- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Minden autóra egyedi ár van. Motortípus és vezérlőelektronika függő. Van olyan vezérlő amit ki kell szerelni és a processzor megfelelő lábára forrasztani külső csatlakozást. Ez utóbbi gondolom a drágább megoldás. Az Opelek zöme az OBD porton keresztül programozható. Töltsd ki kötelezettség nélkül a weblapukon az ajánlatkérő lapot. Ott megadod az igényeidet és kapsz rá ajánlatod (vagy eltanácsolnak, mert erre is volt már példa a túlzott motorgyilkos elvárás miatt). Arra számíts, hogy valószínűleg jóval 100eFt felett lesz az ár, de elégedettségi, visszaállítási és pénz visszafizetési garanciát adnak rá. (Ja, ők nem lopott hanem gyári szoftverekkel, eszközökkel és szoftver leírásokkal dolgoznak, amit a gyártók horror áron adnak csak ki.) Én sokáig hezitáltam (leginkább az ár miatt), de utólag már bánom. Sokkal előbb meg kellett volna csináltatnom, mert ég és föld különbség van a korábbi és a jelenlegi motorkarakterisztika között. Már többször írtam, hogy egy 1,4-es 90LE-s Meriva A-ból ültem át egy 1,4-es 100LE-s Meriva B-be. Az új autó 15e km után is olyan lomha és gyenge volt, mintha 60-70 LE-s lett volna. A lányom folyton cukkolt is vele hogy nagypapa autót vettem, mert az övé lett a régi, de időnként szokta vezetni az újat is. Most helyre állt a rend az optimalizálás után, és úgy megy ahogy kell!
Egyébként a tudásukról annyit, hogy pl. a Toyota Denso elektronikával jelenleg csak ők boldogulnak.
Ezen az oldalon megnézhetsz egy egyedi beállítást bemutató filmrészletet. (kb. az oldal közepén)
Tudom, hogy ez az egész nagyon reklám szagú, de nagyon elégedett vagyok, és a tudást, a jó szakembert reklámozni kell! Sajnos tele vagyunk már minden területen kóklerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EAFC 26
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Apple MacBook
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest