Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Én is azt gondolom, hogy ki kell tapasztalni, hogy Neked, a Te vezetési stílusodhoz, kényelmi igényeknek melyik keréknyomás felel meg, az a tuti, a többi csak kuruzslás.

A kerékőr sosem árt, én is hiszek benne, hogy az ilyen egyszerűbb védelmi megoldások az amatőr, alkalomszülte tolvajokat elriaszthatja, és keresnek egy könnyebb prédát.
De ha meg konkrétan( vagy rendelésre ) kinézték azt a bizonyos dolgot maguknak, akkor körbe is falazhatod, az sem fog segíteni.
Én Magyarországra hazautazva a Vectrát, és a Gsi-t is megkínálom egy egyszerű kormányzárral ( hasonló céllal, mint a kerékőr ), a Gsi-n kerékőr is van, a Vectrára is folyamatban a beszerzése.Plusz nincsenek tricsilliárdos, sztenszcambershowendsájn lavórok sem az autók alatt, egy gyári felni pedig talán nem képvisel akkora értéket, hogy megérje megpukkantani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest