Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
nem.
Egyrészt nincs állandó trend, ebben a ligában valahol 50c-nél indult, aztán lement egészen 30 körülre, utána volt 80 fölött is, most éppen 75-76 körül van.
Másrészt célszerű, ha olyanod van, amit az eladó kér. Megint csak a mostani ligában volt egy időszak, amikor mindenki chaosban adta meg az árakat, most megint exában mennek a drágább cuccok. Ha csak chaosod van, akkor sanszos, hogy az eladó rosszabb árfolyamon fogja neked beszámítani, mint amennyiért exát vehetnél.
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy jól értelmezem a currency marketet, hogy az Exalted orbokat jobban megéri chaosba váltani, mint őrizgetni, mert csak lefelé megy az értéke idővel?
-
crazygamer75
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi
Elnézést az ilyen amatör kérdésekért
Akkor várok 68 lvl-ig
addig marad a spark -
válasz
crazygamer75
üzenetére
Video: 1:21
-
crazygamer75
tag
Az Incinerate mitől lő 3 sugárban? A skill fán kell valamire tenni, vagy valamelyik support gem?
A build amit követek ezt irja 6 linkhez:
CHEST
INCINERATE
FASTER CASTING
ELEMENTAL FOCUS
VILE TOXINS
VOID MANIPULATION
CONTROLLED DESTRUCTIONItt a videó:
[link] -
Pitymaszter
tag
válasz
Rizseslescó
üzenetére
Helló!
Nekem is ilyen buildem van igaz 2. kariként indítottam a ligában de már a main karim lett!
Életképes a build Shaperig sima az út. (nekem Shaperrel meggyűlt a bajom mivel kevés a lifeom (5,6k :S), de próbálom orvosolni a dolgot.1. lvl 55-ig használtam eathquake buildet( amugy mindegy mit használ addig csak aprítani tud vele rendesen) mivel innentől tudod használni a Ngamahu's Flame-t.
2.Carcass is jó! Én Bronn's lithe-t használok mivel Cyclonnak egy kis plusz sebzést! Emellett Belly chestet is lehet használni ha az jobb (talán jobb a túléléshez mint a másik kettő)
3. Én warchieffel használom a protectorral kapcsolatban nem tudok véleményt mondani.
4. Ennél a buildnél 2 db Opal ring és Xoph's blood amulet a legjobb kombó.
5. A fejszét nem kell linkelni, mivel a molten burst-öt buffolod azzal ha berakod a 6db gemet ami kell a buildhez. Szóval 6 socket kell csak a link nem számít (lehet 0, vagy 1-2 linkes is szóval erre nem kell költened semmit)Megadom a Build elég részletes leírását ( szerintem kis angollal is menni fog). Én is innen néztem le a buildet és építettem fel.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1819239A másik az én karakteremnek a linkje hátha segít, bár szerintem nem tökéletes de most lett meg tegnap a builden a végső simítások innentől finom hangolni kell csak

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/charactersRemélem tudtam segíteni.
Ha van vmi szívesen segítek. -
tibee77
őstag
válasz
San398
üzenetére
En meg a hc. xD Nagyon rövid idö alatt agyverzesben elhaläloznek az tuti.
Nem nekem valo az, nem vagyok az az ovatos fajta de te mär ismersz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Särpac: Nem büszken irom ide, de kb. mär 400 haläl van a wanderem szämläjän (igaz elötte ez egy frostblade kari volt, ami kb folyamat halt bossoknäl) , szal az hogy op egy kari dmg-ben meg nem jelenti azt, hogy könnyü vele fejlödni.Az igaz, hogy a bh rotäk miatt a fejlödes "sokkal könnyebb".De ez nem azt jelenti, hogy magätol szerzem az xp-t, hanem hogy irgalmatlan mennyisegü mapot tolok le vele, ami koräntsem ez pz lemon squeeze...
Probälj meg egymäs utän rohadt gyors iramban letolni 4-5 bh rotät.Ha nem szakad ki a szemed a helyeröl akkor gratulälok. 
-
Har_melin
addikt
jól számolom, hogy még kb. egy hónapig tart majd ez a liga?
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
venom8888
üzenetére
Ha nem akarsz az RNG-nek áldozni, akkor fell kell húzni Vorici-t (meg úgy az összes mestert is).
A napi küldetéssel fel lehet húzni "alap" szintre elég gyorsan, és onnan a 3-linkelés nem "annyira" drága.
Amire érdemes még figyelni, hogy a "drága" tárgyakat mindig szedd fel, pl 3 linked szín, hat slotos tárgyak...
ha eddig nem, ezt is érdemes átnézni...
szerk: ha nem jön szembe, akkor lehet venni próféciát...
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom. PoE-ben csak Doubble strikeos tankal játszottam eddig, ahhoz képest fénysebességgel halad. Nem tudom hogy a clear speed mennyire marad meg magasabb tierekre, de az biztos, hogy lev 70-en nagyon sok hiányzó dmg noddal(Köztük a valószínűleg nagyon sokat számító Elemental overloadal) és nem top cuccokkal, Tier 5 alatt a bossokhoz se nagyon kellett megállni.
-
venom8888
őstag
mivel lehet socketet letrehozni targyakon amiken nincs?
-
Drenadar
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Gyorsabb mint a flicker?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Patrick
üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy HC játékosok, mikor mennek oda és hol farmolnak addig. Most szinteztem fel a második karim, ez kb 5* jobb volt mikor odaért, és már tudtam is nagyjából mit hogy dodgeoljak, de így is volt vagy 15 halál. Eléggé szívemre vettem a dolgot.

Amúgy ez a frost shotos frenzy chargeos "nem állunk meg senki kedvéért" Raider kb a legfunabb Arpg hős amivel valaha játszottam. Ráadásul kb 80c-ből megvolt minden fontosabb cucc a kezdéshez. Kb 5 mapot tol le, míg a Juggom egyet.
-
Patrick
addikt
Tanult kollégámmal, Mr. Sannal 72-es szinten végeztünk Kitavával, HC-n. Picit örülünk...

-
Har_melin
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
nem csak a regrettel tudsz törölni, van egy csomó küldetés, aminek ún. passzív respec pont a jutalma. Ha megnyitod a skill fádat, akkor a tetején kiírja, hogy eddig hány ilyent szedtél össze, ha jól emlékszem olyan 14-16 pontot lehet gyűjteni az alapjátékban.
Ezzel együtt én is azt mondom, hogy ha már most azt érzed, hogy teljesen rossz irányba mentél, akkor inkább kezdj egy újat - a már eddig összegyűjtött cuccokkal gyorsabban fog menni.
-
venom8888
őstag
koszi a valaszokat nektek.
-
pruzsi
őstag
-
Badlof2k
senior tag
válasz
venom8888
üzenetére
Orb of regrettel kapsz egy pontot amivel vissza tudsz vonni egy elhelyezett passziv pontot, plusz ha viszed a storyt akkor közben is kapsz questekért egy jópárat
bár ha nagyon elmentél a fáddal akkor az nem kevés pont lesz visszavonni..de teljes reset nincs, ha jól tudom nagyobb patcheknél van általába hogy kapsz ingyen egy teljes resetet amivel élhetsz ha akarsz 
-
venom8888
őstag
A talent famat nem lehet torolni? teljesen rosz iranyba fejlodtem,kicsit a spell, es az elementel damage fele megyek,de harcossal vagyok.
-
Badlof2k
senior tag
No egy kis kihagyás után folytattam meglévő SSF Sunder/bleed gladiatoromat
és meglett életem első guardian kille is.^^ lehet nem nagy szó de nekem jó kis verekedés volt mivel első olyan kari és build amivel t12őn is vígan öltem a mobokat
persze bossok némelyike amikkel eddig összefutottam hightier mappon talán egy volt aminél 5ször elhasaltam az akkor még kisebb dpsem és lifeom végett,de nagy mákomra sikerült két kaom's rootot szereznem kártyából amik corruptedek de jó kis life boostot adnak + a unwavering stance nagyon kellemes tulajdonsága, már csak egy Belly kéne és a The Tempestuous Steel plusz helm enchant labirintusból no meg a lvl 98
ja és tegnap volt életem első exalt dropja amire jött még egy ugyanazon a mappon Pieren elsőre majdnem berottyantottam mikor a shaper megszólalt hogy exalted orb 
-
venom8888
őstag
oks, koszi a valaszokat
-
venom8888
őstag
Hol tudok venni scroll of wisdome ot? Kifogytam belole es nem esik csak 1-2
-
pimpi001
tag
hali. most kezdtem a poe-t. /meguntam a d3-at/ duelist-et tolom egyelore. egy kis utmutatot tudtok adni hogy milyen iranyba toljam a skillfat, illetve mely kavicsok a hatasosak ennek a kasztnak?
thx -
Rizseslescó
aktív tag
Csak kezdtem megint egy új karit. 3.0 Ngamahu Cyclon slayer. Ez a bild életképes még? ( azt néztem ez még szezon eleji fejlesztés.) A hülye kérdéseim így követik egymást sorjában:

1- 33lvl vok most, hanyas szintig kell fejlődni Sunderrel? megvan a cyclon gem már..
2- van egy 6L Carcass vértem, ez jó hozzá,vagy inkább másik fajta a best hozzá?
3- néztem egy videót ami az ancestral protectorral megy, nem volna jobb a warchief totem?
4- melyik az a gyűrű páros és amulett ami a profi triumvirátust képviseli jelenleg?
5- a fejsze hány link legyen és mi a javallott gemkombó?
egyenlőre ennyi,már így is biztos fogjátok a fejeteket....
Megtisztelő és építő jellegű kritikáitokat előre is köszönöm

-
Har_melin
addikt
mivel még soha nem csináltam ilyet, egy biztonsági kérdés mielőtt belevágok: ha egy amuletre rárakom Torával a "Suffixes can not be changed" modot, akkor utána a chaosok csak a prefixeket fogják tudni változtatni?
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Unwevaring stance nem kell a tree-ről.
Gem:
herald of ash+hatred+enlighten (lvl 3)+reckoning (lvl 20)
cwdt (lvl 5)+vortex (lvl 7)+riposte
cwdt(lvl 8)+tempest(lvl 9)+immortal call(lvl 7)+increased duration (lvl 20)
assassin mark(lvl 20)+orb of storm(lvl 20)+curse on hit(lvl 20)+increased crit(lvl 20) -
Drenadar
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jó lenne ha mindenre vonatkozna... Azért a golemeket se kevés idő végig kattintgatni, hullát amúgy lehet teremteni de ezt te is tudod.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az aurák csak kényelmi szolgáltatás (a Blasphemy átkokra is vonatkozni fog vajon?), de mondjuk egy auramancer azért elég sokáig kattintgathat a játék kezdésekor, amíg mindet felrakja. A sceptre már effektíven segít, nem kell keresni megfelelő "alanyt" az idézéséhez.
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kiképéskor tűnik el.
Ez azt jelenti hogy mikor vissza lépsz a jatekba úgy lesz a karaktered ahogy hagytad. Aurak meg a szellemek minden úgy lesz. És ez jó. -
-
Har_melin
addikt
soha nem csináltam spectre summoner buildet, de ha tényleg bekapcsolva kellett hagyni a gépet ahhoz, hogy ne tűnjön el, akkor ennek a változtatásnak nagyon ideje volt
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Ming's Heart is jó opció
amu:
http://poe.trade/search/ohiatonesonona
de más amu amibe
+global crit
add phys
life
van az jobb lehet -
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75
üzenetére
az új változaton már nincs a -25% life. Egyébként ha a trade-en a [wiki]-re kattintasz a listán, akkor megnyitja az aktuális wiki bejegyzést a cuccról.
-
crazygamer75
tag
válasz
pruzsi
üzenetére
A kesztyű simán megoldható, olcsó cucc.
A nyakláncból nem tudom mi lehet az új verzió, amit kidob a POE trade, hát az nekem nem tűnik túl jónak:
+ all atributes, + all res, life leech van rajta, viszont -25% life
Taste of hate van, átrakom másik karakterröl.
A pókos pajzsom is van, sokáig használtam, de valaki ezt ajánlotta, ami most bent van.
Assasin mark-ot nem tudom mért tettem a tovább nem fejleszthető jewelek közé ( ez a build elég sok lvl1-2-es jewelt tartalmaz), valamit elnézhettem.
Kipróbálom majd ezeket a változtatásokat, remélem túljutok a tier 10-es mapokon.Carnage Heart(új verzió) erröl esetleg egy poe trade-s linket tudnál adni, nehogy a rossz verziót vegyem?
-
pruzsi
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
3 Uniq pl:
Haemophilia Serpentscale Gauntlets
Carnage Heart(új verzió)
Taste of hate mindenképpen ha abyss van fent.
Lycosidae vagy
Tree:
Your hits can't be EvadedAssasin mark túl kicsi lvl-en van ha már krites vagy legalább curse on hitben legyen orb of storms pl.
-
crazygamer75
tag
Én is kérnék egy kis segítséget. Pár tanácsra lenne szükségem, mit lenne érdemes változtatni,fejleszteni (szet-fegyver-skillfa).
88 lvl Gladiator,
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/drizztdourden1975/characters -
Har_melin
addikt
válasz
simondr
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a Starforge és az AD endgame, éppen erről volt szó. Az Abberath tényleg jónak néz ki, de ugye egy 3,5 exába kerülő csizmát azért nem akarsz "levelező" kategóriába sorolni? Ezen az alapon a Headhunter is az, elég hozzá a 40-es szint. Sok játékosnak összesen nem jön össze ennyi egy ligában. Perandusos csuka alatt nem tudom, mire gondoltál, de ez eddig két db cucc volt - mennyi, két-három év alatt? Hála istennek, hogy időnként kitalálnak használható, nem egyligányi dicsőségre kárhoztatott cuccokat is, de én is úgy érzem, hogy az új unique cuccok mennyiségéhez képest nagyon kevés az olyan, amelyik nagyon sokféle buildhez a játék jelentős részében használható.
-
Har_melin
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
- A portál kb. 10 perc után eltűnik. A pályákon vannak waypointok (nem mindegyiken és változó, hogy rögtön a belépésnél vagy beljebb), azok állandóak, ha már egyszer aktiváltad őket.
- a játékban nincs pénz, csak különböző currency orbok. A kereskedőknél külön eladási és külön vételi ablak van, nincs csere. Te valószínűleg a vételi ablakot nyitottad meg. -
-
simondr
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
amiket te irtál (atziri axe meg starforge) szintén end game cuccok. De az Abberath csuka is nemrég került be, és sokan esküsznek rá, hogy a best ever levelező item. Vagy mondhatnánk a Perandusos csukát is. Tehát nem tudom miféle streamer jelentette azt ki, hogy kevés időtálló unique került a játékba az utóbbi X patchben, de nincs igaza.
-
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
70+ total elemental resistre gondoltam, tehát pl 2db 35ös resist legyen rajta minimum.
" mert két népszerű DP buildet néztem, az egyik semmilyen spell damos fegyvert sem használt,"
Ez is bizonyitja hogy nem kell fegyverböl damage, még úgy is elég kell hogy legyen a DP, tehát a Divinarius indokolatlan.Az eredeti kérdésed arra irányult, hogy mit csinálj, hogy a bossok is lemenjenek, ha jól emlékszem. Erre írtam hogy az öv felejtős, mert oké hogy map clearre jó, de a bosshoz úgy mész hogy egy elég semmitérő öv van rajtad.
-
válasz
simondr
üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert két népszerű DP buildet néztem, az egyik semmilyen spell damos fegyvert sem használt, a másik meg a kardot amit én is.
A 70+ resist alatt mit értesz? Nincs olyan rare cucc ami bármire is 70-et adna... A Khaom meg a buildben volt, és valóban jól jön, hogy nem tudok lelassulni.
Igen a tömegben nincs gond, ott nem üt le senki és a clear speed is atom jó. -
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nincs rajtuk elég resist, se cast speed, se life.
Használj vlmi 70+ resistes 25movement 60+ life csukát és jobb gyürüket.
A dark pact damage elég kell hogy legyen divinarius nélkül is, egyébként ha jól tudom Apep's Rage-el szokták használni, a nagy cast speed és a sok flat chaos dmg miatt.CWDT setupban legtöbbször a firestormot szoktam látni maraudernek, gondolom 1 vagy 2 support gemmel megerősítve hogy többet leecheljen.
Öv tömegben jó? Akkor tömeget ölj vele, bossokat meg skippeld, mert arra nem jó.
-
la_cc
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Portal scroll. Elég gyakran esik.

-
venom8888
őstag
Sziasztok. Uj vagyok a jatekban, a kerdesem az lenne hogy jutok visza a a varosba vagy valami telepulesre,mert tele van a zsakom es el akarom a cuccokat adni,ugye nem kell visza setalni 10 percen keresztul?
-
válasz
simondr
üzenetére
A gyűrűk a ~90 life hiánya miatt kuka, vagy másért is? Azokkal tartom szinten a resisteket. Divinárius a spell dam és a crit miatt van, felbuffolva is csak kb 40e a dps, tehát szerintem kell a spell dam.
Bossok 1hitelnek általában, vagy nem tudok eleget leechelni még úgy sem, hogy a Cloaked in Savagery aktiválódik és aurából is kapom, vagy pl ahol burning man a boss, ott előbb leolvad a life mielőtt meg tudnák nyomni egy flaskát.
Az élet szopós cwdt kombinációt nem ismerem.
Az öv nagyon jól jön tömegben, kb hatszor nagyobb attack speed adódik mikor beszívom a lelkeket.Kb ennyi eddig

-
Har_melin
addikt
válasz
simondr
üzenetére
Mindegyik inkább endgame cucc, már csak a megszerezhetőségük miatt is, (bár a sisak darabjai nem tudom, mennyire esnek az alsóbb szintű beachheadeken), ráadásul egyik sem drop item, külön quest(ek) kellenek hozzájuk, ami még jobban limitálja őket. A TB-nél további kérdés, hogy a liga után mennyire lesz elérhető.
Egyébként rosszul fogalmaztam, nem értékállót kellett volna írnom, hanem időtállót. A Tabula vagy a Belly nem azért minta, mert olyan drágák lennének, hanem mert ligától, aktuális bufftól/nerftől függetlenül évek óta kulcsdarabok. Lehet, hogy előbb utóbb ezek is áldozatul esnek majd valamelyik módosításnak (ahogy pl. korábban a Blood Dance, vagy a Lightning Coil volt kvázi alapdarab, ma meg szinte senkinél nem látom), de egyelőre ezek olyan darabok, amelyek a játék nagyon nagy spektrumában használhatók nagyon jól, nem csak egy-egy unique specifikus buildben.
-
simondr
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
soulthirst kuka, két gyürüd iszonyat trash tehát kuka, Divinariusnak sem látom sok értelmét, inkább egy pajzs sok hp-val, esetleg cast speed és resist.
A gear többi része rendben van. Miért nem tudod leölni a bossokat? Leütnek 1 hitből? Mi a gond?
Berserkernek szoktak összerakni hp leechese CWDT setupot, azt nálad nem láttam, szándékos vagy nem tudtad hogy jól jöhet? -
Rabby7
csendes tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Hali!
Érdekes, de én nem is azt a buildet követtem...
Nekem ami most van az egy mix... igen, tudom, lehet pont ezért nem életképes...
, de hátha ki lehet belőle hozni egy jót.Most értem el arra a határra ahol már tényleg esek-kelek, ez pedig a Tier10 es mapok.
Van 50-60 chaosom, ebből kellene átalakítani a felszerelést...meg jóhelyre tenni a 15 skillpontot.Amúgy a 2-3 build amiből mixeltem(mivel nem tudtam dönteni) :
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1623489
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1971382
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1840516
Melyik az amelyiket viszonylag olcsón meg lehet oldani?
Thx az infókat/tanácsokat!
-
Har_melin
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Nem gondolom, hogy kiváltja, de ez megint egy olyan cucc lehet, ami "klasszikussá" válhat.
Valamelyik streamernek volt egy videója nem rég, amiben arról beszélt, hogy az utóbbi időben pár top endgame cucc kivételével, mint amilyen mondjuk a Starforge vagy az Atziri's Disfavour nem igazán kerültek be a játékba értékálló unique cuccok. Egy-egy ligában vannak nagy kedvencek, általában az aktuális buff/nerf változásnak köszönhetően, de olyanok, mint pl. éppen a Tabula vagy a BoB nem igazán születtek. Ez most szerintem ilyen lehet.
5S/5L könnyen, pusztán "erőből", Vorici-val összehozható és a +1 level/+10 quality szerintem a legtöbb esetben kompenzálja a hatodik linket. Addig, ameddig egy Tabulával el lehet menni, addig szerintem mindenképpen. Az E gemek szintezéséről most ne is beszéljünk.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja a Chicken nevűről van szó.
-
Har_melin
addikt
ejha, ez az új robe lehet az új Tabula. Lvl 37-től hordható, eszméletlen bónuszt jelenthet szintezéshez.
-
[link] Merre haladjak tovább? Kalap szar az egész, T12 és felette egy map boss-t sem tudok megölni. És nem a sebzés miatt.
köszi -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
Ja bleed removalos flaskára külön vigyázok, hogy mindig legyen benne, mert az iszonyatosan be tud ütni. A blood rage alapból jobban fáj, és ha nem figyelem hogy kaptam egy kósza bleedet, akkor nagyon hirtelen esik le a hp.
Sajnos a buildbe nagyon kell az Abyssus, mert különben a Jugg minden tankossága ellenére sem tudom outleechelni a bossokkat a + dmg nélkül. Brass Dome nélkül totál zsákutca volt ez a build, most már sokkal jobb, de valszeg nem nyomom el a 6 link BD-ra az összes currencymet, mert nem látom ez a cucc hogy bánna el az endgammel. Mondjuk kezdésre baromi jó volt, mert vanilla D3 óta spirit generator monkal nyomtam, és ez a doubble strikeos dagger jugg lényegében ugyan az a mechanika. szóval átmenetnek nagyon fasza volt(+iszonyatosan jó, részletes guide van hozzá). Persze az unstoppable még azért adni fog egy 5,6k armourt, de nem hiszem, hogy az lesz a vízválasztó.
-
Har_melin
addikt
na, ma én is rástartoltam "Az aki hülye, halljon meg" díjra. Estuary map, -12 max res, + ele weakness, én meg kinyitottam a Kaom-os unique ládát. Ami egy dolog, de utána még kétszer vissza is mentem, hogy most majd tutira sikerülni fog lecsapni...

Aztán az utolsó, még meglévő portállal visszamentem a RF berserkerrel, persze a két mod miatt azzal is szívás volt, de az legalább valamennyire bírta. Erre szó szerint a legutolsó leheletével azt is kinyírta az utolsó totem - szépen ott hevert a ládányi loot, amit már így nem is tudtam felszedni. Még szerencse, hogy csak egy Kaom Primacy volt benne, mert ha a tetejébe a páncélt bukom el ennyi szívás után, akkor belevágok valamit a monitorba...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Sőt, nem csak a csapdák sebzésébe szól bele, hanem a beléd dmg-et is növeli.
-
San398
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Milyen sisak cseréről beszélsz?Miért szükséges?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
Nulláról kezdtem a játékot és nagyon lassan haladtam. Főleg tier 1-5 mapok mentek 80ig, azóta 5-10. Meg azért sokat is haltam, míg nagyjából megértettem a játékot, meg hogy mi kéne még a buildbe(Meg persze retardált vagyok és visszamegyek a dupla boss+Harbinger pakkba meghalni kétszer, mert majd ott esik a csoda
). -
rumkola
nagyúr
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Nekem 87-88 körül lett meg, nem számoltam de nem tűnt 100+ mapnak, inkább jóval kevesebbnek.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
Ja nekem is kínlódás. Sisakcsere alaphangon, meg egyszer-kétszer tuti elcseszem a csapdákat, és akkor mehet az ima, hogy ne legyen xp bünti. Nyilván okosan, megfelelő skillekre cserélve, lehet könnyíteni ezeken, de akkor se nagy fun a dolog. Főleg így, hogy level 70-85 között nem sikerült begyűjteni az összes trialt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
0karmacoma0
üzenetére
szerencse kérdése, nekem olyan 50 map után lehetett meg
nem kell lenyomni minden karival, de offering of goddess kelleni fog a farmoláshoz, úh vagy bemész mindig vagy veszed majd jelenleg 7chaosért darabját
gyűlölöm a trialokat, egy klikkelős játékban nem is értem, hogy jött az ötlet...
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy ha az ember nem kuncsorog chaten, átlagosan mennyi idő megtalálni a 6 trialt? Több száz map után is csak 4 lett meg. Ugye ezt nem kell minden karival lenyomni?
-
Har_melin
addikt
Na, ilyen se volt még: úgy vágott ki mapról a játék, hogy utána teljesen eltűntek a map portáljai is. Amit addig felszedtem, az megmaradt az iventoryban, de egyébként lenullázta a mapot.
-
Patrick
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Removes Bleeding On Use life potim van, ez az első. A képernyő bal felső részén lehet látni, ha bleeding-et kapsz.
Csukott szemmel soha nem rohanok, max alvás közben, de akkor meg minek?

A játék nem csal, csak végzi a dolgát, ahogy megírták. Rodolfo csalt, de ő meg is mondta...

Nálam csak egy felháborító dolog van, az a xar drop^^.
-
Patrick
addikt
Ha nem tudsz úszni, ne menj fel a fára, mert elüt a villamos.

-
San398
őstag
LOL!!! Ha a kacsa nem tud úszni azért nem a víz a hülye!!!

-
-
rumkola
nagyúr
lvl91. T14-T15 1-2 hit az egész képernyő, néha hirtelen csökken a HP (bleed mert ráadásul speedben megyek) de nem vészes, potikkal simán, csukott szemmel rohanok.
Ennek ellenére 1 naponta bejön a kibaszott egyhit (nem a bossoknál, oda már rutinból be sem megyek sokszor), nehogy véletlenül szintet tudjak lépni. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a játék csal, ezt nem lehet kimagyarázni. Felháborító. -
Mirman
őstag
Srácok megnéztem a Solo Selffound Harbringer Liga toplistáját és az első pár helyen olyan karaktereket láttam amit kb alig akartam elhinni. 6 link windripper , 6 link Queen of the forest , majdnem tökéletes ventor gamble 2db , headhunter ....
Félelmetesek . Ezek egyenként is egy vagyont ernenek kb sima ligában , nem hogy úgy hogy magának kifarmolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mondjuk nem voltam vidam amikor 4szer egymas utan pofon volt es oda lett az Xp.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de hátha ki lehet belőle hozni egy jót.Most értem el arra a határra ahol már tényleg esek-kelek, ez pedig a Tier10 es mapok.