Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Király hogy van topik, már kerestem!

Nekem tetszik a játék első látásra. Érdekes, hogy 17 év után kezd új címbe a Blizzard. És FPS-be, ami hivatalos formában nekik új terep. Leszámítva ugye, hogy elkészítették a Destiny-t
Bejön a játék művészi megvalósítása. Sok a cast, és érdekesek. Tracer, és a Mercy már most belopta magát a szívembe. Nem lehet még ítélkezni a játékról, ezek csak első benyomások. Én úgy érzem a Blizzard új frontot kíván nyitni competitve játékok csatározásában. Szóval szerintem nem csak egy casual lövöldözésnek szánják, megpróbálják majd felfuttatni, és szerintem lesznek itt nagy versenyek. Viszont ezzel kapcsolatba még szkeptikus vagyok mert a cinematic trailer túlzottan a fiatal közönséget célozza, feléjük nyit. Már a témája is kicsit gyerekes. Ez persze nem baj, csak ez által lehet téves a competitive megérzésem. Tagadhatatlanul a TF2 alapjaira építkezik ez a játék is. Ami szintén nem baj, én szeretem azt is. Kíváncsian várom, mindig is megbíztam a Blizzard-ban. Remélem tényleg competitive játéknak szánják, akkor nagyon boldog leszek, de még akkor is kérdéses lesz, hogy képes lesz e "elrángatni" a Dota2 elöl.Balance témához pedig azt szeretném hozzáfűzni, hogy tökéletes balance sose volt és sose lesz. Mert a játékosok tudása, értelmi szintje, és a játékhoz való hozzáállása nem azonos. Mindig van aki jobban átlátja a dolgokat, gyorsabban tanul, jobbak a reflexei, komolyabban játszik. Míg van aki nem. Ha jó a balance akkor egy competitive felfogású játékossal szemben sose lesz esélye egy casual játékosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bejön a játék művészi megvalósítása. Sok a cast, és érdekesek. Tracer, és a Mercy már most belopta magát a szívembe. Nem lehet még ítélkezni a játékról, ezek csak első benyomások. Én úgy érzem a Blizzard új frontot kíván nyitni competitve játékok csatározásában. Szóval szerintem nem csak egy casual lövöldözésnek szánják, megpróbálják majd felfuttatni, és szerintem lesznek itt nagy versenyek. Viszont ezzel kapcsolatba még szkeptikus vagyok mert a cinematic trailer túlzottan a fiatal közönséget célozza, feléjük nyit. Már a témája is kicsit gyerekes. Ez persze nem baj, csak ez által lehet téves a competitive megérzésem. Tagadhatatlanul a TF2 alapjaira építkezik ez a játék is. Ami szintén nem baj, én szeretem azt is. Kíváncsian várom, mindig is megbíztam a Blizzard-ban. Remélem tényleg competitive játéknak szánják, akkor nagyon boldog leszek, de még akkor is kérdéses lesz, hogy képes lesz e "elrángatni" a Dota2 elöl.
TBT