- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
kristof123 #17858 üzenetére
Én úgy vettem észre Kitava után már nem szintez, bár túl sokat nem játszok partyba, de így rémlik.
Mármint mapokon, mikor mindenki Kitava után van. -
tibee77
őstag
válasz
kristof123 #17858 üzenetére
Igen de csak akkor ha be van kapcsolva nalad is amugy nem.options-ben ki/be lehet kapcsolni.
-
tomazin
veterán
válasz
kristof123 #17502 üzenetére
-
Badlof2k
senior tag
válasz
kristof123 #17384 üzenetére
Tobb exes buildek megvaltoznak vagy ugrik a hyped a HH?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
kristof123 #17165 üzenetére
Igen, a BladeVortex latvanyos meg minden, de gyenge (vagy csak meg kellett volna jopar ex jobb cuccokra....)
Az is lehet valami Juggernaut lesz, majd meg kitalalom -
simondr
senior tag
válasz
kristof123 #16771 üzenetére
abyss jeweleken és a tegezen lehetne accuracy, és akkor akár 85-88% chance to hited is lehetne, legalábbis nekem a régebbi crites ele hittel 88% összejött.
de 16-os map-on még így is, hogy van 8k life-om az egyik szindikátus tag úgy gondolja, hogy ez még kevés és egy hitel szépen.
Ahogy néztem phys damage mitigationöd és chaos resisted sem nagyon van, így a 8k hp sajna "egy hitelhető"
-
simondr
senior tag
válasz
kristof123 #16767 üzenetére
pofás build, előző ligákban több streamer is épített pont ugyanilyen resolute technique-es ele hitet, még a fát is épp így rakták. Az itemekből látszik hogy van némi currency ráköltve.
Magam részéről semmiképp se használnék resolute-ot, hisz így elbuksz 40% more damaget, és ahogy Rolival szoktuk beszélni damageből sosem elégtomazin
A POE összetettsége miatt a kezdő játékosok első (néhány) buildje általában ilyen felemásra sikerül, még ha igyekeznek egy-egy leírást követni akkor is, így ne vedd ezt a te hibádnak.
Amit bemásoltál kesztyü az egész tetszetős, ha nem drága akkor simán megéri.
Fegyvert illetően én továbbra is wand vagy scepter párti vagyok, dagger implicitnek nem sok hasznát veszed.
Ha pedig a minionos pontokat a fán hagyod, akkor érdemes Bone helmetet beszerezni a 40% increased damage miatt. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #14605 üzenetére
Life base, Trickster vagy deadeye. A legjobb dmg occultist lenne, de első karinak SSF-CI-t húzni kb tökönszúrás
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #14537 üzenetére
persze, nem GGG-t kritizálom, illik a játékba, csak én utálom az ilyen töksötétre hangszerelt látványt. Nem a játékot minősíti, hanem csak engem.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #14379 üzenetére
jaja, nesze neked hc
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #14275 üzenetére
"Én meg csak T8as mapot megyek és bőven jövedelmező."
egy lótúrót jövedelmező, te is leírtad, hogy az item flip a jövedelmező, aminek nulla köze van a játékhoz.
Egyébként meg tényleg jó lenne, ha önfényezés helyett arra reflektálnának a válaszok, amit kérdezett a játékos. "rare itemeken mit érdemes figyelni mi érhet vmit" - ez volt a kérdés.
"keress rá mindenre ami szerinted értékes lehet" - ez meg a válasz. Szerinted eddig mégis mit csinált? Felszed mindent és próbál tanulni - ehhez kért segítséget. Az, hogy szedj fel mindent és tanuld meg, az nem segítség, hanem kioktatás. -
simondr
senior tag
válasz
kristof123 #14270 üzenetére
Hány ilyen esik egy ligában? Jó kérdés, nem olyan gyakori, viszont ha esik 1-1 akkor az megalapozza a pénzed egy új karakterre vagy az aktuális erős továbbfejlesztésére.
Én szeretem a játékban a kraftolást, ezért az alteration is jól tud jönni ami az IDzott vendorozott cuccokból jön. -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #14270 üzenetére
megint a "profi" vs. kezdő csapda.
Igen, egy gyakorlott játékosnak jobban megéri ezerrel tolni a mapokat és az über strict beállítású lootfilterrel szedni fel a cuccokat. Aki viszont ez alatt van - mint jelen esetben a kérdező is -, annak egy 10c-ért eladható kesztyű vagy fegyver is bónusz. És se az nem igaz, hogy az ilyenekre nincs kereslet (van, nem mindenki power player), se az, hogy ezzel annyi időt veszít, hogy ne érné meg.
"Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit" vs "kicsit ráfeküdve a trade-re" - ez egyébként is ellentmondás, hogy fekszel rá, ha nincs mit eladni? És a "tapasztalt" is elég tág fogalom - én pl. a közel öt év játékkal nem nevezném magam kezdőnek, de mivel kevés időm volt most játszani, még mindig T9-10 mapokon járok, ahol kevés eladható szintű cucc esik. na, ilyenkor mi van?
-
Genji
őstag
válasz
kristof123 #14197 üzenetére
Tuddom valahogy pozitivan befolyásolni a map dropot vagy akkor az csak rng?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #14191 üzenetére
Az sajnos nem az én világom. Nem tudom miért de gyorsan megunni, ha nincs tétje...
-
Badlof2k
senior tag
válasz
kristof123 #14000 üzenetére
Ja persze hamar van a masodiknak lvling uniq akkor easy nagyon
elso karival szoktam sokaig menni
bar nem zavar, lassan 90 vagyok de nemerzem hogy kellene uj kari anynira elvezem ezt az egyett is
-
Badlof2k
senior tag
válasz
kristof123 #13977 üzenetére
Van ido boven ket 80+ karit felhuzni
Btw .: Nice avatar -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #13547 üzenetére
Egy kicsit én is így érzem
Engem sok más játék is leköt(ne), pl. a Witcher3-at jó lenne már végigvinni, a Pillars of Ethernity is vonz, de mindegyikkel az a gond, hogy nem tudok velük folyamatosan játszani. Márpedig pár hét kihagyás után újra felvenni a fonalat, melyik questben éppen hol tartottam, hova kellene menni, stb., ez már sokszor inkább teher, mint élvezet. Nem a játékok hibája, én vagyok fáradtabb.
De azért egyelőre még nem temetem a PoE-t, remélem még egy jó darabig velünk marad. A mostani liga koncepciója tetszik, a skill módosítások is között is van olyan, amit ki akarok majd próbálni, szóval várom a júniust.
-
la_cc
addikt
válasz
kristof123 #13547 üzenetére
Öregszel.
-
Mirman
őstag
válasz
kristof123 #13544 üzenetére
Persze, én is sajnálnám mert ebbe na műfajban azért nagy az állóvíz. Az azért nyugtat hogy ha szét is cseszik akkor is ahhoz idő kell , addigra meg csak megjelenik nyugaton a Lost Ark.
Plazmacucci : Fórumozásnak része az is hogy találkozol veled nem egyező véleményű emberekkel és ne adj isten vitatkozol velük , szörnyű.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #13535 üzenetére
Egy biztos, az MTX vásárlások vissza fognak esni az tuti, mert írhatnak akármit, rajtam kÍvül elég sokan fogják azt gondolni, hogy nem vesznek mtx-et, mert úgyse a GGG fogja a pénzt kapni, vagy esteleg azt, hogy minek vegyenek, ha úgyis mögöttük áll egy nagy "támogató". Én remélem a legjobbakat, de kicsit azt érzem, hogy kezd egy kicsit pénzéhes lenni a csapat(elég csak visszanézni a közelmúltat az mtx-ekkel, amik kétnaponta jelentek meg).
A mostani incursion supportert megvettem, mert volt rávalóm steam walleten, de a jövőben nem fognak érdekelni...
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #13535 üzenetére
Sajnos attól tartok, neked lesz igazad. Önmagában egy részvénytöbbség még nem jelentene sokat, elvben fenn lehet tartani mellette az eredeti tulajdonosokat védő döntési struktúrát. (Aranyrészvény, szavazati arányelőzetes fixálása, stb.) 80%-ot viszont csak olyasvalaki vesz egy cégben, aki érdemben bele akar szólni. Lehet, hogy nem most rögtön, de olyan hülye befektető nincs, aki hagyja, hogy mások érdekei szerint működjön a tulajdona.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #12993 üzenetére
"Azt írtátok itt többen, hogy napi pár órát töltötök el a játékkal. Ennyi idő alatt nem lehet túl sok mindent elérni"
Napi pár óra az a normál ébrenléti időszaknak több, mint 10 százaléka. Ennyit fordít valaki naponta(!) a játékra - ne röhögtessük már ki magunkat, hogy ez nem elég. Ez bármely kívülálló (rokon, ismerős, pszichológus) szerint már komoly addikció."Van akinek egy nap elmenni a piros mapokig, van akinek egy hét, vagy több. Aki több időt öl bele, az sikeresebb, aki kevesebbet az pedig kevésbé sikeres."
Ott vagy tévedésben, hogy teljesen mindegy, valaki egy nap játszik húsz órát a játékkal és jut el a piros mapokig vagy húsz napon keresztül napi egy órát, az mindkét esetben húsz óra játék, statisztikailag ugyanannyi droppal.Mivel a mapok a játék alapvető részét képezik, megfelelő szintű és gyakoriságú drop nélkül nem lehet haladni. Ezért elengedhetetlen, hogy önvisszapótló legyen a drop. Nem úgy, hogy minden mapon essen egy azonos szintű, de igenis pár óra játék alatt (ami 20-30 mapot is jelent) ki kell essen a továbbhaladáshoz szükséges, szintben megfelelő mennyiség. Az, hogy hat-nyolc szinttel gyengébbekből esik, az semmit sem ér - akkor fölösleges a map is, farmolja mindenki oda-vissza az A10 Channel-t és jónapot. Ott is esik currency, a drop ilvl-je ott is szar lesz és ott sem haladsz semmit egy fél óra játékkal.
" kisebb map-ok árai ~1 chaos alatt vannak, ha nem esik ki, meg kell venni."
Ezt úgy mondod, mint ha nem tudnád te is pontosan, hogy egy chaos alatti cuccoknál jó, ha minden tizedik eladó hajlandó egyáltalán válaszolni. Teljesen érthető, én sem ugrálok ki egy mapról bagóért. (Én mondjuk nem is teszem fel eladni azt, amiért nem lépnék ki, de nem vagyunk egyformák.) A kereskedés egy hasznos része a játéknak, de ne kössük már az alapfunkció (a mapozás) használatát mások szívjóságához. -
válasz
kristof123 #12983 üzenetére
A steam-es verzió is emailt küld, hogy kösd össze a poe fiókoddal, amit szintén nem kapok meg...
War for the Atlas login screen, wtf -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Szerintem az is bejátszhat, hogy most nem nagyon van hozzáadott pack a ligamodból így hiányzik az a pár map, amit azok dobáltak, és ezért tűnik szenvedősebbnek az eleje. Amire kíváncsi vagyok, hogy sextantok nélkül lehet-e sima chisel-alch(normálisan rollolva)-vaal formulával sustainelni egy mapot. Abyssban nekem csak sextantal ment, itt nem tudom megéri-e majd rollolgatni őket. Arra akarok kilyukadni, hogy igaz csak a map quant befolyásolja a mapdroppot, de ahhoz, hogy elnyomjak 2-4* 2-3 sárga sextantot, hogy jó mapom legyen már lehet kell bisco/+quant/party, hogy nyereségem is maradjon. Ez majd kiderül. Tegnap Empyrianék nagyot szórakoztak ezen, hogy tökéletes mapokon, partyban nekik esnek mapok, de kíváncsi leszek mi lesz a végső konklúzió.
-
Har_melin
addikt
válasz
"Én örülök, hogy nem esik minden sarkon map, így legalább van valami áruk, lehet velük kereskedni."
Ez is egy megközelítés, viszont mivel
a) sokan eleve nem kereskednek, mert SSF módban játszanak
b) kényszerből, ráadásul folyamatosan kereskedni szar élmény még annak is, aki egyébként szokott
c) száz másik dologgal is lehet kereskednién nagyon rossz koncepciónak tartom. A játék arról szól, hogy játsszál - nem arról, hogy húsz eladóra írjál rá, amíg végre egy hajlandó visszajelezni. A map nem egy random loot a játékban, mint egy jó sisak vagy fegyver, aminek az ember örül és eladja - map nélkül nem lehet játszani.
-
vvega30
senior tag
válasz
A mapdropok egyik nagy problámája, hogy pl egy T6-7-es mapon sorra dobálja a T1-2-3-as mapokat ami rohadt idegesítő. Kis eséllyel kiesik egy ugyanolyan szintű vagy esetleg a boss dob egy +1est. Ez a kevés szvsz.
Ellenpélda erre, hogy voltam olyan 9-es mapon az előző ligában ahol 3 T9 5-6 T8 és egy T10esett. Ez a másik véglet...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
kristof123 #12427 üzenetére
Semmi gond. Sajnos ahogy írom a hsz-eket mindig egyre több és több dolog jut eszembe, és a szöveg redundanciája elér egy olyan szintet, hogy már én se mindig értem mit akartam belőle kihozni.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
kristof123 #12412 üzenetére
"Az ele wander, az nem caster. Általában kinetic blast + barrage kombót használnak amik attack-nak számítanak, tehát a spell alapú dolgok nem hatnak rájuk."
Pont ezt írtam, hogy annak nem jó ez a wand, mert nem ele wanderhez való statok vannak rajta, így casternek kéne, de azok meg nem használnak wandot, mert shieldchargeolni akarnak. Lehet bő lére eresztettem és elveszett a mondanivaló. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
kristof123 #12403 üzenetére
Előbb-utóbb mindent megvesznek. Volt egy No leech, dupla reflect no regen T14-em és valaki megvette. Még egy ED se tudom hogy megy végig rajta.
-
la_cc
addikt
válasz
kristof123 #12396 üzenetére
... vagy a vaal elbassza és rak rá egy dupla reflect-et no life / mana regennel és nem tudja lefutni. Ok el lehet adni, de nem ez a lenne a célja a dolognak szvsz.
-
Gothmog
senior tag
válasz
kristof123 #12399 üzenetére
Igen, rákerestem már a wikin is közben, mert sikerült teljesen összezavarnom magamat (On maps, quality is treated as extra item quantity. It is added to the quantity from affixes of the map.)
-
Gothmog
senior tag
válasz
Biztos, hogy 20% fölé lehet tornászni? (
Ezt nem tudtam, és elnézést, ha rossz tanácsot adtamIgen, rosszat, lásd alább...)Szerk: Bakker, és tényleg, mekkora benézés a részemről!
Már nem is tudom mióta játszom úgy, hogy Zana mindig kiegészíti a quality-t, úgyhogy felesleges maxra chiselezni, és erre most ránéztem a map device-re, és tényleg csak item quantity-t tol. K*rva angol, a francnak kell ennyire hasonlónak lennie a két szónak (qulatiy vs quantity) -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Ez tényleg nem rossz dolog. Eddig eszembe se jutott ez. Most mondjuk nem mertem volna, mert csak azokat akartam letolni ami kiesett pár Vault körből, és nem maradt volna map a vidihez.
-
la_cc
addikt
válasz
kristof123 #12066 üzenetére
Not bad.
A maru totemekkel nem számoltam.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
kristof123 #11808 üzenetére
Teljesen igazad van és nem is akartam, hogy felvedd a kesztyűt. Nem akarok senkit kritizálni, megbántani meg pláne!!! , de mikor volt utoljára frissítve a szóbanforgó szösszenet? Folyamatosan megújul a játék és kismillió dolog van, ami nincs oda leírva, én csak tettem egy javaslatot, ami miatt felkerültem a feketelistádra, az biztos, hogy te ezt leszavaztad, de sztem sokunkat érdekelne ez a kezdeményezés. Negatív hsz-eket pm-ben ha lehet, így is felforrósodott ez a pár nap (*
-
Sárpac
nagyúr
válasz
kristof123 #9927 üzenetére
Es jó csak ne kelljen Life leachel menni mellé, mert az instant az már nincs csak lifera!
-
válasz
kristof123 #9352 üzenetére
Szerintem nem tudják, hogy lehet kérni...
Am én sose láttam piros mapot guild public stash-ben
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #9352 üzenetére
Nálunk is hasonlóan megy. A leveling unique cuccokat is be szoktuk dobni, főleg, ha már van saját is, mert onnantól nem is érdekel, ha valaki benyeli.
-
válasz
kristof123 #9341 üzenetére
nem tudtam, hogy van tag limit.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #9341 üzenetére
210 emberből csak találni 1-2 olyan tagot, aki foglalkozna vele, vagy tévedek?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #8608 üzenetére
Melyik?
Mirman :mire gondolsz?
-
Mirman
őstag
válasz
kristof123 #8608 üzenetére
Az viszont számomra rejtély hogy a Reave-et miért kellett így megerőszakolni .
-
VWendigo
tag
válasz
kristof123 #8604 üzenetére
Challenge accepted
SSF Summoner vagy SSF Rain of Arrows lesz.
Buildet majd a PNotes után.Ps.: bocsánat a helyesírási hibákért, ha betű kimarad az csakis a munkahelyi billentyűzetem miatt lehet.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #7383 üzenetére
Gondolkodtam rajta én is a marámnak, de akkor 6L-esíteni kellene a fegyveremet, arra meg niincs momentán pénzem. Venni meg nincs mit, nincs a poetraden olyan, amelyik jobb lenne. (Attack speed, phys dmg és stun treshold együtt)
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #7377 üzenetére
a 7,5k HP gondolom Kaom-mal jött össze?
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #7365 üzenetére
Átalakítottam a karaktert, a régi állapotában 16k dps-e volt, de az átalakítás után már 44k. A defense részében nem igazán érzek változást főleg, hogy 7,5k hp-ja lett. Jól sikerült, egész játszható így! : D
Szerk.: Skill fán még 1-2 pont további alakítást igényel, de egyelőre kifogytam a regret-ből. : D
Üdv,
K. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #7365 üzenetére
Majd tervezek csinálni egy vidit a lehalt frostbladesemről, csak még nem jutottam odáig. Simán elmebeteg build volt, csak az a k*rva coves boss ne lett volna.
San398: Néztem én is...örvendetes, hogy nem lesz csak 2 nehézségi szint. mire meglesz a 10 act, addigra már csak 1 lesz.
pruzsi: Az offline kalkulátor be tudja olvasni a skilltreet. Amúgy simán cap-blockos karakter aegissel.
-
nyic19
tag
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #7298 üzenetére
Full kezdőkről van szó. SC-n XP-t vesztesz ha kihalsz. Nekem volt olyan karim a kezdetek kezdetén, amivel konkrétan nem tudtam mercin tápolni már...
-
pruzsi
őstag
válasz
kristof123 #6754 üzenetére
Jobb már a helyzet a marauder és rangert tekintetve is?
Kérdés: https://www.youtube.com/watch?v=yDaspofZR2Y
A videóban a ice golem "köröz" a karakter körül az enyémnél nem továbbá a assassin mark miért inaktív?
Próbáltam kisebb LVL 1-es Curse on hit-el úgy is inaktív.
Melyik felállás jobb?
- Tornado Shot, Greater Multiple Projectiles, Faster Attacks, Physical Projectile Attack Damage, Added Fire Damage(5-link) & Increased Critical Hit Damage (6-link).
vagy
ez a drillneck miatt.
Az Ascendancy skill tree-t a labirintus teljesítésével tudom megszerezni és az ott lévő tree ből válaszhatok tetszőlegesen 6 pontot,ami + dps/defense/ egyéb tulajdonságot jelentene? -
pruzsi
őstag
válasz
kristof123 #6749 üzenetére
Köszi!
Változtattam pár dolgon,most így néz ki:
a fegyót is cserélem le? bérmilyen 5-6 linek jó vagy erre próbálja 5-6 tekerni? -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #6741 üzenetére
közben azt olvastam és be is jött, hogy ha steames accountról játszol, akkor steam settings - download részben a letöltési hely opciót (ami jellemzően Hungary) álltsd át Argentínára. Így lejött a patch és be is tudtam logolni.
-
asus1
aktív tag
válasz
kristof123 #6651 üzenetére
Ez igen
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #6651 üzenetére
Rá kellett keresnem, hogy mi a franc ez (a srác berakhatta volna a linket a videó alá), de látványos.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #6619 üzenetére
Én azért kivárom a végét. Az tuti, hogy a perandusnál jobb lesz. Ez kb olyan lesz, mint annó az Invasion volt, csak itt a te kezedben lesz, hogy milyen módosítót dobsz be a map mellé.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #6354 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én is elbohóckodtam vele, de lvl 35 körül meguntam. Az mmo nem az én világom.
-
rumkola
nagyúr
válasz
kristof123 #6071 üzenetére
Kösz, skeletont és armoust megnézem (skeleton szerepét most a totem játssza el, de beteszem mellé). Discipline folyamatosan fent van.
Cold pentration meg a Life Leech (to energy shield), szinte permanens, mint ahogy a freeze is.
Az a gond, hogy nem tudok jobbat elképzelni ezeknél, és mégsem megy a dolog, 3-4 maponként halál van. -
rumkola
nagyúr
válasz
kristof123 #6068 üzenetére
köszi, kész
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #6064 üzenetére
Majd pont hc-n...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #6061 üzenetére
Szimplán azért mert nem hiszek a jewel-ekben.
Amúgy mondtam nem tökéletes a build.
Har_melin: Plusz Freeze chance-re már nincs szükségem, ellenben plusz dmg jól jön azokra a mobokra, amiket nem freezelek le. Azért az Ice Bite sem rossz ópció, sőt még lehet Empower is. Ez csak akkor dőlne el, ha lenne 6L-em és le tudnám tesztelni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #6039 üzenetére
Nekem is csinálnom kéne már egy leírást a FP-buildemről, de lusta vagyok nem játszani az alt-karimmal
-
haller26
tag
válasz
kristof123 #5981 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitokat,esetleg nem vennétek fel friendbe? Jó lenne magyarokkal tolni és okosodni közben
-
Argh!
aktív tag
válasz
kristof123 #5956 üzenetére
Koszi. Nerfeltek az mar nem tamasztja fel a karakterem
. De legalabb mar tudom mi volt, azota nem voltam talismanban.
-
nyic19
tag
válasz
kristof123 #5911 üzenetére
Megpróbálom így, majd esetleg visszarakom a Cast Speedekre.
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #5905 üzenetére
nekem ez jött össze 2-3 hét alatt
kari név GriffonzEyehiába találtam egy 4exes wandot, mégis maradtam a daggernél, ennyira sokat számít a whirling blades+bm+fortify clear speedben, ugye wandal se whirling blades se fortify
másrészt a CoD chestet jelenleg semmibe nem nézem, sztem elfelejtették buffolni miután odarakták a witch mellé, mivel a MoM ugyis útba esik ezér gyak. manát és regent ad
ezerszer jobb annál egy high life,+mana+res carnal armourezenkívül az egész build lényege a dual curse lenne és hogy a CoB ring miatt a herald of ice procolja a warlord +poachers markot, cwdt meg egyszerre a temp chains enfeeble
ezeket mind nagyon imádtam, free frenzy+endu charge+life mana leech, + ha bajban voltam a dual defensive curse sokszor megmentett
hirtelen ennyi jut eszembe sok sikert a buildhez -
nyic19
tag
válasz
kristof123 #5905 üzenetére
[ArclightShock] Én erre gondoltam.
Persze ez lenne a vége.HoT, Vaal Storm,Artic Armour,Enfeeble meg SpellTotem Arccal.Meg ilyenek.......
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #5897 üzenetére
Iron Will, Blood Magic Arc, Iron Reflexxel, meg tonnányi armorral
-
tocsek18
senior tag
válasz
iron willes mara
-
Ramos_
tag
válasz
én skippelem most az arcot mert ugyan nagyon jo lesz, de rengeteg más lesz ugyanolyan jo
meg darkshrine-on arc-oltam szal tudom ajánlani a calls of brotherhood arc buildet, mókás volt és erősrészemről megvan a buildem
viper strike meleesplash Iron reflexes Grace+blasphemy vuln
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #5820 üzenetére
2014 augusztusa óta tolom a POE-t és minden ligában benne voltam.Úgy tűnik ezt se fogom kihagyni a sok újítás miatt!
Köszi a skill tree reset megerősítést. -
Mirman
őstag
válasz
kristof123 #5802 üzenetére
Ha történik egy ilyen söprés akkor engem is érdekelne egy üres hely ha lehet.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5799 üzenetére
Nekem eddig Act4 alatt még nem soha dobott, de ha te mondod, akkor elhiszem - egy lehetőséggel több.
Kell hozzá angol tudás, de itt egy elég részletes videó a craftolásról - mit érdemes megtartani, miért, mire. Azt ezért ebből is látszik, hogy százasával fogyhatnak az orbok, ha valaki nekilát.
Még valami, ami újoncoknak nem biztos, hogy egyértelmű. Van a cuccnak a character lvl-je, ami ki is van írva rá és az item lvl-je, ez az Alt lenyomása mellett látszik. A char lvl határozza meg, hogy melyik szinttől használhatod, az item lvl, hogy milyen szintű módosítókat lehet rá rollolni. Egy (mondjuk) lvl 49 es páncélra sokkal gyengébb módosítókat fog dobni a gép, ha az item lvl-je 50, mint ha 75.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5684 üzenetére
Most sem látom, de elhiszem, hogy ott lett volna
Végül is mindegy, ezt a küldetést elbuktam, az elején kellett volna visszamennem ruby flaskáért. Meg topázésrt is, mert a drágának volt még +45% extra lightning dmg-e is. Igaz, eddig azért a marám alapból 140% tűz és 163% villám resistje meg a plusz 6 endurance charge mindenre elég volt - most is tanultam valamit.
-
wikings2
őstag
válasz
kristof123 #5636 üzenetére
Na ja ez igaz :\ akkor a legegyszerűbb ha ráhajtok arra az alienware csomagocskára, és akkor reménykedek hogy lvl100 on belül megkaparintom mind a 20 at
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5579 üzenetére
Talán kiegyenlítettebb lesz a ligás és nem ligás kínálat. Most warband-on és tempest-en is 13-15 exa egy shavronne, standard-en 24, gondolom azért, mert ott most kevesebben játszanak.
-
vvega30
senior tag
válasz
kristof123 #5564 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5439 üzenetére
A dps nyilvánvaló, bár az ember azt gondolná, ha megcsinál 75-76 szintű mapokat (a régi rendszerben) akkor a dps elég lesz az elvileg 70-es pályára.
A tapasztalat önmagában viszont nem elég szerintem - másfél év után már nem az hiányzik. Tudom, hogy nekem miért nem megy, ezeknél a harcoknál (néhány nagyon spéci buildet kivéve) általában egyszerre több dolgot kell csinálni, plusz mozogni közben, a támadás közben kitérni a hasonlóan erős másik támadás elől, stb. Nekem a billenytűkombók használata minden játékban gond, itt pedig elég ha véletlenül mellényomok a resist flaskának és konyec.
A hétvégi drop témára visszatérve - állítani akartam valamit az itemfilterben és kiderült, hogy ezen a szinten (lvl70 fölött) már a kék cuccok megjelenítését is erősen szűri, ezért tűntek el a pályákon. A bétában nem jutottam el eddig, ott azért nem tűnt fel. Az Alt-ot lenyomva rögtön megjelentek a hiányolt ócskaságok. Hiába, új szolgáltatások, tanulni kell.
-
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #5416 üzenetére
Neverlucky!
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5389 üzenetére
Mindegyik legalább 4-es szintű, valószínűleg inkább a Nordic által írt kombinált hatás volt az ok.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #5378 üzenetére
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #5358 üzenetére
Ahogy ígértem itt vannak a skill tree-k, amik ~lvl65-ig körülbelül így néznének ki:
Flame totem Itt 23 pontot kell újraosztani.
Facebreaker Ice Crash Ennél a verziónál 13 pont újraosztására van szükség.A FT verziónál nem volt még rendes gearem, így ez is közrejátszhatott abban, hogy nagyon nehéz volt vele lvling. FBnél merci dockban is 1 hit volt a fehér mob pack, így nem mondanám a vele való fejlődést nehéznek.
A gear itt található meg (Tempest 2.0 alatt).RF-hez minimális node-ok, és itemek amik a futtatáshoz szükségesek: Skill tree (lehetne variálni a regen nodeokkal...), Rise of the Phoenix, Purity of Fire lvl 17-en.
Általam ajánlott skill tree ~lvl69-re, és a lvl90-es skill treet itt találjátok.Bandits:
Az Én választásom az: Oak, Kill, Kill.A karim RF mellett Cyclone-t is használ. Hogy miért? Valamelyik ékszeremen van egy cold vagy ligthning damage to attack, ami következtében a Cyclone-al aktiválom az Elemental Equilibrium-ot, ami jócskán megdobja a dps-t. Ezért kell kirakni a Resolute Technique-et is, hogy mindig eltalálja a mobokat.
Ha valami kérdés adódna csak bátran!
Üdv,
K. -
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #5124 üzenetére
nálam jó, kirírta könyvtárban hogy frissítésre várakozik, kapcsold be az automatafrissítést és elindul azonnal
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #5122 üzenetére
Nekem is felment a patch, kb 45 perce.
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #5122 üzenetére
Lehet bizony, csak indítsd újra a Steamet
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4891 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy végre nem lesz kötelező gem a Red.Mana. Sokkal smooth-abb lesz a levelezés, endgame-re meg ott lesz a másik gem.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4807 üzenetére
Kicsit erre hasonlít [link]
Menni kellene SF-race-re, de esélyem sincs bekerülni a legjobb 35-be. 5 napból 3 napot dolgozom, pedig tetszik, hogy selffound.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4804 üzenetére
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4802 üzenetére
mikor volt neked melee karid?
utolsó volt hcn rf
discharge előtte arc nem? hazudsz -
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4800 üzenetére
domi blowot te is tudod milyen imba mikor jön utánad a 80+ minion
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4798 üzenetére
summonert csinálj !! olyat még nem csináltál
vagy suckwave totemet úgyis op
én phisical crit dagger aztán facebréker Dominating Blow a best!
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #4795 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de az uj patchben nincs tovabb shotgun, ez 3skillt erint nagyon erzekenyen. Fp, incinerate, spark ezert kaptak dam buffot, de a tesztek alapjan az fp midgametöl mar fos, lmp mar nem jo neki. Rem kap meg vmi mechanikus valtozast mert egyik kedvenc skillem volt. A slow proj gem viszont akkora buffot kapott h lehet single target skill lesz vegul fp, meglatjuk
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4791 üzenetére
FP vagy spark?
-
válasz
kristof123 #4791 üzenetére
Hammerdin?!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4737 üzenetére
Én most a Pillars of Eternity-vel tolom...régi BG-s idők szépen visszaköszönnek, egyedül a felvehető kompánia létszámát keveslem(csak 7db van).
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4722 üzenetére
jah 5c a bosskill majd valakit kerítek
tényleg nagyon fos a flameblast, nagyon nem adja bezzeg a domi blow fészbréker nah az hujuj
75ről 78ig 5 random partyba leecheltem 75ös mapokról az xptaztán ma 78ról 80ig jótékony kedvembe voltam és csináltam partit 70-73as mapokból, pack size roll nyelte az alterokat de megérte
egy átlagos 6os partyval clear speed hát kurvalassú ráadásul mindenki megy a vakvilágba, 3emberrel még olyan mintha soloznál gyors és pörgős -
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #4717 üzenetére
-
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #4692 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4638 üzenetére
Engem most kicsit felbaszott... Se map nem esik, se szellemet nem találok mapon, sőt 12 mapból egyen sem volt master. A végén már megnéztem, hogy nem-e meghaltam, és rossz ligába vagyok csak nem vettem észre.
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4635 üzenetére
Én cruel act2 végén járok, kicsit lassan haladok de ráérek. A full kék skin nekem is tetszik arra hajtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest