-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
pruzsi #37983 üzenetére
A "mostani" előtt (kb. 2 évvel ezelőtt) meg szinte csak a processzort zabálta
De amúgy igen, az a terv, hogy nem egy PoE 2-t csinálnak, hanem ezt fejlesztik arra a szintre, amit ők PoE 2-nek képzeltek el. Sok mindent így apránként kapunk meg. Elvileg lesz kétféle történet. Meg akarják tartani ezt a régit, meg lesz egy új. Az elején még úgy mondogatták, hogy más ascendancy lesz a két úton, vagy ha az Ascendancy nem is, de a képességek mások lesznek. Hát majd kiderül -
-
-
tibee77
őstag
válasz
pruzsi #32908 üzenetére
Azert az kemeny, hogy ugy hivatkozol poera mint"normalis trade rendszerü jatek".
Plazma:az tulzas, hogy csak meta buildek müködnek d eleg durvan odavagtak most mindennek aminek idaig nem csillios dpse volt. Igaz most is vannak azert erös karik de maradjunk annyiban, hogy a build diversity durvany lecsökkent.
-
-
tibee77
őstag
válasz
pruzsi #32905 üzenetére
Std-en a kedvenc stormbrand assam 15millas dpsröl leugrott 5millara.szoval keszülj fel a legrosszabbakra. Ezt a ligat szerintem nem fogja senki elfelejteni, annyira fos lett.nem is a liga contenttel van a baj, az nekem tökre bejött de az, hogy dpst csökkentettek egy csomo skillnek, közbe a mana costot felvittek elegge, mar nem csak aktiv skillek fogyasztanak manat hanem a triggereltek is, ergo coc karik szoptak egy nagyot, cwdt skillek is fogyasztanak manat. Ja es emelle ritkabb lett az enlighten dropja is. Igaz ez stdn nem nagy ervagas de azert ligan 2ex egy lvl1es enlighten az huzos.
remelem kövi ligara valtozni fog valami mert bazz nem akarok diablo2 resurrectedet tolni, mar most 1 nap jatek utan kihullik a hajam töle
-
-
Badlof2k
senior tag
-
Mirman
őstag
válasz
pruzsi #26584 üzenetére
Konkrétan nem a HH-t nerfeltek hanem azt hogy amikor egy curse immune raret ölsz meg és megkapod a buffjait akkor az a jelenleg aktív curset leszedi rólad. Eddig ez nem volt így és sajat magukat tempchain el elátkoztak és a HH buff 20 másodperc helyett ideális esetben több perc lett.
-
-
sirdond
őstag
válasz
pruzsi #24995 üzenetére
A hivatalos fórumon található buildek között nem találtál olyat,ami tetszene?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #20849 üzenetére
Ahogy brunnehilde is írta. Ez a cyclone champ az egyszerűségéhez és az olcsóságához képest brutális.
Én még a "brunnehilde classic" változatot tolom, Red Nightmare jewellel, de ha elérek lvl94-ig, akkor valószínűleg az kijön és lesz helyette egy flat phys + flat life abyss jewel, csak ahhoz még fel akarom szedni a Command of Steel három pontját.
szerk: kiegészítések:
- a Phase runt kizárólag a bányában használom a benyílókban, egyébként nem szükséges.
- Flame dash dettó, csak addig kellett, amíg a labokat megcsináltam, a csapdák egyszerűbb abszolválásához. Bent van, de nem használom.
- amíg nincsenek INT-es jewelek vagy nincsnek meg a foglalaltok, addig két pontért ki kell rakni a Versatility-t.
- A Blood of the Karuit néha használom, a Lion's Roart szinte soha, talán egyedül a guardianok ellen nyomtam el őket. T16 bossok sand stance-ben is megoldhatók nélkülük.
- az egyetlen dolog, ami néha beakaszt (leszámítva, amikor én elbambulok), az a bányában vagy a cold sentinelek koncentrált támadásától a freeze. Arra figyelni kell, meg persze a bleedre. -
brunnehilde
senior tag
válasz
pruzsi #20849 üzenetére
Cyclone Champion. Har_melin és én is azt toljuk. Ő is irta, hogy talán ez eddig a legjobb kezdő buildje amit játszott, pedig párat szerintem már kipróbált. Movement megvan vele, a többi skill, amit mi használunk, meg hanyagolható alacsonyabb tier mapokon, és ott a flaskokat sem kell nyomkodni.
[link]
Videó alatt ott van a PoB linkVagy esetleg a Cyclone Gladiator: [link]. Komoly különbség nincs köztük, Gladiator talán azért lenne jobb, mert gyorsabb a mozgása jóval a challenger chargeok miatt, mint a Championnek. Előbbinek a védelme stabilabb, bár T1-T5-ön az nem fog meglátszódni valószinűleg.
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
pruzsi #16096 üzenetére
Hát elég sok minden
Úgy hogy csak címszavakban:
- Van ez a Delve dolog, mehetsz egy végtelen bányába, egyre mélyebbre, mindenféle lootért (spéci cuccok a fossilok, amikkel az essence-khez hasonlóan némileg irányítottan lehet craftolni)
- Az új liga a Betrayal, amiben a régi masterek, és a régi módi craftolási rendszer megváltozott. Sőt, a régi masterek is "eltűntek" (azért össze lehet velük még futni) helyettük jött, az elmúlt 3 ligából a masterek: Niko (Delve), Alva (Incursion), Einhart (bestiary).
- Mostantól egy méretú a hideout (a régi mércével mérve a legnagyobb), és többféle is van. Az újakat unlockolni kell. Itt ott bele lehet funi (kék ikon jelzi a mapon), lemész, kipucolod, és onnantól kezdve tied a hideout, használhatod
- A hideout megmarad ligákon át, sőt, ki is lehet importálni őket, hogy könnyedén be tudd rendezni legközelebb.
- A Betrayalban a craftolást szintén fel kell oldani, recept kereséssel, illetve az új veiled modok feloldásával, amiket a szindikátus tagjai dobhatnak, akik után nyomozunk ebben a ligában.
- Bejött egy - két új skill (focus, brand)Hirtelen ennyi
-
TrollBalint
addikt
válasz
pruzsi #14041 üzenetére
Oda lehet majd teleportálni másik játékoshoz, egész pontosan az utolsó waypointjához, amennyiben valami questben lenne, ami ezt megakadályozza, kiírja, a neve mellé, melyik az a quest és ha végzett mehet a teleport.
Lesz opció, hogy nem kell invitálni partyhoz, hanem egyből tudnak csatlakozni hozzád (a'la Diablo 3) és ezt tudod majd engedélyezni emberekre külön-külön is akár. (ha csak pár embert szeretnél, aki így csatlakozhat hozzád)
Lesz "downleveling", ha engedélyezed, és egy nálad alacsonyabbal lépsz partyba, akkor a szinted az övével lesz egyenlő, és nem kap XP büntit. Ha kilépsz a partyból akkor visszaáll minden az eredetire. (Itt még van valami a szörnyek életével meg a cuccokkal, ami nem teljesen tiszta nekem)
Valamint lesz opció, hogy már rögtön a karakterválasztó képernyőről lehessen egyből partyba csatlakozni és így akár már az első területtől kezdve lehet együtt menni.Ez utóbbi viszont több időbe telik, de még ezen liga alatt akarják megcsinálni őket. Az első három az néhány hét múlva életbe is fog lépni.
-
-
AtHoS
nagyúr
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #12815 üzenetére
a map tab nálam is megmaradt egyelőre, húzd ki a végére, hogy ne legyen útban, aztán majd leszedik.
Az atlasz frissítés szerintem megvolt (sajnos) és a ligából nem vitték át a megcsináltakat. A 3.2 nem érinti az atlaszt, szóval ha standardon akarsz játszani, akkor attól félek, újra meg kell csinálni bizonyos mapokat.
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
pruzsi #11994 üzenetére
Uh ez erzekenyen erinthetett
Vegul is a +1 is vagy 33% plusz damage ha ugy szamolod... Most 1 napig szivtam red tier elderrel egyszeruen nem akart sikerulni, at kellett varialnom a gemeket single targetre, vegul vd-firepen-firestorm lett a nyero kombinacio a masik pen-ben maradt az unearth-gmp-bodyswap. Viszont corrupted minotaur halal nelkul lement, eletemben eloszor
Csodalkoztam is, azt hittem olyan nehez lesz mint hydra . Meg phoenix meg chimera van hatra, aztan meglatjuk shaper lehetseges-e...
-
Remiel
őstag
válasz
pruzsi #11994 üzenetére
hát de
a Templárral a következő gondjaim vannak:
nincs válla, minden cucc csapott rajta
zsiráf nyaka van és szinte minden sapi olyan mintha nyele lenne
pocakos, a dereka, csípője szélesebb mint a válla
állandóan felfelé néz, mint aki az időjárásra kíváncsi
ja és ha botot használ olyan mint akinek az egyik keze el van törve és felkötveruha nélkül meg melle van és pelenkája, hogy a futását meg se említsem
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
pruzsi #11972 üzenetére
A nerf érintette a meglévő enchantot is, nem semmi... Dobta a gép vagy vetted jó drágán ?
Na majd valamelyik nap rakok fel én is, az én verzióm teleportál unearth-bodyswap comboval és offhandban van VD meg spell cascadeInq-en én is gondolkodtam csak gc helyett fp -vel és akkor valahogy összehozni 4 treshold jewelt a fán (2 frostboltnak, 2 freesing pulsenak) Amúgy amit linkeltél guide a tiéd ?
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #11582 üzenetére
Holnap.
A lényegi változások:
- Vaal Pact: nincs insta leech, helyette megduplázza mind a maximális, mind az aktuális (összeszedett) leech rate-et.- Atziri's Acuity: Insta life és mana helyett Vaal Pact-ot ad crit esetén.
- Slayer: hát ezt eléggé lemészárolták. Brutal Fervour: megszűnik a +10%HP mint max. life leech. Hematophagy és a Vitality Void csak +3% max. leechet ad 5 helyett.
- Mind over Matter: csökkentik a keystone mögötti passzívok +mana értékét, a pontos szám nem ismert.
- Vulnerability: mostantól STR alapú és csak phys dmg-re, Bleed-re és Maim-re vonatkozik.
- Despair: új curse, pluszban a bejelentett 10 új gemhez. Ez lesz az összes meglévő Vulna gem helyén(!!!!), és a jövőben ez adja a Chaos alapú debuffot.
- Wither: csökkentik mind a stack mértékét (20 -> 15), mind a debuff/stack értékét (7% -> 6%)
- Witchfire Brew: Despair-t ad Vulnerability helyett.
- Dark Pact: nincs többé bónusz hatókör saját life használata esetén, a more dmg lement 76%-ra az eddigi 95%-ról
- Barrage: megszűnik a +2 proj enchant, +1 lesz a maximum. A legacy +2 enchantok megmaradnak (aranybánya a szerencséseknek standard-en.)
- Doomfletch és Doomfletch Prism: 110% -> 100% az ele dmg, no extra crit chance, viszont az alap íj kap + phys dmg-et. Legacy variánsról nem írnak, majd kiderül.
- Queen of the Forest: 240-380% -> 200-240% eva. Megszerezhető max.+ Movement Speed 100%. Viszlát gyalogkakukk... Itt sem írnak a legacy darabokról.
- Rise of the Phoenix: max. fire res. 8% -> 5%. Life regen 6/s ->15-20/s. Kap még pluszban 40-60 flat Life-ot is. A szöveg alapján itt lesz legacy változat, az új értékek viszont nem rollolhatók a régi cuccra divine orbbal.
- endgame XP csökkentés: állítólag túl gyorsan lehetett elérni a csúcsot. (Beachead-del persze, de egyébként?) lvl95 fölött nőni fog a plusz szinthez szükséges XP érték. 99-ről 100-ra pl. 40%-kal (!!!!) töb XP kell majd, mint eddig, nem mint ha érintene.
Ennyi a nerf, holnap jönnek a buffok.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
pruzsi #11387 üzenetére
Nézve a videót az jutott eszembe, hogy ezt a Violate deadet össze lehetne kötni egy cast when critical strikeal, vagy egy cast on melee killel, mondjuk egy fire penetrationnel, increased areaval, added fire damage-el, és talán lehetne valami single target központú melee buildből is korrekt clear speedet előhozni. Molten shell is mehet mellé, akkor talán a passzívok között is megérné pár fire damage nod felé kerülni. Az arsonist, a lava lash és a celestal judgement kifejezetten útba esik a szokásos Melee útiránynál. Molten Strike + ez a setup elvileg elég jó lehet. Amíg nem lesznek jó starter buildek, lehet megpróbálok egy ilyet felszintezni liga elején, hátha kisül belőle valami legit cucc.
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #11155 üzenetére
A tooltipnek sincs sokszor értelme. Vannak gigászi tooltip értékek, de a build mégis nyögvenyelős, mert annyira kiegyensúlyozatlan. Akinek éppen fekszik az a játékstílus, amit megkíván, annak jó, akinek nem, az az életben nem hozza ki belőle azokat a számokat. (Én egyébként a biuld leírásokban és videókban megjelenő tootip screenshotokról beszéltem, a PoB legalább viszonylag korrektül jelzi, miből áll össze az érték és látod, ebből mennyit realizálsz mondjuk egy shapernél.)
A másik oldal pl. ez a build, de a blightos tricksterem is ilyen volt. a járulékos DoT debuffokat, amikre ezek épülnek a tooltip még saccolni sem tudja.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
pruzsi #11149 üzenetére
Hehe. Az én Sunderes Labfarmolós Juggom is hasonló. Mino esélytelen, de eltart vagy 3 percig. A Slayerben viszont érzek potenciált. Lev 70en a 3. ascendancy nélkül, útközben felszedett ékszerekkel, lev16 körüli gemekkel a rare tier 6okat kb fél perc alatt lefarmolja(Shaped Valley/Strand layout). Szerencsére a fegyót lev 67-en rá lehetett pakolni, így végre Kitava is megkapta a magáét, két szenvedős kari után.
-
Har_melin
addikt
válasz
pruzsi #11146 üzenetére
egyébként most csináltam meg vele uber izarot, full facetank, life flaska használata nélkül. Úgy tűnik, a videó készítője nem a levegőbe beszélt.
Az egyetlen dolog, amit meg kell szokni, hogy a bossfightok sokáig tartanak. Ha 6L-t csinálok majd a páncélból és bejön még a Maim is mellé (meg van még pár bleed node, amit ki kell rakjak), akkor kicsit gyorsabb lesz, de mivel közben nem tör a frász, hogy úristen, lecsapnak, legfeljebb a középső ujjam fárad el a jobbklikktől.
-
crazygamer75
tag
válasz
pruzsi #10964 üzenetére
600 cromatic oda, de Abyssus-bol nem lett 4 kék soc
, egyelöre orb of storms nem lesz benne
egyenlöre a sebzésben sem látok javulást, de persze még fel kell huzzam a 2 db új support gemet a Blade furry-hoz. Túlélésben se vettem észre javulást, úgy látszik kell még pár pont a skillfán hp-re. -
crazygamer75
tag
válasz
pruzsi #10962 üzenetére
A skillfán átettem azt a pár pontot, kicseréltem övet-shield-et.
A gemek elhelyezését viszont nem tudom pontosan meghatározni a Path of building-ben. csizmába és armor-ba is 2-2 verziót ír.Leap slem-et is 2 féleképpen írja. Nem szeretném rosszul átszinezni a cuccokat. Kérlek, ha leirnád.
Köszi -
crazygamer75
tag
válasz
pruzsi #10953 üzenetére
Nagyon király, akkor már értem, hogy miért nem jó egy karim se (standard:88lvl,84lvl,72lvl, harbinger 75lvl), mind erröl a csatornárol csináltam
ES-est kezdtem, szerencsére még csak 23 lvl.
Akkor honnan találok egy jó Occultist Witch- Incinerate(lvl75, de ugyanezen YT csatorna alapján csináltam, így t2-es mappon hullok mint a falevél), vagy Inquisitor Templar-Freezing pulze buildot? -
crazygamer75
tag
válasz
pruzsi #10842 üzenetére
A kesztyű simán megoldható, olcsó cucc.
A nyakláncból nem tudom mi lehet az új verzió, amit kidob a POE trade, hát az nekem nem tűnik túl jónak:
+ all atributes, + all res, life leech van rajta, viszont -25% life
Taste of hate van, átrakom másik karakterröl.
A pókos pajzsom is van, sokáig használtam, de valaki ezt ajánlotta, ami most bent van.
Assasin mark-ot nem tudom mért tettem a tovább nem fejleszthető jewelek közé ( ez a build elég sok lvl1-2-es jewelt tartalmaz), valamit elnézhettem.
Kipróbálom majd ezeket a változtatásokat, remélem túljutok a tier 10-es mapokon.Carnage Heart(új verzió) erröl esetleg egy poe trade-s linket tudnál adni, nehogy a rossz verziót vegyem?
-
-
Remiel
őstag
válasz
pruzsi #10279 üzenetére
ja lecserélem majd, a gond az, hogy 4 piros, 1 zöld, egy kék kell a Carcassba is az pedig nem annyira esélyes, bár most kaptam egy tippet, hogy a bench- nél válasszam az at least 3 red sockets opciót és úgy esélyes ez a kombó, de 125 chromatic, meg lvl6 NPC kell és most éppen egyik sem áll rendelkezésre
-
Har_melin
addikt
nem halott az ES, hanem más összetevők versenyképesebbek lettek, ezért nem olyan egyeduralkodó. Life buildnél pl. most már (pontosabban most már ismét) 6-7k szívgörcs nélkül összehozható, de a 9k+ sem teljesen extrém. Miközben volt egy időszak, amikor a 6k számított a csúcsnak. Nyilván ha +50% HP-ból lehet gazdálkodni, akkor máshogy tervez az ember.
-
Nordic
Közösségépítő
Röviden...
"Milyen lesz a 3.0?" - KÖTELEZŐ!!!444négy
No de komolyan, néhány fontosabb dolog:
- ES még mindig jó, csak kevesebb lesz a pool, és nincs instant LL(pl Pohx simán megcsináltam a LowLife RF buildjét, és ugyanolyan jól működik).
- Sok helyen progress közben egyszerűsödtek az útvonalak(pl A3 sewers már egyben van mindhárom szint).
- A bossfightok kurvajók, és már most jól le vannak balanceolva(1-2 kivételtől eltekintve).
- nincs double dipping, ami most így szokatlanul nehezebbé teszi a mapozást, mivel a mapbossok hp-ját megemelték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest