-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
Drenadar #41339 üzenetére
T16 mapokat farmolgatom, túl gyorsan nem mennek, de azért elfogyott már tissztességes mennyiség. Egy darab ilyent nem láttam még eddig.
Megpróbáltam egy T17-et is, de gyakorlatilag minden combosabb mob oneshotolt. Aztán egyszercsak szembejött egy Elder, egy Atziri meg még 1-2 főboss egy kupacban, akiket be sem tudtam azonosítani, akkor mondtam, hogy oké hagyjuk, ezek külön-külön sem biztos, hogy mennének. -
DjDanee87
addikt
válasz
Drenadar #40050 üzenetére
Ránézésre több a DPSe mint nekem level 100-on. Fegyvere és amulet nem adnak sok DPSt RF-re, csak fire trapre, mert 3.23 óta az RF sebzése nem skálázódik a gem szintjével. Amivel nincs is baj olyan szempontból hogy a fehér dögöket így is megöli az RF, azok meg robbannak chieftain ascendancy miatt a többiekre. Szóval valóban átmegy firetrap tápolásba a build nagyon endgame az RF dps rovására. De amúgy ne akarjon uber bossokat ölni, nem igazán arra való build
Ami mindenképpen sokat dobna (legalábbis map clear szempontból) és filléres dolog az a kesztyűn a searing exarch implicit hogy az Ignite továbbterjed. Az sztem kötelező. Kisebb jelentősége van, de az eater mod helyett is rakhatna mást, mert leech nem működik RF és fire trap skilleknél.
Ahol tudna nyerni kevéske sebzéstz, mondjuk ha átteszi a clustert felülre ahol elemental damage node-okból nyílik a cluster és nem armorból ahova ő tette. Illetve level 95ön van és Abyss vagy shrine megoldással iszonyat gyorsan lehet szintezni ebben a ligában. A többletpontokból pedig tudna szerezni még sebzést a passzív fáról. Ha a meglévő pontokból gazdálkodna, akkor a Sanctity helyett kirakhatná a Retribution-t. 30% increased damage 1% life regen és 20% inc armor helyett.
Azt hogy mennyit számítana egy másik fegyver meg POB-ben meg tudja nézni, én craftoltam magamnak [Pohx leírása alapján]. Az endgame rune daggert drágának és kockázatosnak tartottam, szóval beértem a Mid/SSF Sceptre-vel. Nem vagyok benne biztos hogy az ő fegyvere jobb dot multi nélkül.
-
HugóBoss
tag
válasz
Drenadar #40020 üzenetére
Nincs a játékban NPC, aki identifikálja a cuccokat? Mint Cain a diabloban?
Mi az, amit érdemes kezdőként felszedni? Tudom, hogy van valami filter addon, azt be lehet állítani hülyebiztosra?
Még csak Act5 (lvl45) elején járok, semmit nem értek a játékból, csak a sztorit csinálom és közben kapkodom a fejem -
Callisto
őstag
-
Patrick
addikt
válasz
Drenadar #39995 üzenetére
Dx12-t használok 6800-al és 5800x3d-vel, szerencsére nincs gondom, fhd fix 144 fps-em van, minden max. Dx11 és vulkánnal akadozgat.
A Lighting detail settingsnél, csak a Shadow (default) van berakva, a + GI az iszonyat leszedálja.
De a 4080 ba**ó vga, nem lehetne gond még partis deliriumban sem...
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Drenadar #39902 üzenetére
Ideje kipróbálni az új geart, nem?
Mapon, ha stashben bent van, akkor automatikusan felhasználja, amint a követelmények adottak. Annyi, hogy 1 mapon csak 1 oment használ fel.
Lokids: Az nem problem, már egy hete megy a liga, legalább a 3. karaktert kéne kezdeni.
Edge: yw. Én elégedett vagyok, de eshetne valamivel gyakrabban is 1+ dives érték...Kipróbáltam ezt az új farmolást. Vaal temple map, strongbox scarabok, scarabos allflamek. Nem fogom tolni, mert elég költséges (kb 2 div/map), az ilyeneket nem szeretem, de full beteg. 50+ strongbox, összes monsta strongboxban. Épp elég volt a portál a loothoz, de sajna semmi extra nem esett.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Drenadar #39817 üzenetére
Válaszoltam privátban, de kiegészitem még itt is. Majdnem maxos Singularityt (18% cs, 8% reduced mana cost és magasabb light dmg) veszel 5c körül már. Pajzs szintén annyi 10% block chance-al és 600%-hoz közeli ES-el. A rare gearből kb mindent cserélni kell és lehet is jobbra, fillérekből.
LC mellé egyelőre a power charge support helyett light penetrationt használj. Inspiration helyett added light. Assassin mark helyett conductivity. Majd, ha megvan a 4. ascendancy, visszarakhatod az "eredeti" gemeket. Wrath sem kell még, majd ha lesz cluster. Helyette determination, mert igy nincs semmilyen phys védelmed. Küldtem a pob-omat, ott jobban átlátható.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Drenadar #39796 üzenetére
Megkönnyítheted vagy éppen megnehezítheted vele a dolgodat. Arra kíváncsi lennék, kihatással van-e a hullaházba szállítandó delikvensekre? Ha valaki végignézte az interjúkat, s volt róla szó, megköszönném, ha beírná.
Szerk.:
És hogy megy nektek a liga? Nekem már meg is van a trans gem. -
Siriusb
veterán
válasz
Drenadar #39731 üzenetére
Sajnos itt senki nem ért hozzá.
Amúgy olvass vissza picit:
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_39663-39663.html -
Siriusb
veterán
válasz
Drenadar #38913 üzenetére
Erre gondolsz?
Automatic Twitch -
nightwolf37
junior tag
válasz
Drenadar #38510 üzenetére
Hát, nem költök rá semmit. Így is jól elvagyok vele. Annyira jók a zenék, meg a hangulata, hogy tegnap is későn kapcsoltam, 22.00 felé, hogy menni kellene cardio-ra. D
Sajnos ilyen harcrendszerű játék nincs még egy. Átnyálaztam az egész internetet. Még talán az Undecember lenne, de ott meg túl van bonyolítva a képesség rendszer. Diablo-nak meg borzalmas a kliense. A Drakensang-hoz meg akkor mennék vissza, ha más fejlesztő brigád lenne, de mivel kínaiak a büdös életbe nem lesz ott változás sajnos. Jó kis játék ez, csak gyakorolni kell szerintem. Tegnap meglett a sima labirintus is. Szóval tovább erősítettem a tűz buildet.
-
-
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Drenadar #36677 üzenetére
Előző ligában tán csak 2x öltek meg, még delve-ben is, pedig ott nincs nagy mozgástér. Tuti gyorsabban esnek le. Most kezdtem amúgy kb 1 hete, 1 hónapig csömöröm volt. Kínkeservesen szezon kezdő nap ugyan nekihasaltam, de Act 4 elején feladtam.
RF lett volna, de aztán SRS-t indítottam másodjára. Piszok papír, de nincs alapanyag, illetve most lenne az a 4 divine, de nem találok olyan eladó cuccot ami kellene. T8 nyögve 2,6 K lifeLokids írja, hogy nincs játékos. Konzolon úgy látom legalábbis vasárnapra kell időzíteni, ha valami kell, akkor a 3/4-e visszatér.
-
freddirty
senior tag
válasz
Drenadar #35931 üzenetére
Nem játszom már egy ideje, de a scourge-ban épített jó tankos skelemage buildben magas az attack+spell block. Ideálisan 75%. Most standardon ránéztem és a karimon alapban elég kevés a block, de a mistress of sacrifice+bone offering ad kb 15-15%-ot, a tempest shield meg 26-ot. Összesen felbuffolva mapon ez 65-65%, ez kb. mindenre elég (wave30 simu), nagyon ritkán van halál, még ezekkel az elszabott rare mobokkal is. A karimon van 110 mana szabadon (bőven elég) és 5 aura. (zeal, deter, spider, defiance, tempest ) Szóval a megfelelő gearrel be kell férnie.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Drenadar #35815 üzenetére
Nem nagyon van róla hír, ha mész Sirus ellen, akkor felbukkan, de az egy korábbi script, idővel az is el fog tűnni. Méghozzá akkor, mikor visszahozzák. Merthogy valamilyen formában visszafogják, abban is biztos vagyok. Tekintettel arra, hogy a Shaper lánya, tartok tőle, hogy ránk kedvezőtlen hatással lesz a visszajövetele
(megalapítja Navari-val a Syndicate 2.0-t
)
-
Rayner
őstag
válasz
Drenadar #35764 üzenetére
A Bone offering kellene hogy bent legyen alapból. Ez ad AS-t a mageeknek + kapnak block-ot. Mivel nehezebben halnak értelemszerűen tovább élnek nagyobb AS ---> több dmg. Ez akkor lényeg mikor behívod a skele armyt és lesz 40+ skeletonod bossokon.
De látni kellene a builded mert ha sokat halsz lehet máshol van a hiba
-
TrollBalint
addikt
válasz
Drenadar #26240 üzenetére
Futólag ránéztem a karakteredre. Ahogy előttem is írták, én is meg tudom erősíteni, bowosként neked kell először ölnöd. Bossoknál ez kicsit nehezebb... oda kell valami védelem.
A 30% dodge, így ebben a formában teljesen felesleges, vagy rakd ki végig, plusz hozzá egy quartz flask (és akkor már 40 / 40% a dodge-d, ) vagy ezt is vedd vissza és keress valami mást. ha mégis dodge-ra mész, érdemes lehet az Atziri cipót is kipróbálni, bár az csak spellek ellen ad dodge-t.
Ha evasion-re akarsz rámenni, akkor bizony kell mellé a dodge, mert az evasion önmagában nagyon kevés. Ráadásul bossok / rare-k ellen még kevesebbet ér.
Követsz valami buildet, vagy saját gondolatból van ez a build? -
brunnehilde
senior tag
válasz
Drenadar #26228 üzenetére
A bowos buildek nem a kedvenceim, meg annyira nem is értek hozzájuk, de amit talán még én is meg tudok állapitani, hogy nagyon gyenge a védelmed. A resistjeid megvannak, de pl a cold feleslegesen sok már és phys dmg ellen gyakorlatilag semmi sem véd. Van 30% dodge vaal grace nélkül, 11% evade és 0 phys dmg reduction. Ami phys dmg betalál, az szerintem egyből megfektet.
-
sirdond
őstag
válasz
Drenadar #17543 üzenetére
nekem bejön, én megcsináltam minden mapon eddig, meg memory nexus-ban is csinálgatom a mapot, hogy mit hogyan érdemes. és ahogy tibee77 is elég sok plusz xp jön be, szóval mire act3-ba értem level 30 voltam.
én is chaos dmg-re épülő occultist-ot indítottam (azaz contaigon + ed az elején), ahogy terveztem is, de most értem act3-ba és meglett a bane. hát ez valami brutál op így elsőre, pedig csak 2L-ben van és nincs semmi inc aoe eddig sehol.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Drenadar #10875 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom. PoE-ben csak Doubble strikeos tankal játszottam eddig, ahhoz képest fénysebességgel halad. Nem tudom hogy a clear speed mennyire marad meg magasabb tierekre, de az biztos, hogy lev 70-en nagyon sok hiányzó dmg noddal(Köztük a valószínűleg nagyon sokat számító Elemental overloadal) és nem top cuccokkal, Tier 5 alatt a bossokhoz se nagyon kellett megállni.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Drenadar #10626 üzenetére
A Scold's Bridle sisak a felhasznált mana 400%-át sebzi a használóján. Ez (is) aktiválja a CWDT-re kötött skilleket, a Cloaked in Savagery ascendancy pedig a sebzés 100%-át visszatölti life-ként, ha bekap egy Savage Hit-et. Nekem az a fura, hogy nincs alacsony szintű CWDT, amit a sisak triggerelne, mindegyik 2400-2800 körüli dmg-nél lép működésbe, ami elég soknak tűnik. a videón sem látom, hogy akár csak pillanatra is de leesne a hp-ja.
-
tocsek18
senior tag
válasz
Drenadar #10626 üzenetére
bejövő sebzés után castolja a skilleket
itt vannak a karaktere -
Melorin
addikt
válasz
Drenadar #10584 üzenetére
Jelképesen értettem az eldobást. Megvettem egyébként 2db-ot és az ajánlott Freezing Pulse gemmel megyek. Háát, már az Act1 vége felé járok és most alig sebez, mi lesz itt Act3-ig. Sajna nem hagyhatom fejlődni a gemet mert egyre több Intellect kellene hozzá de az nincs.
-
LaCupacabra
csendes tag
válasz
Drenadar #10005 üzenetére
Hát ez az nem kevés zsetont öltem bele a 2 év alatt és most minden oda
Mivel angol tudásom kb semmi goole fordítóval nyomattam nekik de semmi válasz. A probléma az hogy a gmail accuntom is kuka mivel azon változtátok meg a jelszót először. A telora küldték honnan léptek be de azzal mit érek....
-
Mirman
őstag
válasz
Drenadar #9899 üzenetére
Nem . A legjobb esélyed ha valami kelendő cuccra (Devoto fejes , Starkonja , Bringer of Rain , Abyssus stb) porgersz enchantot és ha valami használható lesz eladod jó áron . Az így keletkezett pénzből pedig megveszed magadnak a kívánt fejest a neked megfelelő enchantal.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Drenadar #9798 üzenetére
Hát az összes ranger Ci-nek annyi lesz az már most látszik. Ami használható az a MOM-ES-CI, de az meg rangernek szinte elviszi az összes passzív pontját. Most én is csak találgatok mint mindenki bétában mert nagyon sok függ attól milyen bónuszok jönnek ACT9-10-ben pl. kompletten hiányzik +1-1 endurance, frenzy, power charge.
Két karival toltam ki vagyis 3 egy flameblast, de nagyon nehézkes volt viszont wipe után kapott egy jókora buffot és az ES is jó witchnek a regent szépen feltolták gyakorlatilag elég egy pillanatra félrevonulni és már maxon is van az ES és a MOM-hoz szükséges manna nodok is a közelben vannak. Egy raiderrel frost blades lightning strike duót próbáltam, ez elég jól használhatónak tűnik majd lifeal csak még kezdő T5-6-os gear van a 2hetes küldi miatt abbahagytam. Ma kezdek bétában egy új karit meglátom mit tudok kihozni belőle aug4-ig. -
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Drenadar #9372 üzenetére
75-ös szinten csináltad meg a labot, vagyis gyakorlatilag annyit mondtál vele, hogy az alapjátékot végig lehet vele tolni nélküle. Ezt mindenki tudja, ettől nem kell hasra esni.
Szedd le a buildedből az ascendancy pontokat lvl 90 fölött, és akkor mesélj arról, hogyan mennek az endgame mapok. Ja, hogy totál szívás? Akkor mégsem opcionális - kivéve, ha szívni jársz oda, mint a vadász a medvéhez.
"persze hogy ha már valaki megcsinálja akkor bónuszt ad"
Shaper vagy Über Atziri nem ad semmilyen bónuszt
-
VWendigo
tag
válasz
Drenadar #9360 üzenetére
Én is pont azt érzem, hogy túl sok időt vesz igénybe, és elunom mire a végére érek.
Általában megcsinálom a pontok miatt, aztán többet se a ligába.Jelenlegi formájában nem tetszik nekem.
A változás meg ha jól értettem (javítsatok ki), annyi lesz, hogy a normál lab rövidebb lesz, és nem kell Offering to the Goddess-t gyűjtögetni (bár ez így nem lett kimondva, de a lentebbi változáokból jól látszik).
Amit viszont nem értek, az a trial-ok. Ezt miért kell erőltetni. Úgye most van 6 darab nehézségi szintszer (18 darab).
Erre változna:
Normal-equivalent Labyrinth: Six trials.
Cruel-equivalent Labyrinth: Three trials, as well as completion of the previous Labyrinth.
Merciless-equivalent Labyrinth: Three trials, as well as completion of both previous Labyrinths.
Endgame Labyrinth: Six trials, as well as completion of all previous Labyrinths. -
Har_melin
addikt
válasz
Drenadar #9317 üzenetére
A hivatalos faq szerint júni 7-én indul a béta és legalább 5-6 hetet szánnak rá, vagyis július vége tekinthető szerintem reális 3.0 dátumnak. Vagy még később, ha a béta alatt macerásabb balansz vagy technikai problémák jönnek ki.
Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy a bétás karakterek és cuccok (a láda is) a béta végén mennek a kukába...
-
tibee77
őstag
válasz
Drenadar #9233 üzenetére
Szeva.En is 2 nappal ezelött ugy döntöttem, hogy leteszem a howa-t es inditok egy golemes karit.Azt ajänlom, hogy jol gondold meg meg elegge huzos egy jo karit összedobni.A build lelke ugye a 3 fajta jewel (illetve 4 de en a feheret nem hasznälom) amikre kb 740 c-t adtam ki.Szerencsere az armorom es a fejesem a howa-rol erre a karira is jo, ugyhogy arra nem kellett költenem.Ha nincs penzed akkor inkäbb mäs karit inditsäl, mert azt hallottam hogy a budget golemes buildek elegge nyögvenyelösek.Amugy az enyem elementalist ascendancy-s mf build.Elegge op, igaz csak 87es szintü vagyok, egy jewel igy meg hiänyzik meg pär passziv de a sebzes igen fasza.A tulelessel vannak inkäbb a problemäk, ez is olyasmi mint a totemes buildek, meg kell tanulni helyezkedni, nem belefutni nagy pofonokba, mert itt nincs nagy liferegen vagy atom durva leech mint pl. a howa-nal.De jo lesz erzem.
En is kezdö vagyok a temäban de azert kerdezz nyugodtan, hätha tudok segiteni.Amugy az elementalist build akkor jo ha ci-t csinälsz, a ll (lowlife) build meg a necrohoz jo inkäbb.Nekem a golemek pl. az ascendancy miatt immunisak az elementalis sebzesre, a sok jewel miatt meg olyan liferegenjük van, hogy konkretan halhatatlanok.Egyszer leidezem öket es aztän semmi nem pusztitja el öket.
Na jo a minotaur illetve uber atziri le tudja öket ölni, de rajtuk kivül nem igazän van olyan mob ami kepes erre.Szoval en a voksomat az elementalist mellett tennem le.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Drenadar #9170 üzenetére
Oda max akkor megyek, ha kell a trial, azt meg kibírom.
Javítottam az összefoglaló Lab részét. Az elégedetlenkedőknek csak annyit, hogy nem kevés munka volt összehozni, rászánva a szabadidőmet, úgyhogy ha valami hiba van kérlek jelezzétek priviben, nem kell egyből hisztizni. Tudom, hogy nem tökéletes, ember vagyok én is, hibázok én is.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Drenadar #9108 üzenetére
"gyógyulni" sehogy.
ha van life leech-ed, akkor a Ghost Reaver passzív (plusz lehetőleg a Vaal Pact) a life helyett az ES-t tölti. Egyébként Faster ES Recharge node és/vagy jewelek segíthetnek, hogy gyorsabban töltődjön vissza a pajzs. Olyan insta heal nincs, mint a seething life flaskákkal.
-
-
-
válasz
Drenadar #9079 üzenetére
Nem elképzelhetetlen, hogy más architektúrán jól fut.
Én tapasztalatok alapján írtam, mindkét kártyáról. A másik gépemben lévő szutyok Gf 750-el is jobban ment. Más is panaszkodott itt már AMD kártyára.
Nem oltani akarlak, de sokan azt sem veszik észre, ha valami konzolon 25-30 fps-el fut. Tehát tényleg csak akkor fogom elhinni, ha saját szememmel látom -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest