondr #38185 üzenetére
Szerencsére szerintetek...videóról nézve max egy szinten vannak, de semmivel sem szebb. Majd jövő hónapban kiderül.
Azt még hozzáteszem, hogy diablo kenyérpiritón is elfut olyan jól van optimalizálva, mig a poe bármikor bármin be tud szaggatni, ráadásul ha azt a régi kaki motort tupirozták igy fel, reszkessetek... -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #37048 üzenetére
Ez szép, de kb el is vette a "játék örömét". Csinálsz egy buildet, aztán folyamat azt kellett volna figyelned, hogy mikor milyen mosta jön eléd (mert, ha nem, akkor pillanatok alatt leölöd).
Sliccha csinált cullert, de nem tudom, hogy hányszor sikerült neki váltania és ilyesmit lootolnia.
Én személy szerint örülök, hogy ezt kivették ebben a formájában.
-
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #36218 üzenetére
Na most benezted, mert ebben a ligaban kajak volt egy közel immortal karim.Jo, hogy kiprobaltam a phantasmal unearth-crema necro-t, mert most eleg durvan lenerfeltek.
Bealltam simu wave 30ba es csak nyomtam a skilleket es neztem, hogy kocsis meg a haverja elporladnak, miközbe nekem az eletem ilyen mm-eket mozdult csak el.
-
Lokids
addikt
válasz
simondr #35916 üzenetére
De miért ne tudná? Elég tankos és minion buildként a ballista elvégzi a dolgát. Elég nagy sebzést okozva. Facetankolni meg senki nem képes a bossok képességeit.
Kétlem, hogy az elementalist ág annyival több sebzést okozna.
Bár kíváncsivá tettél. HA az occultistom átraknám elementre és átruháznám, lehet sokkal erősebb karit kapnék végül?
Bár ott meg kell oldani a 100% accuracyt, amiből jelenleg 0 van a builden. -
Edge
veterán
válasz
simondr #35914 üzenetére
nem tőlem kérted ugyan de íme:
Explosive Arrow Champion vs. Endgame Bosses by ziz -
Edge
veterán
válasz
simondr #35903 üzenetére
nálam azt jelenti bármelyik amit eddig próbáltam
über jah egyiket se próbáltam, de sirus, guardianok, t16 100%-os delimap, simulacrum lvl29(igen 30 az már nem ment ez tény) megvolt, de mondom idő előtt meguntam a ligát, szal én tőlem már ne is várj bizonyítandó videket srylokids: vegyél fragmentet
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
válasz
simondr #35900 üzenetére
hát az nem egészen ugyanaz... 1 másodpercig tauntol a ballista amikor leteszed(!) vs 100% taunt on hit, utóbbi kényelmesebb azért
nekem teljesen megfelelő amit a champ kitol damot, bármit lenyomok vele, de ki hogy érzi persze, ezért szubjektív ahogy mondod
volna még min maxolni a karimon ofc, de olyan iszonyat nagy exa mennyiséget nem feltétlen kell beletolni, ezzel a karival akármilyen durva mapot lenyomok, bármilyen content, guardianok egyebek tök8.na persze mind hiába ha már megint meguntam a poet sajna...
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #35480 üzenetére
szereztem headset-et, gyere
amúgy archnem annyira nem jött be nekem, de az új atlas meg endgame boss-ok, ami ezzel a ligával jött, és a náluk eső build enabler unique cuccok igen.
röviden: atlas sokkal könnyebben kimaxolható és emelett könnyebb arra rámenni, amit szeretsz csinálni.
ehhez még hozzájön az új ligában, hogy, amit meg nem szeretsz csinálni, azt le tudod majd venni.ja és szerintem nem lesz unalmas, sentinel sokkal jobb ligakontentnek néz ki elsőre, mint az archnem volt
-
DjDanee87
addikt
válasz
simondr #33835 üzenetére
Csak egy karival csináltam a delve-t (lvl 80 lett meg), de üzenet nem jött.
A gauntlettel sem jártam sikerrel sajnos. Vasárnap lvl47esen csak fél szint kellett volna 48hoz mikor Malachai-joz értem. Gondoltam előtte lévő The Harvest zónában kigrindolom a maradékot az extra passzív ponttért a bosshoz, de ott benéztem egy GMP-t: https://www.youtube.com/watch?v=9DqQ5U9GU2I Pedig olyan közel volt a mysterybox
Ezekbe a dögökbe láttam egy Ziz csatornájára feltöltött gauntlet highlights videóban, hogy más is pusztult el. Na majd legközelebb. Igazából ez is szép eredmény úgy gondolom - sosem próbáltam ezelőtt HCt PoE-ben.
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #33652 üzenetére
Hat ezt tudom, ezert van mindig szerencsem a buildhez szükseges cuccokkal.mindig nezem szinte a streamjet es igy idöben vagom mi dig, hogy mit kell venni ergo a nagx hypeot megelözve vasarolok be. Pont igy volt most is, megvettem a 3as voiceokat kb 50 exbe a kettöt, most meg ahogy neztem, darabja kerül annyiba.3 napja kezdtem el csinalni a boneshatter karit de bazz semmi idöm nincs jatszani, meg mindig csak act9nel vagyok. tegnap viszont elkurtam egy csomo penzt, mert probaltam a sceptre-t megcsinalni ami neki is van... Most tartok 12 exnel es nincs hasznalhato fegyom.
viszont a hypeot meglovagolva mar kerültek fel trade-re olyan sceptrek amik jok, csak hat 20exnel kezdödik az aruk.
-
-
persil
nagyúr
válasz
simondr #30248 üzenetére
Nem az a baj a poe party-javal, hogy nem eri meg, vagy hogy nem lehet. Mert de.
A "baj" az, hogy mig mas jatekokban egy kattintas a macthmaking/friend invite minden letezo jatekmodra, addig itt egy kovel pattintott osember megoldas az egesz, neha percekig tart szimplan behivni egy masik embert.
Ehhez pedig nem kell a jatekosok otletcsokra, eleg lenne megnezni, hogy n+1 mas jatekban, hogy mukodik.
Mukodik? Igen. Megeri? Igen. Letisztult, intuitiv, igenyes? Hat nagyon nem.
-
freddirty
senior tag
válasz
simondr #28830 üzenetére
ennyi, de nem tudom hogy enélkül mennyi a patch. Lehet ugyanúgy 13GB...
más: Ziznél láttam hogy a poedb.tw-n Maven damage is fönn van már. Csak elemental damage van, nincs phys és chaos. De valami brutális nagy, oneshot. Vszleg vmi helyezkedős történet lesz és ha elkúrod akkor nyiff.
More precisely:
MavenMemoryGameDeals 42571 to 63857 Physical Damage
100% of Physical Damage Converted to Fire Damage
100% of Physical Damage Converted to Cold Damage
100% of Physical Damage Converted to Lightning Damage
Deals 3695.4 Base Fire Damage per second
Deals 3695.4 Base Lightning Damage per second
Deals 3695.4 Base Cold Damage per second
Causes 3 Burstsés ez is cuki:
MavenCircleSlamDeals 8741 to 13111 Physical Damage
spell_maximum_action_distance_+% [-60]
damage_hit_effect_index [19]
100% of Physical Damage Converted to Fire Damage
100% of Physical Damage Converted to Cold Damage
100% of Physical Damage Converted to Lightning Damage
Enemy Block Chance reduced by 1000% against this Skill
Enemies have 1000% reduced chance to Dodge Hits from this Skill -
sirdond
őstag
válasz
simondr #28802 üzenetére
Az a Harvest-es karakter Harvest gear-ben (úgyhogy annál jobbat akarok most
) , a Heist-eset sajnos átspecceltem Poison Claw-ra (azon belül is Pestilent Strike leginkább) liga vége előtt, mert már rég ki akartam próbálni mit tud jó gear-rel és hogy tetszik e.
Egyébként ez a build guide. -
tibee77
őstag
válasz
simondr #28651 üzenetére
Rosszul fogalmaztam a kerdest, leveling alatt mivel mentel.(skill-cuccok, illetve mennyire szenvedös ) akkor valoszinü hogy galvanic vagy ligtning arrow-ot fogok tolni tempesttel.kell egy tabula es mar okes is a dolog.kertem pentekre szabit szoval csak asszonytol meg gyerköctöl függ hogy orrverzesig tolom vagy csak napi 8-10 orat.
jo lett volna elementalist-tel kezdeni de nem merek.
minden liga starteremmel megszivom.elmegyek velük altalaban 90 környekere aztan költhetek egy rakat regretet vagy kezdhetek megint uj karit.jo lenne mar nem igy tolni.
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #28559 üzenetére
Flashback mar reg ki lett osztva nem?Ott kaptam a fostos back attachment-et xD
Brunne:Amugy eleg jo kis gif mert a piros brand mtx-szel pont ennyit latok kb.
A ho dekorral nem lett volna gondom, hanem 2 db kek kristalyt kapok ami egyaltalan nem jön be.Az a fullos ho meg nagyon jol nez ki.azert megeri challengezni.
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #28467 üzenetére
Ha mar wander, asszem erik az elementalist elementalhit wander ligakezdesre.
ugyis kapott eleg nagy rework-öt, meglatjuk mit lehet belöle kihozni.de amugy arma brand se lehet majd rossz, lehet maradni kene a brand-nel mert bossokra nagyon jo mechanizmussal rendelkeznek.2 100as kari utan mar nem kezdek megint stormbrand-et, hiaba jo league starter. (Trade league-be persze, ssf-be nem kezdenek a cluster jewelek miatt).
Badlof: hiero-ra sokan panaszkodnak hogy ezek a latszolagos buffok igazabol nerfek, föleg a totemes kariknak.ne örüljel meg koran.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
simondr #28467 üzenetére
Köszi
Jewelek mennyire szoktak dragak lenni, nem corrupt?, ahogy nezem a weapon az Heistes , altered vagymi a neve azoknak , ha marad mint liga mechanic akkor beis huzhato , tobbi meg eh
Am burning arrow mennyire elheto ? csinaltam egyett mappig szepen elvitt gond nelkul de endgamebe nemtudom mennyire jo az ignite 🤔 -
Badlof2k
senior tag
válasz
simondr #28465 üzenetére
Egyaltalan nem , Zizaran is regebben ilyen eroltetettbe nyomta a viccelodest vagy angolosan mondva szamomra eleg "cringe" volt , aztan az mintha 180at valtozott volna , azota tok oke nezni liveba szvsz.
Na de ON is legyek a vegen Harmelin gazda beszant mindent
Lattam volt/van megint egy elehited, ezzel mennyire lehet ligakezdobe tolni , aztan uppolni szepen ahogy van pez. -
-
-
-
freddirty
senior tag
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #27063 üzenetére
Nem birtam mar hogy allandoan kölcsönkersz, igy abbahagytam a kerteszkedest, pedig annyira szerettem.
am meg olyan urban legendröl is hallottam, hogy az ember minnel tovabb nem jatszik, annal inkabb gyülik a pozitiv rng-je, szoval en most inkabb kicsit hizlalom a kövi ligara.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #23413 üzenetére
Nekem speciel szimpatikusabb a hétvége, de megkockáztatom, hogy azt nehezebb leegyeztetni, hiszen oda sokan programokat szerveznek, pl. család
Ha hétköznap, nekem a 17-18 óra már jó lenne, helyszínbe pedig mindent támogatok, ahonnan viszonylag egyszerűen elérhető az Örs.
Mivel a jövő hét nem jó sirdond-nak, nekem meg a jövő heti szombat, ami utána jön, már olyan messze van, hogy tudom szervezni úgy a programjaimat, hogy ez beleférjen. -
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #23409 üzenetére
Nekem sajna ez a hét szombat nem annyira jó, hétközben inkább (vagy esetleg másik hétvége, bár jövő hétvégén szombaton társasjátékok ünnepe, legalábbis nekem, szombaton)
Sörözőnek én még bedobnám az Astoria-nál lévő nem-tudom-mi-a-neve-t. Valami Ördög akármi.
Esetleg a Blaha-tól nem messze van egy borozó / koktélozó / kajálós hely (ha valamiért inkább a bor/koktél irányba mennénk el a sör helyett)
A jövő hét két napja, nekem egyelőre jónak tűnik, viszont nem akarjuk előbb kezdeni? A 19 picit nekem késő. Ahhoz korán van, hogy hazamenjek, és visszajöjjek, itt maradni melóban meg kicsit sok (bár gyűlik az óra az biztos)
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #23394 üzenetére
Na, ezt hiányoltam, köszi! Mert mi van, ha jön egy új játékos és csak annyit lát, hogy van guild és iron-nek kell írni? De, aki nem tudja, hogy az a te PoE karaktered, az nem rakja össze
Szóval ez még mehetne az összefoglalóba.Egyébként a guild-ből én csak 3 fórumost ismerek fel (te + badlof + tibee). Szóval ebben azért igaza van @Plazmacucci -nak.
-
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #23344 üzenetére
húú, most olvasom milyen fontos dolgokról beszélgettetek egész nap. sörözés? nyilván időpont függő a dolog, de szerintem benne vagyok egy én is
kár, hogy nem jött fel hamarabb ez a téma, mert akkor tudtuk volna úgy szervezni, hogy az exilecon stream-et nézzük közben.pedig az óriási lenne és biztos téma is akadna a beszélgetéshez. viszont így, hogy már csak egy hét van, kevés esélyt látok rá, hogy mindenkinek jó az időpont. szerintetek?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
simondr #23328 üzenetére
Én is benne lennék , kb 20-25 perc nekem pest , onann meg ahova elkell jutnom még idő de benne lennék
Amúgy ha nem iszok alkoholt is mehetek ?😁 Én kólázni szeretek
Plazma.: Van poe discord ahol Simon A.k.A Iron kollega és a guild tagjai mindig fent vannak szal lenne kivel beszélgetned ha nagyon szeretnél , nagyritkán énis beszabadultam oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest