- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
crazygamer75 #43050 üzenetére
Ezeket az amatoroket baszki.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #42565 üzenetére
mármint a kettőben a szar layoutos mapokra gondolsz? igen, azokat én is utálom.
A másik oldala viszont az a dolognak, hogy ligáról ligára teljesen random volt, hogy mi kerül a top tier-be. OK, ha letudtad az összes bosst és már az egész atlasz T15 volt, akkor mindegy volt, de addig el is kellett jutni.
Nem tudom, mi lenne a jó egyensúly, részemről elvagyok azzal, hogy a szar layoutokra berakok egy fehér T1-2 mapot, átrongyolok rajta és futom azokat, amik fekszenek nekem.
(Szerk.: én valószínűleg azért vagyok türelmesebb vagy megbocsátóbb a 2 rendszerével, mert az egyben is leolvadt az agyam, amikor ugyanazt az egy-két layoutot "kellett" futni, ha farmolni akart az ember. Gyűlölöm a monotóniát, a negyedik-ötödik City Square után inkább kiléptem és hagytam a francba a játékot.)
Az egy más kérdés, hogy van jó pár layout, ami egyszerűen minősíthetetlen (pl. Mineshaft) (Van még, de ez az, amit annyira utáltam, hogy megjegyeztem a nevét.)
Az is nagyon hülye megoldás, hogy a pár pályán gyakori "emelvények" zsákutcák, ha valami masszívabb action van, akkor ha éppen felfutottál rájuk, akkor nem látod, merre tudsz lejönni róluk és ezen sokszor a mozgás skillek (pl. hands of chayula) sem segítenek. -
Argh!
aktív tag
válasz
crazygamer75 #42349 üzenetére
Azért ez nem teljesen igy van. Régen tv-be filmeknél a 24 képkocka azért böven észre vehető volt mikor balra vagy jobbra mozgott a kamera. Ahogy most is alacsony fps-nél
észrevehetö a játékokba.De minden ember más, téged nem zavar a 30 fps, örülj neki, boldog ember vagy, én megörülnék ha olyan képregénnyel kellene játszanom.
Ha ezt 120 Hz-s monitoron nézed, ahol ki is adja a 120 fps-t akkor van külömbség , nem is kicsi. [UFO Test: Multiple Framerates]
De nem akarlak meggyözni, ha egyformán folyamatosnak látod jó neked.
-
cibus
senior tag
válasz
crazygamer75 #42352 üzenetére
Baszkiii! Akkor átbasztak minket a mobilunkkal is!!! Feleslegesen kifizettük a 120Hz-es telókat. Miért a +90Hz felár?
(Csak VICC!!! SENKI NE VEGYE MAGÁRA!!!)
-
zsirfecske
addikt
válasz
crazygamer75 #42361 üzenetére
ok, ebben igazad van, a komolyabb vassal rendelkezők meg örüljenek, hogy nincs ilyen kényszer rajtuk. mondjuk ha nem tettél volna általános kijelentéseket amik nem igazak, megúsztuk volna az egészet. szóval ezt itt zárjuk le a béke és az off mellőzése jegyében.
-
Lokids
addikt
válasz
Baromság. Egymás melett van az asztalomon egy 60 és egy 144hz-m IPS monitor.
Van különbség.
Az teljesen más, hogy a FIX 30fps jobb, mint egy folyamatosan változó. -
Helmoras
őstag
válasz
Leírtam mi a bullshit abban amit írtál és mi nem. Te azt állítod hogy az ember nem lát többet 30 fps-nél. Ez hülyeség, senki nem mondta hogy szaggat a FIX 30 fps benne van a szóban hogy fix, de minél több az fps stabilan annál folyamatosabb képet látsz, nyilván 150 -200 fix fps felett már nem mindenki látja a különbséget, de mégegyszer hogy idézzek "a szem+agy nem képes 25-30 fps nél többet befogadni", ez baromság.
A filmes példátok egyáltalán nem releváns arra amit írtam.
Nem tudom hol tájékozódsz de ez egyszerűen nem igaz "emberi érzékelés kb 25-30 fps körül van" amennyiben azt mondod innentől már folyamatosnak érzékelheti az ember azt elfogadom.
Az hogy te valamit már folyamatosnak érzékelsz mert hozzászokott az agyad, teljesen más mint hogy ténylegesen mi a kapacitás.
A javaslatod a fix 30 fpsre teljesen jó. Régen én is játszottam így, de amivel indoklod nem igaz.
Sértésnek nem szánva, a szövegértés és fogalmazás fontos. -
Helmoras
őstag
válasz
crazygamer75 #42347 üzenetére
Nem beleállva, de mégis...
Az hogy a fix 30 nem akadozik igaz, mert fixen kapsz 30 képkocát másodpercenként eddig még hagyján.
Ellenben ez a kijelentésed netto baromság:
"kb kismilliószor(mennyiszer?) kitárgyalták(kik?) kismillió helyen(hol?), hogy az emberi szem+agy(ez egyáltalán mit jelent? a szem felfog mondjuk...13-at az agyad meg jó esetben 17-et rosszban pedig 12-őt?) nem is igazán(most nem igazán? akkor lehet hogy mégis?) képes felfogni másodpercenként 25-30(ez veleszületett képesség vagy fejleszthető hogy 25 vagy 30?) képkockánál többet"Szerintem erre reagáltak a többiek is.
-
válasz
crazygamer75 #42345 üzenetére
Az a probléma, hogy az alaptalan hülyeséget hangoztatod már sokadszorra.
-
válasz
crazygamer75 #42340 üzenetére
De ez egy faszság amit itt durrogtatsz.
-
la_cc
addikt
válasz
Javaslom, hogy próbálj ki valahol egy 60 Hz-s monitort, majd és 144 Hz-s g-sync-eset is valami normális pörgös game-mel magas fps-sel és megváltozik a véleményed a 30 fps-ről.
-
Helmoras
őstag
válasz
lapos földben is hisznek sokan...
-
cibus
senior tag
válasz
crazygamer75 #42338 üzenetére
Fluid 30? sose voltam konzolos
Inkább venném vissza a grafikát...De azért köszi szépen a választ
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #42209 üzenetére
Nem tudom, engem is érdekelne.
-
Remiel
őstag
válasz
crazygamer75 #42041 üzenetére
Ez nem POE 1 miért várod ugyanazt? És ez nagyon helyes, akik egy grafikailag feltuningolt változatát várták csak, azok maradhatnak az elődnél. Ráadásul tulajdonképp egy bétatesztről alkotsz véleményt úgy, hogy összehasonlítod egy kész játékkal, ami 10 éve fut.
Lefogadom, hogy nem voltál ott a POE 1 startjánál.Ha meg könnyű game kell ott a D4, aközben lehet sorozatot is nézni
-
válasz
Hát ha azt nézzük, hogy olyan réteget építenek ki akik meg is maradnak, akkor jól csinálják. Ha könnyű a játék meg nem büntet eleggé és nincs súlya, nem fog a keménymag megmaradni. Kazuárok kikopnak így is úgy is. Azt viszont nem feledjük el, hogy ez e félkész termék, sehol nincs még az első részhez képest. A tartalom fele is hiányzik, minden új mechanika béta teszten van. Várjuk ki a végét. A Poe1 is egy romhalmazkénz indult.
-
la_cc
addikt
válasz
Részben egyetértek azzal, amit írsz, de a Poe 1 sem ilyen volt a 0.9 állapotban, mint most...
Adjunk ennek a 2-nek is 1 bő évet és akkor akkor törjünk pálcát felette.
Nekem egyelőre marhára hiányzik az Awakened Poe trade kiegészítő... Így hogy check-oljátok a cuccokat a marketen? Manuálisan marhára időrabló...
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #21479 üzenetére
Ez nem így van. A játék általános nehézségét állandóan igyekeznek az új dolgokhoz igazítani. Azért hoztam fel az Ascendancy-kat példának, mert amikor azokat bevezették, akkor is az volt az első reakció, hogy aki utálja a labot, annak nem kell megcsinálnia, anélkül is működnek a buildek, ez csak egy extra. Mára elvétve ha találsz olyan buildet, ami ascendancy nélkül is használható lenne.
Ha bevezetnek bármilyen, a játékmenetet befolyásoló változást, az előbb-utóbb (ha növeli a lootot, akkor előbb) átkerül a kvázi kötelező kánonba, ami nélkül már esélyed sincs arra, hogy élvezhetően játszd a játékot.
erre egy megoldás lehet, ha az SSF mellé bevezetik a "No Buff" ligát is, és annak a nehézsége számít alapnak. A pénzért előnyöket vásároló vérpistikék meg nyugodtan trollkodják a játékot egy külön, fizetős homokozóban.
-
sirdond
őstag
válasz
crazygamer75 #21479 üzenetére
de, amíg trade ligában játszik, addig hátránya van a többi embernek.
maradjunk a te példádnál:
1hit boss kill, emberünk rámegy shaper setekre és shaper kill-ekre, 30 másodperc alatt megvan az egész, de lehet sokat mondtam. sokkal nagyobb esélye van Starforge-ot találni ugyanannyi idő alatt, mint annak az embernek, akinek minden fázison végig kell mennie és több perc egy shaper set.
de ugyanez igaz elder-re is.egyszerűen felborítja az egyensúlyt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
crazygamer75 #21378 üzenetére
Csökkeni fog az AoE és a dmg is, szóval inkább a slayert ajánlom Champion helyett. Championnek jobb a védelme, de azért a slayernek sincs komolyabb gondja endgamenél, és ez utóbbi gond nélkül tudja kompenzálni a cyclone nerfet. Majd kezdéskor teszek fel buildet. Nagyrészt ugyanaz, mint a champion, de csináltam pár változtatást.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #21128 üzenetére
nekem még be se adta, én meg meguntam az eldert terelgetni - ha bejön, akkor jó, ha nem akkor le van szarva. Élvezni szeretném a játékot, olyan mapot futni, amit szeretek, nem kényszerből tolni őket, csak azért, hogy na majd talán végre...
Egyébként ma este végre lvl94, gyorsan letoltam über atzirit is vele (egy halál, saját hülyeség - pont a reflectes formát ütöttem meg).
Most előbb négyes légió, aztán majd megyek bányázni, hogy meglegyen a 6L craft is.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
crazygamer75 #20961 üzenetére
Na felnyílt a szemem és remélem jó a gondolatmenet, amit levezettem magamnak...
Nyugodtan kritizáljatok és javítsatok ki, ha rossz úton járok.
Muszáj volt kiszednem a cuccból az all resistes gemet, ebben maradtunk Brunn mesterrel és belinkeltem a poacher markot gemes állapotában. Ha már így alakult és kisegített 2 gyűrűvel, amik fiz+int+life+resisek
(az egyiken van mana cost), így már minden ment, mint a karikacsapás. Most már csak erősítenem kell a gyűrűkön és minél jobbat találni. Biztos van okosabb-jobb megoldás, de én egyenlőre ennél maradok.
A life flaska helyett majd próbára beteszem a divination d. flaskát és meglátjuk.. további szép napot mindenkinek..
Brunn küldtem Pm-t, ha lesz időd pls olvasd el -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
crazygamer75 #20961 üzenetére
Nekem sincs meg a resist, de nem nagyon volt még halál közeli élményem , csak sima halál volt, az is az én hibámból. Én is flaskákból hozom ki, no meg end. chargeból, war cry-t jó lövögetni... Liszt Ferenc bácsi kutya f...a hozzám képest olyan zongorahangversenyt rendezek a gombokkal a kezem alatt, hogy irigykedve nézi odafentről a tisztelt művész ÚR, hogy nyugodjon békében.
A gyűrű kérdéssel én is bajban vagyok. Nehéz olyat találni, ami minden igényt kielégít sajna. Sose kraftoltam még, de azt hiszem el kell kezdjem aztán majd bízom benne, hogy lesz segítségem...
Esetleg a divination distallet flaska, nem próbáltam, de jó megoldás lehet, bár elég láma vok még mindig a játékhoz.. -
sirdond
őstag
válasz
crazygamer75 #19885 üzenetére
best in slot, azaz az adott helyre az elérhető legjobb valami
-
Ch0b
tag
válasz
crazygamer75 #16382 üzenetére
Én a Mathil félével játszok. Egész tankos, jó cc, olcsó és brutális damage. Csak ugye itt Path of Building-et kell használnod, mert Mathil nem igazán csinál leírást, csak videókat meg pob linket ad.
-
Ellia
addikt
válasz
crazygamer75 #16382 üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #16009 üzenetére
nem kell összekötni, csak gondolom nem szedte szét a 3L-t.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #15866 üzenetére
Bow nincs, mivel a Quill Raint nerfelték. Állítólag ettől még a Toxic Rain maradt ugyanolyan jó skill, de már sokkal igényesebb az íjra.
Én végül is egy Duelisttel indítottam, egyelőre DW, aztán majd később eldöntöm, hogy block gladiátort csinálok belőle, vagy dw championt. A blokkos gladiátor adatlapját is belinkeltem pár napja, azzal most a liga kezdete előtt lvl81-en letoltam T14-es mapot, (még egy gyengébb, 350 pdps-es karddal, utána vettem egy drágábbat) probléma nélkül. Elder-Shaperre valószínűleg nem ideális, mert sokáig kell verni őket, de ezzel a mostani 420 pdps körüli fegyverrel és a Blade Flurryvel szerintem az sem lesz gond.
Korábban belinkeltem Engineering Eternity kedzdő build javaslatait, azokból nyugodtan szemezgethetsz, az ő buildjeiben még nem csalódtam.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14991 üzenetére
Megnéztem közben alaposabban. A tricksterhez szerintem nem érdemes a HoAg-ot használni, mert az összes plusz buffja Pathfinderhez kötött. El tudom képzelni, hogy egy fullra felszintezett crawler a pathfinder plusszaival ad akkora dmg buffot, hogy megéri lemondani a passzív védelemről amit a Temp Chain ad. A Wtchfire Brew kiváltja a Despair aurát és megint csak a pf specialitásai miatt szinte állandóan fel is lehet töltve, szóval az hatásban megmarad.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14991 üzenetére
Az enyém eddig full DoT volt, poison nélkül. De mivel a két skillfa nagyon hasonló, lehet, hogy futok vele egy kört és megpróbálom az Added Chaos Damage-es poison buffot, mert őszintén szólva most már jól jönne.
Én inkább a sustainre mentem, ami azt jelenti, hogy nagyon magas a life regen (a bányában nagyon jól jön), a két blasphemy curse (Temp Chain + Despair) pedig megint csak nagyon sokat segít, amikor a bányában vagy egy nehezebb mapon egyszerre a nyakamba esik egy hatalmas kupac mob. Tricksterként nekem most már nincs gondom a manával sem. Eleinte kellett pótlás, én kiraktam a duelist alatt két pontért a 0,4 mana leech-et.
Az agony crawler elég jó segítség volt amíg vegyesen próbáltam caustic arrow-val, viszont ha berakom, akkor le kell mondanom az egyik állandó curse-ről.Az én buildem a mostani, linkelt formájában szerintem nem alkalmas a full endgame bossokra, de eddig nagyon kellemes és főleg olcsó build volt. A bányában nem tudom, meddig lesz elég, sajnos amiatt, hogy három karit próbáltam eddig, még csak 180-as szinten vagyok.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14980 üzenetére
fejből nem tudom, amennyit a lvl1 CWDT enged, vagyis lvl38-as karakternek való. A gem kiírja, hogy az adott szinthez minimum hányas szintű karakter kell, ez nem lehet magasabb lvl38-nál.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14973 üzenetére
Mind over Matter keystone, a bekapott sebzés 30%-a a manából megy, már ha van. Mivel a mana poolom sem volt túl nagy, a bossfightoknál rendszeresen ott álltam egy szál semmiben, se hp nem volt, se mana, amivel támadni tudtam volna. (Ahhoz, hogy ez simán működjön a nem lekötött mana kb. a life fele kell legyen, én ettől elég messze voltam.)
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14965 üzenetére
na, a dühöngés időnként hasznos, átvariáltam egy kicsit a dolgokat és rögtön életképesebb lett.
Kidobtam a MoM-ot, amúgy is csak az agyamra ment, amikor bossfightoknál egyszerre tűnt el a HP-m és a manám. Beraktam a helyére az Arctic Armort, az ad máris ad valami védelmet.
Az én hülyeségem volt, hogy az ascendancy-nél a life leech-et raktam ki először, és a merc labot még nem csináltam meg. Így csak a Shaper of Desolation volt meg. Visszaszedtem, kiraktam a Beacon of Ruin-t, így egyből gyorsabban hullanak a mobok, kevesebb tud visszatámadni.
Ha még tovább játszanék vele (szerencsére már csak egy fél szint kell a BA-hoz), akkor valószínűleg kidobnám az eddig is fölöslegesen bent lévő shield charge-ot és inkább egy másik CWDT mellé beraknék egy Tempest Shieldet és egy Molten Shellt.
Hozzá kell tenni, hogy nagyon vacak gearrel mentem, hiszen lvl80 után gyakorlatilag majdnem mindent le kell cserélnem, egyedül a csizma maradhat talán. Ha végig akarnám vinni, és erre a buildre költöttem volna azt a pénzt, amit a Tempestre, meg az egyéb, majd kellő cuccokra költöttem, akkor sokkal kevésbé lenne haldoklós a leányzó.
-
Ellia
addikt
válasz
Nem gyenge az, csak rettentő unalmas
Én 85-ös szinten untam rá, pedig még lenne benne.
-
Har_melin
addikt
válasz
A srác lenyomta az összes endbossot vele, tehát nyilván nem a build gyenge. Én viszont szívok vele mint a torkosborz, mert nem akarok exányi cuccokat költeni egy caster buildre, amit lvl 80-on abbahagyok. Így viszont lvl77 óta folyamatosan halok, mert semmilyen defense-e nincs.
A MoM nem védelem, csak egy kibővített life pool, de 6,5k kombinált life semmit sem ér védelem nélkül. Ráadásul emiatt a Shield charge is elég kétes, én inkább le is mondtam róla - azért berohanni a tömegbe, hogy legyen védelmem olyan sebzések ellen, amiket be sem kapok, ha megmaradok tisztes távolban, hülyeség. Most megpróbálom átvariálni, inkább megveszem azt a két call of brotherhood gyűrűt arra hátra lévő két szintre, ennél jobban nem fogok vele szívni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
crazygamer75 #14874 üzenetére
Mathil csinálta meg előző ligában, keress rá youtubeon
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14647 üzenetére
remélem így működni fog, ez a pastebin fájl a PoB-hoz. csizam, gyűrűk, sisak még be sincs állítva, mindegyik life+res, semmi extra, lehetőleg minél nagyobb HP-val.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #14635 üzenetére
LiftingNerdBro most felrakott egy szokásos ötös válogatást. Abból kiindulva, hogy a Delve sötétsége a minionokra és a totemekre nem hat(!!), az ilyen típusú buildek várhatóan biztonságosabbak lesznek még a ranged buildeknél is.
Én ebből a listából a warchief totemet választanám, mert a summoner nem az én stílusom. A Vaal Warcief Totem ráadásul ad egy plusz totemet is, szóval sanszos, hogy bosskillernek is durva lesz, még az Ancestral bond nélkül is.
Íjászból eddig csak egy kidolgozottabbat, Pohx Caustic Arrow Tricksterét találtam, de ez nem kipróbált build, csak terv.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #13778 üzenetére
szerintem ha saboteur trapperrel indulsz, akkor most nagyot nem tévedhetsz, ráadásul kb. A3 végéig tök mindegy, hogy mit akarsz majd belőle csinálni, ugyanazt a skillfát kell követni. A lightning skilles trappernél az Inpulsa chest biztosan nagyon drága lesz, de egy csomó más opció is van.
Pohx phys to lightning conversion
A másik, ami most láthatóan nagyot megy, az a blade vortex elementalist, ez eddig is erős volt, most kapott egy vaal verziót is a skill. Zizaran is csinált hozzá egy leírást (a pastebin a szövegben van, nincs linkként kiemelve), Mathil is. Ziz ezzel ment SSF ligában, tehát nincs olyan igénye, amit ne lehetne normál játékban hozni.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #13490 üzenetére
Itt van egy csomó videó, a kérdés, hogy mennyi currencyt szánsz rá. A Death Oaths buildek (pl Pohx-é) baromi erősek és egyszerűek, mint a faék csak mégy körbe és mindenki hullik körülötted. Viszont megcsinálni az 5 offcolor foglalatot nekem elvitt olyan 2400 jewelt...
Aila RF hibrid buildje is érdekesnek tűnik, de azért az látszik, hogy mindegyikhez kell olyan cucc, ami összességében valahol az 5-6 exa környékén áll majd meg.
-
San398
őstag
válasz
crazygamer75 #11967 üzenetére
POE web oldalon belépsz majd ott rákattintasz a "Click here ..." és a játékban kapod meg
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11907 üzenetére
igen, magától castolja. Ha már van, akkor csinál egy újat helyette.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
crazygamer75 #11894 üzenetére
A Cast when Damage Taken fogja őket auto castolni, ha bekapsz sebzést
-
válasz
crazygamer75 #11833 üzenetére
Juggos cleave tankom kb hallhatatlan.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11833 üzenetére
nem, még nem próbáltam, most nagyon keveset játszom és jelenleg egy GC minert dédelgetek.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11768 üzenetére
Az a helyzet, hogy a template build sokkal több HP-val és a VP révén azonnali HP leech-csel számolt. Ha neked eleve sokkal kisebb a HP-d, ráadásul megszűnt az azonnali leech is, akkor jó eséllyel nem tudod kompenzálni a bekapott sebzéseket. Nem játszottam a builddel, de (ha egyébként jó), akkor meg kell próbálni akár átmenetileg több leech passzívot felvenni, hogy mind a max. leech, mind a leech rate nőjön. Később, ha már jobb cuccal/qualitys gemekkel nagyobb a dmg, akkor vissza lehet őket venni, mert a nagyobb alap sebzés mellett a kisebb leech is elég lehet.
-
la_cc
addikt
válasz
crazygamer75 #11768 üzenetére
Vaal pact, épp most kapott egy combos nerf-et.
Más: mi a tosz van a poe wiki-vel 2 napja? Tele van piros ERROR feliratokkal...
Folyamat keresném az épp kellő infót, de nem működik.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
crazygamer75 #11762 üzenetére
Én úgy láttam elfelejtetted a leechelős nodokat alul. Szinte biztos hogy a leveling pathba is bekerül legkésőbb lev 50 környékén, de valszeg az újított fa miatt elcsúszott a felrakott cucc, ha nem volt ott. A Vitality void után a mana potion helye is is kiürül, mert ott az alsó kis nod a manaleech. Nekem bőven elég volt a hatred és herald után maradó 25% mana, de amíg nincs elég nagy sebzés, lehet valami másik mana leech nodot érdemes betámadni aztán regretelni, ha minden összeállt.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
crazygamer75 #11742 üzenetére
Toltam vagy egy hónapot ezzel a buildel 3.0ban. Nem vagyok biztos benne, hogy VP nélkül működőképes lesz majd, de szerintem a vitality void noteot azonnal szedd össze, és szinte biztos, hogy a VP-re is fel kell húzni a cuccot. Ha már mapozásnál vagy, legalább a 2. Labot meg kéne csinálni de a 3. is minél hamarabb kéne, mert hatalmas lépések mind offenzív mind defenzív oldalon. A cipő se nagy móka az avatar of the Slaughteres Frenzy buffok nélkül. Az se tűnik jónak, hogy az elemental overloadot felvetted, de ha jól látom nem proccolja konzekvensen semmi. Egy Spike point Quiver sok gondod megoldaná life és crit szempontjából is. A heatseaker meletti két crit nod felvételével és egy Spike pointal majdnem 100% uptime-ja van az elemental overloadnak. Nagyon durva dmg bónusz, szóval érdemes figyelni rá. Wise oakot minél hamarabb rakd be a mana poti helyére, a legerősebb tartóoszlopa a buildnek. Kb ennyi tűnt fel így elsőre. Igazából pár c-ből megoldható, ami hirtelen kell aztán tényleg rá kell menni a jobb statokra.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11742 üzenetére
szerintem kevés a flat life a cuccaidon. Ahogy elnézem kb. 370 jön össze, a templatenek van 610 a gearből és azt írja rögtön a bevezetőben, hogy az így kapott 5,3k HP-val is "squishy" a karakter. Neked ennek alapján olyan 4,5k lehet, az azért elég nagy különbség.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
crazygamer75 #11479 üzenetére
Szia, nekem egy darkpact berzerker all the content bildem volt kicsit átalakítva.Én betettem a csontikat is, haste aurát és még pluszban vaal haste-t na meg VLtrapot. Biscoval sima liba volt bàrmilyen map, de más felejtős/shaper és társai.. labozás.) Csak helyezkedni kellett, mert ha nem volt leech akkor vége. Később kipróbàltam a blightpack bildet, de az nem jött át. Aztán jött a dw clawos Bladeflurry na ő belopta magát a szívembe ha nem is volt olyan kemény.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11479 üzenetére
ez a juggernaut build. Shaperre nem jó, és a guardianok ellen sem igazán, mert soká tart leverni őket. Le lehet, nekem ezzel volt az első Minotaur killem, csak rágörcsöl az ujjad a z egérre, mire megpusztul
Viszont T15 Abyss mapokat ezzel farmolok már egy jó ideje, teljesen stabilan lehet vele facetankolni Kaom Kinget még vulnerability vagy ele weakness mellett is. A kettőt együtt már nem annyira szereti. Labra pedig tényleg nagyon jó, kizárólag csapdákon haltam meg vele eddig, de az az én balfékségem, nem a karakter gyengesége. Ha nem utálnám annyira a labot, akkor már gazdag lehetnék vele.
A videóhoz képest annyi az eltérés nálam, hogy én egy 6L life/res rare péncéllal megyek, amit essence craftoltam life-ra. Így volt a legolcsóbb. Lvl 90-en most van 6k HP-m, ez nagyjából mindenre elég, amit futok. Hozzáteszem, hogy nem játszom mindegyik mapot, tehát pl. nem próbáltam vele az összes T15-öst, de hála horizon orboknak ezt könnyű volt megoldani.
Van ugyanennek egy gladiátoros verziója is, a következő ligában azt akarom kipróbálni.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
crazygamer75 #11305 üzenetére
"Internetem falusi 50 megás telekom"
Jó neked, most ideiglenesen én is faluba költöztem és a legdurvább net, amit össze lehetett hozni, az 10 megabit, IpTV-vel terhelve. Igazából csoda, hogy működik bármi is, de ennél csak lassabb cuccok voltak.Más: Szokott valaki magas tier-ű mapokat farmoln? Kéne valami változatosság Spider Forest után, és az Abyss- Dark Forest párost nézegetem. Tudom hogy shaped valamit olcsóbb lenne blokkolni, de így liga vége felé inkább valami kihívásra vágyom. Na az a kérdésem megéri vesződni vele, vagy így is úgy is bukó hosszútávon? Mind a kettőt 3 pirossal lehet sextantolni, de mintha Dark forestet jobban-olcsóbban lehetne blokkolni.
-
pc360
addikt
válasz
crazygamer75 #11305 üzenetére
A 2x vagy 3x kell bejelentkezni dolog pedig pontosan a HDD lassúságából ered. Ez volt a fő hibajelenség SSD-re átpakolás előtt... Arra pedig nem lennék büszke, hogy SSD-hiányban szenved a géped.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11197 üzenetére
a Rift Coil gyűrű helyett majd gondolom úgy is veszel valami jobbat (+life, a phys dmg nem kell, stb.) A ruha szintén cserélendő, de ott szerintem érdemes úgy indulni, hogy veszel egy essence of greed-et (deafening vagy legalább shrieking), hogy a sok life tuti legyen és utána a kapott modokhoz igazítod a többi cucc cseréjét.
esetleg érdemes nézegetni chaos resistet is, magasabb szinteken elég jól jön.
ami még nagyot tud dobni a boss fightokon, egy 4L B-B-G-W corrupted Allelopathy. Akkor a bossok előtt le tudod cserélni az IAE-t egy Swift Affliction-ra a fehér foglalatban.
-
Patrick
addikt
válasz
crazygamer75 #11118 üzenetére
Nincs magyar.
Csak a kolega írta, hogy minden nyelven elérhető...
A 7 nyelven, amit a ggg-s srácok beletettek.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11043 üzenetére
Az attól függ, milyen karival mégy. Mivel a Blight-hoz egy helyben kell állnod, tehát Tukohama általában alap, a main buffok közül meg azt, ami éppen a legpraktikusabb. Jellemzően vagy a Brine kinget szokták a stun és chill res miatt, de bossokhoz jó a Lunaris is (mindig vannak mobok körülöttük),
labhoz runhoz néha az Arakali/Ralakesh párost, ha a csapdákkal van gondod.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #11006 üzenetére
nem kell a sisakba rakni a blightot, lehet bármiben, az enchant akkor is hat. Amíg nem tudtam használni a kesztyűt, addig egy 5L páncélba pakoltam őket. most pl. kínálnak egy lvl48-tól használható eva-es páncélt 1c-ért.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10975 üzenetére
Ami még fontos: A buildnek legalább annyira kulcsa a blasphemy-enfeeble-temp chain, mint a sebzés. Amint hozzá tudsz férni a gemekhez (akár vedd meg őket vendortól a mostani kariddal és rakd el) rakd be őket és kezdd el szintezni. Ez egyszerre növeli a Blight hatását és ad időt arra, hogy megpattanj egy zűrösebb szituációból. Nálam most már Q20-asok vannak bent és ezzel a T15-ös bossok is diavetítés tempóval támadnak.
Amire figyelni kell, hogy bár lehet facetankolni, azért inkább célszerű a shield charge-al gyorsan elmozogni és utána vissza - 2 mp alatt visszajön magától a HP-d nagy része. A másik veszély a cold/fire bloodline packok, amelyeket az Abyssal Cry egyszerre felrobbant körülötted, te meg ott maradsz 10-15 bomba között. Szerencsére a shield charge erre is megoldás, csak nem szabad ész nélkül menni.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10975 üzenetére
A leírás elején lévő videóban elmondja, hogy Blade flurry-vel célszerű menni ugy kb. lvl 40-ig, de addig is az alternatív fegyverben már tápolni a Blight-ot a kezdetektől fogva. Amikortól az Abyssal Cry-t használni tudod (lvl 34), onnan elvileg átválthatsz a Blight-ra, de célszerű egy kis teret adni még az IAoE gem fejlődésének is. Ha nem használsz corrupted cuccot, akkor jó lehet a Voll's vision, de szerintem egy Blight enchantos, life-os sisakkal jobban jársz.
Az Allonsanfan nevű karakter az, ami ehhez tartozik. (A II. weapon konfig az aktív, nem a daggeres, az csak gem szintezéshez van)
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10967 üzenetére
miért nem vettél inkább egy ES csizmát hasonló statokkal és raktad abba a 4 kék gemet, az Abyssusba meg a CWDT konfigot?
-
crazygamer75
tag
válasz
crazygamer75 #10967 üzenetére
Ahhh, T10 Colonnade map-on 2-3 mob-ot ha tudok ölni és nyekk, azt hiszem mégse erőltetem tovább csóri karit.
900 óra játék után igencsak haragszom magamra, hogy még mindig nem sok fogalmam van a játékról, talán nem nekem való a PoE XD -
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10963 üzenetére
Assassin mark
increased crit
curse on hit
orb of storms
------------------
immortal call
tempest shield
cast when dmg
riposte
------------------
hatred
herald of ash
enlighten
reckoning
-----------------
leap slam
faster
fortify
----------------
blade flurry
inc crit
melee phys
add fire
maim
chance to bleed -
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10956 üzenetére
_danilo_thann_ karidnak meghatszoroztam a dpsét pár modósítással és 2 item cserével
összeveted ami ebbe van és ami neked és látod majd mit kell cserélni.
https://pastebin.com/asTQp21Y -
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10957 üzenetére
Kell hozzá a Path of Building offline tervező program, abba kell bemásolni azt a katyvaszt
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10956 üzenetére
Én változatlanul ezt tudom ajánlani mindenkinek, akinek elege van az állandó elhalálozásból. Nem meta, a hozzávalók (Allelopathy, Breath of the Council, Shattered Will, egy legalább +25 Blight dmg-es enchantú sisak és egy 5L chest) kb. 150-200c, ha a top rollok környékén keresgélsz. Én most lvl 91 vagyok, T15 Abyss, T13 Springs dual bossal, mind lementek, T15 Beachead XP farmolás sima ügy.
Ha kényelmes akarsz lenni, akkor olyan 4L Allelopathyt kell keresni, amin G-B-B-W foglalt van, akkor mapra egy Incr AoE gemet, bossok ellen pedig egy Swift Affliction-t lehet berakni a fehér foglalatba.A lényege, hogy a szabadon választható cuccokon minél nagyobb legyen a life és persze legyen meg a max res, de egyébként semmi olyan nem kell rájuk, ami felnyomja az árukat. A life regenje még a Berserkernél is nagyobb, mert az 25%-ot tud, de csak 2 mp cooldown után, én meg instában, folyamatosan hozok 15-16%-ot másodpercenként és még a warcry-t sem kell nyomkodnom hozzá. Én annyit változtattam az eredeti builden, hogy a Blasphemy+Enfeeble+Temp Chain trióhoz hozzáadtam egy lvl2 Enlighten+Arctic Armor párost az 5L páncélban. Ez tovább növeli a védelmet és egy lvl3-on megállított Abyssal Cry fogyasztása is kényelmesen belefér.
Guardianokat és Shapert nem próbáltam, über Atzirit sem, Izaro farmolás viszont a hatalmas regen miatt sima ügy, csak egy picit kell figyelni a csapdáknál. Vannak persze bossok és map modok, amiket kerülök (no regen pl. nyilván kiesik), de összességében a legsimább karakter, amivel valaha játszottam.
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10954 üzenetére
Attól függ mennyi ex-et tudsz rászánni. De ha ilyen sok karid nem jó érdemes átértékelni hogy,inkább fix egyet csinálni amibe mindent beleadsz és az lesz a fő kari. Ha linkeled a kari listádat átnézem.
Én jelenleg nem tartom erősnek a Freezing pulze-t az inci atom jó berserkerrel. Occultistre én csak essence draint tudom ajánlni, nem a leggyorsabb de biztonságos. -
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10952 üzenetére
+dmg ad ennyi. Amúgy a videó még 2.6 ból van,remélem life-ra mentél rá mert amúgy kuka,de van ennél sokkal jobb build olcsóbban,hacsak nem fun karinak készül.
Amúgy személyes véleményem szerint a Path of Exile Builds youtube csatorna csak a muletfactory reklámozása hogy pénzért vegyél chaos,ex itemeket. LVL 100-as karit mutatnak be gameplay-ben semmi statot nem mutatnak stb én kerülöm messziről őket
-
válasz
crazygamer75 #10895 üzenetére
Video: 1:21
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10853 üzenetére
Unwevaring stance nem kell a tree-ről.
Gem:
herald of ash+hatred+enlighten (lvl 3)+reckoning (lvl 20)
cwdt (lvl 5)+vortex (lvl 7)+riposte
cwdt(lvl 8)+tempest(lvl 9)+immortal call(lvl 7)+increased duration (lvl 20)
assassin mark(lvl 20)+orb of storm(lvl 20)+curse on hit(lvl 20)+increased crit(lvl 20) -
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10843 üzenetére
Ming's Heart is jó opció
amu:
http://poe.trade/search/ohiatonesonona
de más amu amibe
+global crit
add phys
life
van az jobb lehet -
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #10843 üzenetére
az új változaton már nincs a -25% life. Egyébként ha a trade-en a [wiki]-re kattintasz a listán, akkor megnyitja az aktuális wiki bejegyzést a cuccról.
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #10841 üzenetére
3 Uniq pl:
Haemophilia Serpentscale Gauntlets
Carnage Heart(új verzió)
Taste of hate mindenképpen ha abyss van fent.
Lycosidae vagy
Tree:
Your hits can't be EvadedAssasin mark túl kicsi lvl-en van ha már krites vagy legalább curse on hitben legyen orb of storms pl.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #9498 üzenetére
ahogy Drenadar mondja. Az új, Oriath pakkokhoz jár a kulcs, vagy ha eddig már elköltöttél náluk 500 dollárt.
Azt meg tudja valaki mondani, honnan lehet a teljes telepítőt leszedni? (Nem a bétát.) Sikeresen frissítette a steam a bétára (amihez még nincs kulcsom), a weboldalukon viszont csak egy pici exe van, amit ha elindítok, közli, hogy minden oké, lefuttatta magát és marad a béta.
-
Drenadar
veterán
válasz
crazygamer75 #9498 üzenetére
Szerintem csak az új supporter packok kapnak kulcsot vagy azok akik eddig 400 vagy 500 dollárt adományoztak...
-
Drenadar
veterán
válasz
crazygamer75 #9461 üzenetére
Pedig volt egy hír hogy ki bővítették a jogosult országokat. Mo nem került be?
(telefonról nekem nem írja azt mint rég)
-
Zyrius
aktív tag
válasz
crazygamer75 #9456 üzenetére
Próbálj meg másik szervert választani, Frankurt helyett mondjuk Milano-t.
-
LaCupacabra
csendes tag
válasz
crazygamer75 #9222 üzenetére
nyitok egyet az biztosabb köszi a tippet
-
VWendigo
tag
válasz
crazygamer75 #9193 üzenetére
Itt néz körbe, elég jók vannak összeszedve. Item filter.
Én nem is tudom melyiket használom jelenleg, mert módosítottam rajta már a ligák alatt, sajátom van.
A speckó buildek, mint pl animate weapon külön odafigyelést igényel filter szempontjából, de az meg nem kezdő build mondjuk. -
Mirman
őstag
válasz
crazygamer75 #9193 üzenetére
Az éppen aktuális Neversink filter. Mellesleg Neversink úrnak van egy hihetetlen jó részletes kezdő buildje is , érdemes megtekinteni.
-
la_cc
addikt
válasz
crazygamer75 #9150 üzenetére
Nekem a clarity eltűnt onnan és az inventory aljába került. Szerintem várj türelemmel és eltűnik neked is. Nem kapcsoltam semmit, csak automatikusan átkerült.
-
Mirman
őstag
válasz
crazygamer75 #9150 üzenetére
Jobbklikk a pluszra.
-
la_cc
addikt
válasz
crazygamer75 #9148 üzenetére
Nem nyomsz rá a +-ra?
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #9136 üzenetére
a lvl1-es semmire. lvl2-től csökkenti a lekötött mana mennyiségét, ha az aura gemekhez kötöd. de mivel marha lassan kap szintet, szerintem a lvl1-es gemmel a liga végére sem éred el a lvl 2-t. A build valószínűleg legalább lvl3-ast használ.
gemeket Gemcutter Prism-el tudsz quality-zni, Enlighten-t kapásból föl szoktak húzni q20-ra, akkor dupla sebességgel fejlődik, de "normál" játékosnak az is lassú. A "This Gem gains 5% increased Experience" nem opció, hanem minden q szint 5%-kal növeli a gem által szerzett xp-t, q20-on lesz 100%
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #9126 üzenetére
ha neked elég az 5L is, akkor miért nem keresel inkább top roll-osat kevesebb foglalattal? 10c-ért már van 100% proj dmg darab, az 5S az 70 jewel (140 alt, kb. 6 chaos), az 5S pedig 150 fuse (55 chaos)
-
Hiftu
senior tag
válasz
crazygamer75 #9130 üzenetére
Hát, leginkább bármelyikén.
Arra akartam utalni, hogy az a honlap sokkal jobb hely kereskedésre, mint egy statikus fórum. -
Hiftu
senior tag
válasz
A közösség az kérésedet megfontolta, és a
poe.trade weboldalon közzétette az ajánlatát. -
Mirman
őstag
válasz
Egyrészt ezt teljesen felesleges ide beírni , másrészt az ajánlatod 5L-re indokolatlanul magas , 6L-re pedig a fele se.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
crazygamer75 #9115 üzenetére
Francia szerveren voltam ma 13h környékén, mapoztam, ahonnan nem tudtam kiteleportálni. Azt írta lekapcsolódtam a szerverről, ennek ellenére szörnyeket le tudtam ütni végig, de a végén ki kellett lépnem a játékból (nem steam verzió), mert karakterválasztó képernyőre sem volt hajlandó kidobni.
Megvolt első normális loot-om is, ami pont kell is a választott build-ba
: Astramentis amulet
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #9101 üzenetére
sehol. a linkek színét és számát lvl8-as Vorici esetén a padban meg tudod változatni, irgalmatlan felárral.
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #9012 üzenetére
Igen megvan,milyen színek kellenek bele,majd írj kari nevet is és felveszlek.
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #9004 üzenetére
Meg kell látogatni az édesapját!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
crazygamer75 #9002 üzenetére
A videó készítője closed beta óta tolja, kisebb nagyobb megszakításokkal, szóval azért idővel bele lehet jönni a dolgokba. Elsőre mindenki elront egy csomó dolgot, ezen nem kell fennakadni.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8995 üzenetére
Én biztosan a shield+1H buildet választanám, merci ascendancy-nek a 100% spell blokkot és ha eljutsz uberre ott is inkább a blokkos opciót és nem a plusz bleedet. De azt már látni fogod akkor, hogy mennyire ütésálló, kell-e még a plusz védelem.
szerintem egy tankosabb build, viszont a krit és a gyors attack miatt elég kemény dps-t is ki tud nyomni. Így is biztosan lesznek bossok, amelyek nehezebbek lesznek, de a max közeli blokk nagyon nagy előny. A blokk ugyanis (a profik javítsanak ki, ha tévedek) automatikusan skálázódik, 70% blokk az 70% normál A1-ben vagy egy T15-ös mapon is. Független attól, mekkorát sebezne a boss. Páncéllal nem lehet követni az endgame mapok nagyobb sebzését.
PS: van egy kiegészítő Izaro videó is hozzá azzal a nagyon fontos jó tanáccsal, hogy a Labirintushoz vegyél fel egy másik sisakot, különben a csapdák fix %-os sebzését az Abyssus rohadtul felerősíti és meghalsz. Izaro-hoz vissza lehet cserélni (kell is).
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75 #8993 üzenetére
Kell? ingyen van
-
válasz
crazygamer75 #8995 üzenetére
Szerintem a lényeg a dps, így az a jobb ahol több a kimenet
-
válasz
crazygamer75 #8993 üzenetére
De ez nem így megy, hogy jobb vagy nem jobb. A passzívokat az itemekhez és az aktív skillekhez is választjuk... Nyilván neki az a jó.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8991 üzenetére
A pajzsos biztosan sokkal drágább, eleve a 6L páncél miatt. Viszont nyilván sokkal nagyobb a sebzése (critelsz, a DW karinál nem) és a blokknál jobb első vonali védelem nincs - az a támadás, ami el sem jut hozzád, biztosan nem sebez.
-
crazygamer75
tag
válasz
crazygamer75 #8987 üzenetére
-
tocsek18
senior tag
válasz
crazygamer75 #8909 üzenetére
felveszed az armort utána a sisakot de armorban nem tudsz használi semmit piros lesz de talán xpt kapnak a gemek
sisak az ad 3 passzív skillt gemhez amit beraksz és 4 socketes tehát ha belerakod a flurryt sisakba marad 3 supportgemre hely +3hozzá jön az uniq sisak miatt remélem így világos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest