- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
Maki n+1 éve jár gyorsulgatni elégé benne van, kategóriájában elég jó.
hát el olvastam mi volt miután elmentem aludni azt a quva

milomi:a légtömeg mérőnek semmi köze nincs a levegő mennyiség szabályzáshoz ez jobb ha megtanulod. (annak ahhoz van köze hogy legyen mihez megszülni hogy mennyi benzint kell befecskendezni hogy a legoptimálisabb legyen a sztöchiometrikus arány)
nos szóval a légtömegmérődet max kiakasztani tudod (amivel vagy az megy el szervíz üzemben vagy az egész motorvezérlés), ha a teljesen nyitott renszedt letudja követni (azt kell meg informálodnod egy opeles szakitól) akkor félig mákod van, és ha a több lett levegőt a befecsik még letudják követni több lett benzinnel (szintén informálódj) akkor van értelme amúgy meg nem, mert csak terheled a motorod feleslegesen.
a nem dinamikusan váltózó szelepvezérlésű motorok (pl VTI az az honda a Vtech ha jól tudom) azért indulnak relatíve nagy fordulatról, mert 6300-nál változik a szelepvezérlés "ott jön meg a power", alatta elég gyengusok.
Te a 2l-s motoroddal nyugottan tarthatod 2000RPM körül rajtnál ésszel kuplunggolva, majd utána lelehet padlózni. no persze ezzel nem lehet vagizni a haverok előtt.
kicsit hadszáljak be a kinek nagyobb a fasza c. játékba

no én 50-nél és letudom forgatni a kerekeket 2.-ban sőt ha nagyon muszáj még 3.-ba is 15-ös kerék. (900kg, ~150le, gyári....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Smart home kiarusitas
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest