- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Zyrius #11085 üzenetére
Azt én sem értem, miért kell kivenni. Elég megnézni a különböző yt videókat, T11 fölött gyakorlatilag senki nem tolja az összes mapot, hanem csak kiválasztottakat. Akár azért, mert azok fekszenek neki, akár azért, mert azokon farmol cuccot vagy kártyát. Innen kezdve kivenni a játékból valamit, amitől az emberek szívesebben játszanak vele, szerintem butaság. Ettől az adott mapok nem lettek se könnyebbek, se jövedelmezőbbek, csak a kényszerű csereberétől kímélte meg magát az ember. Ha úgy gondolták, hogy így túl könnyű hozzájutni bizonyos cuccokhoz, akkor elég lett volna azok drop esélyét egy picit csökkenteni.
A "túl könnyű" amúgy is mihez képest kérdés. Én pl. T15-ön csak Abyss mapot futok, erre használom el a Horizon orbokat. eddig volt kb. 15-20, amivel szerintem a játékosok "jobbik felében" vagyok, hiszen sokan eleve el s jutnak T15-ig. Se egy Kaom kártya, se egy steel ring nem esett, pedig kizárólag Q20-as rare darabokon mentem. Aki meg tízszer ennyit tol, annak tök mindegy, hogy a HO-ban tudja generálni a mapot vagy megveszi.
-
Rizseslescó
aktív tag
Azon leszek, ezúton is elnézést kérek gyermeteg hibámért. Készültök majd írni egy 3.0-s szösszenetet? Nagyon érdekelne mit fog még érinteni az új liga. Amennyiben küldenétek egy linket ahol le vagyon írva angolosijúl, ígérem venni fogom a fáradtságot és előveszem a transletet.
-
Nordic
Közösségépítő
Nembeszélve arról ,hogy ezzel a single playthrough-val kb megszünik az, ami az ARPG-k rákfenéje, azaz, hogy több nehézségi szinten told végig ugyanazt a kommentet. A legutóbbi interjúban is azt mondta C.W., hogy sok játékos szállt ki azonnal, mikor tudatosult benne, hogy még 2x kell ugyanazt végigtolnia, mire endgame-ig eljut. Szerintem a 3.0-val teljesen megszűnik ARPG-nek lenni a Poe, ez kb a következő szint, inkább MMO lesz, mint ARPG, ami persze nem feltétlen baj szerintem.
-
San398
őstag
POE Wiki oldalról "Headhunter was a Nemesis league-specific item."
Más: Leesett az állam amikor megláttam hogy 6 új act lesz!!
Már csak az a kérdés ha ezt a nagy meglepetést most elpuffogtatták akkor mit teveznek a jövőre vonatkozólag és mit tudnak majd hozzátenni a játékhoz?
-
vvega30
senior tag
Mi hárman vagyunk pajtások és hárman osztozunk a mapokon. Örömünnep volt ha esett valamelyikünknek egy 12-es mapon mondjuk egy 12 es map, mert akkor már legalább ugyanazt a szintet meg tudtuk menni.
Vagy nekem/nekünk nincs kurvára szerencsénk ezzel, vagy a GGG szívatja a népet a droppal.
Tök mind1 mert se így se úgy nem jóVenni meg igen lehet mapokat de rohadt drágán.
1k órám van a játékban de eddig 1 exa és 2-3 T14-15 map esett eddig. Shapert láttam már videón.../cry off
-
Har_melin
addikt
Kezdőnek, főleg, ha amúgy is "majd meglátjuk" szinten van a dolog, én olyant választanék, amivel gyakorlatilag 0 ráfordítással el lehet jutni map szintre. az lassan haladva is max egy hét, azalatt nem költeni szinte semmit, és utána a tapasztalatok alapján a már összegyűlt currencyre alapozva elkezdeni egy másik karit.
Ehhez indulásnak jók akár a flame totemes buildek, akár az Earthquake vagy az Ancestral Warchief, de pl egy 2H Axe Cyclone is tökéletes lesz, főleg a megnövelt weapon range után. Ráadásul az utóbbi nem is lesz akkora meta, és a jó 2H unique fejszékből megvan szinte a teljes sor a levellinghez, és már a második naptól utánad hajítják őket.
-
Mirman
őstag
A raider semmi nagyon erős dolgot nem ad , viszont a BF assassin lesz az új op összeállítás.
Én személy szerint Bringer of Rain Facebreaker Ancestral Warchieffel kezdek a ligában . Elég olcsó osszerakni és op . Főleg most lesz olcsó szerintem a Facebreaker hogy a Crit kariknak már nem éri meg betenni .
-
Genji
őstag
En is total kezdo vagyok, en CI blade vortex assassint csinaltam Essencben es minden end game contentre jo volt viszonylag olcso cuccban (kb 20 ex).
En ugy tudom / olvasom a blade flurry a legbrokenebb spell most en arra megyek ra az uj ligaban, de pontos buildet meg nem valasztottam. Ha valaki tud javasolni azt megkoszonnem.
-
Gothmog
senior tag
Én is abszolút kezdő vagyok, de én pont azt élvezem most a játékban, hogy utánanézek (a poe wikin) jobban a gemeknek és hatásmechanizmusoknak, és próbálok olyan - egyelőre egyszerűbb, "staightforward" jellegű - karaktert összerakni, ami fekszik a kedvelt játékstílusomnak, és életképes is lehet. (Nyilván nem lesz übertáp, meg hasonlók, de megelégszem azzal is, ha nagyjából halál nélkül lemegy vele a három nehézségi szint, és a könnyebb mapokon sem esek-kelek.)
A Breach ligát ki is hagyom most, mert az Essence vége felé kapcsolódtam be, s azt a keveset (tárgyak, currency, essence, kártya stb.), amit ott összegyűjtöttem, szeretném kicsit tovább gyarapítani, s nem megint a nulláról kezdeni. De majd a rákövetkező ligába már beszállok én isRemélhetőleg tapasztaltabban már. Valószínűleg néhány elszúrt karakterrel a hátam mögött
(De nekem az egyik szórakozást tényleg az agyalás jelenti. A buildek "vak" másolása valahogy nem az igazi. Nekem.)
-
Nordic
Közösségépítő
Mint mondtam, megszűnik létezni, azt hiszem ez teljesen egyértelmű.
"With the release of The Awakening this weekend, Eternal Orbs will no longer drop. Ones that still exist in the permanent Standard and Hardcore leagues (and their imprints) will still work.
We feel that the ideal time for this change is now, because of the introduction of new top-tier Maraketh Weapon base types and new item mods."
A release-nél tuti nem lesz a játék része, de lehet később visszateszik. Nálam tuti lényegtelen, mert sosem craftoltam nagyban, mindig csak vásároltam a currency-ből.
-
Nordic
Közösségépítő
"You may have noticed that we haven't announced what the areas beyond Kaom/Daresso or the challenge leagues are yet. This is for marketing reasons - if we announce them together, with a trailer, then the game gets a lot of coverage and more new players to consume. You should expect to see a proper trailer, announcement of the challenge leagues, and a content update for The Awakening's website sometime late next week. This will also include a countdown to the final release date (which is probably sometime around July 10, between you and me)."
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem volt hybrid karim invasion ligában, de ahhoz kell block is. Tulajdonképpen ami átment a 40% evasion-omon, arra ott volt a block ,amit meg az nem fogott meg, fogta a 12k armor. Az a baj a full eva builddel, hogy kell mellé dodge, de akkor meg a phys spellek csapnak szét, mert felezi az armort. Ráadásul az evasion működése olyan ,hogy ha pl van 80% evasion arányod az azt jelenti, hogy 5 ütésből 4 nem talál, de az 5. biztos el fog találni. Azaz nem rollol minden ütésre, ezért is tartom, jobbnak az ev/ar hybrid-et egy kis blockkal fűszerezve.
Full ev buildet egyedül ranged karinak mernék ajánlani, ott könnyebb kite-olni, de a dodge skillt ott is meggondolnám 2x is.
-
Har_melin
addikt
Mindegyik mesternél csak a nála megjelölt csere és csak a saját 6. szintjüktől. Szerintem már pár nap alatt változni fog a trade-ben is, mert aki sokat játszik, annak szerintem már nagyjából megvan mindegyikkel a 6. szint.
Viszont a Chrome-ot még mindig nem lehet semmi másra cserélni
-
Har_melin
addikt
Drágának semmiképpen nem nevezném, gyakorlatilag az Alpha az egyetlen kötelező darabja. Én aztán nem vagyok egy milliomos, exaltot még nem is láttam, de azért erre még nekem is futná. A többi darabnál nyilván a modok értékei sokat számítanak, de craftolási lehetőség ezt is könnyebbé teszi. A Lightning Coil pedig csak alternatíva, nem kötelező, lehet bármilyen jó resistet adó öt linkes páncélt használni és akkor még a Purity of Lightning sem létfontosságú. Az Anger+Wrath+Herald+Haste négyes pedig fenntartható.
A nerfhez nem tudok mit mondani, nem vagyok még olyan szinten a karakterrel, hogy meg tudjam állapítani. A buildhez belinklet dmg képernyő még az 1.1 előtti érték, tehát végképp nem viszonyítási alap. Nincsenek meg a patch előtti számaim, de a patch note alapján az Anger lvl20 sebzése átlag 20-szal, a Wrath-é átlag 30-cal lett kisebb, ami elég durva. Lenne, ha nem hozták volna be mellé a Herald of Ice-t, amelyik lvl20-on 53-70 között sebez, vagyis elvileg alap sebzésben legalább szinten van a build.
Az aura buff node-ok nem tudom, mennyire hatnak majd, de szerintem a 40% dps az eredeti, két ele aurás változatra vonatkozhatott. Amikor a patch után újraosztottam a pontokat, akkor minden esetre az akkor kb. 42-es scion erősebb volt, mint a patch előtt, és ebben még nem volt a Herald, hiszen az új gem.
-
-
Har_melin
addikt
Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy indítok bármit is az új ligában. Pontosabban az elején biztosan nem fogok. A SC liga "extrája", hogy nyomjad és rohanj végig az egész pályán, ez nem vonz és hacsak nem találnak ki valami új buildet az új fához, akkor inkább a meglévő karijaimat viszem tovább. Azoknál is lesz annyi változás, hogy egy csomónál szinte teljesen újra kell gondolni.
Most néztem pl., hogy a SA/COC/EK íjásznál szinte reménytelen a sebzést, a crit-et és mellé az életet is tuningolni, vagyis azt valami másra kell majd alakítanom.
-
Har_melin
addikt
na megnéztem, gyakorlatilag minden, amit eladnék kapható 1-2 fuse-ért vagy még olcsóbban, nem vagyok fent a ladderen, szóval vendor.
Ha valakinek kell valami ezekből, az írjon pm-et a hét végéig, és leboltoljuk (mind standard ligás):
Páncélok: Foxshade, Briskwrap, Thousand Ribbons
Kétkezesek: Wideswing, Limbsplit, Shiversting, Hrymnor's Hymn
egykezesek: Ungil's Gauche, Mighflay
pajzs: Kaltenhalt
Íj: Quill Rain
Kesztyű: Facebreaker, Lochtonial Caress, Doedre's Tenure
Csizma: Bones of Ullr -
Nordic
Közösségépítő
Nem beszélek akkor már a korábban említett life node-ok hiányáról a witch/shadow kezdőnél...eddig volt 100%kb a witch körül, most 55-60%. No comment...
Az megint külön meglepő, hogy a Blood Drinker a shadow mellé került a maraudertől(bár helyette lett más, viszont a 4 pont és 3% LL, akkor már inkább itemből leech-elek). Scion life wheelt tovább nerfelték, eddig is szar volt, hát továbbra is az maradt. Marauder kezdőnél is nerfelték a 8%-os life node-okat. Búcsú a +1 max resist Diamond skintől, meg a mögötte lévő +1 maxres node-októl.
Templar kezdős life node-ok is nerfelve, sőt jobban nézve a life node-ok eléggé meg lettek nyúzva mindenhol...na most én se vagyok happy...elég öngól ez a skillfa a life-ot nézve.
Cahso dmg-s nagy 3-as a ranger alatt hiányzik, +csomó Dot node(rip poison trapper kb.). Most így hirtelen ennyi jött le a fából...
ES node rengeteg lett a hybrid node-okkal együtt, asszem ez a liga megint CI liga lesz, van egy olyan sanda gyanúm. És továbbra sincs ele dmg leech...
-
-
Zyrius
aktív tag
Igen!
De ha már korábban vettél pl 20$-os csomagot, akkor azt egybe lehet olvasztani egy 50$-os csomaggá ha most veszel még 1 10-est meg egy 20-ast.
A world of warcraft óta ez a havi ~3000 Ft beépült a pénzügyi kiadásaimbaezért negyed évente/fél évente egy egy ilyen támogató csomag belefér.
Főleg annak tükrében, hogy ingyenes a játék és mennyire jó.
Legutóbb pl a diablo 3 kiegészítőt spórolta meg nekem. Egyidőbe jött ki az Atziri PoE kieg meg az új kieg a D3-hoz, amiért fizetni kellett volna 10000Ft-ot. -
dave118
senior tag
+ (#2564) kristof123: kösz a tippeket.
Igazából olyasmire gondoltam, hogy melyek azok a buildek amik teljesen gear függetlenek, tehát el lehet velük poroszkálni Merci végéig komolyabb gond nélkül. Ha jók tudom van Arc witch, meg a mara Groundslam. Most egy Split es Rangert tápolok, de még neki is van mondjuk egy death harp-ja + goldrim+meginord, ezek csak úgy estek (gondolom nem nagy szám), tradelni még nem tradeltem, cruel végén vagyok és egyelőre simán teszi a dolgát. Viszont ha új liga, ott nem lesz semmi cucc és időm sem lesz farmolni.
-
Nordic
Közösségépítő
A hivatalos oldalon lévő módszerrel egyszerre csak egyet tudsz upgradelni. Ha össze akarod mind fűzni, ahhoz a supportnak kell írnod. De nem minden bónuszt kapsz meg. Teszem azt van 5x10dolláros packod az 500 pont, amire váltani akarod az meg 600 pontot ad. Ha beváltod akkor csak a különbözetet kapod meg, ami 100pont, meg az extra dolgokat. Sőt előfordulhat olyan is, hogy többe kerülhet a pack.
Hegemony csinált a napokban egy videót erről. Kell hozzá angol, de remekül összefoglalja a dolgokat.
-
-
Alendaar
tag
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem eleve felesleges bele hogy diablo klón, vagy utód, lehetne csa simán Path of Exile, mert a leírásban úgy is benne van milyen stílusú játék.
KubantinoS: szerintem megéri az új liga új karival, mert itt legalább mindenki nulláról indul, és nincs elborulva a piac sem ami az árakat illeti. -
-
Nordic
Közösségépítő
Ebbe felesleges belemenni. Ha többet craftolsz több esélyed lesz jobb itemet összehozni. Semmi mutyit nem érdemes benne keresni. Abban szerintem meg mindenki egyet ért, hogy ez a system sokkal jobban működik mint a diablo féle befizetek xgoldot aztán lesz ami lesz(95%-ban hulladékgyártás).
-
-
Nordic
Közösségépítő
Nekifutásból hirtelen nem értem miért van a red mana rákötve a CwDT-re? Amit ahhoz kötsz az amúgy is ingyenes. 4L esetén pedig ugyanúgy használni kell a melee splasht, csak ki kell venni a Melee phys dmg-t.
A skillfáról meg rövide annyit, hogy melee build nincs Unwevaring Stance nélkül, valamint nem kell reduce mana cost skills passzív sem, helyette inkább Iron reflex.
-
Nordic
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest