Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz chopin42 #14038 üzenetére

    osztom a többiek véleményét, találd meg ami neked fekszik a legjobban.

    ill. legyen két-három karaktered minimum, mertha valaki gyorsabban rácsap, akkor pislogsz mint hal a szatyorban, hogy mi legyen. S ha lehet, akkor egy dps, egy tank, egy support legyen a választottak között, mert lehet pont az hiányzik majd a csapatba...ill. még igy is lehet kevés, mert hiába tudsz reaperrel játszani, ha az ellenfélnél van egy phara, a csapattársad meg mondjuk junk, ha nincs counter akkor phara szét tudja szivatni a csapatot, de ha van egy orisa, mcree, soldier felállás akkor meg phara-nak meszeltek :D

    de célszerü mindent játszani, mert megismered a másik oldalt is. pl. ha winston vagy rájösz, hogy widow, genji-t simán ölöd, és viszont, genjivel rájösz, hogy winstonra nem ugrasz rá, ész nélkül, sőt ha segiteni akarod a csapatot, hozol ellene egy reapert, vagy egy bastiont, persze ha nincs olyan karakter ami azt szivatja...összetett játék, és nagyon sokszor elég egy embernek mást hoznia, hogy elmozduljon a mérleg nyelve.

    Ahogy játszol, egyre jobban kitapasztalod az adott karaktert, pályákat, cooldown-okat, ellenfeleket.

    amúgy az elején igen genji, tracer nehéz, de ez szinte minden karakterről elmondható. pl. nekem reaper is játszhatalan karakternek tünt...csak néztem, hogy a topicgazdánk milyen brutál módon tolja vele, aztán elkezdtem játszogatni vele, és ma már egyik legjobb tömegoszlató a kezem alatt (tankokat simán megeszem).

    javaslom a mysteri heroes módot is, mert ott olyan karaktereket is "kénytelen" vagy játszani, olyanok ellen ami alapban nem biztos, hogy megesne.

    igy visszaolvasva talán nem is segitettem :) játsz sok karakterrel :)

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák